Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LOL. nem fejest lovok. ilyen hulyet mint te PLCK.
Nagykevlar van rajta. 😄 nem ma kezdtem a CS-tjatszani.
plck
"Nem fejest lõsz":ASDASDASDASD<#banplz>

Czdano
Nagykevlar van rajta....

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Boconadi
nem fejest lõsz 😄
lol. az elozo uzenetbol nem sokat erteni 😄 sorry. Tehát: head shotkor nekem nem froccsen szét vér. mi lehet a gond?
Hellosztok!

Azt meg lehet valahogy oldani, hogy head shot eseten ? Mert nekem nem jelzi a vért.
THX
plck
mert ha kevesebb a rate-d akkor nem kapod annyira a hiteket, tudtommal

SL
ok

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

plck
Ebbe a rate-s cuccba CZDANO-nak adok igazat!!!!

HunnernesKonge
Rohadt nagy tévedés hogy ugyannyira látszik a full piros és kék modell mint a gyáriak. Ember gondolkozz már, nem egy olyan hely van ahol alig lehet látni a default modelleket. pl nuke kint elite crew alig látható a háttér textúrái miatt...
terribad
Igen, egy lanról kidobnak érte, meg ligákban ha van vmi saját kliensük akkor tudják ellenõrizni, de attól még publicon azt cserélsz le amit akarsz, de ott még a stopsound is tiltott, neten meg ki játszik végig nélküle egy aztec kört? 😊
A VAC nem bannol semmilyen custom tartalomért.

A piros kék modellrõl meg annyit, hogy attól, hogy színes, még nem világít a sötétben, ugyanannyira látnád mint a mostani modelleket. ha ezekrõl nem tudod megállapítani h melyik csapatba tartozik, akkor hülye vagy és nem színes modell kell, hanem egy egyszerûbb játék, pl vehetsz egy WII-t, ahol már ha túl nehéz valami csak megnyomsz egy gombot és játszik helyetted egy ideig. Vagy akkor már mehetnél moziba is.

A high fps wep modellek meg nem "tiltottak". 1.5ben volt egy parancs, amivel ki lehetett venni, csak ezt a retardshield bevezetése miatt blokkolták, mivel ott nagyobb elõnyhöz juttatott volna. Ahelyett vannak most a láthatatlan modellek.

bloody fucking murder

SL
hát ez is benne van :/

ték

Czdano
Akkor tedd azt, majd minden szerver átállítja neked 25kra gl hf 😊

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SL
figyelj én rákerestem a "Cl_Flush Entytion Packet" problémára és majdnem az összes oldalon azt írták hogy 4000 alá tegye a rate-t és akkor nem fog szakadozni a játék...

plck
Ez a T-Ct dolog jogos

CzGobe
nem azért, de simán bannolnak modellek lecseréléséért... szerinted szabályos lehet 1 full piros T és 1 full kék CT modell? (high fps fegyó modellek is tiltottak, legjobb tudomásom szerint)

eom$

Czdano
Nah akkor hogy tisztában legyünk a dolgokkal.
rate "20000"
cl_updaterate "101"
cl_cmdrate "101"
cl_rate "9999"
ex_interp "0.01"

ex_interp pedig a modelleket csúsztatja, 0.01en normálisan adja és ottvan az ember feje ahol kell lennie.

"Rate : A servertõl a klienshez küldött maximális byteok száma másodpercenként.
cl_rate : Maximális klienstõl a serverhez küldött byteok száma másodpercenként.
cl_cmdrate : Másodpercenként ennyiszer informálja a kliens a servert tevékenységérol.
cl_updaterate : Másodpercenként ennyiszer informálja a server a klienst a történésekrol."

plck
jajja ez igyv van

Boconadi
Tisztában vagy vele mi a Rate érték? Inkább növelnie kéne, hogy minél több infót küldjön neki a szerver.

20000 alá ne állítsd a Rate-t. Ennek egyértelmûnek kéne lennie, mert a többiek sem szeretik...
SL
próbáld meg úgy, hogy a rate értékét 4000 alá csökkented (0->elõjön a konzol: rate 4000).

xNoodlex
Ha az internetkapcsolat szakadozik vagy gyenge, akkor szokta ezt kiírni.

