Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
csak szólok,hogy van a játéknak bt-n keresztül játszható mbil verziója
Balintrial
most vagy te mondasz keveset, vagy kibaszottul gyér vok(ami könnyen meglehet) de ettõl eltekintve a lényeg az h még mindig nem tom mit keressek-annyit én is tok h HUD-
remélem nem sértelek meg de szükségem van pontosabb segítségre, mer lassûfelfogású vok...

Balintrial
ha a radart meg a számokat akarod átalakítani, a HUD kategóriában keresd...
a GUI-ban csak a menüháttereket találok<#szomoru1>

Balintrial
GUI, fpsbanana.com
hali. láttam egy képet amin a gyereknek tök más stílusú volt a radarja meg az életének, páncéljának számai. ilyenek mivel lehet csinálni?

Má inkább csak Szórsz ozok.😄
Ill. elmult 4 napban nem játszottem 1.6 tal.

ok.

low necsinald adok ott egy hs-t neked egy druidaval csak tudni kene a friends nevedet :dd

megfelel?

No Off!!

nub necsinald rerollolok druidra ottan csak tudni kene kire irjak :p

HunnernesKonge
Hogy kiröhögd a karim? sosenemtudodmeg 😛
Amugy még nem 70 szal lényegtelen mibenvan hogynézki 😄
/leszaromoff/ mi a neved ragnan?

John Cena
oksi😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Moderáltabban már!!!

HunnernesKonge

obazdmeg most jutott eszembe hogy nem válaszoltam a prividre. 😄

Akkor itt: Nem igazábol nincs kedvem rerollolni Arathorra most Ragnán elvagyok a rugommal, de köszi a kérdést. 😄
jah és BUÉK
John Cena
Dögölj meg csak gyorsan írok azért ilyen az írásom amilyen

Boconadi
tudtommal neked minuszfavvan úgyhogy byebye

btw: buék
Boconadi
ha csak úgy visszadom üzi nélkül hozd le a konzolt, ott úgy is kiírja hogy mi a kinja.
nah itt az ideje megtanulni irni :d

buek nubok, nekedis nub Hunner :p

John Cena
AHAA ÉRTEM ÖSZ csak 4 szerverbõl 4 ki dobott azt aszittem szar d emár tudk játszani

Minden szerveren?
Mert ha hibaüzi nélkül dob ki az áltban szerverhibája.

Czdano
Proci kicsit gyengusz

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

John Cena
Sziasztok egy olyan problémám lenne hogy sikerül rácsatlakozni a szervere és egyszerûen vissza dob az alap CS képernyõre de enm ír semmit hoyg Kickeltek bannoltak valami egyszerûen viszsa dob és ennyi mi a teendõm??

HS-ekben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek! 😄
Pepsi Twist
Aze kicsit!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Pepsi Twist
Format: C aztán ujra rakni a CS-t és kész 😄 esetleg a videó beállításokon nézelõcc

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Gondolom akkor nincs rá megoldás...Szoval még1x.Szaggat,föleg ha legugolok és forgolodok.Elösször a egérre gyanakodtam ezért kiprobáltam egérpaddal hátha akkor nemfog akadozni forgásnál de nemlett jobb ezt a játék produkálja nem az egér. Ha valaki tud valami tippet az légyszi segitsen.köszi
De te f@sz! írtam, hogy integrált VGA s lap-top..-.-

Van még ezenkivül 2 gép ami sokkal rosszabb mint az enyém és gond nélkül megy rajta az 1.6 .Nemtudom mért pont az én gépemen csinálja ezt a szaggatást.Elösször azt hittem h az egerem rossz mert csak akkor szaggat be ha mozgatom a célkeresztet meg ha gugolok...
Boconadi
szar a muterod konfigja, ugyanis az én gépem szarabb a srácénál, még is jiszi a 60-70 fps-t.
Balintrial
régig gépemen...2 gigás intel pentium proci, 512 mb ram, 128 mb-s radeon 9200 vga.70 fps-em volt 1.6-ba, sourceba pedig fps configgal 40 😊
Hát..Muter lap-top ján 2 gigás cerka integrált VGA 256 ram ment 40 FPSt 😄
És ez proci füzzõ igazából.

Balintrial
de nem kéne ezzel szaggatnia...ha 1.6
Hát..El kell keserítselek, de ez egy kicsit gyenge a cs hez...De mostanság ha csak CS zni akarsz sztem 100-120 -ból elég jó gépet lehet összerakni.

Neharagudj kifelejtettem. Ati Radeon 9800pro, 1.60Ghz, 768Mb
Esetleg megmondod a konfigot akkor nem csak egy szó jut eszembe válaszként..-.-

Hi! Állitolag egy tökéletes gépem van a counter-strike hoz de valami ok miatt beszaggat.Leginkább akkor szaggat amikor legugolok és mozgatom a célkeresztet.Kerestem rá megoldást de nemtaláltam semmit valaki légyszives segitsen.
Fu..Ma fenn voltam Tiszafüred cs1.6 szerveren, és beesett egy "de" nevû gyerek..Olyan csiter volt!!!!!!!!
Csak HS -t osztott és mikor lelõttük akkor pl engem követett az FPS kamera nézete sokan mondták..Nemhittem..Beálltam spec. be és figyeltem...
Mentünk cpl_mill_32-re hát, csatornába 2 flash, majd leugrik, 3 man állunk egymás mellett..mind 3 munknak HS pedíg nem vakultunk, mert "besült" a gránát.
És nem volt admin, hogy kibasszák..-.-...
Annyira felb@sztam rajta megam, hogy el is jöttem 5 percre, de mire visszamentem nem volt..Szal se demo, de ID..😞
Pedíg akkora permet kaphatna.😄 Aim+WH...

Boconadi
például 😄
PL?
Mikor te vagy a csiter, és pörögsz minn qrva a f@szon és 1000 rel osztod a HS eket?<#idiota>

Boconadi
hát kivéve amikor nem 😊
Ja..tegnap hajnali 2-3 kor nagyon nem ment..XD

Eredetin 10000x jobb a hangulat mint törtön, szal vedd meg eredetibe😄
Czdano
Lol 😊 Lehet megveszem eredetibe..attól függ találok e klánt no steamen..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Vááá imádok Zoolee val CS-zni 😄 Igen komoly dumái vannak😄😄
Zoolee: -Ne dobd a nyakamba a gránátot b-meg!! Csapat társa: -Mért sérültél b-meg? Zoolee: -Nem, de akkor se dobd a nyakamba b-meg😄
Czdano
Tökmindegy fordulj jobbra és menni fog

de ha a d-n kívül mést is nyomok surf-özés közben akkot leesek nem?

Czdano
Ha baloldalira esel akkor jobbra fordulsz és nyomsz W-t meg D-t És jobbra fogsz menni 😊

megvan minden ts hez. viszont van még vmi: nem tok surf-os pájákon surfölni. annyit tok h mikor az elején leugrok akkor pl ha a bal oldalon vok akkor csak a d-t kell nyomni de most az a kérdés h h tudok egyikrõl a másikra "átugrani". ugy értem h amikor elkezdõdik a pája leugrok arra az izére, aztán a többi megy tovább én meg leesek<#szomoru1><#schmoll2><#shakehead>