7046
-
#5447 mintha kicsit forditva lenne minden! -
#5446 [URL=http://www.sk-gaming.com/video/39228-different_side_of_]ez kurvanaaaaagy ^^[/URL] -
#5445 Kösz -
#5444 Amugy megéri midre midhighra hirdetni mIRCen a fejlődés érdekében? ^^ -
#5443 Már cyraxra írtam mikor visszaírt hogy van már ellen :-p -
#5442 Szia eLi -
#5441 hmm. én meg tegnap majdnem megdugtam avril lavigne-t -.-' -
#5440 F5-el cstrike mappába menti bmp formátumban.. -
#5439 azt szereném kérdezni hogy hogyan lehet fotózni az 1.6-ban? valaki tudna nekem segiteni köszönöm?! -
eLiXir #5438 ovis pöcsök -
#5437 Lol NC
Nw tegnap majdnem ellenetek mixeltünk ^^ -
#5436 Ennek fényében még viccesebb a #5431 -
#5435 Adatlapján
Életkor: 14 év alatt. De szerintem az IQ-d is ilyen körül mozog kiscsillag, nem? -
#5434 nyuszivagygg -
#5433 Hogy a faszba lehetsz ilyen buta? :o -
#5432 jólvan vérpistike agyadra ment a sok csé -
#5431 lejöhet a moszkvára is egy kéztörésért, de ez gondoltam kultúráltabb megoldás lenne. -
#5430 nabazze CS-vel keménykedni?! nőjjél már fel basszus -
#5429 aranyos -
#5428 nem mered megadni a steam profilodat :-( -
#5427 oké . :ADS_SAD?ASD_AS -
#5426 Adja a deathadder mi? -
#5425 ha tudnam hol jatszik szarralonem a 400 dpis egeremmel is :> -
#5424 te kurva okos gyerek vagy -
#5423 kemeny vagy
az a baj hogy regi razer egeret vettel, akiknek lachesise van le fog loni ugy hogy meg se tudsz mozdulni :((( -
#5422 Azt kell hogy mondjam... hogy amiket eddig fogtam nem voltak egerek. Percről percre erősödik bennem a tudat, hogy eddig hiányzott vmi az életemből. :D -
#5421 hehe grat ^^ -
#5420 Üdv a klubban ^^ -
#5419 No vettem 1 Deathaddert. Ha nem nézem azt, hogy kurva nagy a kicsi kezembe, és kurva szokatlan, akkor tökéletes. Iszonyat fasza kis egerecske: D Már imádom:* -
#5418 Hát ez kurva nagy! :DD Ott van a szavazás a kezdőlapon, hogy szerintetek milyen az oldal? A tök jó opció vezet 71%-kal! :DDDDD Még véletlenül sem a klántagok nyomogathatták azt a gombot... Áhh, hagyjuk. -
#5417 jó van own. király -.- -
#5416 stfu -.- -
#5415 :ASD Ezt adom a kedvencekhez -
#5414 "Kérlek tarcsátok be ezt!" - ez fizikai fájdalmat okozott -
#5413 omgplz erről eszembe jut az a weblap amit unalmamban csináltam mlapon
csekkdisz -
#5412 Inkább legozzatok :S htx ^^ -
#5411 pár megjegyzés, és próbáld ne sértésnek venni, hanem véleménynek!
Az oldal gagyi, de ezt még elnéznénk. A helyesírási hibákat viszont nem. Legalább word-be másold be és futtass rajta egy helyesírás ellenőrzést. A "tarcsa be" nagyon ilyesztő a végén.
A másik, nincs értelme klánt alapítani, csak counteröknek, mert ha bármely klánt kihivjátok, egyszer az egyik, egyszer a másik oldalon kell játszani.
Ha meg csak ilyen poén klán, azt felesleges hirdetni, az maradjon meg csak a baráti társaságon belül. -
krabby #5410 Terror Killer Klán - Megalakult 1.6-on Terror Killer Klán
Akit érdekel nézze meg:P Meg bocs a reklámér, de hát a mai világba.... -
#5409 Így van, megkell venned. Az a 900mb os verzió tartalmazza a játékot, viszont akkorsem tudsz vele játszani. Kifogja írni, hogy pre-loaded, de ha elakarod indítani a steam kidob egy oldalra, ahol a játékot tudod megvenni. Az ára 10$ steamen, boltban 3990 a CS Anthology, amihez kapsz cz-t is. Vannak oldalak, ahol digitális vásárlással 2000forint környékén hozzájuthatsz. -
#5408 kérdésemre a válasz:
c:\Program Files\steam\config\serverbrowser.vdf