7046
-
#4847 hogy? :o -
#4846 azapád3"!"% -
#4845 okéj. Hajrá isys -
#4844 mindenkinézzemaISYS-iLOVE CSHUCSEMPIONSIPP MECCSETTT!!!! -
#4843 Nekem is csak úgy kerekedik a szemem ilyeneket olvasva :D (mindenesetre srác 5 centiméteren beadja a The 900-t ) -
#4842 Srácok azért nem gyenge amit ti betoltok!! :D
1cm 180° :DSA
Razer Mantis Control egérpadon (444mm x 355mm) fordulok 360°ot. Bőőőőségesen elég. :D -
#4841 Awp megy, de a távolra lövéssel tényleg vannak problémáim...most deatmatch botokról átálltam aim_mapos zbotokra aztán arra gyúrok. Menni fog ez.. -
#4840 ez mekkora szenzin van? 18? -
#4839 Énmeg amugy 4el bár mostanában váltogatom.. -
#4838 Én 2.8as szenzivel tolom:D -
#4837 Naja de pontosan is tudsz lőni messzire? :) Awp meg ilyenek is mennek? ^^ -
#4836 Mondom 1 centi a 180. Asszem nem varriálom...tényleg hülyeség lenne. Meg nem egyszer húztam már 180akkal életmentő fejeseket tehát jó ez :D
És még az egerem se kopik el xD -
#4835 én 9.0-val tolom :D -
#4834 Őőőő
Ami neked jó az ajó. Ne foglalkozz azzal más hogy játszik... Egyébként a kis sensel könnyebb játszani, viszont, ha megtanulsz nagy sensel azért annak sok előnye van. Persze a 9.2 es sens embertelen :DD én 1.3 al játszom :D -
#4833 sztem is az 1.6 a népszerűbb bár a sourceba is vannak 1 páran :D -
#4832 Source a legújabb de annak másik topicja van. Szerintem az 1.6ot játszák többen de majd a többiek kijavítanak ha tévedek. -
#4831 Bocs de új vagyok a cs világában...
Ez a legújabb CS ? Az 1.6 ?
És melyik részével játszanak többet ? -
#4830 Tiszafüred, vagy X-Zone, ha pofáztam akkor Tisza :D -
#4829 nemtudom PokMalac néven volt fent valaki, gondolom te voltál. Nem tudom már melyik szerveren: Vagy OGC vagy Tiszafured vagy X-Zone:) -
#4828 lehet, tegnap még bemelegítő lámulás volt :] -
#4827 LOL akkor téged láttalak tegnap játszani:))) -
#4826 ColdFire azaz PokMalac ismét akcióban, a .:kamikaze:. keblei alatt :] -
#4825 Ha már faszmakk akkor kuLi the movie-t ajánlom mindenkinek. Tele van faszmakkal, a végére jutott egy kis fun rész. Beteg movie, pontosan olyan mint az, akiről szól -
#4824 sztem is :D -
#4823 Nem csit és nem is 1 ember (sok videóból van összerakva)
Inkább az év makijai csokorbagyűjtve. -
#4822 létráról 3 embert? :\ -
#4821 aha ok akkor tárgytalan bár nekem is voltak 6 év alatt ekkora makkjaim ha fel vettem volna akkor nekem is lenne ilyen szép kis videóm :D -
#4820 te miről beszélsz?
az azért 1 pillanat mert hltv... -.- -
#4819 tudom h nem ugyanaz. akkor helyesbiek! ezek csitelnek? most jo? -
#4818 ez tuti csítel... mivel egyik pillanatban (ugyan azon fragen belül) 1ik pillanatban bal kézbe van a fegyver a másik pillanatabn meg a másik kezében... -
#4817 nem, de ez nem csak 1 ember.. -
#4816 sztetek ez csitel? naggyon jol tolja ha rohadjon meg! -
#4815 de ha le is veszed az érzékenységet kezdetben(1-2 nap ) furcsa lesz de utána már fel se fog tünni hogy álítottál rajta, én pl életben sokszor álítottam érzékenységet pl ha kezdek befásulni akkor felrakom 20000 re és 2 percig megpróbálok játszani vele ez ugy néz ki hogy örülök ha írányba tudom tenni, aztán meg leveszem 3-5 közzöti re azzal is játszok kicst majd vissza 2.2 re és akkor már tök jól megy. ( fél évente megjátszom vagy amikor eszembe jut) -
#4814 Gyakorolj neten deathmatch szervereken és egy idő után nem leszel ideges (tudni fogod honnan jöhet az ellen meg ilyenek és később nem lepődsz meg :D) -
#4813 Hogy lehet 180-as rántásokkal fejeseket adni úgy hogy fél métereket kell rántogatni az egeren? :D
Nagyon azon vagyok, hogy tényleg le fogom venni a szenzet. -
#4812 2.8as szenzivel tolom:D -
#4811 doboz Marlboro / war -
#4810 ha ennyire ideges típus és remeg a kezed, jobb ha lejjebb veszed az érzékenységet -
#4809 írjál programot,ami midnig másik irányba rántja az egeret,és akkor nem látszik,hogy remegsz:D -
#4808 Na és idegeskedés ellen mi van? (xanaxon meg sörön kívül :D)
Warokon meg publikon remeg a kezem mint az állat és idegileg kész vagyok :D
Az egeres kezem néha annyira meg van feszülve mintha 20 kilókat emelnék, közbe meg csak rátartok hosszúra :D
Viszont ha botozok lanon, akkor semmi idegeskedés nincs...olyan szépeket lövök, hogy nemigaz. Ha nem lennék ideges akkor ötször jobb játékos lennék :S
Lehet abba kéne inkább hagyni a francba :D