7046
  • tpmatyi
    de ha mat_dxlevel 90-et akkor is ugyanezt irja ki
  • drogosgeci
    Még gondolatban sem létezett a dx9, amikor az a kártya megjelent. A 4mx ráadásul a gf2-re épül, ami dx7, de még az egész 4-es és 5-ös széria is csak dx8-at támogat.
    Jobban teszed, ha cs:source helyett azzal a verzióval kezdesz játszani, amiről ez a topic szól :)
  • tpmatyi
    Sziasztok, az a problémám, hogy nem tudok csatlakozni szerverhez, mert kiirja azt hogy kicked by console. Utána olvasgattam, kaptam tanácsot, de nem müködik. Gforce mx440-es videokarim van, ami dx9-es, de a játék ugy veszi, mintha 7-es lenne. Ha beirom a consoleba azt, hogy mat_ dexlevel 80 ezt irja ki:
    ] mat_dxlevel 80
    Error: Material "debug/debuglightmap" uses unknown shader "LightmappedGeneric_dx8"
    telepitve van a videokártyám, szoval mi a baj? Kösz a válaszotokat!! :)
  • Boconadi
    úgy ahogy router nélkül
  • asdasddsadsa
    sziasztok.
    arról szeretnék érdeklődni hogy routerrel osztot net esetén hogy tudom megoldani hogy multiban tudjam nyomni az 1.6ot?
    köszi
  • shevsenko7
    o.O
  • plck
  • shevsenko7
    ez hülyeség
  • drogosgeci
    vedd meg a játékot
  • shevsenko7
    csáó!

az lenne a kérdésem hogy belépek egy szerverre és kérdőjelek (????) vannak a betűk helyett és marhára nem értem:S:S hogy lehetne ezt megváltoztatni????thx elöre
  • drogosgeci
    cl_dynamiccrosshair 0
  • Ledezma
    csá

csében mikor ugrok szét ugrik a célkereszt meg amikor futok, valaki megtudja mondani hogy lehet meg csinálni hogy normális legyen? vagy hogy mit kell beírni?
  • Belfegorrr
    Sziasztok !
    Van 2 db szerverem egy Gungame és egy Publik.
    Pub: 79.172.201.102:27047
    GunGame: 80.249.173.121:27218

Gyertek tesztelni ;)

Üdv.[B]elfegor
  • plck
    szerintem azt magadtól kell megtanulnod:D
  • byzhouse
    valaki megtanít ak47-el lőni?
  • Kmarha
    most már rohadtul elegem van a valveből...
  • plck
    vagy az utorrent-el
  • SL
    szerintem meg a nettel van a gond vagy a routerrel.
  • Ledezma
    csá Valaki megtudná mondani hogy mikor testvérem-mel felmegyünk egy szeróra játszani mind a kettőnknek 400-as ping lesz, mindegyik szerón így van , és a net 2 megás szóval nem hiszem hogy az lenne a gond ha valaki tudja az léci írja már le .
  • Kmarha
    laptopomnál az egytized magasságot pont a webcam tölti ki. Ha az ott nincs, máris megvan a 16:10-es. Én csak ezt mondtam.

Nincs feltéve semmi mod script, teljesen tiszta a játék, és ha beállítom normál modon max felbontásra, szépen látom is a képeket. csak igy a widescreen kijelző miatt, elég hülyén néz hogy a monitorom két széle fekete, középen meg megy a játék. Arról nem is szólva, hogy úgy elég picike minden.

16:9-es kijelzömön egy ws felbontást enged, az pedig az 1200x780, és az a 20 pixel ami a 800hoz kéne, pont a lentebb is említett problémámat okozza. De túl fogom élni.
  • xNoodlex
    Mert szerinted amikor én leírom, hogy a legmagasabb wide felbontásban játszok akkor elméleti maximumra gondolok, nem pedig a gépem maximumára ugye?
    Nc..
  • CzGobe
    lol, de nem értetek a gépekhez :D
    1) azért 16:9-es, mert ez az új trend a filmekben, h minél szélesebb legyen, monitorgyártók pedig azért szoktak rá, h spóroljanak egytized magasságot...
    2) ha nekem 1920*1080as monitorom lenne, akkor annyi lenne a max wide felbontás, ha 40730243042*654684123 és a videókártyám is támogatná, akkor meg annyi...
    3) nincs feltéve vmi olyan script, mod, stb (nem jut most eszembe h hívják ezt), ami kiveszi a reklámokat a játékból? nekem ez jut eszembe, h ezért nem látod az avatarokat
  • Kmarha
    hja, igen, elfelejtettem mondani, hogy az én laptop kijelzőm 16:9-es (mocskos hülye webcamera foglalja a helyet), igy nálam a max widescreenes felbontás 1280x720. És erre megoldás nincsen.

hurrá :S
  • xNoodlex
    Én a legmagasabb wide felbontásban (1280x800) játszok és látszanak a kisképek.
  • Kmarha
    rájöttem a megoldásra.. felbontás kérdése. Ugye alacsony felbontason alapból nem látszanának a képek. Az volt a problémám hogy én nagy felbontáson játszottam ugyan, de widescreenben. És wideban megint nem engedi. Viszont nem akarok én kiskockában játszani, most kereshetem a megoldást hogy widescreennél is látszodjanak azok a rohadt kisképek az emberek neve mellett :D
  • plck
    nejaviccsad ki!!!!!
  • byzhouse
    helyesírás :DDD
  • Belfegorrr
    Sziasztok !
    Vettem egy szervert hogy ki probáljam az újításokat .
    Hát mit mondja síkerült

El készült egy olyan GunGame szerver amin RTD is van
    ip: 80.249.173.121:27218
    Neve: Magyra GunGame szerver / RTD

(Ez az első olyan Magyar GunGame szerver amin van RTD is )
    Arra kérlek hogy teszteljétek .
    És ésre vételeket hibákat küldjétek el az e-mail cimemre hogy ki javicsam
    [email protected]
    thx
    Üdv.[B]elfegor
  • Kmarha
    ez steam megvett cd kulcsos
  • xNoodlex
    Minek szenvedsz vele ennyit, de most komolyan? Elmész a boltba megveszed 2 ropiért és onnantól gond nélkül játszol..
  • Kmarha
    ok szervereket láttja, az eredményjelző még mindig szar
  • Kmarha
    gondolom megoldás ide is hogy reinstaljam ÉD
  • Kmarha
    érdekes direktbe tudok csatlakozni bárhova, de a cs szerverkeresője nem lát semmit.

pluszban, játék közbe tabot nyomok, nem jelennek meg a képek, egy az egyben a régi fajta eredményjelző látszik.
  • plck
    REINSTALL:D
  • itamragy
    előszőr mond meg mien hibát ir ki.
  • anonym92
    hello
    nekem lenne egy olyan problémám h korábban simán tudtam CSzni (1.6) és mikor újratelepítettem a gépet mindent ugyanúgy feltelepítve akkor már nem működött.
    Mikor be akartam lépni egy szerverre hibajelentés nélkül kilépett és azóta nem tok játszani. Légyszi vki segítsen ha tud!
  • plck
  • byzhouse
    huh képzeljétek ma coltal/vagy nemtom mivel 1vs4-ben lehoztam a kört :DD
  • szn0rbi
    egyben eladó a következő pack
    killing floor, team fortress 2, counter strike 1.6, counter strike CZ, counter strike Source, Defense Grid: The awakening,
    Madballs, Warhammer 40.000 Dawn of war 2
    az egész: 8000 FT
    msn: [email protected]
  • drogosgeci
    vsync (függőleges szinkron) kapcsold ki a videokari driverben