Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano
Kb..minek kellett ez a protokol szarság meg a steam communitys scoreboard..sebaj elöbb utobb ugyis kijavítják..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Szabi84
hát ez megdöglött

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kmarha
a büdös jó k anyukat kell hozzányúlni ahhoz ami eddig is tökéletesen megfelelt.. :S valve suxx

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Czdano
Lal :-p

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Kmarha
ez kivételesen lanon volt 😄 A gyereket leoltottuk annyira hogy azóta nem is mert a szemünk elé kerülni :d

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Czdano
Nem kell lami publicra menni 😊

Kmarha
rám irták:

"ez whzik, vagy aimozik"

😄D LOOOL. hol terem az ilyen hülye? mintha össze lehetne téveszteni a kettõt 😄 rákérdeztem hogy nem "és"? azt mondta, nem, vagy ez vagy az vagyok csak még nem tudja melyik... áhhhh

nem szóltam,bocs<#idiota><#idiota><#idiota>

Hello!

Lehet hogy valahol le van írva(sõt biztos) de én nem találtam sehol.
Az lenne a kérdésem,hogy a lógóhoz hogyan tudok betenni sajátot?
Mert a lógó mappájába betettem 1-et de az nem jelenik meg...<#duma>

Brolly28
jó rég nem jártam itt

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! &#3663;&#815;&#865;&#3663;)

Nivea
mintha kicsit forditva lenne minden!

Czdano

Prémium driver
Kösz

Jamaica a Jamaicaiaké.

Czdano
Amugy megéri midre midhighra hirdetni mIRCen a fejlõdés érdekében? ^^

Czdano
Már cyraxra írtam mikor visszaírt hogy van már ellen :-p

HunnernesKonge
Szia eLi <#law>
HunnernesKonge
hmm. én meg tegnap majdnem megdugtam avril lavigne-t -.-'
Czdano
F5-el cstrike mappába menti bmp formátumban..

Prémium driver
azt szereném kérdezni hogy hogyan lehet fotózni az 1.6-ban? valaki tudna nekem segiteni köszönöm?!

Jamaica a Jamaicaiaké.

ovis pöcsök <#mf2><#bee1>

Czdano
Lol NC

Nw tegnap majdnem ellenetek mixeltünk ^^

HunnernesKonge
Ennek fényében még viccesebb a #5431 <#eplus2>
Roger6
Adatlapján

Életkor: 14 év alatt. De szerintem az IQ-d is ilyen körül mozog kiscsillag, nem?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

zomgzerg
nyuszivagygg

Nightwish006
Hogy a faszba lehetsz ilyen buta? :o

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Szabi84
jólvan vérpistike agyadra ment a sok csé

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

zomgzerg
lejöhet a moszkvára is egy kéztörésért, de ez gondoltam kultúráltabb megoldás lenne.

Szabi84
nabazze CS-vel keménykedni?! nõjjél már fel basszus

Balintrial
aranyos
zomgzerg
nem mered megadni a steam profilodat :-(

Nightwish006
oké . :ADS_SAD?ASD_AS

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Czdano
Adja a deathadder mi? <#hehe>

zomgzerg
ha tudnam hol jatszik szarralonem a 400 dpis egeremmel is :>

Balintrial
te kurva okos gyerek vagy<#szomoru1>
zomgzerg
kemeny vagy
az a baj hogy regi razer egeret vettel, akiknek lachesise van le fog loni ugy hogy meg se tudsz mozdulni 😞((

Nightwish006
Azt kell hogy mondjam... hogy amiket eddig fogtam nem voltak egerek. Percrõl percre erõsödik bennem a tudat, hogy eddig hiányzott vmi az életembõl. 😄

Czdano
hehe grat ^^

HunnernesKonge
Üdv a klubban ^^
Nightwish006
No vettem 1 Deathaddert. Ha nem nézem azt, hogy kurva nagy a kicsi kezembe, és kurva szokatlan, akkor tökéletes. Iszonyat fasza kis egerecske: D Már imádom:*

Roger6
Hát ez kurva nagy! 😄D Ott van a szavazás a kezdõlapon, hogy szerintetek milyen az oldal? A tök jó opció vezet 71%-kal! 😄DDDD Még véletlenül sem a klántagok nyomogathatták azt a gombot... Áhh, hagyjuk.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tupek
jó van own. király -.-

Czdano
stfu -.-

Tupek
:ASD Ezt adom a kedvencekhez <#idiota>

Szabi84
"Kérlek tarcsátok be ezt!" - ez fizikai fájdalmat okozott

HunnernesKonge
omgplz errõl eszembe jut az a weblap amit unalmamban csináltam mlapon
csekkdisz
Czdano
Inkább legozzatok :S htx ^^

Kmarha
pár megjegyzés, és próbáld ne sértésnek venni, hanem véleménynek!

Az oldal gagyi, de ezt még elnéznénk. A helyesírási hibákat viszont nem. Legalább word-be másold be és futtass rajta egy helyesírás ellenõrzést. A "tarcsa be" nagyon ilyesztõ a végén.

A másik, nincs értelme klánt alapítani, csak counteröknek, mert ha bármely klánt kihivjátok, egyszer az egyik, egyszer a másik oldalon kell játszani.

Ha meg csak ilyen poén klán, azt felesleges hirdetni, az maradjon meg csak a baráti társaságon belül.

Terror Killer Klán - Megalakult 1.6-on Terror Killer Klán

Akit érdekel nézze meg😛 Meg bocs a reklámér, de hát a mai világba....

Nightwish006
Így van, megkell venned. Az a 900mb os verzió tartalmazza a játékot, viszont akkorsem tudsz vele játszani. Kifogja írni, hogy pre-loaded, de ha elakarod indítani a steam kidob egy oldalra, ahol a játékot tudod megvenni. Az ára 10$ steamen, boltban 3990 a CS Anthology, amihez kapsz cz-t is. Vannak oldalak, ahol digitális vásárlással 2000forint környékén hozzájuthatsz.

csiter
kérdésemre a válasz:
c:\Program Files\steam\config\serverbrowser.vdf