7046
-
#6864 Ez a szerver reklámozás már az agyamra megy.
Ajj geci, azt meg akkora baromságnak tartom ezt a no rush hülyeséget. Főleg ha még meg is sebez/öl a lézer... Akik már rendelkeznek vmi féle tapasztalattal az tudja hogy no rush, vagy okosan játszanak (védi a lerakót, vagy valami hasznosat csinál)... És kúrva idegesítő amikor valaki AFK, és nem tudsz átmenni, hogy megöldd, hanem várnod kell kb 1 percig hogy leteljen az a fos [mert persze nincs autospec], ja és persze ha letelik egyáltalán.
Undorító egy szerverek vannak manapság. Ahol jó vagy bannolnak, mert NS-ES VAGY , közben valaki "azt sem tudja mivel játszik", vagy ha nem bannolnak, a 2 évesek ordítoznak egymással, vagy csak szimplán nekimennek a falnak, vagy nemismerik a pályát, nem rakja le a bombát, stb..
Túl sokat várok el? De lehet én látom rossz szemmel a világot.
Tudtok mondani értelmes színvonalú szervert WaterWave I-en kívül? Régen még volt SubiDubi is, meg Antigane :D Azokon olyan jókat lehetett nyomni. Néha -
#6863 na vegyél -
#6862 vagy hlsw -
#6861 próbáld meg a szerverek keresésétinnen -
#6860 Helló. Olyan problémám lenne, hogy a Steam egyszerűen nem talál egyx szervert sem, hiába refressel... A játék eredeti -
SL #6859 -
38tibi38 #6858 Sikerült csak connect mellé kettőspontot tettem xD -
38tibi38 #6857 És az itt linkelt szerverkeresőn is probáltam de ott hibát ir ki. -
38tibi38 #6856 Hali. FElmentem szerverkereső.hu-ra,beírtom game közbe a consolba az IP-ét de csak annyit ír ki,hogy Establishing connection the server,és van egy csík is de az nem megy. -
#6855 tugya... vok... -
#6854 először persze meg kell venni a játékot. -
dvid95 #6853 nem jött ösze -
#6852 kattints a server IP címe melletti zöld nyílra és automatikusan csatlakozik -
dvid95 #6851 csö pls help szeretnék egy szerverhez csatlakozni le tugya valaki írni hogyan csináljam pontosan anon kezdö vok????? -
#6850 nem.... csak éppen a búzát aratjuk -
#6849 Ez most itt az 1.6 színvonala? Váó. -
#6848 na ezér nem cszek, még törttel se. sok 10-12 évesnek (vagy akár még idősebbnek is) fáj az igazság, ezért mint a cigányok még beszélni se tudnak a kis idegbajosaik, csak káromkodnak egy sort és menőnek érzik mindjárt magukat, aztán miután kivannak osztva, a gép előtt könnyes szemmel, üvöltözve még több káromkodást írnak -,-' RIP Counter-Strike -
SL #6847 üljél már meg csira :D -
#6846 inkább nyugodj meg és vegyél be egy xanaxot
nem kell mindenkit lefaszozni, lowozni, taknyozni
nézd meg PttM Fa-t és tanulj belőle -
#6845 és mi akadályozza meg a csitereket?,van kemény 10 magyar cs szerver,éjje-nappal tele? még a top1-es sincs tele,miben garantálja,hogy steamesek vannak többen? sok a fake id -
demetero #6844 Szerver neve: Excellent Public – OnLy WaRMaP
Honlap: www.excpublic.tk
IP: 91.82.84.189:27031
Férőhely: 32
- Nincs lagg
- Magyarország TOP10-es szervere!!!
- Nincs rush
- War mapok
- Jó hangulat
- Nincs csiter, ONLINE adminok
- Éjjel-nappal tele a szerver
- Szerveren többségbe vannak a STEAMESEK.
- Adminok jófejek, nem bannolnak azért, mert jól játszol
- Nincs telepakolva a szerver, ennek köszönhetően jól adja.
Csak egyszer nézz fel, lefogadom nem játszottál még ilyen jó szerón.
Kellemes játékot! ^^
-
#6843 14-18 között -
koppi2 #6842 Szájba basszalak fasz low ??
kis csicska takony kivagy te itt mi ? -
Terence007 #6841 Helyén való a kérdés. :D
koppi2 szintén hülye.
borgir444: Másik srácnak is volt ez a problémája (itt ír róla), de nem igen talált megoldást 1 hónap alatt, meg olvastam még 1-2 másik helyen, de ott se nagyon sikerült megoldani. -
borgir444 #6840 sziasztok,
légyszi segítsetek! Már töb mint 3 éve nem játszottam, most feltettem a steamet és szeretném feltelepíteni a CS, de amikor rányomok az ADD-ra azt írja ki hogy 0 MB avaible a hard disken. (minden jétéknál ezt írja, pedig elég sok hely van minden meghajtómon...
valaki esetleg? -
koppi2 #6839 Szerver Configolást Vállalok
http://cs16configols.forumx.hu
Tapasztalatom van: 3 év :D ;) "Hidd el meg éri" ® -
SL #6838 te hülye vagy? -
#6837 most szerinted mégis kinek? ha kérdezni kell egy részét mindjárt rád is érthetem :) -
#6836 Ezt most kinek is írtad ? O_o -
#6835 látjátok ez a baj manapság a CS-vel. Az ilyen idióták játszanak mindenhol, sajnos nem csak nonsteammel. 20 évesen is még egy óvodás értelmi szintjén fognak állni, így semmit nem tudunk elvárni tőlük. Marad a mix XD -
#6834 Meg vagy te huzatva az kurva sok érte abból 1 hónapig megy a minőségi sunwell hostingnál ez fantasztikus pub amit előbb reklámozott a srác -
#6833 4 euro?:D az talán van már 1200ft is:D -
#6832 főleg hogy steamen meg csak 4 eur, szörnyű hogy ennyi idő után se képesek megvenni, pedig napi x órát játszanak vele. -
#6831 öcsém most olvastam vissza:D
"steam geci"...stb mint vmi rossz wowkockát olvasnék aki veszekszik egy másikkal csak azért mert eredetije van és nem kell törtön szopni:D
nem értem 3k bőven megér a játék hogy egyesek miért nem képesek kifizetni ennyit érte..... -
#6830 sajnálattal közlöm,hogy te kezdted :) de ez óvodás szint... gyerek? miért te mi vagy?:D -
#6829 Miért én kapom a bant?
byzhouse gyerek kezdett ugatni -.-
na csá -faw. -
SL #6828 mindjárt kapod a bant utána irogassál kisfiú. -
#6827 Várom a kisvidit ahol mutatod a status-t hogy LAN és látom hogy POD-on csücsülsz -
#6826 Game-Monitor.com >_<""" -
#6825 adj egy ip-t es felmegyek 1,2 re nonsteammal...