Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
acc penzt mozira?
De én atomra rákattantam a Zombie modra sztem nagyon állat 😄!!!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Am nem tudom, hogy egy N betûn min vagytok fennakadva..:S
javítva: MEGKÉRNÉM A TÁRSASÁGOT, HOGY MODERÁLTAN TÁRSALOGJON!!!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Logitech MX518 > all others
amúgy ez a Razer Copperhead egér jól néz ki szted tudása is jó?
amúgy razer-nek van pontos neve is v csak annyi h razer egér? 😄
Postod olvasása után hangosan felnevettem
Talán nézz utána a lézer vs optikai témának. Én elhiszem hogy neked bejött mert nem érzed, de hidd el egy kalap sz@r.
Javaslom a lentebb linket tesztoldalt. (Nézd meg milyen fényesen szerepelt a G5, vagy olvassutána prohardveren.
No OFFENSE elhiszem hogy neked bevált, te vagy az 1 a 100ból (vagy highsense vagy akkor meg tökmindegy)
Kurva jó egér. Lézeres egér pedig ponthogy JOBB játékra mint az optikai.
Inkább G5 mint 518..
kurama ha tudsz angolul itt egy átfogó teszt KATT
Ebbe meg már bennevan a Deathadder (a teszt után jött ki) KATT
1.tanács: Mindenképp próbáld ki mielõttmegveszed. Ismerõsnél, ha máshol nem Nem vagyokhülye "MM" boltban tapizd meg hogy jó e neked a fogása, nem nagy a tenyeredhez, nem kicsi stb.
2.tanács: NE vegyél lézeres egeret -.-
nem tud egy tapasztaltam ember vmi jó egeret ajánlani?
Ha a VAC vett észre akkorPERM, ha admin akkor csak szerverrõl benol, de lehet küldi az IP det a valve nak , hogy adjanak permet...
De ha csiteltél, akkor remélem permet kapsz.
Sajna csak ez van ott asszem.
Olyan kérdésem lenne,h nem tud valaki olyan oldalt mondani,ahol találhatók a való életbõl készült pályákat?Most jutott eszembe,h annó még testvéremék csináltak a gimnáziumukról cs-s pályát,de sajnos az már nincs meg senkinek.Szóval,ha vki tudna egy pontos címet mondani,ahol ilyen pályák találhatóak(pl: keleti pályaudvar) akkor írjon pls!
Elõre is thx a helpet!^_^
megtudja vki mondani nekem h mit csinál a consolban a cl_bob?
próbáltam azt is h a külsõ részt feketére festem de láccik a játékban sajna
Már rég tolom..Ill toltam, míg le nem halt az N gage m..-.-