Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
köszönöm
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Sajna nincs más lehetõségetek, kétszer kell megvenni a játékot.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Egyébbként nincs géphez kötve. Csak a steam progi jelenléte a feltétel, bármelyik gépen be tudsz jelentekzni a profilodba. Olyan mint az msn-en 😄
Vagyis van két gép és ha mindkettõn akarok játszani egyszerre akkor kétszer kell megvennem ugye?
http://goo.gl/gd6Zi5
Van benne 1.6, Condition Zero és CZ: Deleted Scenes. ha 1.6ot akarsz venni manapság akkor vagy közvetlen steamen- vagy ezzel a dobozzal tudod megtenni
hogy tudok a szervere berakni admin skint?
Harder,better,faster,stronger XD
Nem sokára 1.6, és akkor megtalállak Kisphiu 😉 😛 😄
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Nosztalgiázni szeretnék 😊 van egy HL2 CD-kulcsom, és 1.6-ozni szeretnék, de kuka vagyok hozzá, és nem találom, hogyan rakjam fel a cs-t. Kérlek segítsetek! Elõre is köszönöm!
Onu
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Képet Küldök, csak nem enged linkelni :ASDASDASD
Érd.: [email protected]
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Scania R Ha valamit nem tucc olvas vissza sokat segít http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
miért baj ha nagyobb ?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
tudna valaki linkelni egy jó linket ahonnan ingyen lelehet tölteni a Fusion Pack et 1.6 hoz ?
vagy ha van jobb pack akkor azt elõre köszönöm szépen
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
kelenne egykis segitcség!! counter strike 1.6-hoz kellene cd-kulcs!!!
a segitcséget eröreis köszi...😊