7046
-
#5852 wally -
xHeDex #5851 Cső!
Át szeretnék szerkeszteni pár textúrát a cs-ben, ehhez ide mentem el de nem tudom
melyik progival lehetne ezt megvalósitani.
Valaki meg tudná mondani, esetleg ajánlani valami erre alkalmas progit? -
#5850 Szerinted majd csak úgy dobálóznak PW-kel, mert te azt mondod nekik, hogy a haverod tesójának a kutyájának második unokatestvérének anyjának a faterjától ellopták az accountot? Hát nem.
De itt találsz egy kis segítséget, olvasd el, aztán csináld végig. -
tttttom #5849 Hello!
Kénne egy kis segítség steam acc ügybe.:(
A haverom accját egy buzi djwerdy nevezetű buzi chates modon lopta el a haverom nickjét és a hülye megadta a pwjét...
az lenne a kérdésem, hogy ha írok a supportnak akkor garantált, hogy kiadják nekem a pwt és én oda tudom adni a haveromnak...
-
#5848 Ez volt a baj. Köszi szépen! -
#5847 Ne legyél szerón mikor állítod. -
#5846 cfg nelegyen irasvedett -
#5845 De okos valaki...
Más ötlet? -
#5844 először Apply és utána ok! :):) -
#5843 Mitől lehet, hogy eltűnnek a beállításaim?
Például ha beállítom, hogy középre írja ki a neveket (center player names-hez pipa) mikor legközelebb belépek eltűnik. -
#5842 oké köszi szépen -
#5841 google podbot 2.5 -
#5840 sziasztok! Egy kérdésem lenne, hogy az 1.5-s verzióban hogyan lehet betenni botokat? -
#5839 arra én is beneveznék
vagy vmi jó pinges scout?
ahh, ezekkel mennyit játszottam ;) -
#5838 Nincs valami jó magyar super hero modos szeró? -
#5837 Nálam így néz ki.
Már érte, hogy a többiek miért is nem láttak meg engem soha.
-
#5836 Köszönöm segítségeteket, holnap talizok vele, megkérdem a szűrős, routeres dolgot. Netes szervert Én sem látok, de én portforwardoltam a routerem.:) igaz törttel vagyunk, de csak LAN-on toljuk.. -
hadamo #5835 Kösz a válaszokat! Hát ilyet, amit mutattál képet még nem láttam :) és ha rajtam múlik nem is fogok..
Noodle-nak: nem szoktam nagyon problémázni rajta, ha idegesít, át is megyek másikra, csak itt pont az admin sírt, úh. el is mentem hamar, mielőtt letilt a 10 db szerverről (össze vannak kötve, ált. azokon játszok) 3 hétre. -
#5834 Ne problémázz ilyenen... Sok lama van, aki rögtön cheater-ezni kezd, ha lelövik. Nem kell velük foglalkozni, de ha téged zavar menj más szerverre, ahol értelmesebb emberek játszanak. -
#5833 ha így néz ki nálad a cs, akkor csalsz:
-
hadamo #5832 üdv!
Most ne nézzetek hülyének... Külföldi szervereken játszok, ma életemben először vettem a kezembe komolyabban awp-t (awp_india). Valami hihetetlen véletlen folytán sikerült levadásznom pár embert, azonnal sírtak, hogy csalok. De tudtommal nem csalok-még azt se tudom, hogyan lehet:)- és szerintem nincs is úgy semmi élvezet benne.. Hogyan derítem ki, h caslok e?? :) (tudom elég nagy hülyeség, de most kíváncsi avgyok, hogy mért vágták rá azonnal, mert véletlen pont belesétált a célkeresztbe?? és honnan veszi ezt, ez most érdekel)
thx -
#5831 netes servert lát? ha azt se akkor routeren kell biztos átengednie -
#5830 nincsenek szűrők beállítva a havernak? (ping, location, game, ect.) -
#5829 Már egy windows-os gépen próbál, semmi védelem rajta, hamachi megy meg minden.. de amikor a servert addolná a favouritesba, akkor nem ad hozzá semmit.. lan-ba meg nem látja.
Viszont, másik ember, látja LAN-ban és favouritesba is hozzátudta adni.(másik 4 ember) csak Ő van így vele.
Hamachi kapcsolat az első az illetőnek.
Help please.
Big thx. -
#5828 GPS CS1.6 Versenszabályzat
BECUP CS1.6 Versenyszabályzat(görgess lejebb a 2. hírben van a link,de előtte regelned kell.) -
#5827 Hello! Tudna nekem valaki linkelni egy általános war szabályzatot... valami hivatalosabb kellene. -
#5826 Üdv megint! Lehet sok a kérdésem, de fel kell tennem!
Ugye 4embernek megy hibátlanul LAN-ra való csatlakozás a serveremre.. most jött egy 5. ember, ő is jött hamachi hálózatba, egyező hamachi-val megint csak.:)
Vistaja van az illetőnek, és nem tud csatlakozni a serverre! A többiekkel ellentétben Ő Vistat használ és hiába adja Favourites-ba a server ip címét, v. connectolna nem jó.. aki xp-t használ, annak jó!
vlami helpet please!
köszi. -
#5825 steam -
Mercis Laci #5824 Csá!Tudna valaki segíteni hogy honnét tudom le szedni a full gamet??Előre köszönöm!! -
#5823 Na sikerült csak teljesen máshogy kellet csinálni ahogy le van irva :S -
#5822 Oké mostmár minden sikerült, felül irtam, irásvédetté tettem de amikor megnyomom a t betüt akkor csak nem aza kép jön be :( És ha rákattintok ott ahol kilehet választani a képet ott nem jelenik meg :S -
#5821 Nem kell egyből fórumra rohanni, ha valami egyből nem sikerül. Olvasd el még egyszer figyelmesebben és csináld meg újból. -
#5820 Értem, köszöntem!:) -
#5819 Én ezt nem értem :(
Mindent megcsinálok ahogy kell és nem tudom hova menti el a .wad kiterjesztésü fájl-t:S -
#5818 Már megvan :) -
#5817 Ott azalatt a villogó prios izé alatt vagy egy olyan felirat hogy F.A.Q / GY.I.K na arra szépen rákattintasz, kikeresed a 16. pontot ott megint kattintasz, és elolvasod Szok szerencsét -
#5816 Sziasztok!
Amikor megnyomom a "t" betűt akkor ugye valami plakát féle rajzolodik.
Ezt, hogy tudom kicserélni sajátra?
Azt tudom, hogy valam .wad kiterjesztésü fájlal lehet.
Ezt mivel tudom szerkeszteni??
Köszi elöre is a helpet
!!! -
#5815 dedicated szerverben beállitod az rcon pw-t majd ingame "rcon_password jelszó" ha jól emlékszem (mióta meghaxoltam a commandmenüt, és semmit se kell gépelnem elbizonytalanodtam :D ) -
#5814 Köszönöm válaszaitokat!:)
Mivel dedicated a server, ezért én hiába állítgatnám, mert tudom az "rcon passwordot" -mert enyém a dedicated server ami LAN-ban fut- ,de nem tudom beírni a jelszót, mert nem tudom a parancsát.:( v. a dedicated server konzoljába kijelölni magamat adminnak és bentről irányítani. -
#5813 Akkor bot_kick az kirúgja az összeset, és aztán bot_add_t folyamatosan.