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Hello.Nekem egy olyan problamam van , hogy amikor jatszok (eredeti Cs) ezt a hibat jelzi: Cl_Flush Entytion Packet. Pls help me!
SL
köszi! betudtam tenni csak simán a sound mappába kell másolni a Radio és Hostages mappákat.

terribad
igen, azért van beépítve a játékba a külsõ hangok, modellek támogatása, hogy bannolják aki betesz egyet...

itt a szinkron

de van egy alternatíva is 😊

bloody fucking murder

plck
de tuti, ne is próbáld<#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

SL
már raktam be magyarosítást attól gondolom még nem bannolnak.

CzGobe
amikor még 1.1-gyel játszottam, botokkal itthon, akkor nekem is magyar volt, mert haver úgy hozta CDn 😛

#SL: Steames játékokhoz ne nyúlj, mert banveszélyes

eom$

Czdano
Olyan nem is létezik szerintem, amugy is felesleges.

SL
nem, beakarok tenni magyar hangot a CS-be.

Czdano
Mármint a steamhez akarsz magyar nyelvû felületet letölteni?

SL
Hellósztok!

Counter 1.6-hoz (Steam) szinkron-t be lehet rakni valahogy?

Czdano
Steam account asszem.

Máté12
Lock fül? 😄 mert kiveszem a pipát és jelszót kér... de milyen jelszót? :S

Logitech G25 tulajos!!

kovacsgellert
Hé! Én is itt vagyok még és senki nem segített. 😞

Hát most nem nagyon tudtad megkönyiteni a dolgom ,mivel nincs kiirva seemmi sehool es az optionsba sincs semmit irás max a célzókereszt képee😄 xD

hanyaddik fül és utána mire kell menni?
Czdano
Optionsban valamelyik fül csak abból áll hogy 1 pipát lehet be és kikapcsolni. Azt ne legyen bepipálva.

Demár leszedtem 3 fajtát😞
mindegyiknél ez a hiba és az érdekesség az,hogy 1 éve ugyment az 1.6 mint a vizfolyás😄!!
Linkejjen nekem valaki egy jo 1.6 ha tud !
Thx!
plck
Szerintem szedjél le egy másikat, miután ezt uninstalláltad<#vigyor2>

Máté12
Tipp: vedd meg 😊 nem lesz ilyen gondod!

Logitech G25 tulajos!!

Üdv mindenki!
Nagyon hálás lennék ha tudne nekem valaki segiteni!!!
Jelenleg 1.5 tel tolom!
Letöltöttem a Sourcet az 1.6ot is és hibát észleltem!
amikor a fömenüben kivan irva (Find servers,options....stb)üres minden ahogy rákattintok!
PL:Rámegyek hogy Quit és nincsenek benne a rubrikákban hogy yes no!
Ugyanez a Find serversnél például nincs refresh a rubrikában se favorites ..ésigytovább..!!nah szoval ha tud valaki segiteni nagyon rendes lenne!!

Köszi!!!<#vigyor2>
Máté12
Üdv all!

Milyen config kóddal tudom beállítani, hogy a vér piros legyen?😮
Mert nekem sárga xD

Köszi elõre a helpet!

Logitech G25 tulajos!!

kovacsgellert
Már startból írásvédett volt mikor beraktam, de kiszedtem és utána megint visszaraktam az írásvédettségét...

Boconadi
Írásvédetté tetted a tempdecal file-t?
CzGobe
bunnyhop serverfüggõ beállítás
próbálj pár kz_ és surf_ mapot is XD

eom$

kovacsgellert
Izé... a sikerül után nem kérdõjel, hanem pont. 😛

És még valami próbáltam kicserélni a sprayemet, végigcsináltam az összes lépést ami a FAQ-ban meg van adva és mégse mûködik. Hiába nyomom a T billentyût, nem fúj semmit csak a hangja hallatszik.Mit tehetnék?

kovacsgellert
Már próbáltam, de sose sikerül? Biztos csak annyi az egész, hogy simán ugrálok?

Boconadi
* -Megkísérled bunny jumppal megközelíteni a hûtõt, a kevesebb zaj érdekében.

Bunny Jump-nak hívják 😊

Pont akkor kell ujra ugrást nyomni amikor leérkezel a földre, anélkül hogy lelassulnál.
kovacsgellert
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan csinálják mások, hogy állandóan szökdécselve haladnak? (Full amatõr vagyok kb. 1 hónapja játszom)