7046
-
#6904 masok is tudtak beszelni
asszem... -
#6903 jailos szeron csak akkor lehet hogyha simon vagy -
#6902 sziasztok!
van egy kis csé-s hang gondom...
újra visszamentem a bizonyos JailBrek fajta szerverre, de sajnos nem lehet hallani a mikrofonom...
kipróbáltam egy másik jail szerót és ott sem, még egyet, de ott sem.
Ezért bementem egy sima Pub szeróra. Ott megkérdeztem lehet-e hallani, azt mondták igen, és más szerón is (NEM JAILOSON). Rámentem a beállítások/Voice opcióra és ott még le is teszteltem, hogy van-e hang...
amikor még nyáron játszottam és voltam jailos szerón lehetett hallani a hangom. Mikrofont nem cseréltem.
Megnéztem egy másik mikit is, de az sem működik.
Egyébként Hama CS-198-as a mikrofon.
Kérlek segítsetek! -
#6901 +1 -
#6900 Persze egy 15 évesnek mondhatom, hogy tanuljon meg szöveget értelmezni "A warez kérdések tiltottak", vagy éppen ne legyen akkora szar, hogy a világ talán mai napig is legnépszerűbb játékáért ne sajnáljon taknyos 2000ft-ot, ezzel is megtisztelve játékos társait... Majd egyszer megérted... -
#6899 Tudod inkább vétek pár hibát az írásomban, mint hogy ekkora sóher szar legyek, mint te ;> -
#6898 kamuvagy...
még ezeket a szövegeket is lemásolod ETStápigból hogy tanulj irni foxival... -
#6897 bemész a boltba megveszed kb 2kért felrakod a lemezről a steamot regelsz és letöltöd és bumm így lett a 1.6 a gépeden olyan ami működik is -
#6896 Itt mindenki eredetivel játszik. Tegyünk itt pontot a végére. -
#6895 az nem a mi bajunk,hogy nem bírsz felrakni 1 játékot. -
#6894 Ember nem a játékban vagy, jó? De nem is a malacólban, " nem értel?"..... Ha annyira érdekel, 3 torrentet leszedtem már de mindegyikkel valami baja van. De látod én segítek neked! : )Tessék! : ) -
#6893 A No warez dolgon mi a lófaszt nem értel? Sajnálsz koszos 1500forintot ezért a játékért? Nem elég, hogy ezért a játékért egy ilyen jelképes összeget sem vagy képes kiadni, még akkora szerencsétlen is vagy, hogy nem vagy képes a keresőbe beírni a torrent oldalakon. Ezek után elvárod, hogy segítsenek neked? Segíts magadon te szerencsétlen -
#6892 Sziasztok!
Olvastam volna a nem létező FAQ-t...hát...nem sikerült. Ha valaki privátban, vagy esetleg itt küldene egy linket a teljes 1.6 letöltéséről (torrentnek örülnék természetesen), azt nagyon megköszönném.
Köszi előre is! -
#6891 bekapcsoltam. Van amikor jó, van amikor nem. -
#6890 eaxot meg a másik faszságot hangoknál próbáld meg kikapcsolni, hátha segít. -
#6889 már úgyértem ha zenét hallgatok közben. -
#6888 nagyon alacsonyan van. kb az második és a harmadik vonalka között. Az érdekesség az ha nyomok egy alt+tab -ot akkor már nem recseg. Szóval csak játékban csinálja. -
#6887 volume mennyin van? 1 felett recseg. -
#6886 Mitől lehet az, hogy a játékban recseg a hang, de ha windowsban vagyok akkor nem. Előfordult már veletek? -
#6885 ezzel a gyerekkel nem tom mivan... már a szar ember mert megvette a cs-t:D
"steam geci":D
beszarok rajta... de most kajak, röhej -
#6884 Ehhh :S
Na mind1... -
#6883 Utolsó látogatás időpontja: 2010. 07. 04. 14:46 -
#6882 A servered még mindig egy hulladék egyébként... -
#6881 Egyébként zoolee az szokott még idenézni? Elférne itt egy kis moderálás néha napján :S -
#6880 Te kis publikszökevény moderáld már magad, az istenit mostmár... Ontod a hülyeséget, és még neked áll feljebb?!?! -
#6879 Néha semmit. Ez a gond... -
#6878 hibaüzenet? Console mit ír? -
#6877 Nekem olyan gondom lenne, hogy minden szerver leszór kb 5 perc után még a közeliek is. Köszi a segítséget előre is. -
#6876 aki reklámoz admin lesz A:SADSA_ sok 2éves bannolja magát is -
demetero #6875 FIGYELEM!!!
Új IP-re költözött az Excellent Public! 32 férőhely!!!
Fel lett tuningolva a szeró, még jobban beadja.
- No lagg
- Új zenék
- Új adminok (ADMIN TGF Aki segit reklámozni ingyen admint kap
- Új cuccok a szerón
Akit érdekel az látogasson el ide:
94.247.88.82:27215 Excellent Public @ synhosting.eu -
#6874 nem találkoztam még vele :) -
#6873 xZyen gyereken régen marha sokat röhögtem. Kúrvára tudja osztani a népet, nem tudom ismered-é. -
#6872 ízlések és pofonok :), nekem ez bejött, maradok is itt. Amúgy sajnos kevés elfogadható szerver van manapság, amik votlak régen azok mind megszűntek... -
#6871 Maradok a pOD klán szerverénél Only Steam No AMX -
#6870 rossz szerverekre jársz -
#6869 Más szerver tele van nyomva sok pluginnal meg mindenféle fos moddal, ott kb lőhetek az ember feje mellé és akkor ott beadja. talán ... -
#6868 alap hitbox? -
#6867 Steam-es vagyok és bár vannak fent non steam-es emberek, mindig van admin, én már évek óta itt játszok, és imádom. Hihetetlen jól adja, jó a hangulat, admin mindig van, ismerem már az összeset, ha nincs véletlenül admin akkor szólok és már jön is ha épp csalók vannak fent. Kevés ilyen szerver van sajnos mint a giga. Sok az AMX, ne aggódj emiatt mert nekem stabil 12-15ös pingem van 32/31-nél, úgyhogy semmi lagg és a hitbox is sokkal jobb mint máshol ahol eddig játszottam. -
#6866 2 bajom van vele
1. Nonsteam-es
2. Sok az AMX -
#6865 giga GigaCenter