Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És neked mennyi idõ volt amíg választ küldtek?

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ha eredeti a CD-kulcsod, meg a cd-d akkor írj a steam supportnak, és kérni fognak tõled képeket e cd-kulcs, meg maga a cd-rõl! Ha azokat elküldöd, akkor újraállítják az egész accountodat. Én most hoztam így vissza a 3 éves accountomat 😊 Sok sikert!
xNoodlex
akkor már itt van egy warcraft FT modos is :-)
83.221.145.198:27015

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

tomi890125
steames zombi szeró
80.249.173.123:27217

The Only One!

Mert ha azt tudnám megváltoztathatnám a jelszót

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

És azt a titkos kódot vagy mit nem lehet lekérni a steam-tõl vagy a valve-tól?

[HUN]FaTaL
Mivan?😄 A jelszót nem a gépeden tárolja, hanem a valve szerverén.

http://goo.gl/gd6Zi5

Azt szeretném még kérdezni hogy amit felraktam steam-et a fájlokban nem lehet nyomom követni hogy mi lett változtatva...stb.Mert akkor megnézhetném hogy mire változtatták a kódomat.És ha elfelejtettem a "titkos kódot" vagy micsodát akkor nem lehet újat csinálni vagy lekérni a steam-rõl.

Elõre is köszi

dragon11
a-a, mi mindenképpen lan-on tolnánk egymás ellen.. Majd meglátom, azért köszönöm szépen.😄

köszi

zomgzerg
http://supportwiki.steampowered.com/hu/Reclaiming_a_Hijacked_Steam_Account

Hello

Lehet hogy ez nem ide tartozik de azt szeretném kérdezni hogy mit lehet tenni akkor ha a steam-et ellopják?Azon kívül hogy e-mailt küldök a VALVE-nak.

elõre is köszi

Hunter of Deer
életkor 14 alatt? <#idiota><#idiota>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

zomgzerg
igazad van, röviden is össze lehet foglalni.

sourceos ne ugasson 1.6 topicba

HunnernesKonge
Mielõtt elkezdesz grammar nácit játszani, próbálj meg a tartalmával foglalkozni, ne azzal, hogy hogy van írva.

Over and out

btw: amennyit én ide járok nagyívben szarok rá hogy hogy fórumozol szóval ez sem sav...<#circling>
zomgzerg
Mielõtt felvesszük a Szentírásba szega mondatait, tényleg érdemes elmenni velük egy iskolába, és megmutatni azokat egy általános ötödikben tanító magyar tanárnak, aki azonnal kiemelne 5 helyesírási hibát, vagy magyartalanságot a híressé vált sorokban.

"Szerintem menj vissza az iskolába, tanulj meg szépen beszélni és szépen írni, utána próbálj kultúráltan fórumozni és hülyeségekkel spammelni a topicokat az sg fórumon."

HunnernesKonge
"szerintem menj vissza iskolába tanulj meg szépen beszélni és szépen írni, utána próbálj kulturáltan fórumozni és hülyeségekkel spammelni a topicokat sg fórumon."

Ez attól még áll <#hehe><#idiota>

No offenz azért van ott az idiota szmájli... -.-'
xNoodlex
Hagyjad, igazuk van. Nem ingyen adja csak lement a virtuális fegyverek ára így ugyanannyiért lehet fegyvert + lõszert kapni. ^^

Roger6
Talán azért személyeskedni nem kéne...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

zomgzerg
Ezúton gratulálok Mr. expert cshu szakértõ progamernek, akiknek csak lanon nem megy annyira, vagyis szegának!

Persze lehet h csak az elmúlt órában frissítették a játékot és amikor az Úr diktálta szent szövegét még nem volt így !

you fucking retard

Szega87
szerintem menj vissza iskolába tanulj meg szépen beszélni és szépen írni, utána próbálj kulturáltan fórumozni és hülyeségekkel spammelni a topicokat sg fórumon.

