7046
-
#5732 Vegyétek meg.. -
#5731 sv_lan 0 -
xHeDex #5730 nézd meg még egyszer a FAQ-t! 23. pontot ajánlom figyelmedbe -
#5729 Mivel nem csövesek vagyunk, mindenkinek van otthona, és nem egy hálózaton vagyunk, ezért kell a hamachi, hogy LAN kapcsolatl egyen a gépek között. Egyik gyereknek megy, vele játszottam, többit kidobja ezzel "LAN servers are restricted to local clients" most ezzel mit tudnék csinálni?
Attól hogy tört, v. nem tört, akkor is LAN-on játszanék velük.:) -
#5728 Mi a francnak ehhez hamachi? Tört cs-vel is megy a lan, de egyébként ajánlom a piros betűket a bannerban... -
#5727 és gondolom látod szép nagy piros betükkel ott fent, hogy: "A warez kérdések tiltottak" ! -
#5726 Sziasztok. FAQ-t alaposan átrágtam, de a kérdésemre nem leltem választ.:)
Nos, hát 5en akarunk hamachin keresztül 1.6-ozni.:) a játék tört, crack nélküli. A hamachi be van állítva, egy verzió. Servert nyitom én (én csináltam a hamachis szobát) látják, de feljönnének a szeróra valamilyen hibával kibassza Őket. Aki segítene, annak megköszönném.:) -
#5725 serverbrowser.vdf -
#5724 A szerver listámat megtalálom valahol fájlban vagy le lehet menteni? -
#5723 be tudná valaki azt linkelni, mert fogalmam sincs h mit és hol kéne keresnem. -
#5722 u bassz télleg. elirtam. sry -
#5721 akkor az nem 1.5, hanem 1.6. keress frissebb verziót vhol -
#5720 most sem talál szervert. ha meg a consle-ba irom hogy connect ..., akkor vagy azt írja hogy valamiből amiből nekem 47-es van abból 48-as kéne, vagy csak simán nem tud csatlakozni és állandóan csak csatlakozni próbál. -
#5719 http://files.steamlessproject.nl/getfile/download.php?file=10
ezt töltsd le és másold a valve mappába -
#5718 Most töltöttem le a cs 1.5-ot de nem talál egy server-t se. Mit kéne tennem a telepítés után? -
#5717 üdv
Segítséget szeretnék kérni, az újonnan induló szerverem zombie mod telepítéséhez! Aki tudna segíteni, az írjon pmet! Ha tud sgeíteni akkor adminnak beveszem! -
#5716 Én inkább engedtem hogy letöltse , az a biztos! Addig megvacsoráztam :):) -
#5715 egyszer kibirod -
#5714 persze, de nézd meg hogy csak modellek meg pályák legyenek benne, ki tudja a buherált cskben mi van meg mit töltött le :) -
#5713 Most váltok steames cs-re, de nem akarom, hogy újra első szerverre lépés közben töltsön le x mennyiségű dolgot, akkor jó ha a régi cs mappából simán átmásolom wincomanderrel a models, maps stb mappát? -
#5712 vagy eredeti steam cs-vel akarsz nosteam szerverre felmenni, vagy pedig forditva. Nem fog menni. -
#5711 A szerver újabb verziójú klienst használ mint a de CS-d. Steam frissíti elvileg. -
normomo #5710 sziasztok!láma vagyok vagy tudja fene hogy mi de szépen kérek valakit hogy segitsen a problémámban!beirom a szerver ip-t és ilyen szöveggel kidob:"This Server is using a newer version(48) then ur version(47). Please check for updates on ur server"
köszönöm -
#5709 Oké köszi a válaszokat, azért az ilyeneket nem árt tisztázni. Egyszer jártam már rosszul hasonló esetben... -
#5708 Jó, kitalálhattam volna, csak a fejemben még mindig az egy profil képe lebegett, és azt nem bírtam elképzelni, hogy akarsz egyszerre több helyről is bejelentkezni :DD
Sajna nincs más lehetőségetek, kétszer kell megvenni a játékot. -
#5707 Úgy, hogy ketten vagyunk csak E/1-ben írtam általánosságban, de azt hittem ezt kitalálod. Szóval egy vétel egy profil... -
#5706 hogy akarsz egyszerre két gépen játszani? :D Ezt meséld el nekem! :D
Egyébbként nincs géphez kötve. Csak a steam progi jelenléte a feltétel, bármelyik gépen be tudsz jelentekzni a profilodba. Olyan mint az msn-en :D -
#5705 Ha egyszer veszem meg az egy steam account?
Vagyis van két gép és ha mindkettőn akarok játszani egyszerre akkor kétszer kell megvennem ugye? -
#5704 Ja csak a lényeg maradt le:D Benne van a cs1.6 meg a condition zero. -
#5703 Ezt kapod a steamen is 10 dollárért. 2000-ért nyugodtan megveheted, olcsóbban nem igen kapod meg :) -
#5702 ez az EREDETI verzió :D
Van benne 1.6, Condition Zero és CZ: Deleted Scenes. ha 1.6ot akarsz venni manapság akkor vagy közvetlen steamen- vagy ezzel a dobozzal tudod megtenni -
#5701 Még egy kérdés: Ez milyen? -
#5700 Tudtok adni oldalt ahol 1.6-ot viszonylag olcsón beszerezhetném? -
miki10 #5699 sziasztok!
hogy tudok a szervere berakni admin skint? -
#5698 BUÉK!!! -
Onuris #5697 Le a kalappal a Cs support team előtt :) le kellett fényképeznem a CD-kulcsomat, de segítenek még a mai napon is. Ezt egy magyar céggel csinálnám meg...be is perelnének zaklatásért, vagy csuklana édesanyám egész Újévben :)
Nem sokára 1.6, és akkor megtalállak Kisphiu ;) :P :D -
#5696 töröld a cstrike mappát -
#5695 igen de nem igazán müködik. h lehet letörölni a GUI-t? -
#5694 hud_fastswitch aszem -
#5693 Szervert csak steammel lehet csinálni?