7046
  • [HUN]FaTaL
    vedd meg
  • kovacsgellert
    Helló!
    Valamiért bedöglött a régi CS 1.6-om és letötltöttem egy újat.
    Fel is instaláltam, de mikor akarom indítani, akkor ez jelenik meg:
    FATAL ERROR:Failed to initalize authentication interface. Exiting...

Tudnátok segíteni, hogy mit tegyek ezzel?
  • hadamo
    Olyan gondom lenne, hogy amelyik szerveren 2 napja még játszottam ma nem tudok, mert azt írja, hogy ez a kliens egy régebbi (47) protokollt használ, mint én (48). Lehet valamit csinálni ezzel, hogy továbbra is tudjak ott is játszani?
  • 14DK14
    80.249.166.35:27035 Best_Friends szervere gyertek game!!!!!!!!!!!!
  • dragon11
    Akkor várd meg a "nagyok" segítségét, hátha "Ők" tudnak segíteni.:)

Sajnos Én virágboltival vagyok, de Én az osztálytársaimmal hamachi segítségével csak LAN-on tolom.:)
  • sz4bolcs
    Köszi, ez eddig is tiszta volt. ;]
  • dragon11
    Nem tudom mi történt, de lefordítva azt jelenti, hogy Ez a Steam account le lett zárva.
  • sz4bolcs
    Ja, és soha nem telepítettem semmi addont, semmi cheatet, nem próbálkoztam illegális kulcsokkal, nem írtam be máshova a kódom, csak a steambe...
    Lehet valahonnan több infót kapni, mi is történt?
  • sz4bolcs
    Sziasztok!
    Van egy problémám, szeretném a segítségeteket kérni.
    ~Egy éve nem használtam a steam-et, most szerettem volna felmenni publicolni egy kicsit (1.6), de amikor a steam-be beírom az account nevet és a jelszót, akkor ezt írja ki:
    "This steam account has been disabled."

Van valami ötletetek, hogy mi történhetett? 7 karakteres volt a jelszavam. Feltörhették? Senkinek nem adtam meg az accom..
    Mi lehet a baj?
  • xHeDex
    Hirtelenjében ezt találtam. 3. poszt, srác csatolta a cuccot de ahhoz hogy le tudd tölteni regelned kell az oldalra.
    Máskor használj keresőt
  • Szebi
    Cannot continue without script events/createexplo.sc,disconnecting.
    Nekem ezt irja ki mikor kapcsolodni akarok.Valaki esetleg tudja mi lehet a gond?Elore is kosz
  • dragon11
    Itt nincs warez..:) bocs, de itt tényleg nincs.. mutatja a banner is!

Servert meg csak akkor csinálj, ha nagy neted van.. LAN-on nem igazán laggol.^^
  • werkfilm
    ha ennyire nem megy akkor egyszeruen menjetek fel egy netes serverre.
  • graffiti
    nha...vagy hamachi vagy tört server..nekem mind1...csak tudjak haverokkal játszani
  • xHeDex
    bazz,csak ennyi?
    Kössssz
  • werkfilm
    létre kell hozni a models mappát a cstrike-on belül.
  • xHeDex
    szeretnék pár skint kicserélni de egyszerűen nem tudom hova kell másolni a dolgokat!
    C:\Program Files\Steam\steamapps\accnév\counter-strike\
    mappa alig nyom 13MB-ot, eleve nem tudom elképzelni hogyan mehet így egyáltalán a játék.Azért ha megnézem steamen, 699MB-ot foglal csak nem tudom elképzelni hol bújkálhat a maradék.
    Valaki segítsen plíz
  • dragon11
    Értem, köszönöm.. kipróbálom majd..:)
  • xHeDex
    egyszerűen szarni kell rá és kész
  • xNoodlex
    Van ott sok szerver csak keresgess vagy még egyszerűbb, ha egyszerűen nem figyelsz oda a lámákra...
  • Foxi000
    Hello!
    Tudtok mondani olyan szervert ahol normális emberek játszanak, és akik megértik, hogy attól hogy löttél egy fejest még nem vagy cheater. Mert már baromira elegem van abból, hogy felmegyek szerverre leszedek egy terrort és már cheatelésért bannal fenyegetnek. Vagy ha legtöbb 10-en éves counteros ilyen akkor "nagyon megérte" a 10 eu-t.
  • graffiti
    mindenki csak a maga nevében beszéljen..nekem megvan a CS anthology v micsoda...azzal ugyanúgy nem tudok játszani...hiába eredeti meg steam meg fck tudja micsoda...
    és márcsak azért se egyszerűbb mert a többiekkel nem vetethetem meg...
  • Calogeero
    Nem lenne egyszerűbb megvenni? Ez a játék megérdemli azt a pénzt..
  • graffiti
    halljátok...tök kínai amit mondtok:D
    dedicated server...stb...lassabban...full gyöér vagyok ien szarokra...
    én ott tartok h hamachi:)
    mi ez a dedicated server?:Dmien honlap?:)
  • HunnernesKonge
    Ha tudsz dedicated szervert csinálni akkor annak az ablakában ahol be lehet állítgatni írd be az rcon pw-t és mikor klienssel felmész a szerverre rcon_password "megadott pw" innentől minden parancs amit le akarsz futtatni úgy nézzen ki hogy "rcon parancs" pl: rcon sv_restart 1

