Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shevsenko7
bocsi roger hogy most válaszolok!

csak egyesek itt ugatnak hogy mivel én letöltöttem a játékot és egy progit a cd.keyhez és nem vettem meg.És hogy "akkor sem tudsz jáccani mert NEM EREDETI" dumákkal jönnek a parasztok!<#mf2><#ejnye1><#bee1><#mf1><#boxer><#schmoll2><#banplz><#taps>

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

Harmadjára csak jó lesz!

Ez a gondom!

4528HSZ

THX Szabi

ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb

Hali!

Bejelentkezek Steam-be, és nem tudom elindítani a játékokat! Már jó ideje ezt az üzenetet kapom!

Mit tudok ezzel kezdeni!
Elõre is köszi!

ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb

Hali!

Bejelentkezek Steam-be, és nem tudom elindítani a játékokat! Már jó ideje ezt az üzenetet kapom!

Hali!

Hali!

<
IMG>IMG>/forumkepek/2008_12/mini-csé.JPG[/img]

Mit tudok ezzel kezdeni!

Elõre is köszi!
Mit tudok ezzel kezdeni!

Elõre is köszi!

Mit tudok ezzel kezdeni!

Elõre is köszi!

újonnan, vagy használtan vetted???

Kmarha
mert a tört szervereket nem tudják ellenörizni, azokért nem fizetek a felhasználók pénzt.. hát minek frissitsék nekik azt?

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

zomgzerg
mi köze a valvenak ahhoz hogy törtek a magyar serverek és azokat nem frissítik mert nem tudnának rajta ingyen játszani?

lacy86
Próbáltam másik szerverre is de annál is ezt írta ki! 😞

ID számomat hol találom?! 😞😞

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

[HUN]FaTaL
Nem frissítették a protokollt a szerveren, keress másikat. Pár hete hülye valve jól összebaszta az egészet :S

http://goo.gl/gd6Zi5

lacy86
Sziasztok!

Tegnap vettem meg eredetibe a játékot de nem tudok játszani! Segítsetek!!
Hiba Ezt írja ki mikor be akarok lépni egy szerverre! 😞😞

A másik hogy a STEAM programba kéri hogy aktiváljam a játékot STEAM-en keresztül de mikor beírom és elküldöm akkor kiírja hogy egyszer már ez volt aktiválva! 😊 akkor minek kéri!

A harmadik hogy az ID számomat hol találom? 😞 Kerestem abba a mappába amit csinált a program de semmi! 😞😞

Remélem hamar tudtok segíteni!

Köszönöm

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

HunnernesKonge
no waii man de ezt már régen is kibeszéltük akkor se mentem, és azota se változott a hozzáállásom 😊 Nah mindegy. Mindenesetre sok sikert a progresshez te nub 😄
gyere twisting hammerre hordaba, vagy arathorra allyba, felhuzunk es arenazunk es we iz champinonz

HunnernesKonge
Holmáshol 😄
ragnan?

HunnernesKonge
DK fun van 😛
na mivan pocsos? :p

[HUN]FaTaL
Csak DM és Lost Coast amit egy idõben ATi kártyákhoz és nvidia driverekhez is ingyen osztogattak 😄

Az egyértelmû persze én csak azt akartam írni (lehet nem volt világos), hogy nem Half-Life 2 van benne hanem az 1.. persze lehet megvette steamen a 2 õt és úgy adja de nem hiszem. <#circling>

Roger6
Na mi van öreg? Megy lejjebb az ára? Én mondtam, hogy ennyiért nem fogják elvinni...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

HunnernesKonge
Counter Strike is van antology-ban de tényleg befejezhetné <#wow3>
Half-Life 1 ami az anthology-ban van... De tényleg befejezhetnéd ezt a hülyeségedet, mert boltban olcsóbban meglehet venni. <#wilting>

zomgzerg
2000 boltban you fucking retard
http://cdgalaxis.hu/termekek/14318/counterstrike-1-condition-zero.html

császtok.én azt szeretnem kerdezni hogy mi is pontosan a steam.nem reg keztem counterozni.
DJS8
Hellósztok!

Eladó egy Counter Strike Anthology DVD + Steam account a következõ játékokkal:Counter-Strike 1.6,Counter-Strike:Condition Zero (+deleted scenes),Half-Life 2 DM,Half-Life 2 Lost Coast,Deathmatch Classic,Day of Defeat,Ricochet.Akit érdekel írjon PM-t.

ár:3000Ft

Kmarha
még egy pillanatkép

Poolday valamely továbbfejlesztett pályája. Fent két ablak, szemben az ellenfél. Lõnek, megbújok a két ablak között. Elkezdik löni a falat, fogy az életem. Probálok menni jobbra, nem tudok ott áll egy társ. Mennék balra, nem tudok, ott áll egy társ. Lelõnek mindhármunkat.

