Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Máté12
Megnyomod a H betût és: BOT MENU LOCAL > BOT NUMBERS > ADD A SPECIFIC BOT > ADD TERRORIST/COUNTER-TERRORIST

Logitech G25 tulajos!!

[HUN]FaTaL
Ha beraktad a zbotot akkor bot_add v bot_add_t v bot_add_ct

http://goo.gl/gd6Zi5

thomasthomas
Hi!

Hogyan kell botokat létrehozni egy olyan szerveren, amit én csináltam?(szal milyen parancsot kell megadni?)

Elõre is köszi.

thx <#worship>
hi!
Azzal a kérdéssel fordulok hozzátok, hogy amiota uj videokarim van (uj driverrel ATI)játék közbe szaggat az egerem. Más haveromnál is elfordult már ez a probléma de ök egy régebbi driver segítségével áthidalták ezt az idegesítõ problémát de az én videokarim ezzel a régi driverrel már nem müködik.
Más valaki tapasztalt ehhez hasonlot és hogy tudta megoldani?
válaszokat elõre köszönöm.
Viktor9202
Sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy a célkereszt méretét szeretném változtatni, de ami a Multiplayer menüben van, a legkisebb is nagy. Szoval hogy lehet kisebbre tenni? gondolom a konzolba kell valamit. Help pls

Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer

Máté12
Megcsináltam de nem jó:( Az enm lehet, hogy a havernak nem lehet kikapcsolni a tüzfalát?

Logitech G25 tulajos!!

[HUN]FaTaL
nyomd meg a 0-t

Máté12
Konzol... letudnád irni, hogy mégis hogyan??? :$

Logitech G25 tulajos!!

Roger6
A multikill akkor van, ha EGYSZERRE több embert ölsz meg (egy skulóval).

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

[HUN]FaTaL
Na húzzál innen a redvács p*csába, thx.

Valaki le tudná írni hogy hány ölés után van Multikill, Monster Kill, Holy shit ésatöbbi 1 killtõl ameddig csak létezik?

Roger6
Nincs, senki sem csal, mert becsületesek játszanak csak. A csalók a pokolra jutnak, tudd meg!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

shevsenko7
olyan béna vagy hogy csalás kell?cheater:D

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

Tankeres
sziasztok van valami csalás online gamehez?

Kutya gyerekek:TóNyóóóóóóó,Cindas . . . Volvo. . . Fh 16 Globetrotter XL 520

[HUN]FaTaL
konzolba

Máté12
Ezzel mit csináljak?? Hova irjam??

Logitech G25 tulajos!!

Szabi84
sv_lan 0

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Máté12
Sziasztok!

Nyitottam szervert a CS-be, és nem tudtak belépni IP-vel:S
Szal.New Game>stb... Igy nyitottam és adtam egy havernak IP-t de nem tudott belépni :S LAN-on(itthon a gépek közt) tökéletesen mûködik.
A tûzfal kivolt kapcsolva!

Köszi elöre is a helpet!!!

Logitech G25 tulajos!!

Szabi84
kemény vagy

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Roger6
Ez az, amire büszke lehetsz. Szép egy ember lehetsz shevsenko7!

Roger6
Ebben a topicban ez a hsz.

Kmarha
hja, és te biza felemelted a topic szintjét. Gratulálok :)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Szabi84
mióta ez van nem játszottam a CS-vel

Czdano
A steames 48as protokollon fut a nonsteames 47esen. Nonsteamen lehet csalni mert nincs ellen program a szervereken..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

htr93
Jóreggelt mindenkinek! azt szeretném kérdezni, hogy mni ak ülönbség steam és nem steam-os cs között?

Czdano
Akkor beirod googlebe counter strike 1.6 high fps cfg (vagy config) És kiad kismillió linket :)

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Patrucz
helyesbítek 20-30 között

TDUnick: Patrucz

Patrucz
20 alatt szokott lenni mindig

Czdano
Milyen gépre kell? (mennyi fpsed van most?)

Patrucz
Hali!
Valaki tudna nekem egy configot készíteni?<#help>

Nightwish006
Basszameg hogy megint nem tudok írni. De mindegy, igyse ugyse fognád fel, szal inkább egyszerüen huzzál a picsába. csõ

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Nightwish006
Csá haver! Lehet 1 kérdésem? Amikor a sötétség elborítja az "agyad", olyankor miért érzel ellenálhatatlan vágyat arra, hogy ide gyere, és megoszd velünk elméd eme csodálatos szüleményeit? Miért hiszed azt, hogy a szarabb bármiben is jobb lehet azon kívül, hogy szarabbak is megkaphatják? Érted mire célzok ugye? Miért hiszed azt, hogy egy faszlagos, csalókkal teli, korlátolt játékkal kell játszanod? Aztse tudod mirõl beszélsz, foggalmad sincs mi is az a CS, de te itt hányod tele az errõl szoló fórumot a kibaszott baromságaiddal. Menj oda ezekkel a szarságokkal ahol vevõk rá.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Czdano
Neked se ártana pár

DJS8
Elkelt.Köszönjük a sok értelmes beszólogatásokat caloogero(#5587) és shevsenko7(#5608) ti aztán faszagyerekek vagytok, de fõleg te shevi mert neked nagyon nagy a pofád.<#levele>

khm..te se vagy különb nála <#whatever>

shevsenko7
most nézem zomgzerg hogy má egy párszor káromkodtál és kaptál érte büntit...-.- csak gratulálni tudok<#mf2><#mf1><#nyes><#taps><#banplz><#taps>

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

shevsenko7
arra jó hogy az idödet pazarolva letöltöd és semmire se jö...kb...

Kmarha
Arra hogy csökkentse az egy szóra jutó kérdõjelek számát.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

császtok! mire jo a steam???????
shevsenko7
dik!Kitörölték a káromkodásomat????LOLOLOL<#mf2><#mf1><#nevetes1><#banplz>

Czdano
Lol hova süllyedt ez a tápig ^^

HunnernesKonge
Ötletem sincs. Souce topikban kérdezd meg mert 1. oda többen járnak 2. van egy-két ember aki keni vágja a dolgkoat a steamsupporttal szóval tud segíteni.
amig nem tudod kivel beszelsz, ne gyanusitgass pocsos:)

zomgzerg
csaltál régen és most kaptad meg

miafasz!?
skacok, hunner:D... legalabb 4-5 honapja be sem leptem a steam accommal es most uj gepen felraktam mindent, belepek es kiirta h banolva lettem mindenbol... wtf??

Kmarha
zombis: 193.192.58.87:27315

shevsenko7
amugy vki tud vmi jó IP cimet?jöhet zombis is!!!:D<#mf1><#mf2><#buck><#crazya><#pias><#nevetes1><#beka2><#beka3><#banplz><#taps>

shevsenko7
Nem láttod öreg hogy senkit sem érdekel!?bárki le tudja tölteni ezt mind és a hülye se fogja megvenni!