7046
-
#6824 poD|Clan Pub Server
[Steam][szerverberles.hu] -
#6823 rohadt cigány takarodj már a netről -
#6822 ujreg geci te visszamennyé.
jetblack lama te milyen szar házi szerokon játszassz?
byzhouse te mire vered magad? hogy vettél egy nyomorult vipet a szociális segélyből? visszamennyé. -
#6821 takaroggyá? me? steam g**i? szolt? szerintem maradj ETS-nél -
#6820 ez egy szar -
#6819 Istenem ezen a szerveren több AMX van mint amennyit életembe láttam -
#6818 Jó jó te mi a faszom vagy takaroggyá má innen ki szolt hozzád?
jetblack : te ne nézz engem szarnak anyádé se me nem vagyok akkor ulowlámageci hogy ne tudjam a hostingokat... te szar. steam geci
Lehet ezért kapok pár elakadás jelzőt de megéri mert teis kapsz te rohadék. -
#6817 Ád1:Van szerverem nem pub hanem egy war de még mindig jobb hostingnál(synhosting és mielőtt leugatod referenciák közt vannak ilyenek hogy Teamwork.n6 warserver,stYle DoZeRs PlaYgr0unD - powered by synhosting.eu,volgare.de | by synhosting.eu,ESL Server [DE] by synhosting.eu
Ád2:Mert megvan eredetibe a játék hmmm ez érdekes de jó lesz bindnek
Ád3: Nem steam-re költök pénzt hanem a játékra költöttem de nembaj( A steam egy ingyenes program és steamstore-on belül veszed a játékot)
-
#6816 AS:DAS_DAS:D_AS mekkora barom vagy :D
1. azért csicska,mert fizet a játékért,amivel a tervező csapat szenvedett X évig? hát te úristen... töröld az internetet
2. mitől olyan nagy az a sunwell? van nála jobb. örülnék?: kb. 1000ft egy szerver húha idióta barom ETS g**i -
#6815 Mondok két okot mitől vagy csicska:
1. Hogy költesz pénzt Steamra...
2. Ha neked lenne egy szerod a sunwelltől örülnél és nem pattognál.
-
#6814 Már a csóri torrentoldal nevétől szar... -
#6813 2 okot mondok amiért szar a szerveretek
1 Nonsteam-es
2 sunwell hosting -
#6812 [HuN]BeLoad[PuB|FuN]szervere[Pr:47-48] @ sunwell.hu
91.82.84.191:27040
cantMySkill' -
#6811 Options Controlsban esetleg bekéne állítani -
#6810 asdasdasdad -
#6809 unbindall konzolba -
38tibi38 #6808 De jó h egyik sem működk. -
SL #6807 t,m -
38tibi38 #6806 A játékban hogy kell írni valakinek? És hogy spawnolni? -
#6805 Sose halottam arról a szolgáltatóról.
televan minden szarral.
Ez egy fós. -
#6804 Nem a valvet kell megtisztelni azzal, hogy meg veszed, hanem mindenki mást. A sok nonsteames csicska úgy csal, ahogy akar. Undorító, 4-5éve még nem így működtek a dolgok... -
#6803 :( -
#6802 maybe -
#6801 igen:D -
#6800 A másik poén az az, hogy legtöbbször azok az emberek pattognak azzal hgy vedd meg az eredetit, akinek nincs. Na de ez már köztudott, nem is megyek bele a döbbi dolgokba.<--- Esetleg vegyelek fel friends-be ? :) -
#6799 azt hittem csak megint okoskodni akarsz :D -
#6798 ezt mondtam
-
#6797 1 hete néztem west endben media marktban 4990-ért. úgyhogy csak volt -
#6796 media marktban évekig 990 ft volt
akinek nincs annak azért nincs mert egy csaló geci és jóneki a törtserver ahonnan úgyse tudják bannolni -
#6795 és mire megigénylek egy ilyen kártyát, és meg is veszem a CS-t azon keresztül, ugyan ott tartok... :D De cáfolj meg.
Félre ne értsd, nekem van, csak úgy tájékoztatásul írom ezeket, hogy a köznép ne higyje azt hogy 1500Ft meg 2000Ft a Csé. Mert a legtöbb ember a "sarki bótba" fogja keresni, ahol nem talál majd annyiért. Sok ember pedig sajnál 4-5-10000 Ft-t egy játékra.
Mások vagyunk, én megvettem ezt is, és a lock on-t is, mert ennyivel szoktam játszani. Többre nincs időm.
A másik poén az az, hogy legtöbbször azok az emberek pattognak azzal hgy vedd meg az eredetit, akinek nincs. Na de ez már köztudott, nem is megyek bele a döbbi dolgokba. -
#6794 Mo top10-es szervere? persze,ha van 10db normális magyar szerver :D -
#6793 ez a dombornyomott dolog már 10éves ma már igényelsz 1 elektronikus kártyát és kész -
demetero #6792 Szeretnék bemutatni nektek egy nagyon jó PUBLIC SZERVERT!! Remélem elolvassátok ezt az ajánlót és felnéztek majd a szeróra.
Szerver neve: Excellent Public
Honlap: www.excpublic.tk
IP: 91.82.84.189:27031
Férőhely: 32
Jellemzők:
- Laggmentes környezet, amelyet Magyarország LEGJOBB internetszolgáltatója biztosít!
- Magyarország TOP10-es szervere!!!
- Rush engedélyezett
- War mapok + néhány új fajta map
- Jó hangulat> Nincs csiter, ONLINE adminok, éjjel-nappal tele a szerver
- Szerveren többségbe vannak a STEAMESEK.
- Adminok jófejek, nem bannolnak azért, mert jól játszol
- Nincs telepakolva a szerver, ennek köszönhetően jól adja.
Csak egyszer nézz fel, lefogadom nem játszottál még ilyen jó szerón.
Kellemes játékot! ^^ -
#6791 az a baj ezzel, hogy a 4 euró (tegyük fel 2000 forint ahogy előbb írtátok) valóvan nem sok, de ez azoknak van akinek van dombornyomott kártyája. Ha itthon dobozosan akarod megrendelni/venni, akkor 3-5 ezer között mozog az ára. De cáfoljatok meg ha van olcsóbban valahol, mert az itthon látott árak közül 3990-nél olcsóbbat nem találtam. -
#6790 jaja -
#6789 steam-en? -
#6788 most 4juro -
#6787 2000 ft az kúrvasok mennyit mindent lehetne abból manapság venni
(bár mondjuk én 2006-ban vettem még 3k-ért de mind1) -
#6786 -
#6785 Ád1: Ha a warez kérdés tiltott miből gondolod hogy egyéb nemű warez dolgok nem tiltottak ?
Ád2: Szerintem egy játékért 2000Ft nem drága de lehet én gondolkozom rosszul és hazudtolj meg.
Ád3: Ha tényleg imádnád a játékot akkor megtisztelnéd a forgalmazó céget és a fejlesztőket hogy nem fosol ide egy ilyen hozzászólást
Ui: Amit most leírtam szubjektív de rohadtul