7046
  • Krumpli 4
    De csak azért mert haverom fizette volna és elfelejtette!:D
  • CzGobe
    VACban is játszik?
  • SL
    már egyszer megszűnt...
  • Krumpli 4
    Jah és steammal is fellehet jönni!:D
  • Krumpli 4
    Hali!
    88.151.101.57:27065 IQ.F. War/Pub szeró!
    Nézzetek fel.
  • plck
    Én csak azt tudom hogy a nonsteames szervereket nemtudod elmenteni a "févriccbe"
  • rvn
    Megoldottam. A rateketen kellett állítani igy már folyamatosa az egész bár nemt om h a rateknek mi köze az dps hez de bejött.
  • CzGobe
    fps_max 101?
  • Boconadi
    Rcon-t kapott? Ftp elérhetőség, vagy valami?
  • kakasdaparhant
    Haljátok haverom rendelt szervert és nem tudjah beállítani az admin-t mert nem müködik . ezt hogy kell beállítani??
  • rvn
    Meg aza gond h néha az fps leesik 60 körülre 100 ról és ez zavar mert non steambe nem csinált ilyet sose:S
  • rvn
    Hello. Megvettem ma az 1.6 ot online. AZ a bajom vele, hogy nem találom, hogy hol lehet skineket meg hangokat cserélni. Meg az is,hogy a servereket nem teszi bele a favoritok közzé.
  • SL
    Counter-Strike: Source HÉTVÉGI LEÁRAZÁS!!!

3,75Є ~ 1075 Ft!
  • SL
    de hivatalosan nincs 1.8 :D
  • RYO123
    lol 1.8 GS benne vannak a Source serverek meg 1.6 meg stb Nézz utána
  • SL
    nincs kezelési költség csak a játék árát veszik le a kártyáról (legalább is nekem úgy volt).
  • rvn
    Esetleg ha valaki vásároltár steamen keresztül bankkártyával az meg tudná mondani mennyi a kezelési költség?
  • rvn
    Hello! Valaki nem tud 1.6 accot eladót?
  • Boconadi
    steam-ben is.
  • kovacsgellert
    cfg-t csak nonsteamben lehet használni vagy steamben is?
  • kovacsgellert
    1.8... Ez jó! xD
    Tudtátok, hogy nekem meg a 3456.2 csinálja ugyanezt...Nemtom mi lehet a baja. :P
  • SL
    ember te hol jársz? 1.8 még a csillagos égen sincs :D
  • RYO123
    Nem velem van a hiba csak nem tudom mi, olyan mint a lagg de nem az hanem megyek megáll és vissza dob cs 1.6 ban is meg 1.8 ban is csak nem tudom mi lehet a hiba
  • SL
    semmit, szidd az admin-t mert ő csinálja :]
  • RYO123
    Megtudja valaki mondani mit tegyek ha dobál a game ben? Nem lagg hanem dobál
  • Boconadi
  • Nivea
    feltettem a gui-t és minden f billentyüre azt van be blindelve h amcod! az mit takar?
  • plck
    nincsmit
  • CzGobe
    a kínálat is jobb szerverekből és játékosokból, reggel 3-5 között nem tudom hol találsz nonsteames aktív servert ;)
  • Big Bad Ryder
    Értem, kösz :)
  • plck
    Igazából maga a játék semmiben nem külömbözik...télleg csak a csiterek!Meg a színvonal is jobb.Ja meg sokkal jobb érzés úgy játszani hogy steames vagy, legalábbis számomra
  • Big Bad Ryder
    Helló. Viszonylag új vagyok CS-ben, azt szeretném kérdezni, hogy mi a különbség steam és nonsteam szerver között? A cheatereken kívűl. Eddig WoW-oztam, ott pl. a privát szerver egy teljesen más játék -negatív értelemben, mint a hivatalos. Most tervezem megrendelni a játékot, csak kell egy kis bátorítás :D
  • HunnernesKonge
    cl_lw 0 és kész is a jobbkezes fegyver balkezes kés. vagy cl_lw 1 nem is tudommár
  • DippsoN
    oks,kösz
  • xNoodlex
    Ha aktiváltad, mostantól steamről akármikor le tudod szedni.
    Egyébként amelyik kézben van a fegyver, abban van a kés is.
  • DippsoN
    üdv..
    megvetem a csét feltettem és aktiváltam.
    Az lenne a kérdésem h ha valamikor újra kell tennem a csét akkor azt majd ugyan úgy tudom aktiválni vagy csak egyszer lehet.
    És lenne még egy kérdésem de ez valószínűleg hülyén fog hangzani:D
    ha a fegyver a jobb kézbe van akkor a késnek a balba kell lennie nem?
    mert eddig mindegyik videóba úgy láttam, de nekem ugyan abba van.
    Gondoltam arra ,h az csak HLTV-nél van, de a nem HLTV és videóba is úgy van.
  • xNoodlex

Csak próbálkozni kell!
  • itamragy
    olvas FAQ-t
  • MAN 19 422 4X4
    csá counter fan vagyok és érdekelne hogy pályákat honnan tudok letölteni?köszi tesok!!
  • Boconadi
    FAQ nem hiába van asszem.