7046
-
balika16 #5972 Hali vki ért a Valve Hummmer editorhoz? mapokat akarok csinálni! -
#5971 a Steam-et is nemrég vettem meg! -
#5970 Én is így vagyok ezzel, leszarom hogy hogy néz ki a játék, 640*480-as felbontásban jáccok stb...
-
#5969 Hello!
Köszi konfigokat!
Pluginokat honna tudnék leszedni??
Előre is Thx -
#5968 hm, én általában nem a fegyó kinézetét nézem XD
nem tudok segíteni :/ -
graffiti #5967 és ráadásul a source-os weapons sound-okat setudom használni 1.6ban:) -
graffiti #5966 ááá..rosszul fogalmaztam...:)bocs
a lényeg az h van egy oldal amit nem publikálok, ahonnan skin-eket lehet leszedni 1.6hoz CZ-hoz és CSS-hoz....és mivel az előbbi 2 már unalmas és lassan bűvülnek újakkal..átmentem a CSS skinekre...jól néznek ki, és azokat szeretném használni 1.6ban...ez megoldható?:) -
#5965 google source 1.6 transformation pack -
graffiti #5964 üdv
van olyan lehetőség h source-os skine-ek használhatóak legyenek CS 1.6-ban??vagy ez teljes képtelenség?csak mert eluntam csomó fegyvert, és nem nagyon bűvülnek az fpsbanán oldalon a dolgok:) -
#5963 Semmit nem szabad reklámozni!Se "cs" szervert, se mást -
OsakaBandit #5962 Sziasztok! Non-Steamos szervert szabad itt reklámozni?? :? -
#5961 Update -
xHeDex #5960 Itt keresgélj -
graffiti #5959 sziasztok...azt valaki megtudná nekem mondani h miként lehet skin-eket csinálni 1.6ban?milyen program kell hozzá, vagy egyéb bármi:) -
#5958 Az új beta patchben a boostnak és az egyhelyben ugrásnak nincs már hangja, a walkolt ugrásnak meg 65%-al halkabb a hangja. Ugylátszik ez lesz amit el tudtak érni a játékosok. Jah meg kiszedtek 1db flashbugot nukeon, 3év után HELL YEAH! -
#5957 De hogy mi értelme volt. Most már létrára egyáltalán nem lehet felmenni hang nélkül bárhogy próbáltam. Mert ugye guggolva tudsz halkan menni, de úgy nem tudsz elindulni felfelé, mert az alján megakad és ha ugrasz... Vége a train-es magaslati meglepetéseknek. :) -
#5956 #5940 -
#5955 Hali!
Most lesz saját szeróm és alap konfigok kellenének.
Ha valaki tud linket adni annak előre is thx! -
xHeDex #5954 ha nyomok egy keresést akkor mért csak nagyobbrészt román szervereket dob ki és egy magyart sem? -
#5953 majd meglátogatjuk -
#5952 tessék -
#5951 tudtok mondani egy olyan oldalt amin le lehet tölteni hozzá pályákat??
-
#5950 Csáó.
Egyik haverom szervere: 80.249.173.119:27470
Gyertek minnél többen és reklámozzátok mindenhol jó lenne ha mindig tele lenne a szerver :)
Köszi szevasztok! -
#5949 oks köszönöm mindenkinek:D
sikerült. -
#5948 Jól van nekem tök mind1 kekec kukac. :D -
xHeDex #5947 az nem bomba, hanem lézer.
és nem elég a ctrl+c kell ctrl+v is hogy beillessze -
#5946 Amit írt példát, ott a V betűre bindelte be, vagyis a V megnyomásával teszi le a bombát. Tedd vágólapra amit írt és másold be, aztán írd át a V-t arra amivel használni akarod. (kijelölöd és ctrl+C, vigyázz, hogy ne legyen se előtte se utána szóköz)
-
#5945 hálás vagyok:D
megprobálom:D
azt hogy seatleser szó szerint be kell írnih,a konzolba? -
xHeDex #5944 konzolba:
bind [gomb] +setlaser
pl. bind v +setlaser -
#5943 Császtok kéne 1 kis help
Most nemrég vettem meg a counter strikot,és vannak ezek a zombi szerók.
ÉS nem jövök rá hogyan lehet ezeket a lézeres aknákat lerakni.
PLZ HELP FONTOS LENNE -
#5942 Köszönöm -
#5941 Ugráljatok hang nélkül amig tehetitek. Epic fail by valve -
#5940 Saját úgyhogy felelősséget nem vállaok a tartalmáért. cvarokat nyilván írt át olyanra ami nektek megfelel (freezetime meg ilyenek)
knife.cfg
overtime.cfg
war.cfg
warmup.cfg
Ha túl gyorsan pörögne a szöveg akkor a wait3-akat írd át izlés szerint.
Igazából úgy néz ki hogy az "alias" szóval dekralálsz, pl: alias "wait3" "wait; wait; wait" innentől kezdve ő felismeri mi az a wait3, nem kell kiirni hogy wait,wait,wait.
És aki megkérdezi miért van benne wait110 meg wait220 aze elküldöm a ****ba
-
#5939 Hello! Az lenne a kérdésem h Kés cfg ill war cfg akarok csinálni, h kezdjek bele ill valaki nem tudnak küldeni??? -
#5938 88.151.101.57:27015
Gyertek ide ez jó szerver én mindig itt játszok. -
xHeDex #5937 vagy letöltöd a non steames cs-t és úgy belépsz vagypedig azthiszem van patch ami visszateszi a 48-ast 47-esre, googlen nézz utánna -
hadamo #5936 kössz a választ
és ezzel nem lehetne valamit kezdeni esetleg? vagy pártoljak inkább át máshova? -
#5935 nonsteames szerver nincs frissítve ezért nem tudsz belépni -
#5934 Gondoltam, hogy ez lesz a válasz. Mégegyszer elnézést az ide nem illő kérdésért. -
#5933 Hoppá. Remélem ez nem számított warez kérdésnek...
Ha mégis, akkor nyugisan tiltsatok ki a topikból, nem nagyon érdekel.