Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval kapom a flasht, vakulok, azt tisztul a látásom látom ellenség pont körbe áll. Hijja, ugrok egyet, futok hátra, közbe tunkolok mint atom, bekap az ellen egy fejest. Aztán persze meghalok.
Erre jön a gyerek, hogy WHzom!!! 😄 Mondom mi van? 😄 Mit csinálok? Erre azt mondta.. jó jó.. akkor aimozol! 😄 Hát bazeg, döntsd már el, hogy akkor melyik 😄DD Kész.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
LANra meg igen csak mixel megyünk. Na nem mintha a csapat jobban fel lenne készülve, mint egy 1 napos mix, de na! 😄 Ám köszi!
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Amugyis gyûlöltem azt az ilove nevet! Végre a jó öreg visions 😄
elixir várom frappáns kommented ;D
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Amit elvárunk : napi aktivitás délutánként ; 14+ ; Mikrofon ; 1 év tapasztalat ; Steam-el rendelkezzen !
Jelentkezés STEAMen : [email protected]
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Aztán átkerültem egy Fanatic nevü szerverre. Ott találtam végre elöször normális hitboxot, és úgy adja a fejest, ahogy azt kell. Csak az a baj vele, hogy noname server.
Nem tudtok ajánlani jó magyar helyet, ahol nem kell az ellenfelet 4szer fejbelõni, hogy be is vegye azt HSnek?
eLiXir nek üzenem hogy nem mindenki ért ezekhez a dolgokhoz mint õ.
De szerintem ezért van a forum hogy segítsük egymást és nem lefikázzuk.
Amugy a source jobb?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A probléám az hogy teljesen más mint amin elözõleg játszottam(az egy tört Counter Strike 1.6 game volt).Azt tapasztaltam hogy régi a grafika és teljesen más a fizikája máshogy kell vele lõnni.
Az lenne a kérdésem hogy ezt nem kéne frissitenem hogy megkapja az uj grafikát stb?Vagy miért ilyen?Ha frissiteni kell az hogy csináljam?😊
Köszi bármilyen segítséget.
Üdv.Valki segítsen
Abba igazad van hogy az eredeti grafikája más...És az is benne van hogy a lõvés is nehezebb...Frissités nekem nem kellett,alapból felpakolt mindent és új grafika,más lõvés...
A probléám az hogy teljesen más mint amin elözõleg játszottam(az egy tört Counter Strike 1.6 game volt).Azt tapasztaltam hogy régi a grafika és teljesen más a fizikája máshogy kell vele lõnni.
Az lenne a kérdésem hogy ezt nem kéne frissitenem hogy megkapja az uj grafikát stb?Vagy miért ilyen?Ha frissiteni kell az hogy csináljam?😊
Köszi bármilyen segítséget.
Üdv.
p0l4rb34r. a.k.a. e$Ka
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?