A Source fegyverek ára mellett a töltény ár is levonásra kerül. Ezért például ha nincs elég pénzed akkor fegyverhez kapott 30 töltény melett könnyen 60 vagy 30 töltény juthat csak extrába 90 helyett mondjuk egy mp5 vagy m4a3 esetén

CzGobe
nem konzolba van, hanem a cstrike mappában, v vhol arrafelé kell vmi autobuy.cfg-nek lenni, abban át tudsz konfigolni elég sokmindent - ez lehet 1 megoldás, vagy ha letöltesz 1 ui-t, akkor ott akár be is bindelhetsz gyorsgombokat fegyóvásárlásra és ahhoz ált töltényt is vesz, vagy ha nem, konfigolni azt is

eom$

Roger6
Biztos tudták, hogy jön a gazdasági válság... Hülye noob-ok! <#crazya>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

[HUN]FaTaL
Igen és fillérre ugyanannyiba kerülnek sourceban a fegyverek tölténnyel mint 1.6-ban a fegyver egy tár tölténnyel. Tehát lényegében ingyen adja, mert lebutított noob game😄

Roger6
Nem ingyen adja baszod, hanem benne van az árban!<#mf1>

zomgzerg
sourceban ingyan adja, nem kell venni lõszert mert lebutított noob game

xNoodlex
Nincs valami parancs konzolba, hogy rögtön vesz lõszert fegyverhez amikor megveszem mint sourceban?

CzGobe
nem b+, nem fog menni 😄

eom$

[HUN]FaTaL
Akkor nem kell hamacsival szarakodni...

dragon11
Miért, akkor menni fog ?😊

[HUN]FaTaL
Vegyétek meg..

Szabi84
sv_lan 0

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

nézd meg még egyszer a FAQ-t! 23. pontot ajánlom figyelmedbe <#vigyor2>

dragon11
Mivel nem csövesek vagyunk, mindenkinek van otthona, és nem egy hálózaton vagyunk, ezért kell a hamachi, hogy LAN kapcsolatl egyen a gépek között. Egyik gyereknek megy, vele játszottam, többit kidobja ezzel "LAN servers are restricted to local clients" most ezzel mit tudnék csinálni?

Attól hogy tört, v. nem tört, akkor is LAN-on játszanék velük.😊

[HUN]FaTaL
Mi a francnak ehhez hamachi? Tört cs-vel is megy a lan, de egyébként ajánlom a piros betûket a bannerban...

Kmarha
és gondolom látod szép nagy piros betükkel ott fent, hogy: "A warez kérdések tiltottak" !

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

dragon11
Sziasztok. FAQ-t alaposan átrágtam, de a kérdésemre nem leltem választ.😊

Nos, hát 5en akarunk hamachin keresztül 1.6-ozni.😊 a játék tört, crack nélküli. A hamachi be van állítva, egy verzió. Servert nyitom én (én csináltam a hamachis szobát) látják, de feljönnének a szeróra valamilyen hibával kibassza Õket. Aki segítene, annak megköszönném.😊

zomgzerg
serverbrowser.vdf

xNoodlex
A szerver listámat megtalálom valahol fájlban vagy le lehet menteni?

zoltan93
be tudná valaki azt linkelni, mert fogalmam sincs h mit és hol kéne keresnem.

zoltan93
u bassz télleg. elirtam. sry

zomgzerg
akkor az nem 1.5, hanem 1.6. keress frissebb verziót vhol

zoltan93
most sem talál szervert. ha meg a consle-ba irom hogy connect ..., akkor vagy azt írja hogy valamibõl amibõl nekem 47-es van abból 48-as kéne, vagy csak simán nem tud csatlakozni és állandóan csak csatlakozni próbál.

zomgzerg
http://files.steamlessproject.nl/getfile/download.php?file=10
ezt töltsd le és másold a valve mappába

zoltan93
Most töltöttem le a cs 1.5-ot de nem talál egy server-t se. Mit kéne tennem a telepítés után?

tomi890125
üdv
Segítséget szeretnék kérni, az újonnan induló szerverem zombie mod telepítéséhez! Aki tudna segíteni, az írjon pmet! Ha tud sgeíteni akkor adminnak beveszem!

The Only One!

lacy86
Én inkább engedtem hogy letöltse , az a biztos! Addig megvacsoráztam 😊😊

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

Szega87
egyszer kibirod

zomgzerg
persze, de nézd meg hogy csak modellek meg pályák legyenek benne, ki tudja a buherált cskben mi van meg mit töltött le 😊

xNoodlex
Most váltok steames cs-re, de nem akarom, hogy újra elsõ szerverre lépés közben töltsön le x mennyiségû dolgot, akkor jó ha a régi cs mappából simán átmásolom wincomanderrel a models, maps stb mappát?