Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok! Van 1 kis problémám😄 Szépen elrontottam a felbontást és így amikor megnyitom a csé-t csak fekete képernyõt látok( gondolom nem bírja a monitorom -.-), és sehogy sem tudom vissza állítani 1024x768ba a felbontást... Véletlenül nem tudtok olyan cfg-t amit, ha bemásolok akkor 1024x768ba indítja a gamet??😄 Remélem értitek, hogy mit akarok kinyögni xD Elõreis köszönöm...
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Még Jó hogy 4000.Ft és nem 2000. És htr93 ha felveszel msn-re"[email protected]" akkor segítek neked!
Üdv
Üdv
"A warez kérdések tiltottak" mondat melyik része nem világos neked?
multiplayerben szeretnék játszani de nem..áll módomban fizetni érte...
Tudátok segíteni? honnan töltsem le..azt hallottam fel is kell patxhelni
Tudátok segíteni? honnan töltsem le..azt hallottam fel is kell patxhelni
sziasztok!Aki esetleg tudna segíteni a GPS GUI használatában azt kérem hogy vegyel fel Steamre:"plck667" vagy msn-re:"[email protected]"
Elõre is köszi!
Bye
Elõre is köszi!
Bye
steam ($9.99), cdgalaxis, 576 (counter-strike anthology, árát most nem tudom)
http://goo.gl/gd6Zi5
Helló!
Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet megvenni a játékot?
Már nagyon meguntam a sok szar non steam verziót, ami állandóan hibát jelez.
Elõre is köszi a választ.
Valaki meg tudná mondani, hogy hol lehet megvenni a játékot?
Már nagyon meguntam a sok szar non steam verziót, ami állandóan hibát jelez.
Elõre is köszi a választ.
San Andreas Multi Player szerver, Csunter Strike 1.6 szerver,Counter-Strike: Source, COD4, COD2, Seed szerver, Rádiószerver, Webtárhely bérelhetõ! Megbízható, és kedvezõ árak! MSN.: [email protected]
Megbízható, és kedvezõ árak!
MSN.: [email protected]
12slot Cs 1.6 = 1000Ft
Megbízható, és kedvezõ árak!
MSN.: [email protected]
12slot Cs 1.6 = 1000Ft

SKY hosting <47-48>47-48> ip:80.249.173.230:27052
Sziasztok.Steamon játszom és tegnap óta nem latom se azt amit nekem írnak se azt amit én írok.Miért?😞valaki tud segíteni😊?
Csá mindenki.
Egy kis segítséget szeretnék kérni cs 1.6-tal kapcsolatosan.Feltelepítettem a gépre, futtattam a mellékelt cd-key-t amit hozzácsatolt, elindítottam a cs-t beállítotam mindent hogy hogy irányítsa meg minden, rákattintok a find serverre és nem hoz ki servereket, csak LAN-osokat (1-et, ami a szomszéd utcában van). Ha felül az internetre kattintok ott meg olyan szervereket hoz kie gy párat hogy a fõhöz az van írva hogy 255/250 a maphoz meg hogy **NOTICE**.SEGÍTSÉG!Mi lehet a baj?Az elõzõ gépemnél tavaly ugyanezt a lemezt használtam a telepítéshez és akkor minden ment.HELP ME!!!
A válaszokat elõre is köszönöm......
Egy kis segítséget szeretnék kérni cs 1.6-tal kapcsolatosan.Feltelepítettem a gépre, futtattam a mellékelt cd-key-t amit hozzácsatolt, elindítottam a cs-t beállítotam mindent hogy hogy irányítsa meg minden, rákattintok a find serverre és nem hoz ki servereket, csak LAN-osokat (1-et, ami a szomszéd utcában van). Ha felül az internetre kattintok ott meg olyan szervereket hoz kie gy párat hogy a fõhöz az van írva hogy 255/250 a maphoz meg hogy **NOTICE**.SEGÍTSÉG!Mi lehet a baj?Az elõzõ gépemnél tavaly ugyanezt a lemezt használtam a telepítéshez és akkor minden ment.HELP ME!!!
