7046
  • SL
    próbáld meg úgy, hogy a rate értékét 4000 alá csökkented (0->előjön a konzol: rate 4000).
  • xNoodlex
    Ha az internetkapcsolat szakadozik vagy gyenge, akkor szokta ezt kiírni.
  • pkiller64
    Hello.Nekem egy olyan problamam van , hogy amikor jatszok (eredeti Cs) ezt a hibat jelzi: Cl_Flush Entytion Packet. Pls help me!
  • SL
    köszi! betudtam tenni csak simán a sound mappába kell másolni a Radio és Hostages mappákat.
  • terribad
    igen, azért van beépítve a játékba a külső hangok, modellek támogatása, hogy bannolják aki betesz egyet...

itt a szinkron

de van egy alternatíva is :)
  • plck
    de tuti, ne is próbáld
  • SL
    már raktam be magyarosítást attól gondolom még nem bannolnak.
  • CzGobe
    amikor még 1.1-gyel játszottam, botokkal itthon, akkor nekem is magyar volt, mert haver úgy hozta CDn :P

#SL: Steames játékokhoz ne nyúlj, mert banveszélyes
  • Czdano
    Olyan nem is létezik szerintem, amugy is felesleges.
  • SL
    nem, beakarok tenni magyar hangot a CS-be.
  • Czdano
    Mármint a steamhez akarsz magyar nyelvű felületet letölteni?
  • SL
    Hellósztok!

Counter 1.6-hoz (Steam) szinkron-t be lehet rakni valahogy?
  • Czdano
    Steam account asszem.
  • aron66
    CS:Online hivatalos oldala :D
  • Máté12
    Lock fül? :D mert kiveszem a pipát és jelszót kér... de milyen jelszót? :S
  • kovacsgellert
    Hé! Én is itt vagyok még és senki nem segített. :(
  • Gyurie
    Hát most nem nagyon tudtad megkönyiteni a dolgom ,mivel nincs kiirva seemmi sehool es az optionsba sincs semmit irás max a célzókereszt képee:D xD

hanyaddik fül és utána mire kell menni?
  • Czdano
    Optionsban valamelyik fül csak abból áll hogy 1 pipát lehet be és kikapcsolni. Azt ne legyen bepipálva.
  • Gyurie
    Demár leszedtem 3 fajtát:(
    mindegyiknél ez a hiba és az érdekesség az,hogy 1 éve ugyment az 1.6 mint a vizfolyás:D!!
    Linkejjen nekem valaki egy jo 1.6 ha tud !
    Thx!
  • plck
    Szerintem szedjél le egy másikat, miután ezt uninstalláltad
  • Máté12
    Tipp: vedd meg :) nem lesz ilyen gondod!
  • Gyurie
    Üdv mindenki!
    Nagyon hálás lennék ha tudne nekem valaki segiteni!!!
    Jelenleg 1.5 tel tolom!
    Letöltöttem a Sourcet az 1.6ot is és hibát észleltem!
    amikor a fömenüben kivan irva (Find servers,options....stb)üres minden ahogy rákattintok!
    PL:Rámegyek hogy Quit és nincsenek benne a rubrikákban hogy yes no!
    Ugyanez a Find serversnél például nincs refresh a rubrikában se favorites ..ésigytovább..!!nah szoval ha tud valaki segiteni nagyon rendes lenne!!

Köszi!!!
  • Máté12
    Üdv all!

Milyen config kóddal tudom beállítani, hogy a vér piros legyen?:O
    Mert nekem sárga xD

Köszi előre a helpet!
  • kovacsgellert
    Már startból írásvédett volt mikor beraktam, de kiszedtem és utána megint visszaraktam az írásvédettségét...
  • Boconadi
    Írásvédetté tetted a tempdecal file-t?
  • CzGobe
    bunnyhop serverfüggő beállítás
    próbálj pár kz_ és surf_ mapot is XD
  • kovacsgellert
    Izé... a sikerül után nem kérdőjel, hanem pont. :P

És még valami próbáltam kicserélni a sprayemet, végigcsináltam az összes lépést ami a FAQ-ban meg van adva és mégse működik. Hiába nyomom a T billentyűt, nem fúj semmit csak a hangja hallatszik.Mit tehetnék?
  • kovacsgellert
    Már próbáltam, de sose sikerül? Biztos csak annyi az egész, hogy simán ugrálok?
  • Boconadi
    * -Megkísérled bunny jumppal megközelíteni a hűtőt, a kevesebb zaj érdekében.

Bunny Jump-nak hívják :)

Pont akkor kell ujra ugrást nyomni amikor leérkezel a földre, anélkül hogy lelassulnál.
  • kovacsgellert
    Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan csinálják mások, hogy állandóan szökdécselve haladnak? (Full amatőr vagyok kb. 1 hónapja játszom)
  • Boconadi
    * -Tornaórán késre váltassz a gyorsabb futás érdekében.

Ezen röhögtem a legnagyobbat
  • kovacsgellert
    Ebben magamra ismertem...
  • Boconadi
    Kurva jó :D
  • toarpad
    Honnan tudod hogy CS függő vagy ?

Honnan tudod hogy CS függő vagy ?

* -Csak a szellőzőjáraton hagyod el az épületet.
    * -A napba nézel és elcsodálkozol azon, hogy milyen jó is ennek a felbontása.
    * -Amikor a tanárod lebuktat puskázás közben, kétségbeesetten bekiáltod hogy : "Admin? Wallhack!"
    * -Az első szavaid kisgyerekként a következők voltak : "Nyomás, nyomás, nyomás!" (Go, Go, Go!").
    * -Tornaórán késre váltassz a gyorsabb futás érdekében.
    * -Amikor anyukád széthúzza a függönyt egy napfényes reggel a szobádban, odaordítod neki, hogy : "Te jó ég!!! Hagyd abba a team flashelést te f*** láma!!
    * -Megkísérled bunny jumppal megközelíteni a hűtőt, a kevesebb zaj érdekében.
    * -Ha ránézel valakire felvillan a neve középen pirossal vagy kékkel.
    * -Mielőtt belépsz a lakásba, bedobsz egy villanógránátot.
    * -Minden kattanásnál fedezékbe ugrassz, hisz lehet hogy egy sniper az.
    * -Mindenkit lekemperezel, aki 1 percnél több időt tölt nyilvános WC-ken.
    * -Az egyetemen aggódva ugrálsz a prof körül, tapogatod, miközben pénzről és rescue pointról mormogsz magadba.
    * -Ébredés után leküzdhetetlen vágyat érzel arra, hogy fegyvert vegyél.
    * -Körülbelül 20-szor halsz meg naponta.
    * -Munkahelyen, iskolában csak a fegyverekről beszélsz.
    * -Reggel hangos "Go,go,go" kiáltással hagyod el a házat.
    * -Valahányszor főnököddel találkozol, egy "Enemy spotted" felirat kezd villogni.
    * -Ha sietsz valahová, kést rántasz elő.
    * -Cigarettádat "Fire in the hole" szavakkal nyomod el.
    * -Nem a buszmegállóban, hanem rajta, mellette, vagy mögötte várod a buszt!
    * -Kenguruként ugrálsz a járdán.
    * -Golyóállómellényben és sisakban jársz suliba.
    * -Minden fehérruhás embert megpróbálsz kiszabadítani.
    * -A TESCO ban a polcok között olyan rést keresel, ahonnan rálátni a bejáratra!
    * -Ha kórházba mész és látsz egy vörös keresztet, azzonnal le akarod rakni a bombát.
    * -Minden leírt mondat után betétet cserélsz a tolladban.
    * -Focimeccsen a következőket kiabálod : "Stick together Team!" aztán "Go,go,go"!
    * -Mielőtt befordulsz a sarkon azt kiáltod "Storm the Front"!
    * -Felháborodsz, hogy nem látod a célkereszted?
    * -5 métert esel, mert nem akartál elmenni a lépcsőig, de azzal nyugtatod magad, hogy a nap végéig kihúzod 40 HP-val.
    * -Ha meglátsz egy bevásárló kocsit azonnal keresni kezded rajta Weapon Buy gombot.
    * -Minden ajtóba belelősz, mielőtt átmész rajta.
    * -Ha szellőztetni akarsz, kilövöd az ablakot, és csodálkozol, hogy a darabjai nem tűnnek el?
    * -De még másnap is ott vannak?
    * -Úszni is rohampáncélba mész.
    * -Minden csatornafedélre ráfújod a logódat.
    * -Ha valakit zseblámpával látsz, ráüvöltesz kapcsolja ki, különben meglátnak.
    * -Az után érdeklődsz az orvosnál, hogy uptadelhetsz-e 5.2 BETAra.
    * -Halálra rémülsz, amikor egy csatornamunkás előbukkan a lyukból.
    * -Ha valami durran ijedten fordulsz hátra, ki esett holtan össze a haverok közül!
    * -Nekifutkozol az ajtóknak.
    * -Nem tudsz rendesen rágyújtani, mert mindig csak 5 perced van.
    * -Leesel egy felhőkarcolóról, mert azt hiszed specbe vagy.
    * -Sniperoktól való félelmedbe csak 4 fős csoportokba vagy hajlandó az utcára menni.
    * -Elveszted az iskolai sprintbajnokságot, és azzal magyarázod, hogy te nem Q3 azol, hanem CS-zel.
    * -Elcsodálkozol, hogy az egyetemen nem tudod a profok modelljét meztelen nőkére váltani.
    * -Ráüvöltesz a tanárodra, hogy ne kempeljen annyit, hanem jöjjön elő.
    * -Megpróbálod az angoltanárod magyar verzióját letölteni, vagy legalább a hangerejét levenni.
    * -Fegyvert nyomsz a padtársad fejéhez : "Imádkozz, hogy a friendly fire ki legyen kapcsolva!"
    * -Egy félholt ürgét addig nézel, míg elfáradnak a szemeid, mégse látod a HP ját.
    * -Egész nap szarul érzed magad, mert reggel nem vettél páncélt és sisakot.
    * -Focimeccsen felháborodsz a szar map miatt, és hogy csak a labdát lehet lőni .
  • Boconadi
    6. Hogyan kell be regisztrálni a megvett játékot?

