7046
-
tpmatyi #6376 de ha mat_dxlevel 90-et akkor is ugyanezt irja ki
-
#6375 Még gondolatban sem létezett a dx9, amikor az a kártya megjelent. A 4mx ráadásul a gf2-re épül, ami dx7, de még az egész 4-es és 5-ös széria is csak dx8-at támogat.
Jobban teszed, ha cs:source helyett azzal a verzióval kezdesz játszani, amiről ez a topic szól :) -
tpmatyi #6374 Sziasztok, az a problémám, hogy nem tudok csatlakozni szerverhez, mert kiirja azt hogy kicked by console. Utána olvasgattam, kaptam tanácsot, de nem müködik. Gforce mx440-es videokarim van, ami dx9-es, de a játék ugy veszi, mintha 7-es lenne. Ha beirom a consoleba azt, hogy mat_ dexlevel 80 ezt irja ki:
] mat_dxlevel 80
Error: Material "debug/debuglightmap" uses unknown shader "LightmappedGeneric_dx8"
telepitve van a videokártyám, szoval mi a baj? Kösz a válaszotokat!! :) -
#6373 úgy ahogy router nélkül -
#6372 sziasztok.
arról szeretnék érdeklődni hogy routerrel osztot net esetén hogy tudom megoldani hogy multiban tudjam nyomni az 1.6ot?
köszi -
#6371 o.O -
#6370 -
#6369 ez hülyeség -
#6368 vedd meg a játékot -
#6367 csáó!
az lenne a kérdésem hogy belépek egy szerverre és kérdőjelek (????) vannak a betűk helyett és marhára nem értem:S:S hogy lehetne ezt megváltoztatni????thx elöre -
#6366 cl_dynamiccrosshair 0 -
Ledezma #6365 csá
csében mikor ugrok szét ugrik a célkereszt meg amikor futok, valaki megtudja mondani hogy lehet meg csinálni hogy normális legyen? vagy hogy mit kell beírni? -
Belfegorrr #6364 Sziasztok !
Van 2 db szerverem egy Gungame és egy Publik.
Pub: 79.172.201.102:27047
GunGame: 80.249.173.121:27218
Gyertek tesztelni ;)
Üdv.[B]elfegor -
#6363 szerintem azt magadtól kell megtanulnod:D -
#6362 valaki megtanít ak47-el lőni? -
#6361 most már rohadtul elegem van a valveből... -
#6360 vagy az utorrent-el -
SL #6359 szerintem meg a nettel van a gond vagy a routerrel. -
Ledezma #6358 csá Valaki megtudná mondani hogy mikor testvérem-mel felmegyünk egy szeróra játszani mind a kettőnknek 400-as ping lesz, mindegyik szerón így van , és a net 2 megás szóval nem hiszem hogy az lenne a gond ha valaki tudja az léci írja már le . -
#6357 laptopomnál az egytized magasságot pont a webcam tölti ki. Ha az ott nincs, máris megvan a 16:10-es. Én csak ezt mondtam.
Nincs feltéve semmi mod script, teljesen tiszta a játék, és ha beállítom normál modon max felbontásra, szépen látom is a képeket. csak igy a widescreen kijelző miatt, elég hülyén néz hogy a monitorom két széle fekete, középen meg megy a játék. Arról nem is szólva, hogy úgy elég picike minden.
16:9-es kijelzömön egy ws felbontást enged, az pedig az 1200x780, és az a 20 pixel ami a 800hoz kéne, pont a lentebb is említett problémámat okozza. De túl fogom élni. -
#6356 Mert szerinted amikor én leírom, hogy a legmagasabb wide felbontásban játszok akkor elméleti maximumra gondolok, nem pedig a gépem maximumára ugye?
Nc.. -
#6355 lol, de nem értetek a gépekhez :D
1) azért 16:9-es, mert ez az új trend a filmekben, h minél szélesebb legyen, monitorgyártók pedig azért szoktak rá, h spóroljanak egytized magasságot...
2) ha nekem 1920*1080as monitorom lenne, akkor annyi lenne a max wide felbontás, ha 40730243042*654684123 és a videókártyám is támogatná, akkor meg annyi...
3) nincs feltéve vmi olyan script, mod, stb (nem jut most eszembe h hívják ezt), ami kiveszi a reklámokat a játékból? nekem ez jut eszembe, h ezért nem látod az avatarokat -
#6354 hja, igen, elfelejtettem mondani, hogy az én laptop kijelzőm 16:9-es (mocskos hülye webcamera foglalja a helyet), igy nálam a max widescreenes felbontás 1280x720. És erre megoldás nincsen.
hurrá :S -
#6353 Én a legmagasabb wide felbontásban (1280x800) játszok és látszanak a kisképek. -
#6352 rájöttem a megoldásra.. felbontás kérdése. Ugye alacsony felbontason alapból nem látszanának a képek. Az volt a problémám hogy én nagy felbontáson játszottam ugyan, de widescreenben. És wideban megint nem engedi. Viszont nem akarok én kiskockában játszani, most kereshetem a megoldást hogy widescreennél is látszodjanak azok a rohadt kisképek az emberek neve mellett :D -
#6351 nejaviccsad ki!!!!! -
#6350 helyesírás :DDD -
Belfegorrr #6349 Sziasztok !
Vettem egy szervert hogy ki probáljam az újításokat .
Hát mit mondja síkerült
El készült egy olyan GunGame szerver amin RTD is van
ip: 80.249.173.121:27218
Neve: Magyra GunGame szerver / RTD
(Ez az első olyan Magyar GunGame szerver amin van RTD is )
Arra kérlek hogy teszteljétek .
És ésre vételeket hibákat küldjétek el az e-mail cimemre hogy ki javicsam
[email protected]
thx
Üdv.[B]elfegor -
#6348 ez steam megvett cd kulcsos -
#6347 Minek szenvedsz vele ennyit, de most komolyan? Elmész a boltba megveszed 2 ropiért és onnantól gond nélkül játszol.. -
#6346 ok szervereket láttja, az eredményjelző még mindig szar -
#6345 gondolom megoldás ide is hogy reinstaljam ÉD -
#6344 érdekes direktbe tudok csatlakozni bárhova, de a cs szerverkeresője nem lát semmit.
pluszban, játék közbe tabot nyomok, nem jelennek meg a képek, egy az egyben a régi fajta eredményjelző látszik. -
#6343 REINSTALL:D -
#6342 előszőr mond meg mien hibát ir ki. -
anonym92 #6341 hello
nekem lenne egy olyan problémám h korábban simán tudtam CSzni (1.6) és mikor újratelepítettem a gépet mindent ugyanúgy feltelepítve akkor már nem működött.
Mikor be akartam lépni egy szerverre hibajelentés nélkül kilépett és azóta nem tok játszani. Légyszi vki segítsen ha tud! -
#6340 -
#6339 huh képzeljétek ma coltal/vagy nemtom mivel 1vs4-ben lehoztam a kört :DD -
szn0rbi #6338 egyben eladó a következő pack
killing floor, team fortress 2, counter strike 1.6, counter strike CZ, counter strike Source, Defense Grid: The awakening,
Madballs, Warhammer 40.000 Dawn of war 2
az egész: 8000 FT
msn: [email protected] -
#6337 vsync (függőleges szinkron) kapcsold ki a videokari driverben