7046
  • bardocz
    idegeskedésen fejlődj,és nem kell:)
    haverom cod2-t tolja 12-es sensivel úgy mint egy dorid,csak néztem,hogy mit doridoskodik
  • Mr_no_NaMe
    Gyerekek lenne 1 kis problémám. Most ahogy így észrevettem minden nagy gamer ultrakicsi szenzen tolja. 1600-2000 DPI-s egeren 2-4-es szenzen osztják a hs-eket. 180-as fordulatokhoz fél métereket húznak az egeren, de mégis kib*szott jól lőnek lásd akár melyik pro csapatnál.

Én rohadt nagy sensitivityvel játszom. A winfosba 3/4 a csúszka, csbe pedig 9.2 és MX518-as sajtpusztítót használok. 1 centis mozdításokkal fordulok 180-at. Ez mind szép és jó, de mikor ideges vagyok tehát izzadok/remeg a kezem, akkor az nagyon meglátszik a játékomon(amúgy az idegesség a legnagyobb problémám a játékban ami ellen semmit nem tudok tenni)

Már lassan 1 éve ilyen magas szenzen tolom. Megérné-e megint átvarriálni valamit a configomban? Megérné levenni a szenzet nagyon kicsire, és nagyjából újraszokni az egész játékot? Ezen filozok és a ti véleményetekre lennék kíváncsi.
  • Nightwish006
    mit jelent a nagyon durván? Elvileg a játék 100fps felett inkább lassul. konzolt elő, és pötyögd be--> fps_max 101
  • GYILOKOLI
    És ha bekapcsolom hogy lássam az fps-t az is nagyon durván pörög
  • GYILOKOLI
    Sziasztok!Lenne egy kérdésem.Megszereztem a cs 1.6-ot és amint felrakom, akarok vele játszani nagyon pörög a játék.(Pl. ahol irja mennyi van vissza a körböl ott nagyon gyorsan számol vissza)Hihetetlenül fel van gyorsulva az egész játék nem állitottam rajta semmi alapból ilyen és nem próbáltam már a barátom cs-jével de tt is ugyan az nem tudjátok mi lehet a baj?
  • Nightwish006
    Hát nemtudom, ember ritkán wpzik olyan helyen ahol könnyen hátbalőhetnék és emiatt forgolódnia kellene :))))
  • Nightwish006
    Elég merész pár nyomoronc publik majom alapján elítélni egy több száz esetleg ?ezres? közösséget...
  • Pepsi Twist
    aha
  • [HUN]FaTaL
    LOÁL:D kibannoltak x-zoneon mert szerintük whzok:D:D miért ilyen idióta a magyar cs társadalom?
  • Hogthar
    itt van 1 kép róla:
  • Hogthar
    Sziasztok nem ért véletlenül valaki a cs1.6 modolásához? Az lenne a gondom hogy modeleztem cshez fegyver modelleket de külön a ctk nek és T k nek is( más a kéz) csakhát el is kéne érni hogy külön nyissa meg őket. Ha valaki ért hozzá vagy ismer olyat aki tudna ilyet, vagy már ismer hasonló módot kérem szóljon előre is köszi.
  • Pepsi Twist
    én ezt használom de azt hittem hogy ő valami spéci dologra gondolt :D ezt teljesen elapnak vettem :D
  • Mr_no_NaMe
    Zoom nélkül awpzni a legjopp ^^
  • Szabi84
    azért használják mert zoomal sokkal lassabban mozog, es nehezebb vele fordulni, ennyi a titka
  • Nightwish006
    És a töltés semmmmmivel nem lesz gyorsabb!
  • Nightwish006
    Ha wp vel szimplán lősz egyet mondjuk dupla zoomal, akkor a töltés után vissza zoomol, ami nem feltétlenül hasznos dolog. Ha a lövés után gyorsan átvált valami másra, majd vissza, akkor nemfog vissza zoomolni. De akkoris jó dolog, ha pl. jön feléd 2 ember, 1iket le awp zed, gyorsan váltasz dezire és lelövöd azzaé.
  • akyyy
    hogy mi???
  • HunnernesKonge
    Azért mert ha fegyvert váltasz lövés után akkor nem zoomol vissza. [apró]hihetetlen hogy nem veszitek észre...[/apró]
  • Pepsi Twist
    nincs értelme esetleg kicsit gyrosabb a töltés de megnéztem semennyit... én is csinálom esetleg valami mentalitás :D
  • dragonfighter
    Ha valaki awp-zik és lő egyet (ált. a jobbak csinálják ahogy észrevettem) gyorsan fegyvert vált és vissza,és lő tovább.Mért csinálják?
    Biztos van valami értelme csak én vagyok a hülye hogy nem tudok rájönni..

• Hogthar
    Hi all, azt szeretném kérdezni hogy nem ismer e valaki olyan modot ahol a Ctknek és a T k nek más a keze.
    A másik keresek modert vagy modereket hogy összetudjam rakni 1 modomat külön megmodelleztem a Ctknek a kezet és a Tknek csak annyi kéne hogy máshonnan nyissa meg, ha valaki ért hozzá vagy tudna segíteni akkor szoljon.!
  • Nightwish006
    Ha a mostani cfg-d kitörlöd áthelyezed vagy átnevezed, és elinditod a cs-d a játék csinál megint 1 full alap cfg-t.
  • GubiPapa
    1.5-ös régebbi verzióban...
  • GubiPapa
    config-ban hogy lehet beállítani a botok berakását?
  • Pepsi Twist
    valaki tudna nekem itt küldeni 1 teljesen eredeti config.cfg-t? itt PMbe elküldi! KÖSZI!
  • Nightwish006
    nem.
  • LordAdam911
    non-steamos gecie :C
  • Adaminho
    Play Hard Go Pro XD
  • HunnernesKonge
    Ilyesmit én is csináltam tegnap. Futottam wpért kör végén, eldobtam a fegyvert "meanwhile" benyomtam a lámpát is. Nagy igyekezetemben hogy kikapcsolja eldobtam a wp-t majd a spawnon találtam magam az eredeti AKmmal XD

eLI vélemény? Ettől még lehetek még prő? Ugye igen?
  • Adaminho
    "guddo de_dust 2 „B” lerakón áll „spermahelyen”, amikor véletlenül bekapcsolja a zseblámpáját, majd elkezd összevissza ugrálni, mintha keresné a billentyűt, amivel ki lehet kapcsolni." Hát ez nagyon komoly
  • Czdano
    :/ Érdemes elolvasni pedig lehet belőle minimálisan skillesedni ^^
  • HunnernesKonge
    Ellened is?
  • eLiXir
    igen?!?!!??!?!!!?!!!!!!!??????
  • Czdano
    Csalt az mtw.dk????!!!!
  • Balintrial
    :D
  • Czdano
  • eLiXir