Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak egyesek itt ugatnak hogy mivel én letöltöttem a játékot és egy progit a cd.keyhez és nem vettem meg.És hogy "akkor sem tudsz jáccani mert NEM EREDETI" dumákkal jönnek a parasztok!<#mf2>#mf2><#ejnye1>#ejnye1><#bee1>#bee1><#mf1>#mf1><#boxer>#boxer><#schmoll2>#schmoll2><#banplz>#banplz><#taps>#taps>
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb
Bejelentkezek Steam-be, és nem tudom elindítani a játékokat! Már jó ideje ezt az üzenetet kapom!
Mit tudok ezzel kezdeni!
Elõre is köszi!
ASUS M2N SLI-Deluxe ,-, AMD Athlon 64 4200+ ,-, 4*1 GB PQI RAM ,-, 250 GB SAMSUNG SataII ,-, ASUS ATI X1950PRO/256Mb
Bejelentkezek Steam-be, és nem tudom elindítani a játékokat! Már jó ideje ezt az üzenetet kapom!
Hali!
Hali!
<
IMG>
IMG>/forumkepek/2008_12/mini-csé.JPG[/img]
Mit tudok ezzel kezdeni!
Elõre is köszi!
Mit tudok ezzel kezdeni!
Elõre is köszi!
Mit tudok ezzel kezdeni!
Elõre is köszi!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ID számomat hol találom?! 😞😞
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
http://goo.gl/gd6Zi5
Tegnap vettem meg eredetibe a játékot de nem tudok játszani! Segítsetek!!
Hiba Ezt írja ki mikor be akarok lépni egy szerverre! 😞😞
A másik hogy a STEAM programba kéri hogy aktiváljam a játékot STEAM-en keresztül de mikor beírom és elküldöm akkor kiírja hogy egyszer már ez volt aktiválva! 😊 akkor minek kéri!
A harmadik hogy az ID számomat hol találom? 😞 Kerestem abba a mappába amit csinált a program de semmi! 😞😞
Remélem hamar tudtok segíteni!
Köszönöm
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://cdgalaxis.hu/termekek/14318/counterstrike-1-condition-zero.html
Eladó egy Counter Strike Anthology DVD + Steam account a következõ játékokkal:Counter-Strike 1.6,Counter-Strike:Condition Zero (+deleted scenes),Half-Life 2 DM,Half-Life 2 Lost Coast,Deathmatch Classic,Day of Defeat,Ricochet.Akit érdekel írjon PM-t.
ár:3000Ft
Poolday valamely továbbfejlesztett pályája. Fent két ablak, szemben az ellenfél. Lõnek, megbújok a két ablak között. Elkezdik löni a falat, fogy az életem. Probálok menni jobbra, nem tudok ott áll egy társ. Mennék balra, nem tudok, ott áll egy társ. Lelõnek mindhármunkat.
Azt jön az anyázás a bal oldalitól hogy miért blockolom, azt a jobb oldalitól hogy miért blockolom 😄 na mondom fasza, még én vagyok a hibás? 😄DD
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
nagyon jol megy a játék!!!HAHAHA
amugy ha nem tudnék vele jáccani akko mért add ki 5323 Szervert csak ugy???MUHAHA
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Te eltalatad Blea$e-t 14-szor, 78 sebzessel >> fej: 1 has: 2 csipo: 5 balkar: 1 jobblab: 5
Ez még 200 kilométer falon keresztül is azért durva.. majdnem kidobtam a laptopot az ablakon! <#boxer>#boxer> <#falbav>#falbav>
lenne egy olyan kérésem hogy amikor elinditom a játékot és a find serverre kattintok nem csinál semmit vmi master game-t ir ki rá megyek a new game-re és elinditok egy játékot!Tölt és a végénél kilép és kiir vmi fatal error-t! Send_Packet és még vmi van kiirva!Naez mé van?és hogy tudom megcsinálni?Thx elörre!(Ui.:nem 1szer ujratelepitettem!)
Harder,better,faster,stronger XD
Egy olyan kérdésem lenne, hogy cégen belül szeretnék hivatalosan CS 1.6 warokat játszani, játszatni mondjuk részlegek között stb. (nyilván munkaidõn kívül 😊 Mi ennek a hivatalos menete, hogy nyugodtan lehessen bárkinek terjeszteni. Egy 50-100 user jönne szóba (nyilván nem egyszerre). Hallottam vami netcaffes licenszes dologról? Vki tud róla vmit? Köszi!
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Eladó egy Counter Strike Anthology DVD + Steam account a következõ játékokkal:Counter-Strike 1.6,Counter-Strike:Condition Zero (+deleted scenes),Half-Life 2 DM,Half-Life 2 Lost Coast,Deathmatch Classic,Day of Defeat,Ricochet.Akit érdekel írjon PM-t.
ár:4000Ft
Egy olyan kérdésem lenne, hogy cégen belül szeretnék hivatalosan CS 1.6 warokat játszani, játszatni mondjuk részlegek között stb. (nyilván munkaidõn kívül 😊 Mi ennek a hivatalos menete, hogy nyugodtan lehessen bárkinek terjeszteni. Egy 50-100 user jönne szóba (nyilván nem egyszerre). Hallottam vami netcaffes licenszes dologról? Vki tud róla vmit? Elõre is köszi!
Köszönöm elõre is
Nem fogsz tudni játszani vele.
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
"eredeti" nonsteam nincs. Ha letöltötted akkor csak tört szervereken tudsz majd játszani...
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
De egyébként.
<#banplz>#banplz>
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu