Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
83.221.145.198:27015
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Elõre is köszi
Lehet hogy ez nem ide tartozik de azt szeretném kérdezni hogy mit lehet tenni akkor ha a steam-et ellopják?Azon kívül hogy e-mailt küldök a VALVE-nak.
elõre is köszi
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Over and out
btw: amennyit én ide járok nagyívben szarok rá hogy hogy fórumozol szóval ez sem sav...<#circling>#circling>
"Szerintem menj vissza az iskolába, tanulj meg szépen beszélni és szépen írni, utána próbálj kultúráltan fórumozni és hülyeségekkel spammelni a topicokat az sg fórumon."
Ez attól még áll <#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
No offenz azért van ott az idiota szmájli... -.-'
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Persze lehet h csak az elmúlt órában frissítették a játékot és amikor az Úr diktálta szent szövegét még nem volt így !
you fucking retard
A Source fegyverek ára mellett a töltény ár is levonásra kerül. Ezért például ha nincs elég pénzed akkor fegyverhez kapott 30 töltény melett könnyen 60 vagy 30 töltény juthat csak extrába 90 helyett mondjuk egy mp5 vagy m4a3 esetén
eom$
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
http://goo.gl/gd6Zi5
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Attól hogy tört, v. nem tört, akkor is LAN-on játszanék velük.😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Nos, hát 5en akarunk hamachin keresztül 1.6-ozni.😊 a játék tört, crack nélküli. A hamachi be van állítva, egy verzió. Servert nyitom én (én csináltam a hamachis szobát) látják, de feljönnének a szeróra valamilyen hibával kibassza Õket. Aki segítene, annak megköszönném.😊
ezt töltsd le és másold a valve mappába
Segítséget szeretnék kérni, az újonnan induló szerverem zombie mod telepítéséhez! Aki tudna segíteni, az írjon pmet! Ha tud sgeíteni akkor adminnak beveszem!
The Only One!
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó