7046
  • Énvagyokazapád
    hogy? :o
  • Nightwish006
    azapád3"!"%
  • HunnernesKonge
    okéj. Hajrá isys
  • Nightwish006
    mindenkinézzemaISYS-iLOVE CSHUCSEMPIONSIPP MECCSETTT!!!!
  • HunnernesKonge
    Nekem is csak úgy kerekedik a szemem ilyeneket olvasva :D (mindenesetre srác 5 centiméteren beadja a The 900-t )
  • Nightwish006
    Srácok azért nem gyenge amit ti betoltok!! :D
    1cm 180° :DSA
    Razer Mantis Control egérpadon (444mm x 355mm) fordulok 360°ot. Bőőőőségesen elég. :D
  • Mr_no_NaMe
    Awp megy, de a távolra lövéssel tényleg vannak problémáim...most deatmatch botokról átálltam aim_mapos zbotokra aztán arra gyúrok. Menni fog ez..
  • Pepsi Twist
    ez mekkora szenzin van? 18?
  • Czdano
    Énmeg amugy 4el bár mostanában váltogatom..
  • [HUN]FaTaL
    Én 2.8as szenzivel tolom:D
  • Czdano
    Naja de pontosan is tudsz lőni messzire? :) Awp meg ilyenek is mennek? ^^
  • Mr_no_NaMe
    Mondom 1 centi a 180. Asszem nem varriálom...tényleg hülyeség lenne. Meg nem egyszer húztam már 180akkal életmentő fejeseket tehát jó ez :D
    És még az egerem se kopik el xD
  • Pepsi Twist
    én 9.0-val tolom :D
  • Nightwish006
    Őőőő
    Ami neked jó az ajó. Ne foglalkozz azzal más hogy játszik... Egyébként a kis sensel könnyebb játszani, viszont, ha megtanulsz nagy sensel azért annak sok előnye van. Persze a 9.2 es sens embertelen :DD én 1.3 al játszom :D
  • Pepsi Twist
    sztem is az 1.6 a népszerűbb bár a sourceba is vannak 1 páran :D
  • [HUN]FaTaL
    Source a legújabb de annak másik topicja van. Szerintem az 1.6ot játszák többen de majd a többiek kijavítanak ha tévedek.
  • Doog
    Bocs de új vagyok a cs világában...
    Ez a legújabb CS ? Az 1.6 ?
    És melyik részével játszanak többet ?
  • Énvagyokazapád
    Tiszafüred, vagy X-Zone, ha pofáztam akkor Tisza :D
  • [HUN]FaTaL
    nemtudom PokMalac néven volt fent valaki, gondolom te voltál. Nem tudom már melyik szerveren: Vagy OGC vagy Tiszafured vagy X-Zone:)
  • Énvagyokazapád
    lehet, tegnap még bemelegítő lámulás volt :]
  • [HUN]FaTaL
    LOL akkor téged láttalak tegnap játszani:)))
  • Énvagyokazapád
    ColdFire azaz PokMalac ismét akcióban, a .:kamikaze:. keblei alatt :]
  • HunnernesKonge
    Ha már faszmakk akkor kuLi the movie-t ajánlom mindenkinek. Tele van faszmakkal, a végére jutott egy kis fun rész. Beteg movie, pontosan olyan mint az, akiről szól
  • Pepsi Twist
    sztem is :D
  • Mr_no_NaMe
    Nem csit és nem is 1 ember (sok videóból van összerakva)
    Inkább az év makijai csokorbagyűjtve.
  • Rockynhooo
    létráról 3 embert? :\
  • Pepsi Twist
    aha ok akkor tárgytalan bár nekem is voltak 6 év alatt ekkora makkjaim ha fel vettem volna akkor nekem is lenne ilyen szép kis videóm :D
  • Balintrial
    te miről beszélsz?
    az azért 1 pillanat mert hltv... -.-
  • Nivea
    tudom h nem ugyanaz. akkor helyesbiek! ezek csitelnek? most jo?
  • Pepsi Twist
    ez tuti csítel... mivel egyik pillanatban (ugyan azon fragen belül) 1ik pillanatban bal kézbe van a fegyver a másik pillanatabn meg a másik kezében...
  • Balintrial
    nem, de ez nem csak 1 ember..
  • Nivea
    sztetek ez csitel? naggyon jol tolja ha rohadjon meg!
  • Hogthar
    de ha le is veszed az érzékenységet kezdetben(1-2 nap ) furcsa lesz de utána már fel se fog tünni hogy álítottál rajta, én pl életben sokszor álítottam érzékenységet pl ha kezdek befásulni akkor felrakom 20000 re és 2 percig megpróbálok játszani vele ez ugy néz ki hogy örülök ha írányba tudom tenni, aztán meg leveszem 3-5 közzöti re azzal is játszok kicst majd vissza 2.2 re és akkor már tök jól megy. ( fél évente megjátszom vagy amikor eszembe jut)
  • Czdano
    Gyakorolj neten deathmatch szervereken és egy idő után nem leszel ideges (tudni fogod honnan jöhet az ellen meg ilyenek és később nem lepődsz meg :D)
  • Mr_no_NaMe
    Hogy lehet 180-as rántásokkal fejeseket adni úgy hogy fél métereket kell rántogatni az egeren? :D
    Nagyon azon vagyok, hogy tényleg le fogom venni a szenzet.
  • [HUN]FaTaL
    2.8as szenzivel tolom:D
  • Rockynhooo
    doboz Marlboro / war
  • Szabi84
    ha ennyire ideges típus és remeg a kezed, jobb ha lejjebb veszed az érzékenységet
  • bardocz
    írjál programot,ami midnig másik irányba rántja az egeret,és akkor nem látszik,hogy remegsz:D
  • Mr_no_NaMe
    Na és idegeskedés ellen mi van? (xanaxon meg sörön kívül :D)
    Warokon meg publikon remeg a kezem mint az állat és idegileg kész vagyok :D
    Az egeres kezem néha annyira meg van feszülve mintha 20 kilókat emelnék, közbe meg csak rátartok hosszúra :D
    Viszont ha botozok lanon, akkor semmi idegeskedés nincs...olyan szépeket lövök, hogy nemigaz. Ha nem lennék ideges akkor ötször jobb játékos lennék :S
    Lehet abba kéne inkább hagyni a francba :D