7046
  • plck
    :D:D:DD:D:D:D
  • balint1111
    Van egy szerverem amit a gépemről futtatok szerver creatorral csináltam.
    Steam? MIre gondolsz?
  • balint1111
    Vegyél fel msnre mert nemtom mit kell csinálni igy és köszi a segitséget.
    MSN: [email protected]
  • SL
    A szerverre felrakod a Steamet, belépsz egy accal és letöltöd a Dedicated Server-t (Tools fül). Végül a Dedicated Server-el indítasz egy szerót.
  • balint1111
    Kérdésem lenne nemtom ide tartozik e.
    Az a gondom hogy van egy szerverem ip cimmel és hogy tudok rá feltenni counter strike szervert hogy arrol menjen a szerverem?
  • SL
    elolvastad a topik címét?
  • xNoodlex
    Nincs! :D (normál esetben)
  • Krumpli 4
    Hali!
    Van itt olyan ember aki non steamos szerót ad ki?
    köszike!:D
  • SL
    persze! nekem is magyarul pofázik
  • xNoodlex
    Át lehet írni a saját CS hangjaimat? Szóval nem szerverre akarom felrakni, hanem pl. a forduló végi Counter Terrorists win szöveg helyett egy zenét betenni.
  • xNoodlex
    Szánalom.
  • SL
    az ilyen dögöljön meg...

kösz, hogy figyelmeztettél.
  • Laky
    Nemrég rám írt egy forma, miszerint:

eXcessive. Cristance: kinek kel steam jatekok nekem van 20 jatek a steam acounton ingyen csak login es ki keresed a jatekot amit akarsz http://www.steamgame-support.tk/ login

Elmagyarázta, hogy írjam be a nicket meg a apssot, mire elkezdtem vele szórakozni hogy sorry laikus létemre nem tudom mi az a password, és inkább írok egy levelet a steam supportjának, hogy pontosan hogy is működik. A többit már tudjátok :D elkezdte nyomni a süketet, hogy akkor inkább hagyjam...

Steam Support Wiki:
    A Steam Támogatás soha nem fog a Steam fiókod és jelszavad után kérdezősködni, és arra sem fognak megkérni, hogy a Steam jelszavadat megadd bármilyen weblapon.

Vigyázzatok az ilyenekkel. Gondoltam írok, hogy perpill mi a trendi site a communityban :D
  • CzGobe
    hát ha HL2t vennél, attól nehezen lenne CSd ;)
  • SL
    Az accountod dobhatod a kukába, regisztrálnod kell egy új accot és bankkarival megveheted a cs 1.6 + cz-t 2000Ft-ért, de legközelebb bonyolultabb jelszót találj ki!

nonsteam-el nem foglalkozunk sry.
  • bea82
    hali
    bannoltak steamrol vac ban, fullra, pedig nem csaltam, tok bena vagyok, csaj vagyok, allitolag elloptak az accom
    mit tudok most csinalni? irtam steampowerednek de azt mondtak nem tehetnek semmit
    nonsteam-en hogy tudok jatszani? alig van nem vac szerver amin elet is van
    venni nem akarok meg egy hl2-t
    koszi
    bea
  • eLiXir
    haliho,
    rohadt nagy a pingem, pedig nemreg 30x olyan gyors netet kottettem be mint anno volt, es akkor sem volt semmi baj a pingemmel, sot... miota routert hasznalok magas a pingem es jatszhatatlan, valaki nem tudja h milyen beallitas bassza el a pingemet?
    ty
  • SL
    nekem 100 fölé ugrik fel néha a Silencegaming-en.
  • kakasdaparhant
    AHham oké köszi.
    Csak az a szar hogy haerjaimnak jó csak nekem szarakodik olykor felugrik 400 fölé azt vissza 45 -re érted ezt?
  • SL
    mert szar a szerver azért.
  • kakasdaparhant
    Haljátok az mér van hogy zombius szerveren magas a pigen pedig ki vok lépve a letöltésekből meg az msn en és a skyp se megy??
  • kakasdaparhant
    Má meg van Kösz!
  • RNadal1203
    Inenn letudod szedni
  • kakasdaparhant
    Valaki tud adni egy olyan linket ahol le tom tölteni a normális kinézetü cs 1.6 -ot??
  • danesz25
    80.249.166.33:27115
    Mindenképp Vedd fel a SERVERT Álom jó és játszható.
  • Dency
    Hali.
    Tudtok nekem adni RPG szerver IP-ket??
  • RNadal1203
    ...láma
  • SL
    jó lenne ha eltakarodnál...
  • SL
    cheater szar.
  • werkfilm
    talán az hogy nem eredeti
  • aqa
    Helló!
    Na hát akkor.... counter fel a gépre(1.6). Bele a játékba, find servers, add server, beirom az ip-t, leokézom, és nem csinál semmit. nem adja hozzá a szervert. most akkor mi van???:(
  • PszihoApu
    Sziasztok !
    Lenne egy nagy problémám 2 éve vettem a hl2 s közben elfelejtettem a belépő jelszómat,a régi freemail-es jelszót is elfelejtettem ahová ha kérném elküldik az új jelszót de mivel nem tudok belépni a freemailra így nem tudom megnézni. hogy tudnák új jelszót kérni, egy új email címre?
  • Czdano
    1. Attol hogy beirod még egyszer nem biztos hogy kapsz rá más választ.
    2. Vannak különféle regek amelyek a felbontást, színmélységet blokkolják érdemes rákeresni googlben.
  • holstan
    Olyan problémám van, hogy nemrég vettem egy új notebookot(bika gép) és windows 7-et raktam rá... a problémám pedig az, hogy a counter-strike 1.6(steam)-ban nem tudok képarányt állítani, csak normal-ba(4:3) berakta magától és nem tudom megváltoztatni! A videókártyám: Ati Radeon HD4570
    Néztem már a catalystbe, hogy valami tiltja-e, de nem találtam semmit :(
    Ha van valami jó ötletetek azt nagyon szívesen meghallgatnám!
    Köszönöm szépen... üdv
  • SL
    ???
  • holstan
    pedig jó lenne a segítség nagyon... eszem nincs mi a baj! Megvan a HL2-is a steamembe, azt engedi állítani.... a csét nem :S
  • plck
    én segítenék ha akarnék/nák...

nemám,nem értek a lowakhoz!
  • holstan
    Sziasztok!
    Olyan problémám van, hogy nemrég vettem egy új notebookot(bika gép) és windows 7-et raktam rá... a problémám pedig az, hogy a counter-strike 1.6(steam)-ban nem tudok képarányt állítani, csak normal-ba(4:3) berakta magától és nem tudom megváltoztatni! A videókártyám: Ati Radeon HD4570
    Néztem már a catalystbe, hogy valami tiltja-e, de nem találtam semmit :(
    Ha van valami jó ötletetek azt nagyon szívesen meghallgatnám!
    Köszönöm szépen... üdv
  • eLiXir
    fail
  • nekem83
    Hello Mindenki ! Lenne egy kérdésem bár nem nagyon ide illik de ha tudnátok segiteni nagyon megköszönnem. Az lenne a problémám hogy CS1.6 NON-Steamnál az Ajánlott gépigény: 128MB RAM és 64MB videókártya..
    A gépemben 256MB Ati videokártya és 512 RAM van de ha sokat játszok akkor igy beszakadozik "belaggol" a fal és ha közel megyek átlátok rajta :S.
    Nem értem hogy ez miért van elvileg birnia kéne a gépemnek.
    Ha segítenétek azt nagyon megköszönném.