Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xNoodlex
H-t megnyomod játékon belül aztán:
Bot Menu LOCAL -> Bot Numbers -> Bot join team és ott, hogy melyikbe.
Itt tudod még a botok számát, tudását stb-t állítgatni.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

dragon11
Értem én, 0-n volt, de ha kirúgok egy botot, akkor az vagy átjön, vagy jön helyette másik..

[HUN]FaTaL
kick név (kickeled akit át akarsz tenni) aztán bot_add_t vagy bot_add_ct, áthelyezésre nem tudok parancsot, de lehet hogy van. Ha a saját csapatodba nem kell bot: mp_autoteambalance 0, mp_limitteams 0 és csak a másikba raksz az bot_add_t vagy bot_add_ct paranccsal.

http://goo.gl/gd6Zi5

dragon11
Megy a LAN server gamelünk botok ellen 3an.. viszont botokat hogy tudok átrakni egyik csapatból a másikba?(a parancs kéne.)

Köszi szépen.😊 jah, és hogy lehet megoldani, hogy ha kidobok egy botot a csapatomból, akkor jön a másik mikor az én csapatomba nem kéne bot? ez az autobalance v. mi? mert ez nem kéne..

kösz szépen.😊

dragon11
köszi szépen.😉

Kmarha
van: bedugod a 220ba a vasszeget, azt várod mikor jön az áldás

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

xNoodlex
Ez most már remélem csak vicc volt...

Helo van valakinek egy jo csite???
xNoodlex
ment a priv

HunnernesKonge
Ha szerencséd van valaki dob rád egy privátot,amit megtettem volna én is ha tudnám a választ,viszont eredetivel letöltöd steamen a dedicated servert és elinditod. (szóval ötletem sincs hogy tudnád megoldani, és szerintem a topik 90%a hasonló cipõben jár)
dragon11
OK. Elnézést.. valahol esetleg feltehetem a kérdésem?

HunnernesKonge
dragon11
Értem. Aztán hogyan tudok tört szervert csinálni..?😊

xNoodlex
Nagyon sok tört szerver van, ahol a nap 23 órájában nincs egy árva lélek se...

[HUN]FaTaL
És? Csinálsz egy szar servert a törteddel, sv_lan=0, 2 player, raksz rá jelszót és öröm bódottá..

dragon11
Mert mi csak egymás ellen szeretnénk játszani.😊

Btw, a régebbi hamachi stabil, megvan a LAN kapcsolat a gépek között.(Látjuk a servert, csak kidob a Class C-vel ugyebár a Steam miatt, és IP váltás nincs a régibe.)

Az újba nem stabil, servert nem látjuk, de a class c-t tudjuk orvosolni..

Ez eszméletlen..

Nem tudnátok olyan programot mondani, ami LAN-t teremt a gépek között ~8 fõ számára, ami stabil és a CLASS C hibát is orvosolni lehessen?😊

Köszönöm Szépen.😊

zomgzerg
miért nem jó egyszerûen tört netes serveren hamachis szarakodás helyett?

dragon11
Sziasztok. Olvastam 2 honlapon is F.A.Q.-t, de nem sikerült megoldanom azt a problémámat, hogy oszt.társaimmal szeretnék játszani HAMACHIN keresztül ( mindenképp hamachin, egymás ellen) CS 1.6-ot.. de fenn állt a class c-s probléma, orvosoltam.. erre senki nem látja a megnyitott servert az újabb hamachival (ebbe lehet átírni az alias ip-t)

Most akkor mit tegyek, hogy lássák a servert és ne dobja ki õket class c-vel? (elsõ két ip tag megegyezzen mindenkinek a serverrel, azaz velem)

Ez nem warez, mert mindenképpen LAN-on akarjuk tolni.

Please segítsetek!

