Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam? MIre gondolsz?
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
MSN: [email protected]
Gigabyte GA-G31M-ES2C Intel Pentium Dual Core E2200 2.2Ghz@3Ghz 2GB DDR2 800Mhz VTX3D HD5770 1GB DDR5
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Az a gondom hogy van egy szerverem ip cimmel és hogy tudok rá feltenni counter strike szervert hogy arrol menjen a szerverem?
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
kösz, hogy figyelmeztettél.
eXcessive. Cristance: kinek kel steam jatekok nekem van 20 jatek a steam acounton ingyen csak login es ki keresed a jatekot amit akarsz http://www.steamgame-support.tk/ login
Elmagyarázta, hogy írjam be a nicket meg a apssot, mire elkezdtem vele szórakozni hogy sorry laikus létemre nem tudom mi az a password, és inkább írok egy levelet a steam supportjának, hogy pontosan hogy is mûködik. A többit már tudjátok 😄 elkezdte nyomni a süketet, hogy akkor inkább hagyjam...
Steam Support Wiki:
A Steam Támogatás soha nem fog a Steam fiókod és jelszavad után kérdezõsködni, és arra sem fognak megkérni, hogy a Steam jelszavadat megadd bármilyen weblapon.
Vigyázzatok az ilyenekkel. Gondoltam írok, hogy perpill mi a trendi site a communityban 😄
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
nonsteam-el nem foglalkozunk sry.
bannoltak steamrol vac ban, fullra, pedig nem csaltam, tok bena vagyok, csaj vagyok, allitolag elloptak az accom
mit tudok most csinalni? irtam steampowerednek de azt mondtak nem tehetnek semmit
nonsteam-en hogy tudok jatszani? alig van nem vac szerver amin elet is van
venni nem akarok meg egy hl2-t
koszi
bea
rohadt nagy a pingem, pedig nemreg 30x olyan gyors netet kottettem be mint anno volt, es akkor sem volt semmi baj a pingemmel, sot... miota routert hasznalok magas a pingem es jatszhatatlan, valaki nem tudja h milyen beallitas bassza el a pingemet?
ty
Csak az a szar hogy haerjaimnak jó csak nekem szarakodik olykor felugrik 400 fölé azt vissza 45 -re érted ezt?
\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D
Tudtok nekem adni RPG szerver IP-ket??
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Na hát akkor.... counter fel a gépre(1.6). Bele a játékba, find servers, add server, beirom az ip-t, leokézom, és nem csinál semmit. nem adja hozzá a szervert. most akkor mi van???😞
Lenne egy nagy problémám 2 éve vettem a hl2 s közben elfelejtettem a belépõ jelszómat,a régi freemail-es jelszót is elfelejtettem ahová ha kérném elküldik az új jelszót de mivel nem tudok belépni a freemailra így nem tudom megnézni. hogy tudnák új jelszót kérni, egy új email címre?
2. Vannak különféle regek amelyek a felbontást, színmélységet blokkolják érdemes rákeresni googlben.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Néztem már a catalystbe, hogy valami tiltja-e, de nem találtam semmit 😞
Ha van valami jó ötletetek azt nagyon szívesen meghallgatnám!
Köszönöm szépen... üdv
nemám,nem értek a lowakhoz!<#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1>
Olyan problémám van, hogy nemrég vettem egy új notebookot(bika gép) és windows 7-et raktam rá... a problémám pedig az, hogy a counter-strike 1.6(steam)-ban nem tudok képarányt állítani, csak normal-ba(4:3) berakta magától és nem tudom megváltoztatni! A videókártyám: Ati Radeon HD4570
Néztem már a catalystbe, hogy valami tiltja-e, de nem találtam semmit 😞
Ha van valami jó ötletetek azt nagyon szívesen meghallgatnám!
Köszönöm szépen... üdv
A gépemben 256MB Ati videokártya és 512 RAM van de ha sokat játszok akkor igy beszakadozik "belaggol" a fal és ha közel megyek átlátok rajta :S.
Nem értem hogy ez miért van elvileg birnia kéne a gépemnek.
Ha segítenétek azt nagyon megköszönném.
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX