7046
-
SL #6092 próbáld meg úgy, hogy a rate értékét 4000 alá csökkented (0->előjön a konzol: rate 4000). -
#6091 Ha az internetkapcsolat szakadozik vagy gyenge, akkor szokta ezt kiírni. -
pkiller64 #6090 Hello.Nekem egy olyan problamam van , hogy amikor jatszok (eredeti Cs) ezt a hibat jelzi: Cl_Flush Entytion Packet. Pls help me! -
SL #6089 köszi! betudtam tenni csak simán a sound mappába kell másolni a Radio és Hostages mappákat. -
#6088 igen, azért van beépítve a játékba a külső hangok, modellek támogatása, hogy bannolják aki betesz egyet...
itt a szinkron
de van egy alternatíva is :) -
#6087 de tuti, ne is próbáld -
SL #6086 már raktam be magyarosítást attól gondolom még nem bannolnak. -
#6085 amikor még 1.1-gyel játszottam, botokkal itthon, akkor nekem is magyar volt, mert haver úgy hozta CDn :P
#SL: Steames játékokhoz ne nyúlj, mert banveszélyes -
#6084 Olyan nem is létezik szerintem, amugy is felesleges. -
SL #6083 nem, beakarok tenni magyar hangot a CS-be. -
#6082 Mármint a steamhez akarsz magyar nyelvű felületet letölteni? -
SL #6081 Hellósztok!
Counter 1.6-hoz (Steam) szinkron-t be lehet rakni valahogy? -
#6080 Steam account asszem. -
aron66 #6079 CS:Online hivatalos oldala :D -
#6078 Lock fül? :D mert kiveszem a pipát és jelszót kér... de milyen jelszót? :S -
#6077 Hé! Én is itt vagyok még és senki nem segített. :(
-
Gyurie #6076 Hát most nem nagyon tudtad megkönyiteni a dolgom ,mivel nincs kiirva seemmi sehool es az optionsba sincs semmit irás max a célzókereszt képee:D xD
hanyaddik fül és utána mire kell menni? -
#6075 Optionsban valamelyik fül csak abból áll hogy 1 pipát lehet be és kikapcsolni. Azt ne legyen bepipálva. -
Gyurie #6074 Demár leszedtem 3 fajtát:(
mindegyiknél ez a hiba és az érdekesség az,hogy 1 éve ugyment az 1.6 mint a vizfolyás:D!!
Linkejjen nekem valaki egy jo 1.6 ha tud !
Thx! -
#6073 Szerintem szedjél le egy másikat, miután ezt uninstalláltad -
#6072 Tipp: vedd meg :) nem lesz ilyen gondod! -
Gyurie #6071 Üdv mindenki!
Nagyon hálás lennék ha tudne nekem valaki segiteni!!!
Jelenleg 1.5 tel tolom!
Letöltöttem a Sourcet az 1.6ot is és hibát észleltem!
amikor a fömenüben kivan irva (Find servers,options....stb)üres minden ahogy rákattintok!
PL:Rámegyek hogy Quit és nincsenek benne a rubrikákban hogy yes no!
Ugyanez a Find serversnél például nincs refresh a rubrikában se favorites ..ésigytovább..!!nah szoval ha tud valaki segiteni nagyon rendes lenne!!
Köszi!!! -
#6070 Üdv all!
Milyen config kóddal tudom beállítani, hogy a vér piros legyen?:O
Mert nekem sárga xD
Köszi előre a helpet! -
#6069 Már startból írásvédett volt mikor beraktam, de kiszedtem és utána megint visszaraktam az írásvédettségét... -
#6068 Írásvédetté tetted a tempdecal file-t? -
#6067 bunnyhop serverfüggő beállítás
próbálj pár kz_ és surf_ mapot is XD -
#6066 Izé... a sikerül után nem kérdőjel, hanem pont. :P
És még valami próbáltam kicserélni a sprayemet, végigcsináltam az összes lépést ami a FAQ-ban meg van adva és mégse működik. Hiába nyomom a T billentyűt, nem fúj semmit csak a hangja hallatszik.Mit tehetnék?
