Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dency
Nekem is ezt írja ki én ma vettem a game-t.
De állítólag a valve a hibás. Valamit elbasztak a frissítésen asszem.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

helo! valaki tudna segíteni? az van hogy indítanám el a játékot de nem engedi. eddig minden frankó volt, és most kidob egy ilyet hogy "This game is currently available. Please try again at another time." és nemvágom h mi a fene van vele, eddig nem volt ilyen. és sehogyse tudom elindítani. nincs valakinek valami ötlete hogy mi lehet a problem? :S
kifli
ha valami kétszer van meg pl van egy hl2-d s kaptál egy black boxot videókaridhoz(régen atihoz lehetett kapni) akk tudtad adni a másikat valakinek giftbe
Blacksheep333
Ha az a pénz ami a játék vásárlásokból neked menne, tennél bele ilyen opciót?😊

Az operációs rendszeren is túl...

az nem jó😞és ilyen steam-es játékokat nem is tudok átadni egy másik steam felhasználónak úgy,hogy én már ne tudjam használni,csak ha megadom az én accountomat?amúgy miért jó ez a megoldás?persze vegye meg a másik is,de akkor is ez kicseszés szerintem.
Kandurex
nem

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Lenne egy kérdésem:megvan nekem a dobozos Counter Strike Anthology(Strike+Zero)ami be van regisztrálva a Steam-en.Oda szeretném adni valakinek,de természetesen a steam account nélkül,mert még egy csomó másik játék is van ott.Tud e anélkül interneten nyomulni az illetõ?Köszi
köszönöm!
Itt ni..<#wave>

Napok óta a játék indításakor a következõ üzenetet kapom. "The game is currently unavaliable. Please try again at another time." A steam elindul, szerverfrissítés mûködik, a játék viszont tölt egy rövid ideig majd ezt az üzenetet kapom. Tudjátok mi a baj?
érthetõnek érthetõ,de ez nálam megvolt már

Czdano
config.cfg végére (ha nincs beírva) írd be ezt : exec userconfig.cfg
Ha nincs userconfig.cfg-d a cstrike mappában akkor hozz létre egyet (copyzod a config.cfg-t és átírod a nevét) és az userconfigba beírod a helyes rateket..remélem nagyjából érthetõ így reggel ^^

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

cl_updaterate és cl_cmdrate mindig visszaáll 101-re, ex_interp 0 beírása után egy kicsit jobb lett de még mindig élvezhetetlen <#rinya>

Nightwish006
Na akkor szépen karcold be ezeket
rate 20000
cl_updaterate 80
cl_cmdrate 80
ex_interp 0! nem 0.01, hanem 0! Így beállítja rendesen. Ha szaggatnának a modellek vedd kicsit fentebb az interpet. gl

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Tupek
Te is így nyomod mi ? <#nevetes1>

Czdano
Nekem ha ilyen ping fel meg leugrálás van akkor nõvérem tölt le, msnezik, vagy szimplán youtubeot les. Lehet hogy van WIFI-tek és vki lopja a netet..más tippem nincs

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

de egyébként az 'ms' az mindig alacsony (10-20) azt nem értem hogy mért ugrál állandóan, mért nem tud egyhelyben maradni?

nemhiszem,vagycsak én nem tudok róla >.<
leszedtem egy olyan progit ami megmutatja hogy éppen mennyi a le- és feltöltésem és észrevettem hogy amikor laggolok akkor a letöltési érték lecsökken 3KiB/s-re, normálisan kb 20KiB/s szokott lenni feltöltés az mindig 5-7KiB/s között van

Czdano
Nemtom. Nem fut közben olyan alkalmazás ami netet használ?

körönkénti 1x 3mp-s lagg így is megmaradt <#szomoru1>
más ötlet?

