7046
-
High end PC #6296 bocs csak én voltam láma, már látom, manuálisan kell épp futó szervereket keresgélni a neten. -
High end PC #6295 Ez nem értem miért jó, evvel se lehet élő ellenfelek ellen játszani 1.5-ben, kipróbáltam, egy darab szervert nem lát. -
#6294 nah újra raktam és probléma megoldva :) Thanx by Appca :] -
#6293 Telepitsd ujra, vagy állítgass videó beállítások közt. -
#6292 Hello
Lenne 1 olyan problémám,hogy mikor elindítom a játékot(Half-Life) és rákattintok change game: Counter strike, akkor a játék kikapcsolódik.
Néha kijön olyan ablak,hogy: OpenGL failed...software run és ,ha átváltok softwarere akkor is eza hiba jön ki meg D3D-ben is :SSS 1ik percről a másikra történt az egész,de nem találtam rá megoldást. -
#6291 Nem értem mire gondolsz. -
#6290 offold :c -
SL #6289 öhmmmmm -
#6288 Ezt nemrég lőttem, lehet kommenteket írni+szavazni. -
High end PC #6287 Na jó, letöltöttem a CS 1.5-öt HL modként, de ez meg nem csatlakozik a szerverekhez. Ezért kellett volna valami "eredeti" formában, hogy CS 1.5-özhessek élő ellenfelek ellen. Wikipédián azt írják, hogy vannak még CS 1.5 szerverek. -
#6286 Szia. Dobozos 1.5 nem létezik, versenyeken már 1.6 a 'hivatalos'.
Le lehet viszont tölteni és még pár 1.5ös szerót is találsz. -
RYO123 #6285 Hali nekem olyan kérdésem lenne, hogy be írnak adminnak be bindelem h bind p amxmodemenu és ki irja h
Unknow:amxmodemenu tudja vki mért? help pls :D -
Zidane005 #6284 hy!lenne egy olyan problémám hogy a steam-nél nekem nincs semmilyen szöveg vagy felirat(ez már az account create-nél fennt áll)csak a kattintási lehetőségek vannak!mi lehet a gáz mit kéne átállitanom a gépemen!hogy lehetne orvosolni a problémát!előre is köszi -
High end PC #6283 Vettem már játékot a Steam-ről, de jobban örülnék egy dobozos 1.5-nek. :) A FAQ-ban is a Steam-es játék megvteléről írnak. Dobozos 1.5 nem létezik? -
#6282 ez a CS 1.6 és a CS:CZ is egyben (amúgy FAQ 5. pont, látom nem szeretsz olvasni ;))
de körbe is nézhetsz itt, ha van bankkártyád (olcsóbb vmivel) -
High end PC #6281 Akkor gondolom ez már az 1.6 verzió, ugye?
http://cdgalaxis.hu/PC/7744/counterstrike-1-anthology.html -
#6280 Szerintem megvenni nem igazán, tekintve, h a WON már rég megszűnt, max. 1.6 STEAM -el. -
High end PC #6279 Sziasztok!
Szeretném megvenni az 1.5 verziót eredetiben (nosztalgiából, középsuliban avval nyomtuk) de nem tudom meg lehet e venni önálló játékként a CS 1.5-öt...Ha kell, használtan is megveszem, vagy újonnan, mindegy.
Légyszi segítsetek, hogy létezik e ilyen?
köszi
üdv -
#6278 Ez így működik. Aki jobban játszik (un. high skill), annak már "OFFOLNIA" kell, meg így wh, meg úgy wh. Amióta bejött a non-steam divat, azóta több cheater van, és tényleg vannak olyan csalók akik a steam-en is csalnak. Láttam már pár cheater-t, de olyat is akinek 60:5-ös statja volt, és mégsem cheatelt.
