7046
  • xNoodlex
    H-t megnyomod játékon belül aztán:
    Bot Menu LOCAL -> Bot Numbers -> Bot join team és ott, hogy melyikbe.
    Itt tudod még a botok számát, tudását stb-t állítgatni.
  • dragon11
    Értem én, 0-n volt, de ha kirúgok egy botot, akkor az vagy átjön, vagy jön helyette másik..
  • [HUN]FaTaL
    kick név (kickeled akit át akarsz tenni) aztán bot_add_t vagy bot_add_ct, áthelyezésre nem tudok parancsot, de lehet hogy van. Ha a saját csapatodba nem kell bot: mp_autoteambalance 0, mp_limitteams 0 és csak a másikba raksz az bot_add_t vagy bot_add_ct paranccsal.
  • dragon11
    Megy a LAN server gamelünk botok ellen 3an.. viszont botokat hogy tudok átrakni egyik csapatból a másikba?(a parancs kéne.)

Köszi szépen.:) jah, és hogy lehet megoldani, hogy ha kidobok egy botot a csapatomból, akkor jön a másik mikor az én csapatomba nem kéne bot? ez az autobalance v. mi? mert ez nem kéne..

kösz szépen.:)
  • dragon11
    köszi szépen.;)
  • Kmarha
    van: bedugod a 220ba a vasszeget, azt várod mikor jön az áldás
  • xNoodlex
    Ez most már remélem csak vicc volt...
  • Annn
    Helo van valakinek egy jo csite???
  • xNoodlex
    ment a priv
  • HunnernesKonge
    Ha szerencséd van valaki dob rád egy privátot,amit megtettem volna én is ha tudnám a választ,viszont eredetivel letöltöd steamen a dedicated servert és elinditod. (szóval ötletem sincs hogy tudnád megoldani, és szerintem a topik 90%a hasonló cipőben jár)
  • dragon11
    OK. Elnézést.. valahol esetleg feltehetem a kérdésem?
  • HunnernesKonge
  • dragon11
    Értem. Aztán hogyan tudok tört szervert csinálni..?:)
  • xNoodlex
    Nagyon sok tört szerver van, ahol a nap 23 órájában nincs egy árva lélek se...
  • [HUN]FaTaL
    És? Csinálsz egy szar servert a törteddel, sv_lan=0, 2 player, raksz rá jelszót és öröm bódottá..
  • dragon11
    Mert mi csak egymás ellen szeretnénk játszani.:)

Btw, a régebbi hamachi stabil, megvan a LAN kapcsolat a gépek között.(Látjuk a servert, csak kidob a Class C-vel ugyebár a Steam miatt, és IP váltás nincs a régibe.)

Az újba nem stabil, servert nem látjuk, de a class c-t tudjuk orvosolni..

Ez eszméletlen..

Nem tudnátok olyan programot mondani, ami LAN-t teremt a gépek között ~8 fő számára, ami stabil és a CLASS C hibát is orvosolni lehessen?:)

Köszönöm Szépen.:)
  • zomgzerg
    miért nem jó egyszerűen tört netes serveren hamachis szarakodás helyett?
  • dragon11
    Sziasztok. Olvastam 2 honlapon is F.A.Q.-t, de nem sikerült megoldanom azt a problémámat, hogy oszt.társaimmal szeretnék játszani HAMACHIN keresztül ( mindenképp hamachin, egymás ellen) CS 1.6-ot.. de fenn állt a class c-s probléma, orvosoltam.. erre senki nem látja a megnyitott servert az újabb hamachival (ebbe lehet átírni az alias ip-t)

Most akkor mit tegyek, hogy lássák a servert és ne dobja ki őket class c-vel? (első két ip tag megegyezzen mindenkinek a serverrel, azaz velem)

Ez nem warez, mert mindenképpen LAN-on akarjuk tolni.

Please segítsetek!

