Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyéb kérdés?
😄😄
Az igaz szavak sose szépek, a szépek sose igazak.
Nem tudom más találkozott-e már ilyennel, de elég idegesítõ dolog. Remélem tud valaki segíteni. (eredeti cs-rõl van szó)
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
van egy source accountom, tudom a nevét, de a jelszót nem, mail címre megjön az ellenörzõ kód, de a titkos kérdésemre nem tudom a választ :S
Ilyenkor mit lehet tenni hogy be tudjak lépni az accomhoz?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
amúgy ha steames a szeró és tényleg csalt valaki akkor idõ kérdése és bant kap
The Only One!
Szeretnék a neten nyitni szervert és gondolom kéne portforwandingolni a routerem. Én felmentem a portforward.com-ra és ott oan sok hülyeséget találtam. Nem olyan mint régen. Na szóval valaki nem tudná megmondani az adatokat, hogy a port mi? mert csináltam én már ilyet csak a portot nem tudom
köszi elöre is a helpet%
Logitech G25 tulajos!!
Azt szeretném kérdezni , hogy hangokat hogyan lehet betenni a játékba?
Úgy hogy nem vagyok bejelentkezve adminként!
Mert egy srác nyomja de sose ír és is beszél csak nyomja a hangokat úhy hogy nem is admin!És arra lennék kíváncsi hogy hogy lehet ezeket betenni!
Elõre is kössz!
Át szeretnék szerkeszteni pár textúrát a cs-ben, ehhez ide mentem el de nem tudom
melyik progival lehetne ezt megvalósitani.
Valaki meg tudná mondani, esetleg ajánlani valami erre alkalmas progit?
De itt találsz egy kis segítséget, olvasd el, aztán csináld végig.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Kénne egy kis segítség steam acc ügybe.😞
A haverom accját egy buzi djwerdy nevezetû buzi chates modon lopta el a haverom nickjét és a hülye megadta a pwjét...
az lenne a kérdésem, hogy ha írok a supportnak akkor garantált, hogy kiadják nekem a pwt és én oda tudom adni a haveromnak...
Gigabyte EP35CDS3R ; Intel E7200 ; 2*2Gbyte DDR2-1066MHz ; Gigabyte 4850 (1Gbyte) ; 3*160Gbyte SATA vinyó
Például ha beállítom, hogy középre írja ki a neveket (center player names-hez pipa) mikor legközelebb belépek eltûnik.
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
Már érte, hogy a többiek miért is nem láttak meg engem soha.
<#eplus2>#eplus2>
Noodle-nak: nem szoktam nagyon problémázni rajta, ha idegesít, át is megyek másikra, csak itt pont az admin sírt, úh. el is mentem hamar, mielõtt letilt a 10 db szerverrõl (össze vannak kötve, ált. azokon játszok) 3 hétre.
Most ne nézzetek hülyének... Külföldi szervereken játszok, ma életemben elõször vettem a kezembe komolyabban awp-t (awp_india). Valami hihetetlen véletlen folytán sikerült levadásznom pár embert, azonnal sírtak, hogy csalok. De tudtommal nem csalok-még azt se tudom, hogyan lehet😊- és szerintem nincs is úgy semmi élvezet benne.. Hogyan derítem ki, h caslok e?? 😊 (tudom elég nagy hülyeség, de most kíváncsi avgyok, hogy mért vágták rá azonnal, mert véletlen pont belesétált a célkeresztbe?? és honnan veszi ezt, ez most érdekel)
thx
Viszont, másik ember, látja LAN-ban és favouritesba is hozzátudta adni.(másik 4 ember) csak Õ van így vele.
Hamachi kapcsolat az elsõ az illetõnek.
Help please.
Big thx. <#worship>#worship>
BECUP CS1.6 Versenyszabályzat(görgess lejebb a 2. hírben van a link,de elõtte regelned kell.)
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Ugye 4embernek megy hibátlanul LAN-ra való csatlakozás a serveremre.. most jött egy 5. ember, õ is jött hamachi hálózatba, egyezõ hamachi-val megint csak.😊
Vistaja van az illetõnek, és nem tud csatlakozni a serverre! A többiekkel ellentétben Õ Vistat használ és hiába adja Favourites-ba a server ip címét, v. connectolna nem jó.. aki xp-t használ, annak jó!
vlami helpet please!
köszi.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Logitech G25 tulajos!!
Mindent megcsinálok ahogy kell és nem tudom hova menti el a .wad kiterjesztésü fájl-t:S
Logitech G25 tulajos!!
Amikor megnyomom a "t" betût akkor ugye valami plakát féle rajzolodik.
Ezt, hogy tudom kicserélni sajátra?
Azt tudom, hogy valam .wad kiterjesztésü fájlal lehet.
Ezt mivel tudom szerkeszteni??
Köszi elöre is a helpet
!!!
Logitech G25 tulajos!!
Mivel dedicated a server, ezért én hiába állítgatnám, mert tudom az "rcon passwordot" -mert enyém a dedicated server ami LAN-ban fut- ,de nem tudom beírni a jelszót, mert nem tudom a parancsát.😞 v. a dedicated server konzoljába kijelölni magamat adminnak és bentrõl irányítani.