Az első lépés, hogy letöltöd a steam-et (4-es pont).
    "Telepítsd fel, majd indítsd el. Elsőnek el kezd update-olni, majd ha befejezte, bejön egy kis ablak, melyen két fő dolgot tudsz kiválasztani. (Create a new account... , vagy Use registered account...) Ha még nincs account-od, akkor kattints a 'Create a new account...' -ra! Menj a next -re, majd fogadd el a licens feltételeket 'I agree' -vel.
    Ez után írj be egy tetszőleges account nevet, ami még nincs használatban. Írj be kódot az account-odnak, amit ne felejts el, és ne add meg senkinek!
    Kattints a next-re, adj meg egy e-mail címet. Ide fogják küldeni a jelszavad, ha netán még is elfelejtenéd. (én mindkét helyre ugyan azt az e-mail címet szoktam beírni).
    Ezután tölt egy kicsit a steam, majd bejön, emlékeztető kérdést kell választanod, ha elfelejtenéd a jelszavad, vagy az e-mail -ed. Válasszuk ki például a '’What is the name of your pet?' -et, válasz meg mondjuk legyen, hogy ’tesom’. Most megint dolgozik egy kicsit a steam, kiírja az adataidat amit megadtál, nyomj next-et. Ezután be jelentkezik a steam, és feltárul előtted a csoda, mely nélkül elképzelhetetlen lenne az életünk... :)

Most jön a második lépés, a meg vásárolt játék be regisztrálása.
    A fenti füleknél válaszd a 'My games' opciót, majd lent pedig az 'Activate Product on steam...'. Nyomj egy nextet, majd I agree.
    Most add meg neki a CD-n levő kódot kötőjelekkel. Ezután ha minden jól ment, a 'My games' fülnél megjelenik a Counter-Strike. Kattints kétszer, updateolj, töltsd le, majd indíthatod is a játékot.

Ez után bármikor indíthatod innen a játékot."
  • gyoriks
    Ma veszek eredeti cs-t vki segitsen már hogy kell az steamot kezelni és mit kell hozzá leszedni msn-t ha kell tok adni
  • plck
    Én segítek, adj msn-t
  • folimad
    na ne ...
  • werkfilm
    kezdj azzal hogy megveszed az eredeti játékot
  • folimad
    ha new game ra nyomok ott emberek játszanak velem?