-
#6065 Már próbáltam, de sose sikerül? Biztos csak annyi az egész, hogy simán ugrálok? -
#6064 * -Megkísérled bunny jumppal megközelíteni a hűtőt, a kevesebb zaj érdekében.
Bunny Jump-nak hívják :)
Pont akkor kell ujra ugrást nyomni amikor leérkezel a földre, anélkül hogy lelassulnál. -
#6063 Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan csinálják mások, hogy állandóan szökdécselve haladnak? (Full amatőr vagyok kb. 1 hónapja játszom) -
#6062 * -Tornaórán késre váltassz a gyorsabb futás érdekében.
Ezen röhögtem a legnagyobbat -
#6061 Ebben magamra ismertem... -
#6060 Kurva jó :D -
toarpad #6059 Honnan tudod hogy CS függő vagy ?
Honnan tudod hogy CS függő vagy ?
* -Csak a szellőzőjáraton hagyod el az épületet.
* -A napba nézel és elcsodálkozol azon, hogy milyen jó is ennek a felbontása.
* -Amikor a tanárod lebuktat puskázás közben, kétségbeesetten bekiáltod hogy : "Admin? Wallhack!"
* -Az első szavaid kisgyerekként a következők voltak : "Nyomás, nyomás, nyomás!" (Go, Go, Go!").
* -Tornaórán késre váltassz a gyorsabb futás érdekében.
* -Amikor anyukád széthúzza a függönyt egy napfényes reggel a szobádban, odaordítod neki, hogy : "Te jó ég!!! Hagyd abba a team flashelést te f*** láma!!
* -Megkísérled bunny jumppal megközelíteni a hűtőt, a kevesebb zaj érdekében.
* -Ha ránézel valakire felvillan a neve középen pirossal vagy kékkel.
* -Mielőtt belépsz a lakásba, bedobsz egy villanógránátot.
* -Minden kattanásnál fedezékbe ugrassz, hisz lehet hogy egy sniper az.
* -Mindenkit lekemperezel, aki 1 percnél több időt tölt nyilvános WC-ken.
* -Az egyetemen aggódva ugrálsz a prof körül, tapogatod, miközben pénzről és rescue pointról mormogsz magadba.
* -Ébredés után leküzdhetetlen vágyat érzel arra, hogy fegyvert vegyél.
* -Körülbelül 20-szor halsz meg naponta.
* -Munkahelyen, iskolában csak a fegyverekről beszélsz.
* -Reggel hangos "Go,go,go" kiáltással hagyod el a házat.
* -Valahányszor főnököddel találkozol, egy "Enemy spotted" felirat kezd villogni.
* -Ha sietsz valahová, kést rántasz elő.
* -Cigarettádat "Fire in the hole" szavakkal nyomod el.
* -Nem a buszmegállóban, hanem rajta, mellette, vagy mögötte várod a buszt!
* -Kenguruként ugrálsz a járdán.
* -Golyóállómellényben és sisakban jársz suliba.
* -Minden fehérruhás embert megpróbálsz kiszabadítani.
* -A TESCO ban a polcok között olyan rést keresel, ahonnan rálátni a bejáratra!
* -Ha kórházba mész és látsz egy vörös keresztet, azzonnal le akarod rakni a bombát.
* -Minden leírt mondat után betétet cserélsz a tolladban.
* -Focimeccsen a következőket kiabálod : "Stick together Team!" aztán "Go,go,go"!
* -Mielőtt befordulsz a sarkon azt kiáltod "Storm the Front"!
* -Felháborodsz, hogy nem látod a célkereszted?
* -5 métert esel, mert nem akartál elmenni a lépcsőig, de azzal nyugtatod magad, hogy a nap végéig kihúzod 40 HP-val.
* -Ha meglátsz egy bevásárló kocsit azonnal keresni kezded rajta Weapon Buy gombot.
* -Minden ajtóba belelősz, mielőtt átmész rajta.
* -Ha szellőztetni akarsz, kilövöd az ablakot, és csodálkozol, hogy a darabjai nem tűnnek el?
* -De még másnap is ott vannak?
* -Úszni is rohampáncélba mész.
