Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello!
Tudtok mondani olyan szervert ahol normális emberek játszanak, és akik megértik, hogy attól hogy löttél egy fejest még nem vagy cheater. Mert már baromira elegem van abból, hogy felmegyek szerverre leszedek egy terrort és már cheatelésért bannal fenyegetnek. Vagy ha legtöbb 10-en éves counteros ilyen akkor "nagyon megérte" a 10 eu-t.
mindenki csak a maga nevében beszéljen..nekem megvan a CS anthology v micsoda...azzal ugyanúgy nem tudok játszani...hiába eredeti meg steam meg fck tudja micsoda...
és márcsak azért se egyszerûbb mert a többiekkel nem vetethetem meg...
Nem lenne egyszerûbb megvenni? Ez a játék megérdemli azt a pénzt..

halljátok...tök kínai amit mondtok😄
dedicated server...stb...lassabban...full gyöér vagyok ien szarokra...
én ott tartok h hamachi😊
mi ez a dedicated server?😄mien honlap?😊
HunnernesKonge
Ha tudsz dedicated szervert csinálni akkor annak az ablakában ahol be lehet állítgatni írd be az rcon pw-t és mikor klienssel felmész a szerverre rcon_password "megadott pw" innentõl minden parancs amit le akarsz futtatni úgy nézzen ki hogy "rcon parancs" pl: rcon sv_restart 1

Ha így nem mûködik akkor nincs ötletem
dragon11
LOL, csináld meg dedicated serverbe, ahogy én.. vlhol volt is honlap rá..😄

Külön mappába van a server ugye.. annak külön fájlai, beleraktam a botokat is..

Hamachi belép->Dedicated server->Feljönnek->Azt gém..😄😄😄

ennyi.

ezt nem mondod komolyan?😄
nekünk nem megy...megcsinálom a hamachit...netet bontok...a gép IP-re megcsinálom a CS-t...majd vissza kapcsolom a netet...és a többiek akik akarnak csatlakozni azt írja h "failed to connect game server"
a class C az sose volt baj...csak az IP-ket írtuk át advanced menu-ben azt kész
te milyen sorrendben és hogyan csinálod a servert?
dragon11
Virágboltos verzió és megy mindenkinek.😄 A class c-set a dedicated serverrel meg lehet oldani..;-) de ritkán nyomjuk..😄😄

én nem tudom a válszt...😊
de neked megy a hamachi...h csinálod?
nektek nem volt olyan h failed to connect....?
és egyáltalán...milyen verziótokvan?nem eredeti gondolom
dragon11
Segítenétek?😊

ill amit találtam az egy emulator..letöltve..megnézve..elolvastam a .txt file-t...😊elég bonyolultnak tûnik....nem vagyok ien nagy CS mester, meg számtek szakember...vmi olyasmit keresek h egyszerûen tudjunk páran haverokkal játszani neten tört játékkal...😊
regeltem...megnéztem...ez egy fórum ha minden igaz😊
bocs h kicsit nehézkesen megy a kiagizodásom, de nem találtam az oldalon olyat h cracked server...vagy h click here, and srtart the game with your friends😊
werkfilm
http://www.rev-crew.info/viewtopic.php?f=5&t=7

és ebben nekemtudsz segíteni??szal leírnád h hol meg hgyan kell mit csináli?iennel még nem volt dolgom😄
werkfilm
van 250 magyar server
ebbol legalabb 150 ures es annak a java resze tort
minek szarakodtok hamachival ahelyett hogy egy ilyenre felmentek?
vagy ha szivrohamot kapsz az esetlegesen csatlakozo idegenektol akkor inkabb te is keress tort server fileokat.

sziasztok...lenne egy nagyobbacska gondunk a CS 1.6 hamachi-s online játékkal
1,megcsinálom a servert a gépem IP címére...
2,megcsinálom(és csatlakozik haverom) a hamachis hálózatot
3,find servers/lan game-ben nem látszik a játékom
4,a "connect IPcím" parancs beadása után azt írja ki h "failed"...
ez az utóbbi az igazán zavaró...a C class hibaüzenet már megoldódott...most meg ez a szar....aki tud megköszönném a segítséget😊
CzGobe
eddig nem is gondoltam ezt, csak mostmár, h kínosan ügyelsz rá, h neh azt gondoljuk XD

eom$

ha valakit😄(nem vokbuzi)
ha vaki érdekel az vegyeen fel msn-n és meg dumáljuk a töbit😉
[email protected]
xNoodlex
Korrekt kis oldal, minden egyértelmû rajta.
Kár, hogy mostanában semmi idõm cs-zni...

