Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
költözz haza Magyarországra és nem lesz gondod :]
Tudtok olyan szervert adni, amirõl nem dobnak ki engem azzal, hogy "Only ppl from HUN are allowed"...
Azért, mert én Romániában élek és nagyon unom, hogy a sok köcsög románnla kell játszak...
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
Lehet a win7-tel van a gond?
Valaki nem tudja, mért nem tudom a játékon belül jobb kezesre átállítani a fegyvert, + minden ok nélkül szaggat. Ha valaki tud, help plz!<#help>#help>
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
Valaki tudna adni egy torrentes linket ahol VÍRUS NÉLKÜL INGYEN letudom TÖLTENI a cs 1.6 ott de a normális verziot ami jácható online!!???
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Valami mas megoldas?
Optionsbe utolsó fül, ha bevan pipálva akkor vedd ki és add meg a steam jelszavad.
Ha ez se segít akkor új configot írsz.