Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
Kikérem magamnak már 1 honapja tiszta vagyok 😄

(Ezen a héten veaszek GC-t <#idiota> )
av? már megint wowozol te kocka?

HunnernesKonge
sav
av
v
jó vagy meg minden

Tupek
<#wow3>Szegény hülye volt.... remélem nem találkozok ilyennel,de ha még is akkor <#banplz><#eplus2>

Kmarha
😄 majdnem elsirtam magam, olyan láma beszólást hallottam.. már évek óta nem került elém ilyen nyomi 😄

Szóval kapom a flasht, vakulok, azt tisztul a látásom látom ellenség pont körbe áll. Hijja, ugrok egyet, futok hátra, közbe tunkolok mint atom, bekap az ellen egy fejest. Aztán persze meghalok.

Erre jön a gyerek, hogy WHzom!!! 😄 Mondom mi van? 😄 Mit csinálok? Erre azt mondta.. jó jó.. akkor aimozol! 😄 Hát bazeg, döntsd már el, hogy akkor melyik 😄DD Kész.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Nightwish006
Mert megakartuk volna váltani? 😄 Nem emlékszem rá... :o
LANra meg igen csak mixel megyünk. Na nem mintha a csapat jobban fel lenne készülve, mint egy 1 napos mix, de na! 😄 Ám köszi!

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

amúgy sok sikert bébi, salvationön lesz szükségetek rá :p

most aztán kurvára megváltottátok a magyar scenet

Nightwish006
Jajajj .... 😄
Amugyis gyûlöltem azt az ilove nevet! Végre a jó öreg visions 😄
elixir várom frappáns kommented ;D

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

HunnernesKonge
Jajj Nightwish. mi lesz most velünk iLOVE nélkül?
visioNs FTW!!!444
[HUN]FaTaL
köszi ezt a szervert télleg kurvajól bead mindent😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Balintrial
😄
Tupek
TGF !!!
Amit elvárunk : napi aktivitás délutánként ; 14+ ; Mikrofon ; 1 év tapasztalat ; Steam-el rendelkezzen !
Jelentkezés STEAMen : [email protected]

Kmarha
(persze nálam sem kell szó szerint érteni, csak az arányokra célzok. Fanaticon (hitetleneknek itt az ip: 87.229.45.125:27015) valahogy könnyebben megy az áldás)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Tupek
Hát Zidzsi én elég sok szerveren megfordulok és legtöbben egy golyóból adja...

lololol
menjél vissza a tört verzióra, úgyis tört majd minden magyar server.

Kmarha
álltalában Tiszafüreden szoktam játszani, de elõfordulok máshol is. Elég kemény meccsek szoktak menni, és csodálkozom hogy ennyi gyakorlás után sem rázodom vissza a régi formámban.

Aztán átkerültem egy Fanatic nevü szerverre. Ott találtam végre elöször normális hitboxot, és úgy adja a fejest, ahogy azt kell. Csak az a baj vele, hogy noname server.

Nem tudtok ajánlani jó magyar helyet, ahol nem kell az ellenfelet 4szer fejbelõni, hogy be is vegye azt HSnek?

HunnernesKonge
<#eljen>
de akkor most ezeket a skineket hogy tudom változtatni?
lololol
nem

és akkor a skineket automaitkusan frissiti?

eLiXir nek üzenem hogy nem mindenki ért ezekhez a dolgokhoz mint õ.
De szerintem ezért van a forum hogy segítsük egymást és nem lefikázzuk.
Amugy a source jobb?
Hány olyan kérdést tesznek még fel, ami egy cserepes, piros muskátli IQ-jával megoldható lenne?

Sziasztok! Gondolom a tört cs-je szarrá volt moddolva és azért tûnhetett szebbnek, egyik haveromnál is ez volt... Vagy a másik lehetõség az, hogy Source-al játszott <#buck>.

Tupek
Ezt én se értem,hogy a kurva anyád miért kell....
Egyébként Szabi az elsõ kommented igaz...