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

és benne lenél??
Roger6
Jó sok menüpont van rajta, nem gyõztem kattintgatni! <#hehe> De tényleg, valamit csináljatok már vele, legalább egy linkek menü legyen, vagy valami...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

igen máris el készült az oldalunk
gyertek látogasátok bátran:http://www.victory-clan.mlap.hu/
akit persze érdekel
helltok
akinek meg van a steamtol a cs,!! azmsot jol jár hisz készülöben avn 1 clansteamos-eknek
az vegyen fel msn-en:[email protected]
Hali, talalkozott mar vki olyan "virussal", ami akarata nelkül irkalja a "Want buy server? Call..........." szöveget? igen say-ben. Azota már csatlakozni se tudok 1 szerora sem, hiaba ujrarakom 100x 😊 vki help-köszi
sziasztok...lenne egy aprócska gondunk a CS 1.6 hamachi-s online játékkal
1,megcsinálom a servert a gépem IP címére...
2,megcsinálom(és csatlakozik haverom) a hamachis hálózatot
3,find servers/lan game-ben nem látszik a játékom
4,a "connect IPcím" parancs beadása után azt írja ki h "failed"...
ez az utóbbi az igazán zavaró...a C class hibaüzenet már megoldódott...most meg ez a szar....aki tud megköszönném a segítséget😊
Krumpli 4
Hello szhia szerbusz!
Szervert akarok bérelni!Valaki tudna linkelni olyan oldalt ahol nem túl drága de jó szerót lehetbérelni?
Elõre is kössz!

Prémium driver
Jó reggelt mindenkinek!!<#wave>

Jamaica a Jamaicaiaké.

dragon11
Sziasztok!

Iskolában toljuk LAN-on az 1.6ot, viszont most egy módosított assault pályát akarok felrakni.(itthon is toljuk lan-on, hamachi segítségével és tökéletesen megy.. igaz, külön server fájllal, de ez hamachi-s)

viszont, ha felrakom a pályát ott, dedicated szerón fog menni, akkor hogy tom magam Server operátornak bejelölni? hogy kick, v. hasonlónál ne kelljen kilépegetnem az asztalra.😊

az rcon password nem jó..

Hja, utsó 2 kérdés..😊

Dedicated szeróra jelszót h rakjak?

Kezdõk vagyunk, CT és T-ben melyik(ek) a legjobb fegyverek Assault mapra?😊

Tut200, meg alapra.😊

köszi!!!!!

CzGobe
neki nem játék kell, hanem serial 😛

#finta balázs:
keress neten "indító kódot", mi sem tudnánk máshogy hozzájutni

eom$

C:\Program Files\Steam\steamapps\nickneved
persze nem biztos mert most nálam nincs fönt semmilyen gém de eddig tuti jó innen már megtalálod a játékot

mégis mely mappában, hol?
jól mondod, és a steam mappán belülre telepít minden játékot

CzGobe
ha jól emléxem steam telepites közben kérdezi a mappát, mint minden más egyéb

eom$

Hellotok kedves STEAM felhasználók. Lenne egy kérdésem. Én eddig törtbe nyomtam a HL-eket, de most vettem egy Orange Boxot. Szépen fel is ment a Steam, account minden, de mindenáron a rendszer winyómra szeretné feltenne a gameket és nemtalálom, hogy hol lehetne másik winyóra installálni. Légyszi segítsetek. Üdv
CzGobe
akkor a torrentben is kell keresni
amúgy én is kérdeznék 1-et:
mi nem világos "a WAREZ kérdések TILTOTTAK" mondatban?

eom$

torrentel jött
[HUN]FaTaL
cd tokban megtalálod

http://goo.gl/gd6Zi5

hi!
mi a cs indítókódja?<#confused><#confused><#conf><#conf>
elõre is kösz
<#help><#help><#help>
Nivea
5000!😄

fook
Nem eladó bleeee 😄
gergobaby
Sziasztok CS 1.6 accot vennék 😊

Toshiba L300-2C5

Kmarha
megvolt 😄

aztán opngl-es meg radeonos csomagokat szedegettem és sikeresen elszállt tõlük az ubuntum 😄 de nem adom fel.. max rakok fel mégis egy windowst a játék számára 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Nivea
ati v nvidia driver telepitése?

Kmarha
csak mert hallottam róla hogy sokan nyomják.. nekem meg kizárólagosan csak ubuntu van (és lehet) a gépemen.

wine alatt futattam a korábbi winfos alatt telepített cs-t, és birta, de 4bõl 2ször totálisan kifagyott, 1szer meg laggolt.

utána újratelepitettem wine alatt, eredmény ugyanaz. Pedig ez az egy játék amivel játszom, és ezzel rendszeresen szeretnék.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
van valakinek tapasztalata ubuntu alatti counter strikeolásról?

CzGobe
Mert van szépérzékünk 😄

eom$