* -Minden csatornafedélre ráfújod a logódat.
* -Ha valakit zseblámpával látsz, ráüvöltesz kapcsolja ki, különben meglátnak.
* -Az után érdeklődsz az orvosnál, hogy uptadelhetsz-e 5.2 BETAra.
* -Halálra rémülsz, amikor egy csatornamunkás előbukkan a lyukból.
* -Ha valami durran ijedten fordulsz hátra, ki esett holtan össze a haverok közül!
* -Nekifutkozol az ajtóknak.
* -Nem tudsz rendesen rágyújtani, mert mindig csak 5 perced van.
* -Leesel egy felhőkarcolóról, mert azt hiszed specbe vagy.
* -Sniperoktól való félelmedbe csak 4 fős csoportokba vagy hajlandó az utcára menni.
* -Elveszted az iskolai sprintbajnokságot, és azzal magyarázod, hogy te nem Q3 azol, hanem CS-zel.
* -Elcsodálkozol, hogy az egyetemen nem tudod a profok modelljét meztelen nőkére váltani.
* -Ráüvöltesz a tanárodra, hogy ne kempeljen annyit, hanem jöjjön elő.
* -Megpróbálod az angoltanárod magyar verzióját letölteni, vagy legalább a hangerejét levenni.
* -Fegyvert nyomsz a padtársad fejéhez : "Imádkozz, hogy a friendly fire ki legyen kapcsolva!"
* -Egy félholt ürgét addig nézel, míg elfáradnak a szemeid, mégse látod a HP ját.
* -Egész nap szarul érzed magad, mert reggel nem vettél páncélt és sisakot.
* -Focimeccsen felháborodsz a szar map miatt, és hogy csak a labdát lehet lőni .
-
#6058 6. Hogyan kell be regisztrálni a megvett játékot?
Az első lépés, hogy letöltöd a steam-et (4-es pont).
"Telepítsd fel, majd indítsd el. Elsőnek el kezd update-olni, majd ha befejezte, bejön egy kis ablak, melyen két fő dolgot tudsz kiválasztani. (Create a new account... , vagy Use registered account...) Ha még nincs account-od, akkor kattints a 'Create a new account...' -ra! Menj a next -re, majd fogadd el a licens feltételeket 'I agree' -vel.
Ez után írj be egy tetszőleges account nevet, ami még nincs használatban. Írj be kódot az account-odnak, amit ne felejts el, és ne add meg senkinek!
Kattints a next-re, adj meg egy e-mail címet. Ide fogják küldeni a jelszavad, ha netán még is elfelejtenéd. (én mindkét helyre ugyan azt az e-mail címet szoktam beírni).
Ezután tölt egy kicsit a steam, majd bejön, emlékeztető kérdést kell választanod, ha elfelejtenéd a jelszavad, vagy az e-mail -ed. Válasszuk ki például a '’What is the name of your pet?' -et, válasz meg mondjuk legyen, hogy ’tesom’. Most megint dolgozik egy kicsit a steam, kiírja az adataidat amit megadtál, nyomj next-et. Ezután be jelentkezik a steam, és feltárul előtted a csoda, mely nélkül elképzelhetetlen lenne az életünk... :)
Most jön a második lépés, a meg vásárolt játék be regisztrálása.
A fenti füleknél válaszd a 'My games' opciót, majd lent pedig az 'Activate Product on steam...'. Nyomj egy nextet, majd I agree.
Most add meg neki a CD-n levő kódot kötőjelekkel. Ezután ha minden jól ment, a 'My games' fülnél megjelenik a Counter-Strike. Kattints kétszer, updateolj, töltsd le, majd indíthatod is a játékot.
Ez után bármikor indíthatod innen a játékot." -
gyoriks #6057 Ma veszek eredeti cs-t vki segitsen már hogy kell az steamot kezelni és mit kell hozzá leszedni msn-t ha kell tok adni -
#6056 Én segítek, adj msn-t -
folimad #6055 na ne ... -
#6054 kezdj azzal hogy megveszed az eredeti játékot -
folimad #6053 ha new game ra nyomok ott emberek játszanak velem?