7046
-
#5407 Sziasztok!!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy melyik file-ba menti a kedvenc szervereket a steam??
Ugyanis eltüntek a kedvenc szervereim! -
#5406 hali all!
Most nézem ezt forumotrégebbennyomtam a game-t netezöbe de most má naon rá untam éspersze zsetonom sincs! na ezt az egész steamot nem vágom!Letöltöttem és akko mi van?külön meg kell venni?akko mé volt 900MB? -
#5405 Természetesen a fal más megvilágításba helyezi a dolgokat. -
#5404 Jah m4ből falon át 3 kopi kell :/ -
#5403 De szerintem van, falon keresztül :D Bár 30dmg-t még falon keresztül is kevésnek találom. -
#5402 A hiba az ön készülékében található. -
eLiXir #5401 lmao -
#5400 nevét nem tom, de régen job klikkel magad elé tudtad rakni és akkor nem tudtak lelöni elöröl -
#5399 pajzs, mint tactical shield? -
#5398 miért van az h néhány szerveren lehet pajzsot venni máshol nem, de én sehol se tudok? steam update? -
#5397 Hejj srác. Azért azt tisztázzuk, hogy olyan megeshet, hogy fejre lősz, és nem adja be, esetleg máshova. Pl. mellbe lövöd, de kézhitet ad. NADE olyan, hogy kiírja neked, hogy 1hit fejbe, és az nem sebez csak mondjuk 30dmg-t Na olyan nincs. ;> -
#5396 ohh én ezzel a hibájával is szeretem az 1.6ot.. nem húzott fel a dolog, csak meglepett. Anyázni, lecsiterezni ok nélkül mást, meg csinálják a bohóc kis óvodások. Én abból a körből kb születésemkor kinőttem. -
#5395 Egyébként EZ minden rinyálás alapja. Amíg nem voltak kiírva a találatok helye, meg a sebzés, nem volt gond. Bocs, hogy beleszólok, én Source-os vagyok, de ezt a topikot is olvasom minden héten, és ugyanez volt egy csomó szerveren. Egyből mindenki csíter volt, senkinek nem tetszettek a szar találatok, ment az anyázás. Gratulálok. Szóval ha lehet, inkább kapcsold ki ezt az opciót, magaddal teszel jót, hidd el.
Aloha' -
#5394 ez ilyen, csak nem szoktam hozzá hogy kiirja azt mégsem :D -
#5393 Johát ezek szerint nem fej volt az, vagy pedig nem találtad lábon 2x. Ez ilyen apa. -
#5392 na jó, de ha egy fej, két láb 80 dmg az azért már durva.. ma volt :D Álltalában nem tört szarokon játszom, de itt jó kis steames társaság gyült össze, valamint jó a szerver is (módolva van rendesen de egész faszára sikerült összehozni) -
#5391 talán nem szarrá modolt fos törtön kellene játszani. Amugy coltal fej 84dmg, nem srv hiba. :[ -
#5390 Fanatic ipje mi? régen voltam rajta, az az ip nem él.. szerver keresőbe meg csak nem akar előjönni -
Adaminho #5389 bocsi publik akart lenni:D -
Adaminho #5388 Sajnos én szinte alig játszottam olyan publikon szerveren ahol normális a hit box :( Max a Fanatic olyan normális szeró... -
#5387 Érdekes szerverre akadtam: AZC
Nem egyszer a fejest 80 dmg-nek veszi fel. Azt volt arra is példa, hogy lentről egyenest felhúzom a célkeresztet és lövöm ki szépen a golyokat, erre beadja bal láb, has, jobb kar.
Ideállis, olyan mint egy szerencsejáték. Vagy add valami fincsi lövést vagy nem :D -
#5386 -
Adaminho #5385 Sajnálom, de ilyen egered sohasem lesz:( Én a NASA tagja vagyok és ezért használhatok ilyen pro gaming egeret! -
#5384 osztakurva. egy ilyen nekem is kell ! -
#5383 -
Adaminho #5382 Én ilyen egérrel tolom! Szerintem nagyon jó és egyáltalán nem laggol:) -
#5381 Nekem nincs bajom a lézeres egérrel (LaserMouse 6000), nem vettem észre hogy laggolna :) Igaz nem tolom napi 20 órában a CS-t :D -
#5380 Nekem is ilyen egerem van, és teljesen megvagyok vele elégedve.
ui: Textil egérpadot használok:) -
#5379 Egyenlőre egérpad nélkül elég jó aztán lehet később rászánom magam és veszek egyet..eddig nem volt vele probléma nem laggolt csak a tescos egérpadot nem komálta -
#5378 Persze ha nincs gondod vele lucker akkor használd egészséggel! Nem akarlak elkeseríteni egyébként, sokan játszanak általam "szar" egérnek tituált rágcsálóval! :) Valamint lehet jó az az a4tech, nemtudom. -
#5377 A logitech, ms, razer egerek még nagyszerübbek, mégis vannak szar egereik. -
davec007 #5376 a4tech egerek nagyszerűek:). Nem kell NEM hinni -
#5375 A lézeres egerek szarok, hajlamosak a lagolásra, etc... Pl.razer copperhead, logitech g5... Nincsenek infoim az a4tech lézeres egereiről, így lehet jók, de nem hiszem. Én csak annyit tudok, hogy az optikai a4techek elég jól szerepelnek. Amugy lézeres egerek nem minden egérpaddal hajlandóak együtt működni. :) Vegyél egy egérpadot, sokat segít a fejlődésben. -
#5374 Tescos csuklótámaszoson :AD:SDA:SAD
Miért volt hiba a lézeres? Állítólag ez pontosabb meg gyorsabban reagál -
#5373 szvsz hiba volt lézeres egeret venni. Egy optikai x7 el jobban jártál volna. :\ Milyen padon nem akar mukodni amugy? -
#5372 [URL=http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=7959]Megvan az új egér ^^[/URL] Elég kényelmes, én kezemet egyáltalán nem izzasztja pedig sokan írták ezt. Igazából 1600nál több dpi-n még nem használtam ingame de 2500ra is képes..Egérpadot mostantól nem használok mert egyszerüen nem mozog a fegyó nagyobb rántásoknál, de mivel lézeres az egér ezért (!) bármilyen felületen használható..Ajánlani tudom mindenkinek, ára 5000HUF körül mozog.. -
#5371 hopp az a vessző nem tom hogy került oda -
#5370 A publik srv-k nagy része valóban tört, viszont ez a scene elenyésző, részét érinti szerintem. Nem mellesleg ki nem szarja le a publikon szarakodó faszokat? :O -
#5369 kezdj már el bemenni azokra a serverekre amin játszanak azon az oldalon, és status konzolba -
#5368 arcból vegyálmár vissza. nem vagyok a homokozóhaverjaid közt, én már kinőttem azt a kort ellentétben veled.
Van valami amivel alá tudod támasztani azt hogy a scene 90%-a törtszerveren játszik? Vagy csak hallottad a suliban a Lacitól azt hirdeted a fasságot?