7046
  • MatHY
    és benne lenél??
  • Roger6
    Jó sok menüpont van rajta, nem győztem kattintgatni! De tényleg, valamit csináljatok már vele, legalább egy linkek menü legyen, vagy valami...
  • MatHY
    igen máris el készült az oldalunk
    gyertek látogasátok bátran:http://www.victory-clan.mlap.hu/
  • MatHY
    akit persze érdekel
  • MatHY
    helltok
    akinek meg van a steamtol a cs,!! azmsot jol jár hisz készülöben avn 1 clansteamos-eknek
    az vegyen fel msn-en:[email protected]
  • Maardel
    Hali, talalkozott mar vki olyan "virussal", ami akarata nelkül irkalja a "Want buy server? Call..........." szöveget? igen say-ben. Azota már csatlakozni se tudok 1 szerora sem, hiaba ujrarakom 100x :) vki help-köszi
  • graffiti
    sziasztok...lenne egy aprócska gondunk a CS 1.6 hamachi-s online játékkal
    1,megcsinálom a servert a gépem IP címére...
    2,megcsinálom(és csatlakozik haverom) a hamachis hálózatot
    3,find servers/lan game-ben nem látszik a játékom
    4,a "connect IPcím" parancs beadása után azt írja ki h "failed"...
    ez az utóbbi az igazán zavaró...a C class hibaüzenet már megoldódott...most meg ez a szar....aki tud megköszönném a segítséget:)
  • xHeDex
    Google a barátod ;)
  • Krumpli 4
    Hello szhia szerbusz!
    Szervert akarok bérelni!Valaki tudna linkelni olyan oldalt ahol nem túl drága de jó szerót lehetbérelni?
    Előre is kössz!
  • Prémium driver
    Jó reggelt mindenkinek!!
  • dragon11
    Sziasztok!

Iskolában toljuk LAN-on az 1.6ot, viszont most egy módosított assault pályát akarok felrakni.(itthon is toljuk lan-on, hamachi segítségével és tökéletesen megy.. igaz, külön server fájllal, de ez hamachi-s)

viszont, ha felrakom a pályát ott, dedicated szerón fog menni, akkor hogy tom magam Server operátornak bejelölni? hogy kick, v. hasonlónál ne kelljen kilépegetnem az asztalra.:)

az rcon password nem jó..

Hja, utsó 2 kérdés..:)

Dedicated szeróra jelszót h rakjak?

Kezdők vagyunk, CT és T-ben melyik(ek) a legjobb fegyverek Assault mapra?:)

Tut200, meg alapra.:)

köszi!!!!!

• CzGobe
    neki nem játék kell, hanem serial :P

#finta balázs:
    keress neten "indító kódot", mi sem tudnánk máshogy hozzájutni
  • xHeDex
    C:\Program Files\Steam\steamapps\nickneved
    persze nem biztos mert most nálam nincs fönt semmilyen gém de eddig tuti jó innen már megtalálod a játékot
  • finta balázs
    mégis mely mappában, hol?
  • xHeDex
    jól mondod, és a steam mappán belülre telepít minden játékot
  • CzGobe
    ha jól emléxem steam telepites közben kérdezi a mappát, mint minden más egyéb
  • Raketkilla
    Hellotok kedves STEAM felhasználók. Lenne egy kérdésem. Én eddig törtbe nyomtam a HL-eket, de most vettem egy Orange Boxot. Szépen fel is ment a Steam, account minden, de mindenáron a rendszer winyómra szeretné feltenne a gameket és nemtalálom, hogy hol lehetne másik winyóra installálni. Légyszi segítsetek. Üdv
  • CzGobe
    akkor a torrentben is kell keresni
    amúgy én is kérdeznék 1-et:
    mi nem világos "a WAREZ kérdések TILTOTTAK" mondatban?
  • finta balázs
    torrentel jött
  • [HUN]FaTaL
    cd tokban megtalálod
  • finta balázs
    hi!
    mi a cs indítókódja?
    előre is kösz
  • Nivea
    5000!:D
  • fook
    Menj el a boltba oszt' vegyééé
  • Al Ashrad
    Nem eladó bleeee :D
  • gergobaby
    Sziasztok CS 1.6 accot vennék :)
  • Kmarha
    megvolt :D

