Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MIt képzelsz te, tak@rodj dolgozni.😄

oki apu :p
acc penzt mozira?

Pepsi Twist
Hajjátok lehet nem ismeritek!

De én atomra rákattantam a Zombie modra sztem nagyon állat 😄!!!

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

SRY, épp cs ztem, és beleakarztam férni a 15 mp be.:S
Am nem tudom, hogy egy N betûn min vagytok fennakadva..:S

javítva: MEGKÉRNÉM A TÁRSASÁGOT, HOGY MODERÁLTAN TÁRSALOGJON!!!

Szabi84
<#wow1>majdne hátraestem mikor megnyitottama fórumot😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

megkerlek szepen, hogy jarj be nyelvtan orakra :d

CzGobe
elég sokáig a legjobb egér volt 😊 azóta van új razer XD

eom$

Szabi84
mindenképp kábelest!!!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
nemtudom sosem probáltam nekem g5 van bajom sose volt vele elnyûhetetlen

majdENmondommegafrankotjo!?!

Logitech MX518 > all others

😄
amúgy ez a Razer Copperhead egér jól néz ki szted tudása is jó?
Szabi84
majd hunner ugyis ad tanácsot hogy melyik a legjobb választás, de az érzésem azt súgja a razer lesz, mert azon kivül minden szar😄

nem mer jön a szülinapom és nemtook rá mit kérni 😄
Szabi84
razer, azon belül több típus, de szerintem bõven jó egy olcsóbb egér is neked😊

kössz a tanácsokat, amúgy nem mondtam h mindenkép logi egér kell nekem
amúgy razer-nek van pontos neve is v csak annyi h razer egér? 😄
Mr_no_NaMe
Hülyevagy. Ércsed! :S
HunnernesKonge
Amugy csak halkan gecireneszámit hány dpi -.-
HunnernesKonge
Ember ha tudnád most mekkora ökörségeket beszélsz. -.-
Postod olvasása után hangosan felnevettem
Talán nézz utána a lézer vs optikai témának. Én elhiszem hogy neked bejött mert nem érzed, de hidd el egy kalap sz@r.
Javaslom a lentebb linket tesztoldalt. (Nézd meg milyen fényesen szerepelt a G5, vagy olvassutána prohardveren.
No OFFENSE elhiszem hogy neked bevált, te vagy az 1 a 100ból (vagy highsense vagy akkor meg tökmindegy)
bardocz
ugye a lézeres a zsinór nélküli,az optikai eg a zsinóros?
Mr_no_NaMe
Azt meg csak halkan, hogy az 518 az 1600 DPI, a G5 pedig 2000 DPI.
Szabi84
Ebbe az egeres támába kár belemenni, amig egy fizetett játékosnak megfelel az MSI 1.1!

Mr_no_NaMe
3 évig volt MX510-es egerem amit nemrég váltottam le egy G5-re.
Kurva jó egér. Lézeres egér pedig ponthogy JOBB játékra mint az optikai.
Inkább G5 mint 518..
amutymeck -fav van csak kivancsiva tesztek nehanapjan :ddd

mx518, nemgondoltam volna h egy nub is tudja mi a kiraly. igaz anno joparszor rarohatt a kezem egy-egy izgalmas nightcup meccs utan<#idiota>

HunnernesKonge
Játékra fertelmesen szar a G5 szvsz. akkor már ha mindenképp logi akkor Mx518. egyébként megy Razert mindenkinek 😄

kurama ha tudsz angolul itt egy átfogó teszt KATT
Ebbe meg már bennevan a Deathadder (a teszt után jött ki) KATT
1.tanács: Mindenképp próbáld ki mielõttmegveszed. Ismerõsnél, ha máshol nem Nem vagyokhülye "MM" boltban tapizd meg hogy jó e neked a fogása, nem nagy a tenyeredhez, nem kicsi stb.
2.tanács: NE vegyél lézeres egeret -.-
bardocz
ha nem vagy nagy fps-es lehet fölösleges drágább egeret venned
hogy érted hogy mire kell?
bardocz
egy ilyet azért elfogadnék,nagyon kényelmesnek tünik,van valakinek ilyenje?
Szabi84
Persze tudni fogják, na persze az áraknak is nézz utána, meg attól függ mire kell!

bardocz
tudni fogják😊 de elõtter nézd meg az árát is😄
ok kössz, csak nem naon értek így az egerekhez szal mondjuk bemeek egy számítógép boltba és azt mondom h kérek egy g5-ös egeret? 😄
Szabi84
Nekem G5-m van kb 2 éve, nekem nagyon bejött! Nem izzad rá a kezed, gombok 1be vannak öntve, és még jól is néz ki! Lehet súlyokat pakolni bele, bár én sok hasznát nem látom!

hi
nem tud egy tapasztaltam ember vmi jó egeret ajánlani?
vixo
aha,értem.csak mert volt,h fél év után vissza engedett és tudtam rendesen játszani,de utána megint letiltott,pedig rég nem volt már cheatem :S

Végleges ban...

vixo
hát ez már kb egy éves történet,kipróbáltam,de utána le is szedtem és a vicc az,h pont akkor tiltottak le,amikor már nem volt cheatem.a valve-tõl kaptam.am mi az a perm?

Attól függ..Ki vett észre, és mennyire jólelkõ..
Ha a VAC vett észre akkorPERM, ha admin akkor csak szerverrõl benol, de lehet küldi az IP det a valve nak , hogy adjanak permet...
De ha csiteltél, akkor remélem permet kapsz.

vixo
meddig tart egy tiltás cheat miatt? XD

<#vigyor>

Boconadi
lol áruló, sources logo, miaz te?!?!
Én elõször SE z520i n vagy mi a francon próbálta, azt leszedtem N gaga ra éa nagyon jó volt.

ööö...Web oldalt nem tudok, de a tiszafüred 1.6 on van 3 mas metró map...😊
Sajna csak ez van ott asszem.

vixo
Hi all!
Olyan kérdésem lenne,h nem tud valaki olyan oldalt mondani,ahol találhatók a való életbõl készült pályákat?Most jutott eszembe,h annó még testvéremék csináltak a gimnáziumukról cs-s pályát,de sajnos az már nincs meg senkinek.Szóval,ha vki tudna egy pontos címet mondani,ahol ilyen pályák találhatóak(pl: keleti pályaudvar) akkor írjon pls!
Elõre is thx a helpet!^_^

csá áll
megtudja vki mondani nekem h mit csinál a consolban a cl_bob?
bardocz
sajna v630i-n ngyon szaggat,és játszhatatlan multiba:S
pesrze de én csináltam, de négyzet alakú.
próbáltam azt is h a külsõ részt feketére festem de láccik a játékban sajna

Szabi84
az kerek alapból

egy kérsédes maradt: hogy tudok kerek radart csinálni?

Tudom..-.-
Már rég tolom..Ill toltam, míg le nem halt az N gage m..-.-