Ha így nem működik akkor nincs ötletem
  • dragon11
    LOL, csináld meg dedicated serverbe, ahogy én.. vlhol volt is honlap rá..:D

Külön mappába van a server ugye.. annak külön fájlai, beleraktam a botokat is..

Hamachi belép->Dedicated server->Feljönnek->Azt gém..:D:D:D

ennyi.
  • graffiti
    ezt nem mondod komolyan?:D
    nekünk nem megy...megcsinálom a hamachit...netet bontok...a gép IP-re megcsinálom a CS-t...majd vissza kapcsolom a netet...és a többiek akik akarnak csatlakozni azt írja h "failed to connect game server"
    a class C az sose volt baj...csak az IP-ket írtuk át advanced menu-ben azt kész
    te milyen sorrendben és hogyan csinálod a servert?
  • dragon11
    Virágboltos verzió és megy mindenkinek.:D A class c-set a dedicated serverrel meg lehet oldani..;-) de ritkán nyomjuk..:D:D
  • graffiti
    én nem tudom a válszt...:)
    de neked megy a hamachi...h csinálod?
    nektek nem volt olyan h failed to connect....?
    és egyáltalán...milyen verziótokvan?nem eredeti gondolom
  • dragon11
    Segítenétek?:)
  • graffiti
    ill amit találtam az egy emulator..letöltve..megnézve..elolvastam a .txt file-t...:)elég bonyolultnak tűnik....nem vagyok ien nagy CS mester, meg számtek szakember...vmi olyasmit keresek h egyszerűen tudjunk páran haverokkal játszani neten tört játékkal...:)
  • graffiti
    regeltem...megnéztem...ez egy fórum ha minden igaz:)
    bocs h kicsit nehézkesen megy a kiagizodásom, de nem találtam az oldalon olyat h cracked server...vagy h click here, and srtart the game with your friends:)
  • werkfilm
    http://www.rev-crew.info/viewtopic.php?f=5&t=7
  • graffiti
    és ebben nekemtudsz segíteni??szal leírnád h hol meg hgyan kell mit csináli?iennel még nem volt dolgom:D
  • werkfilm
    van 250 magyar server
    ebbol legalabb 150 ures es annak a java resze tort
    minek szarakodtok hamachival ahelyett hogy egy ilyenre felmentek?
    vagy ha szivrohamot kapsz az esetlegesen csatlakozo idegenektol akkor inkabb te is keress tort server fileokat.
  • graffiti
    sziasztok...lenne egy nagyobbacska gondunk a CS 1.6 hamachi-s online játékkal
    1,megcsinálom a servert a gépem IP címére...
    2,megcsinálom(és csatlakozik haverom) a hamachis hálózatot
    3,find servers/lan game-ben nem látszik a játékom
    4,a "connect IPcím" parancs beadása után azt írja ki h "failed"...
    ez az utóbbi az igazán zavaró...a C class hibaüzenet már megoldódott...most meg ez a szar....aki tud megköszönném a segítséget:)
  • CzGobe
    eddig nem is gondoltam ezt, csak mostmár, h kínosan ügyelsz rá, h neh azt gondoljuk XD
  • MatHY
    ha valakit:D(nem vokbuzi)
  • MatHY
    ha vaki érdekel az vegyeen fel msn-n és meg dumáljuk a töbit;)
    [email protected]
  • xNoodlex
    Korrekt kis oldal, minden egyértelmű rajta.
    Kár, hogy mostanában semmi időm cs-zni...