Czdano
interp 0.01 (jobban is fogja adni), cl_rate 9999 bár ezek szerintem annyira nem befolyásolják a laggot de próbáld ki 😊

nem használok

rate 25000
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
ex_interp 0.03
cl_rate 20000
sys_ticrate 1000
cl_timeout 35
cl_resend 0

kifli
használsz valami forgalomalakítót? cfos speed vagy hasonló? az lehet baj kapcsold ki ha játszol
Czdano
ratek jók?..

akk mért?<#gun> 1mb/s nem hiszem el hogy nem elég neki

zomgzerg
nem

ez a netem, vajon azért laggolok mert kicsi a feltöltésem? <#confused>

kifli
naaa hát nem elég a 2 háromszög 😄
csak kicsit akarunk játszani egymással és mivel én nem játszok cod1-el ezért cs1.6...
Pepsi Twist
akkor húzzon vissza COD1-ezni

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

kifli
nem rossz ötlet de azt mondja nem veszi mert nem szokott sokat játszani (kb havi 2x játszik 1.6-al...) inkább cod1-el játszik(az meg is van neki eredetibe)
zomgzerg
inkább õ vegye meg az eredeti verziót

kifli
haverral akarnék játszani tört szerveren...
akkor ha vele akarok játszani inkább tegyek fel egy tört verziót?
ChaosTeam
Van... 1, vagy vársz, amíg a szervert frissíti a szerver adminja
2, szólsz neki, hogy frissítse és megvárod, amíg megtörténik... 😊

Tört szervereknél ez nem nagyon lesz még mostanában szerintem...
kifli
csoki nekem olyan problémám lenne hogy kapcsolódnék egy szerverre és azt a hibaüzenetet kapom hogy a szerver régi protokollt használ(47) én meg ujjat (48) és vegyem fel a kapcsolatot az adminnal kb az összes szervernél ezt az üzenetet kapom. Van erre megoldás?
Kössz szépen a segítséget!

Nightwish006
a record parancs csak egy visszajátszható demot csinál. Ezt cs-ben a viewdemo demonév parancsal tudod visszajátszani. Ezek után frapsal vagy valamilyen hasonló programmal tudod felvenni, vagy a startmovie névfpsszám parancsal tudod kiszedni. Ha a 2. opciót választod jobb lehet a minõsége, viszont ez még csak .bmp képekben szedi ki. Ez kurva sok helyet foglal, viszont ha van rá lehetõséged ezt választ. Ezt utánna rengeteg programmal alakíthatod normál videóba, pl. virtualdub, videomach. Sok sikert

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

hi all!
ha fölveszek egy videót (console-record) azt meg lehet nézni játrkon kívül is valahogy(vmi progival esetleg konvertálva)? ty

Nightwish006
ADSL el újra csatlakozol, upc vel megváltoztatod a mac címed, ujra regeled a hálókártyát, és tádámmmmmm új ip-d van.

Nivea
vedd meg steamen és akkor ip ban semmit nem ér mert csak steam id alapján tudnak bannolni. amugy meg bannolni nem válogatás nélkül ok nélkül szoktak!😄

Szabi84
ez akkora tragédia? van akivel ez naponta többször is elõfordul, majd lejár a ban aztán mehetsz vissza

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Pepsi Twist
új internet szolgáltató vagy dinamikus IP beszerzése... amúgy: A WAREZ KÉRDÉSEK TILTOTTAK

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Dency
Hali.
Egy non steam -es szerverrõl bannoltak és fix ip-m van. A cs-m is non steam -es.
Lehet valamit még tenni hogy feltudjak lépni ismét?

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Nightwish006
Menj innen légyszi, úgyís csak a baromság ömlik belõled.

zomgzerg
még

Czdano
Honnan bannolnak mégis? :/ Egy csomo ember tixozik még...

Szabi84
ahogy nézem te is

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

zomgzerg
csak nemsokára ki leszel bannolva a gecibe hitboxok elcsúsztatásáért mindenhonnan mert már nem csökkenti a kiadott hangot és csak erre jó ^^

Czdano
Pl a DM szeró :/ amugy tök jó nekem ugyanolyan még mindig a scoreboard és tixozni is tudok <#duhos2>

Tupek
Sztem elfér...Csak az a baj még,hogy elég sok szerver nem lett frissitve.