7046
-
SL #6132 igazán nincs mit! 1900Ft nem a világvége :] -
#6131 Oké köszi! -
#6130 Most miért? Csak azt akartam, hogy utánanézzen, leírja helyesen a mondatot, aztán linkeltem volna neki én. :) -
SL #6129 tess... viszont szükség lesz egy bankkarira. -
#6128 Ha leírod ezt a mondatot nyelvtanilag helyesen akkor meggondolom. -
#6127 Hello
Valaki tudna adni egy torrentes linket ahol VÍRUS NÉLKÜL INGYEN letudom TÖLTENI a cs 1.6 ott de a normális verziot ami jácható online!!??? -
#6126 Írd be google-ba, hogy steam download... -
SL #6125 hogy hogy nem tudod? nekem azonnal letölti. -
gyoriks #6124 HELP vki adjon már 1 linket hogy honnan tom leszedni az steamot mert a 4.-es pontról nem tom :S -
#6123 amx_dmenable 0, csdm_enable 0 vagy valami ilyesmi lesz a parancs, nem tudom pontosan, ha ezek közül egyiksem akkor google a barátod -
#6122 Ajánlom z bot használatát. Nemtudom amugy. -
#6121 all in one 2.8 botok vannak nekem, de folyton deathmatchben nyomják, szóval egyből felélednek. Hogy lehet kikapcsolni? -
pkiller64 #6120 ku**a vicces vagy... -
#6119 ha azse segít menny legozni -
pkiller64 #6118 koszi szepen -
#6117 cstrike mappában config.cfg-t tedd ki asztalra. Inditsd el a cs-t, magától kreál újat, új beállításokkal. Ha ez se jo akkor steam ujrarakás, régi cs mappa teljes törlése. -
pkiller64 #6116 Incorrect password! érdekes...
Valami mas megoldas? -
#6115 -
#6114 Még se tudod a választ.
Optionsbe utolsó fül, ha bevan pipálva akkor vedd ki és add meg a steam jelszavad.
Ha ez se segít akkor új configot írsz. -
pkiller64 #6113 Bocs PLCK. Már látom h csak Bocandi uzanetere valaszoltal. -
pkiller64 #6112 LOL. nem fejest lovok. ilyen hulyet mint te PLCK.
Nagykevlar van rajta. :D nem ma kezdtem a CS-tjatszani. -
#6111 "Nem fejest lősz":ASDASDASDASD -
#6110 Nagykevlar van rajta.... -
#6109 nem fejest lősz :D -
pkiller64 #6108 lol. az elozo uzenetbol nem sokat erteni :D sorry. Tehát: head shotkor nekem nem froccsen szét vér. mi lehet a gond? -
pkiller64 #6107 Hellosztok!
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy head shot eseten ? Mert nekem nem jelzi a vért. -
pkiller64 #6106 THX -
#6105 mert ha kevesebb a rate-d akkor nem kapod annyira a hiteket, tudtommal -
SL #6104 ok -
#6103 Ebbe a rate-s cuccba CZDANO-nak adok igazat!!!! -
#6102 Rohadt nagy tévedés hogy ugyannyira látszik a full piros és kék modell mint a gyáriak. Ember gondolkozz már, nem egy olyan hely van ahol alig lehet látni a default modelleket. pl nuke kint elite crew alig látható a háttér textúrái miatt... -
#6101 Igen, egy lanról kidobnak érte, meg ligákban ha van vmi saját kliensük akkor tudják ellenőrizni, de attól még publicon azt cserélsz le amit akarsz, de ott még a stopsound is tiltott, neten meg ki játszik végig nélküle egy aztec kört? :)
A VAC nem bannol semmilyen custom tartalomért.
A piros kék modellről meg annyit, hogy attól, hogy színes, még nem világít a sötétben, ugyanannyira látnád mint a mostani modelleket. ha ezekről nem tudod megállapítani h melyik csapatba tartozik, akkor hülye vagy és nem színes modell kell, hanem egy egyszerűbb játék, pl vehetsz egy WII-t, ahol már ha túl nehéz valami csak megnyomsz egy gombot és játszik helyetted egy ideig. Vagy akkor már mehetnél moziba is.
A high fps wep modellek meg nem "tiltottak". 1.5ben volt egy parancs, amivel ki lehetett venni, csak ezt a retardshield bevezetése miatt blokkolták, mivel ott nagyobb előnyhöz juttatott volna. Ahelyett vannak most a láthatatlan modellek. -
SL #6100 hát ez is benne van :/
ték -
#6099 Akkor tedd azt, majd minden szerver átállítja neked 25kra gl hf :) -
SL #6098 figyelj én rákerestem a "Cl_Flush Entytion Packet" problémára és majdnem az összes oldalon azt írták hogy 4000 alá tegye a rate-t és akkor nem fog szakadozni a játék... -
#6097 Ez a T-Ct dolog jogos -
#6096 nem azért, de simán bannolnak modellek lecseréléséért... szerinted szabályos lehet 1 full piros T és 1 full kék CT modell? (high fps fegyó modellek is tiltottak, legjobb tudomásom szerint) -
#6095 Nah akkor hogy tisztában legyünk a dolgokkal.
rate "20000"
cl_updaterate "101"
cl_cmdrate "101"
cl_rate "9999"
ex_interp "0.01"
ex_interp pedig a modelleket csúsztatja, 0.01en normálisan adja és ottvan az ember feje ahol kell lennie.
"Rate : A servertől a klienshez küldött maximális byteok száma másodpercenként.
cl_rate : Maximális klienstől a serverhez küldött byteok száma másodpercenként.
cl_cmdrate : Másodpercenként ennyiszer informálja a kliens a servert tevékenységérol.
cl_updaterate : Másodpercenként ennyiszer informálja a server a klienst a történésekrol." -
#6094 jajja ez igyv van -
#6093 Tisztában vagy vele mi a Rate érték? Inkább növelnie kéne, hogy minél több infót küldjön neki a szerver.
20000 alá ne állítsd a Rate-t. Ennek egyértelműnek kéne lennie, mert a többiek sem szeretik...