Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
Ha így nézne ki a source akkor kicsit többen játszanák. Az egy render amit a sourcehoz készítettek, de úgy igazság szerint pontleszartam mikor összeállítottam a bannert.

Egyéb kérdés?
slimslim
Azon ti gondolkoztatok, hogy a fenti képen miért egy CS:Source-s model áll mikor ez egy 1.6-o fórum?
😄😄

Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.

xNoodlex
Mikor bent játékban a ctrl+space-t gyorsan megnyomom egy (olyan microsoft sam-es vagy ventrilos) hang hablatyol valamit. Ma miközben fent voltam egy szerveren, egyik körrõl a másikra jött ez elõ.
Nem tudom más találkozott-e már ilyennel, de elég idegesítõ dolog. Remélem tud valaki segíteni. (eredeti cs-rõl van szó)

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

slimslim
Kérdésedet a Counter Strike: source fórumban tedd fel. Ott perceken belül válaszolnak a kérdésedre.

ToCsEk
hali, kellen egy kis help.
van egy source accountom, tudom a nevét, de a jelszót nem, mail címre megjön az ellenörzõ kód, de a titkos kérdésemre nem tudom a választ :S

Ilyenkor mit lehet tenni hogy be tudjak lépni az accomhoz?

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

tomi890125
ha nem tudod, hogy ki csal, honnan veszed, hogy csal valaki? 😄
amúgy ha steames a szeró és tényleg csalt valaki akkor idõ kérdése és bant kap

The Only One!

Sziasztok lenne 1 nagy kérdésem, van saját szerverem az ismerõsökkel szoktunk játszani de van aki csal, és nem tudom ki az. Esetlegtudnátok segíteni, van valami program ami ez megtiltja vagy kirugja a szerverrõl aki próbálkozik. Légyszi segítsetek!
Máté12
Sziasztok!

Szeretnék a neten nyitni szervert és gondolom kéne portforwandingolni a routerem. Én felmentem a portforward.com-ra és ott oan sok hülyeséget találtam. Nem olyan mint régen. Na szóval valaki nem tudná megmondani az adatokat, hogy a port mi? mert csináltam én már ilyet csak a portot nem tudom

köszi elöre is a helpet%

Logitech G25 tulajos!!

Krumpli 4
Csá!
Azt szeretném kérdezni , hogy hangokat hogyan lehet betenni a játékba?
Úgy hogy nem vagyok bejelentkezve adminként!
Mert egy srác nyomja de sose ír és is beszél csak nyomja a hangokat úhy hogy nem is admin!És arra lennék kíváncsi hogy hogy lehet ezeket betenni!
Elõre is kössz!

kösz 😊

zomgzerg
wally

Csõ!
Át szeretnék szerkeszteni pár textúrát a cs-ben, ehhez ide mentem el de nem tudom
melyik progival lehetne ezt megvalósitani.
Valaki meg tudná mondani, esetleg ajánlani valami erre alkalmas progit?

Roger6
Szerinted majd csak úgy dobálóznak PW-kel, mert te azt mondod nekik, hogy a haverod tesójának a kutyájának második unokatestvérének anyjának a faterjától ellopták az accountot? Hát nem.<#violent>

De itt találsz egy kis segítséget, olvasd el, aztán csináld végig.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Hello!

Kénne egy kis segítség steam acc ügybe.😞

A haverom accját egy buzi djwerdy nevezetû buzi chates modon lopta el a haverom nickjét és a hülye megadta a pwjét...

az lenne a kérdésem, hogy ha írok a supportnak akkor garantált, hogy kiadják nekem a pwt és én oda tudom adni a haveromnak...

xNoodlex
Ez volt a baj. Köszi szépen!

[HUN]FaTaL
Ne legyél szerón mikor állítod.

http://goo.gl/gd6Zi5

zomgzerg
cfg nelegyen irasvedett

xNoodlex
De okos valaki...
Más ötlet?

lacy86
elõször Apply és utána ok! 😊😊

Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó

xNoodlex
Mitõl lehet, hogy eltûnnek a beállításaim?
Például ha beállítom, hogy középre írja ki a neveket (center player names-hez pipa) mikor legközelebb belépek eltûnik.

underground2
oké köszi szépen

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

zomgzerg
google podbot 2.5

underground2
sziasztok! Egy kérdésem lenne, hogy az 1.5-s verzióban hogyan lehet betenni botokat?

Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun

CzGobe
arra én is beneveznék
vagy vmi jó pinges scout?
ahh, ezekkel mennyit játszottam 😉

eom$

slimslim
Nincs valami jó magyar super hero modos szeró?

slimslim
Nálam így néz ki.<#eplus1>
Már érte, hogy a többiek miért is nem láttak meg engem soha.
<#eplus2>

dragon11
Köszönöm segítségeteket, holnap talizok vele, megkérdem a szûrõs, routeres dolgot. Netes szervert Én sem látok, de én portforwardoltam a routerem.😊 igaz törttel vagyunk, de csak LAN-on toljuk..

Kösz a válaszokat! Hát ilyet, amit mutattál képet még nem láttam 😊 és ha rajtam múlik nem is fogok..

