7046
  • SL
    igazán nincs mit! 1900Ft nem a világvége :]
  • kakasdaparhant
    Oké köszi!
  • xNoodlex
    Most miért? Csak azt akartam, hogy utánanézzen, leírja helyesen a mondatot, aztán linkeltem volna neki én. :)
  • SL
    tess... viszont szükség lesz egy bankkarira.
  • xNoodlex
    Ha leírod ezt a mondatot nyelvtanilag helyesen akkor meggondolom.
  • kakasdaparhant
    Hello
    Valaki tudna adni egy torrentes linket ahol VÍRUS NÉLKÜL INGYEN letudom TÖLTENI a cs 1.6 ott de a normális verziot ami jácható online!!???
  • kovacsgellert
    Írd be google-ba, hogy steam download...
  • SL
    hogy hogy nem tudod? nekem azonnal letölti.
  • gyoriks
    HELP vki adjon már 1 linket hogy honnan tom leszedni az steamot mert a 4.-es pontról nem tom :S
  • HunnernesKonge
    amx_dmenable 0, csdm_enable 0 vagy valami ilyesmi lesz a parancs, nem tudom pontosan, ha ezek közül egyiksem akkor google a barátod
  • Czdano
    Ajánlom z bot használatát. Nemtudom amugy.
  • Szabi84
    all in one 2.8 botok vannak nekem, de folyton deathmatchben nyomják, szóval egyből felélednek. Hogy lehet kikapcsolni?
  • pkiller64
    ku**a vicces vagy...
  • plck
    ha azse segít menny legozni
  • pkiller64
    koszi szepen
  • Czdano
    cstrike mappában config.cfg-t tedd ki asztalra. Inditsd el a cs-t, magától kreál újat, új beállításokkal. Ha ez se jo akkor steam ujrarakás, régi cs mappa teljes törlése.
  • pkiller64
    Incorrect password! érdekes...
    Valami mas megoldas?
  • Boconadi
  • Czdano
    Még se tudod a választ.
    Optionsbe utolsó fül, ha bevan pipálva akkor vedd ki és add meg a steam jelszavad.
    Ha ez se segít akkor új configot írsz.
  • pkiller64
    Bocs PLCK. Már látom h csak Bocandi uzanetere valaszoltal.
  • pkiller64
    LOL. nem fejest lovok. ilyen hulyet mint te PLCK.
    Nagykevlar van rajta. :D nem ma kezdtem a CS-tjatszani.
  • plck
    "Nem fejest lősz":ASDASDASDASD
  • Czdano
    Nagykevlar van rajta....
  • Boconadi
    nem fejest lősz :D
  • pkiller64
    lol. az elozo uzenetbol nem sokat erteni :D sorry. Tehát: head shotkor nekem nem froccsen szét vér. mi lehet a gond?
  • pkiller64
    Hellosztok!

Azt meg lehet valahogy oldani, hogy head shot eseten ? Mert nekem nem jelzi a vért.
  • pkiller64
    THX
  • plck
    mert ha kevesebb a rate-d akkor nem kapod annyira a hiteket, tudtommal
  • SL
    ok
  • plck
    Ebbe a rate-s cuccba CZDANO-nak adok igazat!!!!
  • HunnernesKonge
    Rohadt nagy tévedés hogy ugyannyira látszik a full piros és kék modell mint a gyáriak. Ember gondolkozz már, nem egy olyan hely van ahol alig lehet látni a default modelleket. pl nuke kint elite crew alig látható a háttér textúrái miatt...
  • terribad
    Igen, egy lanról kidobnak érte, meg ligákban ha van vmi saját kliensük akkor tudják ellenőrizni, de attól még publicon azt cserélsz le amit akarsz, de ott még a stopsound is tiltott, neten meg ki játszik végig nélküle egy aztec kört? :)
    A VAC nem bannol semmilyen custom tartalomért.

A piros kék modellről meg annyit, hogy attól, hogy színes, még nem világít a sötétben, ugyanannyira látnád mint a mostani modelleket. ha ezekről nem tudod megállapítani h melyik csapatba tartozik, akkor hülye vagy és nem színes modell kell, hanem egy egyszerűbb játék, pl vehetsz egy WII-t, ahol már ha túl nehéz valami csak megnyomsz egy gombot és játszik helyetted egy ideig. Vagy akkor már mehetnél moziba is.

A high fps wep modellek meg nem "tiltottak". 1.5ben volt egy parancs, amivel ki lehetett venni, csak ezt a retardshield bevezetése miatt blokkolták, mivel ott nagyobb előnyhöz juttatott volna. Ahelyett vannak most a láthatatlan modellek.
  • SL
    hát ez is benne van :/

ték
  • Czdano
    Akkor tedd azt, majd minden szerver átállítja neked 25kra gl hf :)
  • SL
    figyelj én rákerestem a "Cl_Flush Entytion Packet" problémára és majdnem az összes oldalon azt írták hogy 4000 alá tegye a rate-t és akkor nem fog szakadozni a játék...
  • plck
    Ez a T-Ct dolog jogos
  • CzGobe
    nem azért, de simán bannolnak modellek lecseréléséért... szerinted szabályos lehet 1 full piros T és 1 full kék CT modell? (high fps fegyó modellek is tiltottak, legjobb tudomásom szerint)
  • Czdano
    Nah akkor hogy tisztában legyünk a dolgokkal.
    rate "20000"
    cl_updaterate "101"
    cl_cmdrate "101"
    cl_rate "9999"
    ex_interp "0.01"

ex_interp pedig a modelleket csúsztatja, 0.01en normálisan adja és ottvan az ember feje ahol kell lennie.

"Rate : A servertől a klienshez küldött maximális byteok száma másodpercenként.
    cl_rate : Maximális klienstől a serverhez küldött byteok száma másodpercenként.
    cl_cmdrate : Másodpercenként ennyiszer informálja a kliens a servert tevékenységérol.
    cl_updaterate : Másodpercenként ennyiszer informálja a server a klienst a történésekrol."
  • plck
    jajja ez igyv van
  • Boconadi
    Tisztában vagy vele mi a Rate érték? Inkább növelnie kéne, hogy minél több infót küldjön neki a szerver.

20000 alá ne állítsd a Rate-t. Ennek egyértelműnek kéne lennie, mert a többiek sem szeretik...