Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Logitech G25 tulajos!!
Hogyan kell botokat létrehozni egy olyan szerveren, amit én csináltam?(szal milyen parancsot kell megadni?)
Elõre is köszi.
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy amiota uj videokarim van (uj driverrel ATI)játék közbe szaggat az egerem. Más haveromnál is elfordult már ez a probléma de ök egy régebbi driver segítségével áthidalták ezt az idegesítõ problémát de az én videokarim ezzel a régi driverrel már nem müködik.
Más valaki tapasztalt ehhez hasonlot és hogy tudta megoldani?
válaszokat elõre köszönöm.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Logitech G25 tulajos!!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nyitottam szervert a CS-be, és nem tudtak belépni IP-vel:S
Szal.New Game>stb... Igy nyitottam és adtam egy havernak IP-t de nem tudott belépni :S LAN-on(itthon a gépek közt) tökéletesen mûködik.
A tûzfal kivolt kapcsolva!
Köszi elöre is a helpet!!!
Logitech G25 tulajos!!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
skacok, hunner:D... legalabb 4-5 honapja be sem leptem a steam accommal es most uj gepen felraktam mindent, belepek es kiirta h banolva lettem mindenbol... wtf??