Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
remélem nem sértelek meg de szükségem van pontosabb segítségre, mer lassûfelfogású vok...
Ill. elmult 4 napban nem játszottem 1.6 tal.
low necsinald adok ott egy hs-t neked egy druidaval csak tudni kene a friends nevedet :dd
megfelel?
Amugy még nem 70 szal lényegtelen mibenvan hogynézki 😄
obazdmeg most jutott eszembe hogy nem válaszoltam a prividre. 😄
Akkor itt: Nem igazábol nincs kedvem rerollolni Arathorra most Ragnán elvagyok a rugommal, de köszi a kérdést. 😄
jah és BUÉK
buek nubok, nekedis nub Hunner :p
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Mert ha hibaüzi nélkül dob ki az áltban szerverhibája.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
És ez proci füzzõ igazából.
Csak HS -t osztott és mikor lelõttük akkor pl engem követett az FPS kamera nézete sokan mondták..Nemhittem..Beálltam spec. be és figyeltem...
Mentünk cpl_mill_32-re hát, csatornába 2 flash, majd leugrik, 3 man állunk egymás mellett..mind 3 munknak HS pedíg nem vakultunk, mert "besült" a gránát.
És nem volt admin, hogy kibasszák..-.-...
Annyira felb@sztam rajta megam, hogy el is jöttem 5 percre, de mire visszamentem nem volt..Szal se demo, de ID..😞
Pedíg akkora permet kaphatna.😄 Aim+WH...
Mikor te vagy a csiter, és pörögsz minn qrva a f@szon és 1000 rel osztod a HS eket?<#idiota>#idiota>
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Zoolee: -Ne dobd a nyakamba a gránátot b-meg!! Csapat társa: -Mért sérültél b-meg? Zoolee: -Nem, de akkor se dobd a nyakamba b-meg😄