A válaszokat elõre is köszönöm......
milyen verzióval játszottál te? XD az nagyon régi lehetett
1.6ban settingsen belül van vhol, valszeg a videobeállításoknál ^^
1.6ban settingsen belül van vhol, valszeg a videobeállításoknál ^^
eom$
hol van a My games ahol be tudom állítani, hogy ablakban fusson a csé?
80.249.166.35:27040
itt szívesen varjak a kezdõket is
itt szívesen varjak a kezdõket is
hali! nem tudna nekem vki olyan szerver címeket adni ahol kezdõk játszanak? köszi
Valaki tud nekem segítséget nyújtani abban, hogy a war mapokról taktikákat, tippeket, megoldásokat tudjak olvasni???
Köszönöm a segítséget.
Köszönöm a segítséget.
akkor mac címet kell cserélni és újra regisztrálnia a hálókártyát a szolgáltató oldalán
bloody fucking murder
és ha chellos?pl?
értem köszi.
Pedig így van. Modem kihúzással/kikapcsolással új ip-t kap.
Sracok lenne egy olyan kérdésem.
Jatszom egy Non steamos szerveren, de nekem steamom van.Sokszor cheater van a szerveren.Mikor admin ad neki egy örök bant ip szerint akkor nem tellik bele 5 perc és visszajön.Mert ip változtatott.
És hivatkozik arra ha kihuzza a modembõl a netet és visszadugja kap egy új ip cimet.Szerintem ez kamu.Szerintem ehez van neki egy program ami csak a játék fele kreál egy ip.
Valaki megtudja mondani hogy hogy muködik-e.Mert szerintem modem dologgal nem kap az ember a szolgaltatotól uj ip.sajnos nem értek hozzá, de kiványcsi lennék a ti véleményetekre is.😊
thx
Jatszom egy Non steamos szerveren, de nekem steamom van.Sokszor cheater van a szerveren.Mikor admin ad neki egy örök bant ip szerint akkor nem tellik bele 5 perc és visszajön.Mert ip változtatott.
És hivatkozik arra ha kihuzza a modembõl a netet és visszadugja kap egy új ip cimet.Szerintem ez kamu.Szerintem ehez van neki egy program ami csak a játék fele kreál egy ip.
Valaki megtudja mondani hogy hogy muködik-e.Mert szerintem modem dologgal nem kap az ember a szolgaltatotól uj ip.sajnos nem értek hozzá, de kiványcsi lennék a ti véleményetekre is.😊
thx
Hali vki ért a Valve Hummmer editorhoz? mapokat akarok csinálni!
Én is így vagyok ezzel, leszarom hogy hogy néz ki a játék, 640*480-as felbontásban jáccok stb...
<#shakehead>#shakehead><#smile>#smile>
<#shakehead>#shakehead><#smile>#smile>
és ráadásul a source-os weapons sound-okat setudom használni 1.6ban😊
ááá..rosszul fogalmaztam...😊bocs
a lényeg az h van egy oldal amit nem publikálok, ahonnan skin-eket lehet leszedni 1.6hoz CZ-hoz és CSS-hoz....és mivel az elõbbi 2 már unalmas és lassan bûvülnek újakkal..átmentem a CSS skinekre...jól néznek ki, és azokat szeretném használni 1.6ban...ez megoldható?😊
a lényeg az h van egy oldal amit nem publikálok, ahonnan skin-eket lehet leszedni 1.6hoz CZ-hoz és CSS-hoz....és mivel az elõbbi 2 már unalmas és lassan bûvülnek újakkal..átmentem a CSS skinekre...jól néznek ki, és azokat szeretném használni 1.6ban...ez megoldható?😊
üdv
van olyan lehetõség h source-os skine-ek használhatóak legyenek CS 1.6-ban??vagy ez teljes képtelenség?csak mert eluntam csomó fegyvert, és nem nagyon bûvülnek az fpsbanán oldalon a dolgok😊
van olyan lehetõség h source-os skine-ek használhatóak legyenek CS 1.6-ban??vagy ez teljes képtelenség?csak mert eluntam csomó fegyvert, és nem nagyon bûvülnek az fpsbanán oldalon a dolgok😊