Noodle-nak: nem szoktam nagyon problémázni rajta, ha idegesít, át is megyek másikra, csak itt pont az admin sírt, úh. el is mentem hamar, mielõtt letilt a 10 db szerverrõl (össze vannak kötve, ált. azokon játszok) 3 hétre.
xNoodlex
Ne problémázz ilyenen... Sok lama van, aki rögtön cheater-ezni kezd, ha lelövik. Nem kell velük foglalkozni, de ha téged zavar menj más szerverre, ahol értelmesebb emberek játszanak.

zomgzerg
ha így néz ki nálad a cs, akkor csalsz:

üdv!
Most ne nézzetek hülyének... Külföldi szervereken játszok, ma életemben elõször vettem a kezembe komolyabban awp-t (awp_india). Valami hihetetlen véletlen folytán sikerült levadásznom pár embert, azonnal sírtak, hogy csalok. De tudtommal nem csalok-még azt se tudom, hogyan lehet😊- és szerintem nincs is úgy semmi élvezet benne.. Hogyan derítem ki, h caslok e?? 😊 (tudom elég nagy hülyeség, de most kíváncsi avgyok, hogy mért vágták rá azonnal, mert véletlen pont belesétált a célkeresztbe?? és honnan veszi ezt, ez most érdekel)
thx
zomgzerg
netes servert lát? ha azt se akkor routeren kell biztos átengednie

CzGobe
nincsenek szûrõk beállítva a havernak? (ping, location, game, ect.)

eom$

dragon11
Már egy windows-os gépen próbál, semmi védelem rajta, hamachi megy meg minden.. de amikor a servert addolná a favouritesba, akkor nem ad hozzá semmit.. lan-ba meg nem látja.

Viszont, másik ember, látja LAN-ban és favouritesba is hozzátudta adni.(másik 4 ember) csak Õ van így vele.

Hamachi kapcsolat az elsõ az illetõnek.

Help please.

Big thx. <#worship>

HunnernesKonge
GPS CS1.6 Versenszabályzat
BECUP CS1.6 Versenyszabályzat(görgess lejebb a 2. hírben van a link,de elõtte regelned kell.)
rvn
Hello! Tudna nekem valaki linkelni egy általános war szabályzatot... valami hivatalosabb kellene.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

dragon11
Üdv megint! Lehet sok a kérdésem, de fel kell tennem!

Ugye 4embernek megy hibátlanul LAN-ra való csatlakozás a serveremre.. most jött egy 5. ember, õ is jött hamachi hálózatba, egyezõ hamachi-val megint csak.😊

Vistaja van az illetõnek, és nem tud csatlakozni a serverre! A többiekkel ellentétben Õ Vistat használ és hiába adja Favourites-ba a server ip címét, v. connectolna nem jó.. aki xp-t használ, annak jó!

vlami helpet please!

köszi.

Szabi84
steam

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Csá!Tudna valaki segíteni hogy honnét tudom le szedni a full gamet??Elõre köszönöm!!
Máté12
Na sikerült csak teljesen máshogy kellet csinálni ahogy le van irva :S

Logitech G25 tulajos!!

Máté12
Oké mostmár minden sikerült, felül irtam, irásvédetté tettem de amikor megnyomom a t betüt akkor csak nem aza kép jön be 😞 És ha rákattintok ott ahol kilehet választani a képet ott nem jelenik meg :S

Logitech G25 tulajos!!

xNoodlex
Nem kell egybõl fórumra rohanni, ha valami egybõl nem sikerül. Olvasd el még egyszer figyelmesebben és csináld meg újból.

dragon11
Értem, köszöntem!😊

Máté12
Én ezt nem értem 😞
Mindent megcsinálok ahogy kell és nem tudom hova menti el a .wad kiterjesztésü fájl-t:S

Logitech G25 tulajos!!

Máté12
Már megvan 😊

Logitech G25 tulajos!!

HunnernesKonge
Ott azalatt a villogó prios izé alatt vagy egy olyan felirat hogy F.A.Q / GY.I.K na arra szépen rákattintasz, kikeresed a 16. pontot ott megint kattintasz, és elolvasod Szok szerencsét
Máté12
Sziasztok!

Amikor megnyomom a "t" betût akkor ugye valami plakát féle rajzolodik.
Ezt, hogy tudom kicserélni sajátra?
Azt tudom, hogy valam .wad kiterjesztésü fájlal lehet.
Ezt mivel tudom szerkeszteni??

Köszi elöre is a helpet
!!!

Logitech G25 tulajos!!

HunnernesKonge
dedicated szerverben beállitod az rcon pw-t majd ingame "rcon_password jelszó" ha jól emlékszem (mióta meghaxoltam a commandmenüt, és semmit se kell gépelnem elbizonytalanodtam 😄 )
dragon11
Köszönöm válaszaitokat!😊

Mivel dedicated a server, ezért én hiába állítgatnám, mert tudom az "rcon passwordot" -mert enyém a dedicated server ami LAN-ban fut- ,de nem tudom beírni a jelszót, mert nem tudom a parancsát.😞 v. a dedicated server konzoljába kijelölni magamat adminnak és bentrõl irányítani.

[HUN]FaTaL
Akkor bot_kick az kirúgja az összeset, és aztán bot_add_t folyamatosan.

http://goo.gl/gd6Zi5