Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagykevlar van rajta. 😄 nem ma kezdtem a CS-tjatszani.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Azt meg lehet valahogy oldani, hogy head shot eseten ? Mert nekem nem jelzi a vért.
A VAC nem bannol semmilyen custom tartalomért.
A piros kék modellrõl meg annyit, hogy attól, hogy színes, még nem világít a sötétben, ugyanannyira látnád mint a mostani modelleket. ha ezekrõl nem tudod megállapítani h melyik csapatba tartozik, akkor hülye vagy és nem színes modell kell, hanem egy egyszerûbb játék, pl vehetsz egy WII-t, ahol már ha túl nehéz valami csak megnyomsz egy gombot és játszik helyetted egy ideig. Vagy akkor már mehetnél moziba is.
A high fps wep modellek meg nem "tiltottak". 1.5ben volt egy parancs, amivel ki lehetett venni, csak ezt a retardshield bevezetése miatt blokkolták, mivel ott nagyobb elõnyhöz juttatott volna. Ahelyett vannak most a láthatatlan modellek.
bloody fucking murder
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
eom$
rate "20000"
cl_updaterate "101"
cl_cmdrate "101"
cl_rate "9999"
ex_interp "0.01"
ex_interp pedig a modelleket csúsztatja, 0.01en normálisan adja és ottvan az ember feje ahol kell lennie.
"Rate : A servertõl a klienshez küldött maximális byteok száma másodpercenként.
cl_rate : Maximális klienstõl a serverhez küldött byteok száma másodpercenként.
cl_cmdrate : Másodpercenként ennyiszer informálja a kliens a servert tevékenységérol.
cl_updaterate : Másodpercenként ennyiszer informálja a server a klienst a történésekrol."
20000 alá ne állítsd a Rate-t. Ennek egyértelmûnek kéne lennie, mert a többiek sem szeretik...
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
itt a szinkron
de van egy alternatíva is 😊
bloody fucking murder
#SL: Steames játékokhoz ne nyúlj, mert banveszélyes
eom$
Counter 1.6-hoz (Steam) szinkron-t be lehet rakni valahogy?
Logitech G25 tulajos!!
hanyaddik fül és utána mire kell menni?
mindegyiknél ez a hiba és az érdekesség az,hogy 1 éve ugyment az 1.6 mint a vizfolyás😄!!
Linkejjen nekem valaki egy jo 1.6 ha tud !
Thx!
Nagyon hálás lennék ha tudne nekem valaki segiteni!!!
Jelenleg 1.5 tel tolom!
Letöltöttem a Sourcet az 1.6ot is és hibát észleltem!
amikor a fömenüben kivan irva (Find servers,options....stb)üres minden ahogy rákattintok!
PL:Rámegyek hogy Quit és nincsenek benne a rubrikákban hogy yes no!
Ugyanez a Find serversnél például nincs refresh a rubrikában se favorites ..ésigytovább..!!nah szoval ha tud valaki segiteni nagyon rendes lenne!!
Köszi!!!<#vigyor2>#vigyor2>
Milyen config kóddal tudom beállítani, hogy a vér piros legyen?😮
Mert nekem sárga xD
Köszi elõre a helpet!
Logitech G25 tulajos!!
És még valami próbáltam kicserélni a sprayemet, végigcsináltam az összes lépést ami a FAQ-ban meg van adva és mégse mûködik. Hiába nyomom a T billentyût, nem fúj semmit csak a hangja hallatszik.Mit tehetnék?
Bunny Jump-nak hívják 😊
Pont akkor kell ujra ugrást nyomni amikor leérkezel a földre, anélkül hogy lelassulnál.