7046
  • dragon11
    THX.:)
  • [HUN]FaTaL
    na takarodjál innen
  • xNoodlex
  • Sitku95
    ez a forum ugye a cs 1.6?? mert akkor azt szeretném kérdezni hogy wh-t honnan tudok letölteni???
  • xNoodlex
    Itt van
  • dragon11
    Vlhogy lehet hamachin gamelni, ismerős tolta egy hétig 8emberrel törttel, de nem tudom hogyan..
  • xNoodlex
    Tudom, rossz a szemed azért nem láttad a bannerben. Igaz, elég kicsi a betűméret...

Mielőtt kérdeznél nézd meg, hátha benne van már a FAQ ban!
  • xNoodlex
    FAQ:
    23. Amikor csatlakoznék egy szerverhez, azt írja, hogy: LAN servers are restricted to local clients (class C). Mit tegyek?

Meg kell venned eredetiben!
  • tréj
    Sziasztok szeretnék haverral CS 1.6zni hamachin de valamiért azt írja ki hogy (Lan server are restriced to local cilent (Class C)) nem tudja valaki hogy mi lehet a gond és mivel lehet ezt orvosolni?
  • Onuris
    nekem 1-2 nap, és ezt dec 30-31.én, szóval respekt nekik :D
  • Szpecnyaz
    És neked mennyi idő volt amíg választ küldtek?
  • Onuris
    Ha eredeti a CD-kulcsod, meg a cd-d akkor írj a steam supportnak, és kérni fognak tőled képeket e cd-kulcs, meg maga a cd-ről! Ha azokat elküldöd, akkor újraállítják az egész accountodat. Én most hoztam így vissza a 3 éves accountomat :) Sok sikert!
  • xNoodlex
    akkor már itt van egy warcraft FT modos is :-)
    83.221.145.198:27015
  • tomi890125
    steames zombi szeró
    80.249.173.123:27217
  • Szpecnyaz
    Mert ha azt tudnám megváltoztathatnám a jelszót
  • Szpecnyaz
    És azt a titkos kódot vagy mit nem lehet lekérni a steam-től vagy a valve-tól?
  • [HUN]FaTaL
    Mivan?:D A jelszót nem a gépeden tárolja, hanem a valve szerverén.
  • Szpecnyaz
    Azt szeretném még kérdezni hogy amit felraktam steam-et a fájlokban nem lehet nyomom követni hogy mi lett változtatva...stb.Mert akkor megnézhetném hogy mire változtatták a kódomat.És ha elfelejtettem a "titkos kódot" vagy micsodát akkor nem lehet újat csinálni vagy lekérni a steam-ről.

Előre is köszi
  • dragon11
    a-a, mi mindenképpen lan-on tolnánk egymás ellen.. Majd meglátom, azért köszönöm szépen.:D
  • Szpecnyaz
    köszi
  • zomgzerg
    http://supportwiki.steampowered.com/hu/Reclaiming_a_Hijacked_Steam_Account
  • Szpecnyaz
    Hello

Lehet hogy ez nem ide tartozik de azt szeretném kérdezni hogy mit lehet tenni akkor ha a steam-et ellopják?Azon kívül hogy e-mailt küldök a VALVE-nak.

előre is köszi
  • Hunter of Deer
    életkor 14 alatt?
  • zomgzerg
    igazad van, röviden is össze lehet foglalni.

sourceos ne ugasson 1.6 topicba
  • HunnernesKonge
    Mielőtt elkezdesz grammar nácit játszani, próbálj meg a tartalmával foglalkozni, ne azzal, hogy hogy van írva.

Over and out

btw: amennyit én ide járok nagyívben szarok rá hogy hogy fórumozol szóval ez sem sav...
  • zomgzerg
    Mielőtt felvesszük a Szentírásba szega mondatait, tényleg érdemes elmenni velük egy iskolába, és megmutatni azokat egy általános ötödikben tanító magyar tanárnak, aki azonnal kiemelne 5 helyesírási hibát, vagy magyartalanságot a híressé vált sorokban.

"Szerintem menj vissza az iskolába, tanulj meg szépen beszélni és szépen írni, utána próbálj kultúráltan fórumozni és hülyeségekkel spammelni a topicokat az sg fórumon."
  • HunnernesKonge
    "szerintem menj vissza iskolába tanulj meg szépen beszélni és szépen írni, utána próbálj kulturáltan fórumozni és hülyeségekkel spammelni a topicokat sg fórumon."

Ez attól még áll

No offenz azért van ott az idiota szmájli... -.-'
  • xNoodlex
    Hagyjad, igazuk van. Nem ingyen adja csak lement a virtuális fegyverek ára így ugyanannyiért lehet fegyvert + lőszert kapni. ^^
  • Roger6
    Talán azért személyeskedni nem kéne...
  • zomgzerg
    Ezúton gratulálok Mr. expert cshu szakértő progamernek, akiknek csak lanon nem megy annyira, vagyis szegának!

Persze lehet h csak az elmúlt órában frissítették a játékot és amikor az Úr diktálta szent szövegét még nem volt így !

you fucking retard
  • Szega87
    szerintem menj vissza iskolába tanulj meg szépen beszélni és szépen írni, utána próbálj kulturáltan fórumozni és hülyeségekkel spammelni a topicokat sg fórumon.

A Source fegyverek ára mellett a töltény ár is levonásra kerül. Ezért például ha nincs elég pénzed akkor fegyverhez kapott 30 töltény melett könnyen 60 vagy 30 töltény juthat csak extrába 90 helyett mondjuk egy mp5 vagy m4a3 esetén
  • CzGobe
    nem konzolba van, hanem a cstrike mappában, v vhol arrafelé kell vmi autobuy.cfg-nek lenni, abban át tudsz konfigolni elég sokmindent - ez lehet 1 megoldás, vagy ha letöltesz 1 ui-t, akkor ott akár be is bindelhetsz gyorsgombokat fegyóvásárlásra és ahhoz ált töltényt is vesz, vagy ha nem, konfigolni azt is
  • Roger6
    Biztos tudták, hogy jön a gazdasági válság... Hülye noob-ok!
  • [HUN]FaTaL
    Igen és fillérre ugyanannyiba kerülnek sourceban a fegyverek tölténnyel mint 1.6-ban a fegyver egy tár tölténnyel. Tehát lényegében ingyen adja, mert lebutított noob game:D
  • Roger6
    Nem ingyen adja baszod, hanem benne van az árban!
  • zomgzerg
    sourceban ingyan adja, nem kell venni lőszert mert lebutított noob game
  • xNoodlex
    Nincs valami parancs konzolba, hogy rögtön vesz lőszert fegyverhez amikor megveszem mint sourceban?
  • CzGobe
    nem b+, nem fog menni :D
  • [HUN]FaTaL
    Akkor nem kell hamacsival szarakodni...
  • dragon11
    Miért, akkor menni fog ?:)