7046
-
MatHY #5892 és benne lenél?? -
#5891 Jó sok menüpont van rajta, nem győztem kattintgatni! De tényleg, valamit csináljatok már vele, legalább egy linkek menü legyen, vagy valami... -
MatHY #5890 igen máris el készült az oldalunk
gyertek látogasátok bátran:http://www.victory-clan.mlap.hu/ -
MatHY #5889 akit persze érdekel -
MatHY #5888 helltok
akinek meg van a steamtol a cs,!! azmsot jol jár hisz készülöben avn 1 clansteamos-eknek
az vegyen fel msn-en:[email protected] -
Maardel #5887 Hali, talalkozott mar vki olyan "virussal", ami akarata nelkül irkalja a "Want buy server? Call..........." szöveget? igen say-ben. Azota már csatlakozni se tudok 1 szerora sem, hiaba ujrarakom 100x :) vki help-köszi -
graffiti #5886 sziasztok...lenne egy aprócska gondunk a CS 1.6 hamachi-s online játékkal
1,megcsinálom a servert a gépem IP címére...
2,megcsinálom(és csatlakozik haverom) a hamachis hálózatot
3,find servers/lan game-ben nem látszik a játékom
4,a "connect IPcím" parancs beadása után azt írja ki h "failed"...
ez az utóbbi az igazán zavaró...a C class hibaüzenet már megoldódott...most meg ez a szar....aki tud megköszönném a segítséget:) -
xHeDex #5885 Google a barátod ;) -
#5884 Hello szhia szerbusz!
Szervert akarok bérelni!Valaki tudna linkelni olyan oldalt ahol nem túl drága de jó szerót lehetbérelni?
Előre is kössz! -
#5883 Jó reggelt mindenkinek!! -
#5882 Sziasztok!
Iskolában toljuk LAN-on az 1.6ot, viszont most egy módosított assault pályát akarok felrakni.(itthon is toljuk lan-on, hamachi segítségével és tökéletesen megy.. igaz, külön server fájllal, de ez hamachi-s)
viszont, ha felrakom a pályát ott, dedicated szerón fog menni, akkor hogy tom magam Server operátornak bejelölni? hogy kick, v. hasonlónál ne kelljen kilépegetnem az asztalra.:)
az rcon password nem jó..
Hja, utsó 2 kérdés..:)
Dedicated szeróra jelszót h rakjak?
Kezdők vagyunk, CT és T-ben melyik(ek) a legjobb fegyverek Assault mapra?:)
Tut200, meg alapra.:)
köszi!!!!!
-
#5881 neki nem játék kell, hanem serial :P
#finta balázs:
keress neten "indító kódot", mi sem tudnánk máshogy hozzájutni -
xHeDex #5880 C:\Program Files\Steam\steamapps\nickneved
persze nem biztos mert most nálam nincs fönt semmilyen gém de eddig tuti jó innen már megtalálod a játékot -
finta balázs #5879 mégis mely mappában, hol? -
xHeDex #5878 jól mondod, és a steam mappán belülre telepít minden játékot -
#5877 ha jól emléxem steam telepites közben kérdezi a mappát, mint minden más egyéb -
Raketkilla #5876 Hellotok kedves STEAM felhasználók. Lenne egy kérdésem. Én eddig törtbe nyomtam a HL-eket, de most vettem egy Orange Boxot. Szépen fel is ment a Steam, account minden, de mindenáron a rendszer winyómra szeretné feltenne a gameket és nemtalálom, hogy hol lehetne másik winyóra installálni. Légyszi segítsetek. Üdv -
#5875 akkor a torrentben is kell keresni
amúgy én is kérdeznék 1-et:
mi nem világos "a WAREZ kérdések TILTOTTAK" mondatban? -
finta balázs #5874 torrentel jött
-
#5873 cd tokban megtalálod -
finta balázs #5872 hi!
mi a cs indítókódja?
előre is kösz
-
#5871 5000!:D -
#5870 Menj el a boltba oszt' vegyééé -
Al Ashrad #5869 Nem eladó bleeee :D -
#5868 Sziasztok CS 1.6 accot vennék :) -
#5867 megvolt :D
aztán opngl-es meg radeonos csomagokat szedegettem és sikeresen elszállt tőlük az ubuntum :D de nem adom fel.. max rakok fel mégis egy windowst a játék számára :P -
#5866 ati v nvidia driver telepitése? -
#5865 csak mert hallottam róla hogy sokan nyomják.. nekem meg kizárólagosan csak ubuntu van (és lehet) a gépemen.
wine alatt futattam a korábbi winfos alatt telepített cs-t, és birta, de 4ből 2ször totálisan kifagyott, 1szer meg laggolt.
utána újratelepitettem wine alatt, eredmény ugyanaz. Pedig ez az egy játék amivel játszom, és ezzel rendszeresen szeretnék. -
#5864 van valakinek tapasztalata ubuntu alatti counter strikeolásról?
-
#5863 Mert van szépérzékünk :D -
#5862 Ha így nézne ki a source akkor kicsit többen játszanák. Az egy render amit a sourcehoz készítettek, de úgy igazság szerint pontleszartam mikor összeállítottam a bannert.
Egyéb kérdés? -
#5861 Azon ti gondolkoztatok, hogy a fenti képen miért egy CS:Source-s model áll mikor ez egy 1.6-o fórum?
:D:D -
#5860 Mikor bent játékban a ctrl+space-t gyorsan megnyomom egy (olyan microsoft sam-es vagy ventrilos) hang hablatyol valamit. Ma miközben fent voltam egy szerveren, egyik körről a másikra jött ez elő.
Nem tudom más találkozott-e már ilyennel, de elég idegesítő dolog. Remélem tud valaki segíteni. (eredeti cs-ről van szó)
-
#5859 Kérdésedet a Counter Strike: source fórumban tedd fel. Ott perceken belül válaszolnak a kérdésedre. -
#5858 hali, kellen egy kis help.
van egy source accountom, tudom a nevét, de a jelszót nem, mail címre megjön az ellenörző kód, de a titkos kérdésemre nem tudom a választ :S
Ilyenkor mit lehet tenni hogy be tudjak lépni az accomhoz? -
#5857 ha nem tudod, hogy ki csal, honnan veszed, hogy csal valaki? :D
amúgy ha steames a szeró és tényleg csalt valaki akkor idő kérdése és bant kap -
THX 1138 #5856 Sziasztok lenne 1 nagy kérdésem, van saját szerverem az ismerősökkel szoktunk játszani de van aki csal, és nem tudom ki az. Esetlegtudnátok segíteni, van valami program ami ez megtiltja vagy kirugja a szerverről aki próbálkozik. Légyszi segítsetek! -
#5855 Sziasztok!
Szeretnék a neten nyitni szervert és gondolom kéne portforwandingolni a routerem. Én felmentem a portforward.com-ra és ott oan sok hülyeséget találtam. Nem olyan mint régen. Na szóval valaki nem tudná megmondani az adatokat, hogy a port mi? mert csináltam én már ilyet csak a portot nem tudom
köszi elöre is a helpet% -
#5854 Csá!
Azt szeretném kérdezni , hogy hangokat hogyan lehet betenni a játékba?
Úgy hogy nem vagyok bejelentkezve adminként!
Mert egy srác nyomja de sose ír és is beszél csak nyomja a hangokat úhy hogy nem is admin!És arra lennék kíváncsi hogy hogy lehet ezeket betenni!
Előre is kössz! -
xHeDex #5853 kösz :)