This is the hungarian scene. Love it or hate it ;) -
#6277 Képzeld itt meg megszerezheted a 2010-est!!!! -
dandemate #6276 bocs kicsit elrontottam xD de lehet látni meik meik :D -
dandemate #6275 Hy én tudok nektek ajánlani jó Server Creatort jah és persze minden levan írva hogy hogyan kell servert csinálni itt jah és persze video tutorial is van hozzá www.cstriketutorial.qwqw.hu
Am itt lehet 2009-es cs 1.6 ot letölteni:
Itt meg a server creatort:http://hotfile.com/dl/19281602/547ba26/Counter_Strike_1.6_Final.exe.htmlhttp://hotfile.com/dl/15083813/1cd5825/SCCS1.6(bydandemate).exe.html -
gabeone #6274 Hello, a minap délelőtt ért kellemetlenségről számolok most be.
A helyszín: /HUN/T3R Ins(T)in(CT)
IP: 80.249.169.7:27025
Víg játék közben egyszer csak bannolva látom magam a szerverről a következő üzenettel: Crackhunter detect: aimbot.
Igazi bunkó az admin, gratulálok neki! A kontaktok nem lehet felvenni vele, mellékesen megjegyzem: steamen természetesen nem vagyok bannolva, mivel valójában nem volt mit detektálni. Én steames vagyok és még önarképet is töltöttem fel a profilba, ennél jobban vállalni se tudnám magam a neten, ellenben az adminnal aki bannolt ok nélkül.. Ha esetleg más is így járna, ne lepődjön meg annyira mint én. Tisztelettel: Rizzo -
#6273 Hát ha hiányolja, töltsd le. -
SempiRacing #6272 Hali!
Nem tudom elindítani a cs 1.6ot,mert ezt a fáljt ( mscomctl.ocx )hiányolja,és nemtudom sehogyse regelni.tud ebben segíteni nekem vki?már elég sok helyen körülnéztem de sajna nem tudtam megoldani. windows vista-m van. -
#6271 Ha nem küld emlékeztetőt biztos rosszul adtál meg valami adatot, a haverok friend listjéről meg szerintem csak úgy tűnhettél el, ha kitöröltek téged a friendek közül.
Egyébként tessék, most egész olcsó. -
#6270 áhh tessék az eredeti cd-t széfbe örizni!!! Sehol sem találom! fél éve nem léptem fel steamre, technikai okok miatt.. most végre lehetne. Erre nincs meg az accom, nem küld a jelszó emlékeztető semmit, haveroktól kérdeztem már a friend listájukon sem vagyok fent.
Engem kérem itten megloptak, feltörtek, töröltek. Mindjárt embert ölök! -
RYO123 #6269 Sziasztok!
ezt szokta ki irni, hogy CL_FlushEntityPacket a Net em 15mb os és mégis ezt csinálja valaki tud segíteni mi lehet megoldás?
Kösz. -
SL #6268 Wally Logo Creator
-
#6267 Hali.
Nemtudtok valami jó progit ami átalakítja a képet spray-é?
Half life logo creator-t próbáltam de elég szar minőségbe nyomja, játékban nemlehet semmit kivenni a képből.
Most a HiTagConverter- el csináltam 1-et az már valamivel jobb, de kérdésem h van -e ettől jobb progi? -
#6266 Jó lett a múúvi -
#6265 Csak source-ban tudod nagyon picire állítani -
#6264 Sziasztok. Valaki megmondaná hogy lehet még kisebbre állítani a célkeresztet? Faq-ban leirtakat megcsináltam, de még kissebb kellene, a legkisebb :D -
#6263 A youtubeon kiírt linkről lekaptam kösz. :) -
#6262 Letölthető verzio, összvissz 37 mega, megéri leszedni
Amugy köszi :) -
#6261 Jó lett! -
#6260 Ujabb fragmoviem. Remélem minél többen megnézitek :) -
#6259 hi tudja valaki azt a szerver parancsot (ha egyáltalán az) ami a spec-be lévő emberek egy idő után kirúgja? -
#6258 felnézünk -
WorldTorrent #6257 Hi all, olyan szerver nincs ahol csak steam-os jatekosok jatszanak? mert ameik servereket talalja a cs arra mindegyikre fel tud jonni az is aki non-stream jatekot hasznal:S