7046
-
#6336 opengl-ben vagy? -
#6335 Hello! Hogy tudom 100 ra fixálni az fps em? Configa már irtam mindent amit találtam de még mindig csak fix 60:S -
#6334 "nem is hack hanem inkább addon ami akkor megy mikor meghalok WH ként funkcionál hogy ki lehessen szűrni hogy ki csal..."
Ez most valami vicc? -
#6333 :DD:::D -
#6332 hát már engem is: 1gyereknek csak a feje látszott ki löttem 2-3 golyót erre ő megöl hs-el ... beírtam /me erre balkar 21 dmg azt hittem felvágom az ereim -
#6331 utálok már CSzni...anynira felbasz -
SL #6330 és kit érdekel? most is barmolod szétfele a chatet a pisis szövegeiddel... -
#6329 tudom mi az és játszok vele :| -
SL #6328 te azt se tudod mi az a cs te wow kockakeci -
#6327 Én téged szűrnélek ki szerókról -
SL #6326 addon neve?
én is kiszűrném szívesen -
#6325 Esetleg próbáld másik meghajtóra tenni, nem kell feltétlen a C-re. Ismerősnek mikor előjött ez, a C-n volt; átrakta a D-re :) ha nem 2 meghajód/partíciód van akkor még meg is tudod oldani ;) -
#6324 peccs = update -
#6323 nem megy... na jóvan várok a peccsre me nekem nincs kapacitásom a C-n erre :D -
#6322 írták hogy a registrybe talán összelehet hozni valamit -
#6321 de az nekem para me a C-n csak a rendszer van :D azt van 1giga szabad hely :D -
#6320 bazzeg semmi csak szar a monitorom azt a linket nem látom XD -
#6319 "Aki nem az eredetileg felajánlt helyre telepítette a steamet, annak volt csak ez a hiba... "
Azt hiszem ebből egyértelmű. :D (újratelepítettem oda, ahova felajánlja alapból) -
#6318 mert te mit csináltál? :D bocs ma nagyon láma vagyok XD -
#6317 Nekem az volt a megoldás amit ott leírtam, illetve steames fórumon is ez segített pár embernek. Ha neked ezután is rossz, akkor passzolok. -
#6316 ajj de fasza... hogy nem lehet editálni... komolyan mondom de am a half life-ot sem engedi elindítani mindenre ezt írja -
#6315 nekem is ezt írja...
"Failed to initialize authentication interface. Exiting..."
(annyira szeretem hogy nem lehet postot editálni -
#6314 eredetivel megy :D steames -
#6313 mikor akarják ezt a "fatal error"-os cuccot javítani? me mostmá csézni se tok XD -
#6312 Próbáld meg, hogy eredetivel is csinálja-e. Ha igen, akkor tedd fel megint a kérdést. -
#6311 énnemtudom -
#6310 srácok help!
felmegyek 1 szerverre és bal egérgombbal kattintok és lefagy az egész CS, újra raktam a cs-t akkor is lefagy mindig lefagy, valószínűleg 1 hack miatt de ez igazából nem is hack hanem inkább addon ami akkor megy mikor meghalok WH ként funkcionál hogy ki lehessen szűrni hogy ki csal...
na most ezt hogy tom "restore" olni hogy ha bármit nyomok ne fagyjon le? -
#6309 mi van a faq-val? -
#6308 azta:D:D: -
#6307 Kiderült, hogy a Valve rontott el valamit a mostani steam update-el. Aki nem az eredetileg felajánlt helyre telepítette a steamet, annak volt csak ez a hiba... Grat nekik, azért remélem javítják. -
#6306 Ez érdekes. De úgy látom azért nem csak nálam van ez... -
SL #6305 nekem megy rendesen. -
#6304 én nem ^^ (most) -
#6303 Konkrétan ezt: Failed to initialize authentication interface. Exiting... -
#6302 Más is kapott hibaüzit indításkor a mai update után? -
#6301 aaaaaaaaaa az durva:D nemtudom. -
#6300 hát akkor maradok mikrofonnál ^^ ám fpsbananan láttam ilyen AWP scriptet,hogy mikor lösz automatikusan átvált és vissza,de kommenteknél vki azt írta,hogy: VAC bannolta őt ez miatt :S
Szedtem le ilyen recoil scriptet,beírtam userconfig-ba játékban elindítom és mikor lövök ak47 hetest formál a falon 1 tárból xD ez miért van? -
#6299 1:nem nemlehetmivel angol billentyűzet...megkelszokni:P
2:azért mert úgy gyorsabb, meg rá lehet szokni(detélleg) -
#6298 1.Nem lehet cs-ben z-t y-re valahogy?:D
2.aki AWP-t használ mikor lő miért vált késre/kp-ra és vissza?(láttam fpsbanana ilyen scriptet,de nem tudom mi értelme o.O) -
SL #6297 amit belinkeltem 1.5-öt alapból látja az reTech szerverét :D