Köszönöm szépen!
  • xHeDex
    pedig nem kéne sokat visszaolvasni
  • Roger6
    Vagy írja be konzolba, hogy fps_max 100
  • 2Bálint
    nem

a sebesség a géped teljesítményétől függ. Vedd lejjebb a grafikai beállításokat, kisebb felbontás, kevesebb részlet, stb. Így valamennyivel emelkedhet.
  • tréj
    sziasztok lenne egy kérdésem még pedig az hogy cs1.6ba nem lehet valahogy feljebb tolni az fpst hogy ne csak 60 legyen válaszotokat elöre is kösszönöm
  • matrix5
    átálitottam a vsync et és opengl re raktam igy most müxik eddig ha opnegl re álitottam hibeüzenetet irt ki
  • xNoodlex
    Na igen ez a menj egy sötét sarokba és akkor írd át fps_max-ot nagyobbra ez nekem se nagyon jött be.
  • zomgzerg
    a játékban a video beállításoknál rakd openglre a renderinget, a videokártyád control paneljében meg kapcsold ki a vsyncet.
  • matrix5
    jah és valamiért az fps nem akar 60 nál feljebb menni pedig már át álitottam a max fps t 333 ra és igy is csak max 60 at ir de van hoy 20 ra le megy pedig nem rég ujitottam gépet és egy ilyen játéknak jóval magasabb fps t kéne irnia
  • matrix5
    hello
    lenne egy olyan prblémám hogy amikor a cs 1.6 al játszok akkor a képernyö alján van egy fekete csík és amikor csipávval megyek és nyomok egy jobb gombot a zoom hoz akkor kettö célkereszt van és az eredeti kb 1 centivel föntebb van és másfegyvereknél is az ember lábát kel ceéloznom hogy a fejbelöje
    régebbena suliban egy tanárom mondta hogy mit kel beirni a konsolba hogy jó legyen de már nem emléxem valaki tud segiteni?
  • Roger6
    Szerintem jó poén volt!
  • CzGobe
    nem gondoltam ám én se komolyan :P
    aki annyit nem tud beírni a google-ba, h CS 1.6 wallhack, az már tényleg elveszett 1 lélek ^^
  • zomgzerg
    game-monitor.com
  • mp44
    csá pls irjatok le nekem egy no steam server keresö progit 1.6-ra ase nem kell se hamachi!!!thx!!:D
  • Kmarha
    aztán szerinted a gyerek kérése úgy hangzik mint egy felelőség teljes klán vezető kérése, vagy mint egy utolsó alja mocsodék, aki béna szar ehez a játékhoz, és tehetségtelenségét cheattel akarja kompenzálni?

Lehet korán ítélő vagyok, de én az utolsóra tippelek. Sőt fogadni mernék, hogy nosteames a csóka, máskülönben már linkeltem volna egy wh fajtát, amire a VAC azonnal lecsap.
  • xNoodlex
    Ok, csak én értettem félre...
  • Roger6
    Ezt most minek írtad? Ki mondta, hogy nem 1.6-oznak?! Szega eddig CS:S-ot nyomta, ezért kérdeztem, nem másért. És többek között én is 1.6-ozok (bár hetente csak 1-2x). Remélem megfelel a válaszom.
  • xNoodlex
    Hogy hogy 1.6-ozol?

2009 Jan 19 steam cs gameplay stats:

CS Source: 108,542
    CS 1.6: 84,039

Elég sokan 1.6-oznak még többek közt én is...
  • Roger6
    Na, fasza! Akkor sok sikert hozzá!
  • Szega87
    szaktársam nagyon jó játékos és összerakott egy csapatot és ő hivott hogy játszak velük
  • Roger6
    Mostanában 1.6-ozol? Hogyhogy?
  • Szega87
    van itt olyan akinek skilled klánja van? ha igen felvenném friendsbe aztán warozhatnánk
  • CzGobe
    ugyan már, minden egyes komoly játékosnak van WHja!
    különben honnan tudják, h vki a war-on tényleg whzik, vagy csak aimol? :D