Köszönöm szépen!<#worship><#help>

pedig nem kéne sokat visszaolvasni <#ejnye1>
#5788<#eljen>

Roger6
Vagy írja be konzolba, hogy fps_max 100

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

nem

a sebesség a géped teljesítményétõl függ. Vedd lejjebb a grafikai beállításokat, kisebb felbontás, kevesebb részlet, stb. Így valamennyivel emelkedhet.

sziasztok lenne egy kérdésem még pedig az hogy cs1.6ba nem lehet valahogy feljebb tolni az fpst hogy ne csak 60 legyen válaszotokat elöre is kösszönöm

átálitottam a vsync et és opengl re raktam igy most müxik eddig ha opnegl re álitottam hibeüzenetet irt ki
xNoodlex
Na igen ez a menj egy sötét sarokba és akkor írd át fps_max-ot nagyobbra ez nekem se nagyon jött be.

zomgzerg
a játékban a video beállításoknál rakd openglre a renderinget, a videokártyád control paneljében meg kapcsold ki a vsyncet.

jah és valamiért az fps nem akar 60 nál feljebb menni pedig már át álitottam a max fps t 333 ra és igy is csak max 60 at ir de van hoy 20 ra le megy pedig nem rég ujitottam gépet és egy ilyen játéknak jóval magasabb fps t kéne irnia
hello
lenne egy olyan prblémám hogy amikor a cs 1.6 al játszok akkor a képernyö alján van egy fekete csík és amikor csipávval megyek és nyomok egy jobb gombot a zoom hoz akkor kettö célkereszt van és az eredeti kb 1 centivel föntebb van és másfegyvereknél is az ember lábát kel ceéloznom hogy a fejbelöje
régebbena suliban egy tanárom mondta hogy mit kel beirni a konsolba hogy jó legyen de már nem emléxem valaki tud segiteni?
Roger6
Szerintem jó poén volt!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

CzGobe
nem gondoltam ám én se komolyan 😛
aki annyit nem tud beírni a google-ba, h CS 1.6 wallhack, az már tényleg elveszett 1 lélek ^^

eom$

zomgzerg
game-monitor.com

csá pls irjatok le nekem egy no steam server keresö progit 1.6-ra ase nem kell se hamachi!!!thx!!😄
Kmarha
aztán szerinted a gyerek kérése úgy hangzik mint egy felelõség teljes klán vezetõ kérése, vagy mint egy utolsó alja mocsodék, aki béna szar ehez a játékhoz, és tehetségtelenségét cheattel akarja kompenzálni?

Lehet korán ítélõ vagyok, de én az utolsóra tippelek. Sõt fogadni mernék, hogy nosteames a csóka, máskülönben már linkeltem volna egy wh fajtát, amire a VAC azonnal lecsap.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

xNoodlex
Ok, csak én értettem félre...

Roger6
Ezt most minek írtad? Ki mondta, hogy nem 1.6-oznak?! Szega eddig CS:S-ot nyomta, ezért kérdeztem, nem másért. És többek között én is 1.6-ozok (bár hetente csak 1-2x). Remélem megfelel a válaszom.

xNoodlex
Hogy hogy 1.6-ozol?

2009 Jan 19 steam cs gameplay stats:

CS Source: 108,542
CS 1.6: 84,039

Elég sokan 1.6-oznak még többek közt én is...

Roger6
Na, fasza! Akkor sok sikert hozzá!

Szega87
szaktársam nagyon jó játékos és összerakott egy csapatot és õ hivott hogy játszak velük

Roger6
Mostanában 1.6-ozol? Hogyhogy?

Szega87
van itt olyan akinek skilled klánja van? ha igen felvenném friendsbe aztán warozhatnánk

CzGobe
ugyan már, minden egyes komoly játékosnak van WHja!
különben honnan tudják, h vki a war-on tényleg whzik, vagy csak aimol? 😄

eom$

dragon11
THX.😊

[HUN]FaTaL
na takarodjál innen

xNoodlex
<#banplz>

ez a forum ugye a cs 1.6?? mert akkor azt szeretném kérdezni hogy wh-t honnan tudok letölteni???
xNoodlex

dragon11
Vlhogy lehet hamachin gamelni, ismerõs tolta egy hétig 8emberrel törttel, de nem tudom hogyan..

xNoodlex
Tudom, rossz a szemed azért nem láttad a bannerben. Igaz, elég kicsi a betûméret...

Mielõtt kérdeznél nézd meg, hátha benne van már a FAQ ban!

xNoodlex
FAQ:
23. Amikor csatlakoznék egy szerverhez, azt írja, hogy: LAN servers are restricted to local clients (class C). Mit tegyek?

Meg kell venned eredetiben!

Sziasztok szeretnék haverral CS 1.6zni hamachin de valamiért azt írja ki hogy (Lan server are restriced to local cilent (Class C)) nem tudja valaki hogy mi lehet a gond és mivel lehet ezt orvosolni?

nekem 1-2 nap, és ezt dec 30-31.én, szóval respekt nekik 😄