aztán opngl-es meg radeonos csomagokat szedegettem és sikeresen elszállt tőlük az ubuntum :D de nem adom fel.. max rakok fel mégis egy windowst a játék számára :P
  • Nivea
    ati v nvidia driver telepitése?
  • Kmarha
    csak mert hallottam róla hogy sokan nyomják.. nekem meg kizárólagosan csak ubuntu van (és lehet) a gépemen.

wine alatt futattam a korábbi winfos alatt telepített cs-t, és birta, de 4ből 2ször totálisan kifagyott, 1szer meg laggolt.

utána újratelepitettem wine alatt, eredmény ugyanaz. Pedig ez az egy játék amivel játszom, és ezzel rendszeresen szeretnék.
  • Kmarha
    van valakinek tapasztalata ubuntu alatti counter strikeolásról?

• CzGobe
    Mert van szépérzékünk :D
  • HunnernesKonge
    Ha így nézne ki a source akkor kicsit többen játszanák. Az egy render amit a sourcehoz készítettek, de úgy igazság szerint pontleszartam mikor összeállítottam a bannert.

Egyéb kérdés?
  • slimslim
    Azon ti gondolkoztatok, hogy a fenti képen miért egy CS:Source-s model áll mikor ez egy 1.6-o fórum?
    :D:D
  • xNoodlex
    Mikor bent játékban a ctrl+space-t gyorsan megnyomom egy (olyan microsoft sam-es vagy ventrilos) hang hablatyol valamit. Ma miközben fent voltam egy szerveren, egyik körről a másikra jött ez elő.
    Nem tudom más találkozott-e már ilyennel, de elég idegesítő dolog. Remélem tud valaki segíteni. (eredeti cs-ről van szó)
  • slimslim
    Kérdésedet a Counter Strike: source fórumban tedd fel. Ott perceken belül válaszolnak a kérdésedre.
  • ToCsEk
    hali, kellen egy kis help.
    van egy source accountom, tudom a nevét, de a jelszót nem, mail címre megjön az ellenörző kód, de a titkos kérdésemre nem tudom a választ :S

Ilyenkor mit lehet tenni hogy be tudjak lépni az accomhoz?
  • tomi890125
    ha nem tudod, hogy ki csal, honnan veszed, hogy csal valaki? :D
    amúgy ha steames a szeró és tényleg csalt valaki akkor idő kérdése és bant kap
  • THX 1138
    Sziasztok lenne 1 nagy kérdésem, van saját szerverem az ismerősökkel szoktunk játszani de van aki csal, és nem tudom ki az. Esetlegtudnátok segíteni, van valami program ami ez megtiltja vagy kirugja a szerverről aki próbálkozik. Légyszi segítsetek!
  • Máté12
    Sziasztok!

Szeretnék a neten nyitni szervert és gondolom kéne portforwandingolni a routerem. Én felmentem a portforward.com-ra és ott oan sok hülyeséget találtam. Nem olyan mint régen. Na szóval valaki nem tudná megmondani az adatokat, hogy a port mi? mert csináltam én már ilyet csak a portot nem tudom

köszi elöre is a helpet%
  • Krumpli 4
    Csá!
    Azt szeretném kérdezni , hogy hangokat hogyan lehet betenni a játékba?
    Úgy hogy nem vagyok bejelentkezve adminként!
    Mert egy srác nyomja de sose ír és is beszél csak nyomja a hangokat úhy hogy nem is admin!És arra lennék kíváncsi hogy hogy lehet ezeket betenni!
    Előre is kössz!
  • xHeDex
    kösz :)