Szabi84
te meg mit kurvaanyazol

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84
ezt a grafikai részt nem értem! mindig is ilyen volt az 1.6 grafikája, az anthologyba csak a skinek változtak!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

kurva anyád

Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Tegnap vettem egy Counter Strike Anthology Pc Gamet eredetit.Beregeltem mindent jol megcsináltam és megy.
A probléám az hogy teljesen más mint amin elözõleg játszottam(az egy tört Counter Strike 1.6 game volt).Azt tapasztaltam hogy régi a grafika és teljesen más a fizikája máshogy kell vele lõnni.
Az lenne a kérdésem hogy ezt nem kéne frissitenem hogy megkapja az uj grafikát stb?Vagy miért ilyen?Ha frissiteni kell az hogy csináljam?😊
Köszi bármilyen segítséget.
Üdv.Valki segítsen
Tupek
Hello!
Abba igazad van hogy az eredeti grafikája más...És az is benne van hogy a lõvés is nehezebb...Frissités nekem nem kellett,alapból felpakolt mindent és új grafika,más lõvés...

Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Tegnap vettem egy Counter Strike Anthology Pc Gamet eredetit.Beregeltem mindent jol megcsináltam és megy.
A probléám az hogy teljesen más mint amin elözõleg játszottam(az egy tört Counter Strike 1.6 game volt).Azt tapasztaltam hogy régi a grafika és teljesen más a fizikája máshogy kell vele lõnni.
Az lenne a kérdésem hogy ezt nem kéne frissitenem hogy megkapja az uj grafikát stb?Vagy miért ilyen?Ha frissiteni kell az hogy csináljam?😊
Köszi bármilyen segítséget.
Üdv.
msnen
aha a speedr akifelvett
Tupek
hát hallod attól függ... te vagy az a speedy?

aha neked megvan az a file?
Tupek
Az a fájlt ami hibás küldesd át egy olyannal akinek fut a source és akkor jó lesz...<#wink> Én is találkoztam ezzel...

hello valaki nem tudja hogy mi a baja a sourcomnak pedig már azt is megpróbáltam hogy feltelepítettem újra de semmi. azt írja hogy az eljárás belépés pontja (StemFindServersNumServers)nem található a dll-ben
Tupek
etooo sztem amx_langue vagy vmi ilyesmit próbálgass legközelebb.

mindegy, nagynehezen megtaláltam 😊
Hali! nincs meg vkinék véletlen a Statsme magyarúl?
Tupek
Mizu veletek?
Mennek a fragek ? <#violent> <#nyes>

Nightwish006
A kártyában aztán csalódhatsz, ha nem is azzal a gond...

Garyskillz
=) fentvolt mar, nemtudom miert szivatott, restart utan eszheztert, szal azota nincs vele gond.thx. most szenvedek cod4el spec az el sem indul... dx errorral kidob.. kezdek csalodni a kartyaban

[HUN]FaTaL
Drivert tedd fel hozzá.

http://goo.gl/gd6Zi5

Garyskillz
napocskat! Na az a helyzet, hogy vettem egy uj kartyat, radeon hd2600xt, es azota a cs-m nem hajlando opengl-ben elfutni, opengl is not supported, the game will run in software mod hibauzire hibatkozva.. xp-n vista-n is ugyanezt irja, legujabb catalyst van fent, tegnap jelent meg,szal annal frissebb tudtommal nincs. Gondoltam arra h lehet 1.6-nak nemtetszik h opengl 2.0-s a kartya? ha valaki talalkozott mar ezzel es sikerult megoldania akkor plz reply, de ha nem akkor is szivesen fogadok barmilyen segitseget. thx

p0l4rb34r. a.k.a. e$Ka

Roger6
Áhhá! Értem.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Szega87
van egy olyan MOD ahol focizni lehet!

Roger6
Mivan???!!!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

ToCsEk
Hy emberek. Soccerjam pályára tudnátok mondani okosságot? Mit érdemes fejleszteni ? MEg ponotsan a fejelsztendõ képességeket se tudom hogy mire jók 😄. Valaki pls help😄.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Nightwish006
hl.exe prioritását vedd le. Ha nem segít v-sync off, tesomnál amiatt késett az egér.