7046
-
xHeDex #5692 a F.A.Q.-ban található GUI-t letöltöd(15. pont, GPS GUI), felrakod és ingame be tudod akkor már állítani -
#5691 asszem konzolba, de a parancsot nem tudom -
#5690 hol lehet beálitania fast weapon switchet? mert sehol se találtam -
Kishphiu #5689 Vegyél fel msn-en, segítek: [email protected] ;) -
Onuris #5688 Sziasztok!
Nosztalgiázni szeretnék :) van egy HL2 CD-kulcsom, és 1.6-ozni szeretnék, de kuka vagyok hozzá, és nem találom, hogyan rakjam fel a cs-t. Kérlek segítsetek! Előre is köszönöm!
Onu -
#5687 Ez nem source topic, és pláne nem warez topic.. -
#5686 0-val -
#5685 CS:s el tölrtbe olyan van hogy megfróbálok belépni akármeik szerverre akkor megál a töltés egy helyen és kb 10 percet várok akkorse történik semmi PEDIG 4 megás netem van. -
#5684 Hogy lehet előhívni a CONSOLT CS:S be?? -
#5683 uhhhhh...-.- -
Kishphiu #5682 Elado Accok, CS:S + CS 1.6 vagy CS 1.6
Képet Küldök, csak nem enged linkelni :ASDASDASD
Érd.: [email protected] -
Kishphiu #5681 Szal LAN-oztatok Hamachival :) -
#5680 Boldog karit mindenkinek -
#5679 pénisz -
#5678 Heloka mindekinek régen jácotam 1.6-al és kérdezném én nem neten totlamhanem valamien hálozatot össze kombináló programal oldotuk meg és enm tom mia neve van valami ötletetek mi lehet? -
#5677 Nembaj, de "fölösleges" nagyobbra rakni ha te is csak 75 fpst látsz a monitoron. Én speciel minél nagyobbra rakom ugyanis több fpsel jobban adja.. -
#5676 TFT van akkor 75 re?
miért baj ha nagyobb ? -
#5675 amennyin a monitorod megy^^
ha tft valószínű 60-75, ha CRT akkor 50-160 :) -
xHeDex #5674 101 -
#5673 Szerintetek menyire állítsam az fps korlátozást ? -
#5672 épp előtted ajánlottak fel 1et, lol -
#5671 http://halflife2.filefront.com/file/CounterStrike_16_Fusion_Pack_SE_Revision;31223 -
#5670 Hellosztok
tudna valaki linkelni egy jó linket ahonnan ingyen lelehet tölteni a Fusion Pack et 1.6 hoz ?
vagy ha van jobb pack akkor azt előre köszönöm szépen -
#5669 A tok belsejében van egy matrica, ami tartalmazza a CD-kulcsot, ne legyél már láma. -
Bacsa Szabolcs #5668 sziasztok!!
kelenne egykis segitcség!! counter strike 1.6-hoz kellene cd-kulcs!!!
a segitcséget eröreis köszi...:)
-
Royal #5667 Hali eladó egy counter-strike 1.6 + cz (nem bannolt) további infó [email protected] -
#5666 User IQ FAIL. Google a barátod Wiki a barátnőd -
#5665 2003 -
Lowosan #5664 Helló! Egy kérdés a counter strike 1.6-ot melyik évben adták ki?Egy fogadás miatt kérdezem -
#5663 Megelöztél :) -
#5662 Megnyomod a H betűt és: BOT MENU LOCAL > BOT NUMBERS > ADD A SPECIFIC BOT > ADD TERRORIST/COUNTER-TERRORIST -
#5661 Ha beraktad a zbotot akkor bot_add v bot_add_t v bot_add_ct -
#5660 Hi!
Hogyan kell botokat létrehozni egy olyan szerveren, amit én csináltam?(szal milyen parancsot kell megadni?)
Előre is köszi. -
petyapontp #5659 thx -
xHeDex #5658 Íme -
petyapontp #5657 hi!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy amiota uj videokarim van (uj driverrel ATI)játék közbe szaggat az egerem. Más haveromnál is elfordult már ez a probléma de ök egy régebbi driver segítségével áthidalták ezt az idegesítő problémát de az én videokarim ezzel a régi driverrel már nem müködik.
Más valaki tapasztalt ehhez hasonlot és hogy tudta megoldani?
válaszokat előre köszönöm. -
#5656 Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy a célkereszt méretét szeretném változtatni, de ami a Multiplayer menüben van, a legkisebb is nagy. Szoval hogy lehet kisebbre tenni? gondolom a konzolba kell valamit. Help pls -
#5655 Megcsináltam de nem jó:( Az enm lehet, hogy a havernak nem lehet kikapcsolni a tüzfalát? -
#5654 nyomd meg a 0-t -
#5653 Konzol... letudnád irni, hogy mégis hogyan??? :$