Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
1. Nonsteam-es
2. Sok az AMX
ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU
Ajj geci, azt meg akkora baromságnak tartom ezt a no rush hülyeséget. Fõleg ha még meg is sebez/öl a lézer... Akik már rendelkeznek vmi féle tapasztalattal az tudja hogy no rush, vagy okosan játszanak (védi a lerakót, vagy valami hasznosat csinál)... És kúrva idegesítõ amikor valaki AFK, és nem tudsz átmenni, hogy megöldd, hanem várnod kell kb 1 percig hogy leteljen az a fos
Undorító egy szerverek vannak manapság. Ahol jó vagy bannolnak, mert NS-ES VAGY <#wilting>#wilting>, közben valaki "azt sem tudja mivel játszik", vagy ha nem bannolnak, a 2 évesek ordítoznak egymással, vagy csak szimplán nekimennek a falnak, vagy nemismerik a pályát, nem rakja le a bombát, stb..
Túl sokat várok el? De lehet én látom rossz szemmel a világot.
Tudtok mondani értelmes színvonalú szervert WaterWave I-en kívül? Régen még volt SubiDubi is, meg Antigane :D Azokon olyan jókat lehetett nyomni. Néha
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg õket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben õ maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
nem kell mindenkit lefaszozni, lowozni, taknyozni
nézd meg PttM Fa-t és tanulj belõle
Honlap: www.excpublic.tk
IP: 91.82.84.189:27031
Férõhely: 32
- Nincs lagg
- Magyarország TOP10-es szervere!!!
- Nincs rush
- War mapok
- Jó hangulat
- Nincs csiter, ONLINE adminok
- Éjjel-nappal tele a szerver
- Szerveren többségbe vannak a STEAMESEK.
- Adminok jófejek, nem bannolnak azért, mert jól játszol
- Nincs telepakolva a szerver, ennek köszönhetõen jól adja.
Csak egyszer nézz fel, lefogadom nem játszottál még ilyen jó szerón.
Kellemes játékot! ^^
kis csicska takony kivagy te itt mi ?
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
koppi2 szintén hülye.
borgir444: Másik srácnak is volt ez a problémája (itt ír róla), de nem igen talált megoldást 1 hónap alatt, meg olvastam még 1-2 másik helyen, de ott se nagyon sikerült megoldani.
légyszi segítsetek! Már töb mint 3 éve nem játszottam, most feltettem a steamet és szeretném feltelepíteni a CS, de amikor rányomok az ADD-ra azt írja ki hogy 0 MB avaible a hard disken. (minden jétéknál ezt írja, pedig elég sok hely van minden meghajtómon...
valaki esetleg?
http://cs16configols.forumx.hu
Tapasztalatom van: 3 év :D ;) "Hidd el meg éri" ®
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
"steam geci"...stb mint vmi rossz wowkockát olvasnék aki veszekszik egy másikkal csak azért mert eredetije van és nem kell törtön szopni:D
nem értem 3k bõven megér a játék hogy egyesek miért nem képesek kifizetni ennyit érte.....<#nemtudom>#nemtudom>
byzhouse gyerek kezdett ugatni -.-
na csá -faw.
http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