Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Most lesz saját szeróm és alap konfigok kellenének.
Ha valaki tud linket adni annak elõre is thx!
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Egyik haverom szervere: 80.249.173.119:27470
Gyertek minnél többen és reklámozzátok mindenhol jó lenne ha mindig tele lenne a szerver :)
Köszi szevasztok!
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
sikerült.
és nem elég a ctrl+c kell ctrl+v is hogy beillessze <#vigyor2>#vigyor2>
megprobálom:D
azt hogy seatleser szó szerint be kell írnih,a konzolba?
bind
pl. bind v +setlaser
Most nemrég vettem meg a counter strikot,és vannak ezek a zombi szerók.
ÉS nem jövök rá hogyan lehet ezeket a lézeres aknákat lerakni.
PLZ HELP FONTOS LENNE
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
knife.cfg
overtime.cfg
war.cfg
warmup.cfg
Ha túl gyorsan pörögne a szöveg akkor a wait3-akat írd át izlés szerint.
Igazából úgy néz ki hogy az "alias" szóval dekralálsz, pl: alias "wait3" "wait; wait; wait" innentõl kezdve õ felismeri mi az a wait3, nem kell kiirni hogy wait,wait,wait.
És aki megkérdezi miért van benne wait110 meg wait220 aze elküldöm a ****ba
<#idiota>#idiota>
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Gyertek ide ez jó szerver én mindig itt játszok.<#pias>#pias>
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
és ezzel nem lehetne valamit kezdeni esetleg? vagy pártoljak inkább át máshova?
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ha mégis, akkor nyugisan tiltsatok ki a topikból, nem nagyon érdekel.
Valamiért bedöglött a régi CS 1.6-om és letötltöttem egy újat.
Fel is instaláltam, de mikor akarom indítani, akkor ez jelenik meg:
FATAL ERROR:Failed to initalize authentication interface. Exiting...
Tudnátok segíteni, hogy mit tegyek ezzel?
Sajnos Én virágboltival vagyok, de Én az osztálytársaimmal hamachi segítségével csak LAN-on tolom.:)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Lehet valahonnan több infót kapni, mi is történt?
Van egy problémám, szeretném a segítségeteket kérni.
~Egy éve nem használtam a steam-et, most szerettem volna felmenni publicolni egy kicsit (1.6), de amikor a steam-be beírom az account nevet és a jelszót, akkor ezt írja ki:
"This steam account has been disabled."
Van valami ötletetek, hogy mi történhetett? 7 karakteres volt a jelszavam. Feltörhették? Senkinek nem adtam meg az accom..
Mi lehet a baj?
Máskor használj keresõt <#hehe>#hehe>
Nekem ezt irja ki mikor kapcsolodni akarok.Valaki esetleg tudja mi lehet a gond?Elore is kosz
Servert meg csak akkor csinálj, ha nagy neted van.. LAN-on nem igazán laggol.^^
Kössssz
C:\Program Files\Steam\steamapps\accnév\counter-strike\
mappa alig nyom 13MB-ot, eleve nem tudom elképzelni hogyan mehet így egyáltalán a játék.Azért ha megnézem steamen, 699MB-ot foglal csak nem tudom elképzelni hol bújkálhat a maradék.
Valaki segítsen plíz