Azt jön az anyázás a bal oldalitól hogy miért blockolom, azt a jobb oldalitól hogy miért blockolom 😄 na mondom fasza, még én vagyok a hibás? 😄DD

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Roger6
"amugy ha nem tudnék vele jáccani akko mért add ki 5323 Szervert csak ugy" - ezt kifejtenéd bõvebben? Mi köze a a játéktudásnak ahhoz, hogy hány szervert látsz? Homályosíts fel lécci.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

shevsenko7
na szevasztok!

nagyon jol megy a játék!!!HAHAHA
amugy ha nem tudnék vele jáccani akko mért add ki 5323 Szervert csak ugy???MUHAHA

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

Kmarha
Na ettõl húzom fel magam:
Te eltalatad Blea$e-t 14-szor, 78 sebzessel >> fej: 1 has: 2 csipo: 5 balkar: 1 jobblab: 5

Ez még 200 kilométer falon keresztül is azért durva.. majdnem kidobtam a laptopot az ablakon! <#boxer> <#falbav>

mind1 <#idiota>magától megjavult <#fejvakaras>

mért nem hallanak a cs-ben? kipróbáltam pár hangfelvevõ progit és jól mûködik csak a cs-ben nem jó.a beállításoknál minden jól be van állítva(értek annyit angolul hogy melyik beállítás micsoda) és van ott egy olyan lehetõség hogy hangtesztelés vagy micsoda(fejbõl mondom😛), ha azt elindítom csak dübörgést hallok <#idiota>

kifli
nem én nem mondtam hogy olcsóbban add
peppuz
csumi all

lenne egy olyan kérésem hogy amikor elinditom a játékot és a find serverre kattintok nem csinál semmit vmi master game-t ir ki rá megyek a new game-re és elinditok egy játékot!Tölt és a végénél kilép és kiir vmi fatal error-t! Send_Packet és még vmi van kiirva!Naez mé van?és hogy tudom megcsinálni?Thx elörre!(Ui.:nem 1szer ujratelepitettem!)

Harder,better,faster,stronger XD

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy cégen belül szeretnék hivatalosan CS 1.6 warokat játszani, játszatni mondjuk részlegek között stb. (nyilván munkaidõn kívül 😊 Mi ennek a hivatalos menete, hogy nyugodtan lehessen bárkinek terjeszteni. Egy 50-100 user jönne szóba (nyilván nem egyszerre). Hallottam vami netcaffes licenszes dologról? Vki tud róla vmit? Köszi!
mit vártok 1000Ft-ért adjam el?... nagy francokat
[HUN]FaTaL
Egy microsoftos gyorsjavítás, de ha jól tudom az SP3-ban benne van, legalábbis nekem a leupdatelt SP3as XP gond nélkül látja a Vistas asztali gépemet.

kifli
ehez képest akk én jól jártam az ingyen source akkal meg hl2 dm meg dod meg hl2:lost coast is van benne jó dvd az nincs de ingyen volt 😄
Pepsi Twist
minek a DVD? Steam-be 10 perc alatt lenn van az összes amit felsoroltál 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

DVD-vel együtt?...
Pepsi Twist
ezt megkapom 2500FT-é lol...

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

Hellósztok!

Eladó egy Counter Strike Anthology DVD + Steam account a következõ játékokkal:Counter-Strike 1.6,Counter-Strike:Condition Zero (+deleted scenes),Half-Life 2 DM,Half-Life 2 Lost Coast,Deathmatch Classic,Day of Defeat,Ricochet.Akit érdekel írjon PM-t.

ár:4000Ft
nesto
az egyik xp-s gépen sp3 van, mégse látja. gondolom akkor ez a hotfix kell rá. ebbõl milyen típusút kell telepíteni, mert szétnéztem a neten és van jó pár fajta verzió.Ati hotfixeket látok sok helyen, de ezen a gépen még 3d-s kártya sincs (Intel Pentium III processzor, 996MHz, 128MB RAM). szóval ilyenkor mivel kéne próbálkozni?

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy cégen belül szeretnék hivatalosan CS 1.6 warokat játszani, játszatni mondjuk részlegek között stb. (nyilván munkaidõn kívül 😊 Mi ennek a hivatalos menete, hogy nyugodtan lehessen bárkinek terjeszteni. Egy 50-100 user jönne szóba (nyilván nem egyszerre). Hallottam vami netcaffes licenszes dologról? Vki tud róla vmit? Elõre is köszi!
[HUN]FaTaL
Kell egy HOTFIX vagy SP3 az XPhez hogy lássa a Vistas gépeket.

nesto
Heló! LAN-ozni szeretnénk három géppel. Kettõn XP van, egy gépen pedig Vista. Az lenne a kérdésem, hogy a Vista-s géppel mért nem tudok szervert csinálni? Létrehozom a játékot de a másik kép XP-s gép nem látja. Fordítva mûködik, de Vista-s szervert nem látják. Ha valaki tudná a megoldást, kérem írjon! Gondolom a windows-ba kell valami hálózati beállítást átállítani. Hálózat felderítése ON, Fájlmegosztás ON, Nyilvános mappa megosztása ON, Nyomtató megosztása OFF, Megosztás jelszavas védelemmel OFF, Médiafájlok megosztása OFF. Így van most de nem megy.
Köszönöm elõre is

Dency
Hiába szereztél hozzá cd key-t. AZ NEM EREDETI!! Nem érted??
Nem fogsz tudni játszani vele.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Czdano
CSAK AKKOR TUDSZ JÁTSZANI EREDETIVEL HA MEGVESZED!! NEHÉZ FELFOGNI??
"eredeti" nonsteam nincs. Ha letöltötted akkor csak tört szervereken tudsz majd játszani...

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Roger6
Hát te igen hülye vagy b+! Azért bannol a VAC (ami egy program, és a fájlokat, beállításokat nézi), mert jól játszol?! Hát te tényleg faszfejkirály vagy! Ehhez tényleg csak gratulálni tudok! <#banplz>

erik10
Mi az hogy hogyan kell? Megnyitod és ott van...

De egyébként.

<#banplz>

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

Nightwish006
áháhááháhá vac nem banol modellért, skinekért. A vac csak programokért banol, wh,aim,etc... Meg scriptekértmwhahaha magyarul csaltál:[

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

shevsenko7
bocsika de én olyan progit töltöttem le amit tartalmazza az egész full játékot és a cd-key.req-t is!!!!!nah maradjunk a kérdésnél!akko hogy kell a steamot használni?