Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
vagy eredeti steam cs-vel akarsz nosteam szerverre felmenni, vagy pedig forditva. Nem fog menni.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Szabi84
A szerver újabb verziójú klienst használ mint a de CS-d. Steam frissíti elvileg.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

sziasztok!láma vagyok vagy tudja fene hogy mi de szépen kérek valakit hogy segitsen a problémámban!beirom a szerver ip-t és ilyen szöveggel kidob:"This Server is using a newer version(48) then ur version(47). Please check for updates on ur server"
köszönöm
xNoodlex
Oké köszi a válaszokat, azért az ilyeneket nem árt tisztázni. Egyszer jártam már rosszul hasonló esetben...

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Kmarha
Jó, kitalálhattam volna, csak a fejemben még mindig az egy profil képe lebegett, és azt nem bírtam elképzelni, hogy akarsz egyszerre több helyrõl is bejelentkezni 😄D

Sajna nincs más lehetõségetek, kétszer kell megvenni a játékot.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

xNoodlex
Úgy, hogy ketten vagyunk csak E/1-ben írtam általánosságban, de azt hittem ezt kitalálod. Szóval egy vétel egy profil...

Kmarha
hogy akarsz egyszerre két gépen játszani? 😄 Ezt meséld el nekem! 😄

Egyébbként nincs géphez kötve. Csak a steam progi jelenléte a feltétel, bármelyik gépen be tudsz jelentekzni a profilodba. Olyan mint az msn-en 😄

xNoodlex
Ha egyszer veszem meg az egy steam account?
Vagyis van két gép és ha mindkettõn akarok játszani egyszerre akkor kétszer kell megvennem ugye?

[HUN]FaTaL
Ja csak a lényeg maradt le😄 Benne van a cs1.6 meg a condition zero.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Ezt kapod a steamen is 10 dollárért. 2000-ért nyugodtan megveheted, olcsóbban nem igen kapod meg 😊

HunnernesKonge
ez az EREDETI verzió 😄

Van benne 1.6, Condition Zero és CZ: Deleted Scenes. ha 1.6ot akarsz venni manapság akkor vagy közvetlen steamen- vagy ezzel a dobozzal tudod megtenni
xNoodlex
Még egy kérdés: Ez milyen?

xNoodlex
Tudtok adni oldalt ahol 1.6-ot viszonylag olcsón beszerezhetném?

sziasztok!
hogy tudok a szervere berakni admin skint?
peppuz
BUÉK!!!<#circling><#nevetes1><#nevetes2><#whatever>

Harder,better,faster,stronger XD

Le a kalappal a Cs support team elõtt 😊 le kellett fényképeznem a CD-kulcsomat, de segítenek még a mai napon is. Ezt egy magyar céggel csinálnám meg...be is perelnének zaklatásért, vagy csuklana édesanyám egész Újévben 😊

Nem sokára 1.6, és akkor megtalállak Kisphiu 😉 😛 😄
zomgzerg
töröld a cstrike mappát

Nivea
igen de nem igazán müködik. h lehet letörölni a GUI-t?

CzGobe
hud_fastswitch aszem

eom$

xNoodlex
Szervert csak steammel lehet csinálni?

a F.A.Q.-ban található GUI-t letöltöd(15. pont, GPS GUI), felrakod és ingame be tudod akkor már állítani

Szabi84
asszem konzolba, de a parancsot nem tudom

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Nivea
hol lehet beálitania fast weapon switchet? mert sehol se találtam

Vegyél fel msn-en, segítek: [email protected] 😉
Sziasztok!

Nosztalgiázni szeretnék 😊 van egy HL2 CD-kulcsom, és 1.6-ozni szeretnék, de kuka vagyok hozzá, és nem találom, hogyan rakjam fel a cs-t. Kérlek segítsetek! Elõre is köszönöm!

Onu
[HUN]FaTaL
Ez nem source topic, és pláne nem warez topic..

[HUN]FaTaL
0-val

skate00
CS:s el tölrtbe olyan van hogy megfróbálok belépni akármeik szerverre akkor megál a töltés egy helyen és kb 10 percet várok akkorse történik semmi PEDIG 4 megás netem van.

skate00
Hogy lehet elõhívni a CONSOLT CS:S be??

shevsenko7
uhhhhh...-.-

Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért

Elado Accok, CS:S + CS 1.6 vagy CS 1.6
Képet Küldök, csak nem enged linkelni :ASDASDASD
Érd.: [email protected]
Szal LAN-oztatok Hamachival 😊
Czdano
Boldog karit mindenkinek

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

zomgzerg
pénisz

wanted06
Heloka mindekinek régen jácotam 1.6-al és kérdezném én nem neten totlamhanem valamien hálozatot össze kombináló programal oldotuk meg és enm tom mia neve van valami ötletetek mi lehet?

Scania R Ha valamit nem tucc olvas vissza sokat segít http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

Czdano
Nembaj, de "fölösleges" nagyobbra rakni ha te is csak 75 fpst látsz a monitoron. Én speciel minél nagyobbra rakom ugyanis több fpsel jobban adja..

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

geri777
TFT van akkor 75 re?

miért baj ha nagyobb ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

CzGobe
amennyin a monitorod megy^^
ha tft valószínû 60-75, ha CRT akkor 50-160 😊

eom$

101

geri777
Szerintetek menyire állítsam az fps korlátozást ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

CzGobe
épp elõtted ajánlottak fel 1et, lol

eom$

zomgzerg
http://halflife2.filefront.com/file/CounterStrike_16_Fusion_Pack_SE_Revision;31223

geri777
Hellosztok

tudna valaki linkelni egy jó linket ahonnan ingyen lelehet tölteni a Fusion Pack et 1.6 hoz ?

vagy ha van jobb pack akkor azt elõre köszönöm szépen

Roger6
A tok belsejében van egy matrica, ami tartalmazza a CD-kulcsot, ne legyél már láma.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

sziasztok!!
kelenne egykis segitcség!! counter strike 1.6-hoz kellene cd-kulcs!!!
a segitcséget eröreis köszi...😊

Hali eladó egy counter-strike 1.6 + cz (nem bannolt) további infó [email protected]
Szabi84
2003

Helló! Egy kérdés a counter strike 1.6-ot melyik évben adták ki?Egy fogadás miatt kérdezem

Máté12
Megelöztél 😊

Logitech G25 tulajos!!