7046
  • Adaminho
    Sziasztok! Van 1 kis problémám:D Szépen elrontottam a felbontást és így amikor megnyitom a csé-t csak fekete képernyőt látok( gondolom nem bírja a monitorom -.-), és sehogy sem tudom vissza állítani 1024x768ba a felbontást... Véletlenül nem tudtok olyan cfg-t amit, ha bemásolok akkor 1024x768ba indítja a gamet??:D Remélem értitek, hogy mit akarok kinyögni xD Előreis köszönöm...
  • [HUN]FaTaL
    Milyen szállítás?:D
  • HunnernesKonge
    Te miről beszélsz? Steam = Online játékvásárlás. NINCS szállitás BAZDMEG
  • plck
    meg a szállítás 2.000rongy:)
  • [HUN]FaTaL
    Még jó hogy 10 dollár a steamen...
  • xNoodlex
    8 ajró
    8*271=2168 jó magyar forint
    Igazad van, nem 2000...
  • plck
    Még Jó hogy 4000.Ft és nem 2000. És htr93 ha felveszel msn-re"[email protected]" akkor segítek neked!

Üdv
  • [HUN]FaTaL
    Nincs 2 ezer ftod?
  • xNoodlex
    "A warez kérdések tiltottak" mondat melyik része nem világos neked?
  • htr93
    multiplayerben szeretnék játszani de nem..áll módomban fizetni érte...

Tudátok segíteni? honnan töltsem le..azt hallottam fel is kell patxhelni
  • plck
    jaja köszi
  • kovacsgellert
    Köszi szépen. :)
  • HunnernesKonge
    feltelepíted majd ha beéértél szerverre akkor konzolba beírod exec gps.cfg és kész :)
  • plck
    sziasztok!Aki esetleg tudna segíteni a GPS GUI használatában azt kérem hogy vegyel fel Steamre:"plck667" vagy msn-re:"[email protected]"

Előre is köszi!

Bye
  • xNoodlex
    CD Galaxis
    576
    Steam
  • kovacsgellert
    Ok, de nem az árára voltam, kíváncsi. :)
    Légyszi dobj egy linket, ahonnan megrendelhetem.
  • [HUN]FaTaL
    steam ($9.99), cdgalaxis, 576 (counter-strike anthology, árát most nem tudom)
  • kovacsgellert
    Helló!
    Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet megvenni a játékot?
    Már nagyon meguntam a sok szar non steam verziót, ami állandóan hibát jelez.

Előre is köszi a választ.
  • Idum
    San Andreas Multi Player szerver, Csunter Strike 1.6 szerver,Counter-Strike: Source, COD4, COD2, Seed szerver, Rádiószerver, Webtárhely bérelhető! Megbízható, és kedvező árak! MSN.: [email protected]

Megbízható, és kedvező árak!

MSN.: [email protected]

12slot Cs 1.6 = 1000Ft
  • balika16
    SKY hosting [47-48] ip:80.249.173.230:27052
  • butchbean
    Sziasztok.Steamon játszom és tegnap óta nem latom se azt amit nekem írnak se azt amit én írok.Miért?:(valaki tud segíteni:)?
  • errick
    Csá mindenki.
    Egy kis segítséget szeretnék kérni cs 1.6-tal kapcsolatosan.Feltelepítettem a gépre, futtattam a mellékelt cd-key-t amit hozzácsatolt, elindítottam a cs-t beállítotam mindent hogy hogy irányítsa meg minden, rákattintok a find serverre és nem hoz ki servereket, csak LAN-osokat (1-et, ami a szomszéd utcában van). Ha felül az internetre kattintok ott meg olyan szervereket hoz kie gy párat hogy a főhöz az van írva hogy 255/250 a maphoz meg hogy **NOTICE**.SEGÍTSÉG!Mi lehet a baj?Az előző gépemnél tavaly ugyanezt a lemezt használtam a telepítéshez és akkor minden ment.HELP ME!!!
    A válaszokat előre is köszönöm......
  • CzGobe
    én 1.1ből emléxem rá :D régi szép árkádos L1br1s idők, jaj, minden suli után 2-3 óra ;)
  • plck
    csak enmvágtam mi az a My games
  • plck
    Igen...egészen biztos hogy ott lehet beállítani!
  • CzGobe
    milyen verzióval játszottál te? XD az nagyon régi lehetett
    1.6ban settingsen belül van vhol, valszeg a videobeállításoknál ^^
  • plck
    én nemtudom
  • James023
    hol van a My games ahol be tudom állítani, hogy ablakban fusson a csé?
  • butchbean
    80.249.166.35:27040
    itt szívesen varjak a kezdőket is
  • terribad
    9 éve játszottak kezdők csvel :)
  • James023
    hali! nem tudna nekem vki olyan szerver címeket adni ahol kezdők játszanak? köszi
  • Krumpli 4
    Hello!
    Gyertek minél többen erre a szerverre pls!
    IP: azc.hu:27065
    kösziköszi
  • butchbean
    Valaki tud nekem segítséget nyújtani abban, hogy a war mapokról taktikákat, tippeket, megoldásokat tudjak olvasni???

Köszönöm a segítséget.
  • xNoodlex
    Na most is tanultam valamit.
  • terribad
    akkor mac címet kell cserélni és újra regisztrálnia a hálókártyát a szolgáltató oldalán
  • butchbean
    és ha chellos?pl?
  • butchbean
    értem köszi.
  • HunnernesKonge
    Ha ADSL-es :)
  • xNoodlex
    Pedig így van. Modem kihúzással/kikapcsolással új ip-t kap.
  • butchbean
    Sracok lenne egy olyan kérdésem.
    Jatszom egy Non steamos szerveren, de nekem steamom van.Sokszor cheater van a szerveren.Mikor admin ad neki egy örök bant ip szerint akkor nem tellik bele 5 perc és visszajön.Mert ip változtatott.
    És hivatkozik arra ha kihuzza a modemből a netet és visszadugja kap egy új ip cimet.Szerintem ez kamu.Szerintem ehez van neki egy program ami csak a játék fele kreál egy ip.
    Valaki megtudja mondani hogy hogy muködik-e.Mert szerintem modem dologgal nem kap az ember a szolgaltatotól uj ip.sajnos nem értek hozzá, de kiványcsi lennék a ti véleményetekre is.:)
    thx