7046
-
HUNRobee #6416 ha rányomok a F.A.Q./ GY.I.K.-ra akk azt írja probléma a keresett oldalban, szal.... -
#6415 lehet. FAQ-t használd. -
HUNRobee #6414 omg azok akkor nagyon koczkák lehetnek ott
steam-s csével lehet valahogy botok ellen játszani? -
#6413 http://www.sg.hu/cikkek/73279/kest_kapott_a_fejebe_a_csalo -
#6412 adom -
butchbean #6411 HA 2 megas a net papíron akkor azt a 2 megát nem adja a szolgáltató mindig, söt szerintem olyan 1 vagy 1.2 megát kapsz átlagba.Ha ez a letöltésed akkor a feltöltésed gondolom vagy 1 mega vagy 512kb.Na már most ezt sem tudja a szolgáltató rendesen fixen biztosítani neked, tehát az is kb olyan 256kb lehet átlagban.Mivel ez 1 embernek is elég kevés 2 embernek meg pláne kevés sávszélesség.
A cs nek kell a feltöltés is mivel lövöd az ellent és a letöltés is mivel kapod a golyókat.
Tehát a magas ping és a laggolás szerintem lassú net miatt van.
Én ezt látom magyarázatnak.
-
generush #6410 Hali!
valaki megtudja mondani hogy miért laggolunk tesómmal két gép van mindenböl ki vagyunk lépve töltésböl utorrentböl stb..a net 2 megás és ping 500- körül van. ha valaki tudja az írja már le -
#6409 csak tipp mert rég nem volt szükségem botokra, de nem lehet elinditani offline módban a CS-t? Hátha úgy enged berakni. Mintha CZ-ben igy csináltam volna. Aztán lehet én is csak nonsteameztem. -
HUNRobee #6408 hogy? :$ -
#6407 játszál eredeti cs-ben botokkal -
HUNRobee #6406 helló
nékem oly kérdésem lenne hogy fent van a steames cs, de szeretnék játszani botokkal is, feltolok egy non-sztímeset kreálnám a szobám és a játék infó elemzésénél megakad a töltés
próbáltam már 6 féle verzióval, szóval nekem ötletem nincs
az eredeti cs tökéletes
valakinek vmi ötlet? -
#6405 -
#6404 max 2hét -
#6403 nekiálltam focizni.. már egész jól tudom rúgdosni a bőrt, de nem mindig találok bele a kapuba. Még mennyi idő hogy pro legyek, és a MU kezdő 11esébe játszhassak? -
#6402 Inkább sportolj:) -
#6401 úgy 7év múlva betudod lőni a hs-t D:AS_DSA:D_ ilyen kérdést... -
Ferrari25 #6400 Meg ugye nyáron sokkal több időm lesz játszani.Meg még az lenne a kérdésem h nem tudtok-e olyan módszereket amivel megtanulhatok lőni(játszak botok ellen vagy ilyesmiket).Előre is köszi a választ! -
Ferrari25 #6399 Hello!Nekem az lenne a kérdésem hogy szerintetek mennyi idő szükséges ahhoz hogy "pro" legyek?Mert én már másfél hónapja játszok vele úgy h minden nap pár órát.Többnyire már megy a lövés de nem elég jól.Annyira már nem vagyok noob. -
butchbean #6398 értem.Nem tudom, de azért köszönöm a reagálást.
Utána kérdezek majd a szerver szolgáltatónál, hogy akkor, hogy van ez. -
#6397 azt remélem nem beszéltem oltári baromságot (utoljára valamikor 7-8 éve olvasgattam csak róla, azóta nem) -
#6396 nem akarok nagy hülyeséget mondani, nyugodtan javítsatok ki ha tévedek, de a hitbox az leginkább szerverfüggő. Te azt állítani nem tudod. Igazából azokról a kockákról van szó, amik a találati területet jelentik. Ergo az a rész amit ha eltalálsz, hp-t von le az ellenféltől. Na már most bizonyos szervereken ami agyon van módolva, skinnelve stb, vagy szar a rate-ed, a netszolgáltatod, a géped, hálókártyás (és vagy félmillió oka lehet), akkor a hitbox (amit te nem látsz) és az álltalad látott ellenfél modeljének a texturája, nem fedi egymást. Ilyenkor hiába lövöd a fejét, amig a fejhez tartozó hitbox a tényleges texturától jó pár millimétterre arrébb, el van csuszva.
-
butchbean #6395 Értem.Akkor várok kicsit hátha valaki tud ebben segíteni.:) -
#6394 Neked, és sajnos én se, tehát fingom sincs:D De szerintem az a probléma. -
butchbean #6393 Nekem szólt?
Ha igen akkor azt hogy tudom ellenőrizni vagy beállítani, hogy ideális-e sajnos nem vagyok egy agytröszt-e téren.:( -
#6392 hitbox? -
butchbean #6391 Rendben köszönöm.Akkor nem tudom, hogy mi más baja lehet.Lehet újrarakom a steam-et hát ha valami bekavar neki. -
#6390 jó ez, különféle beállítások, közöttük ott a rate ami jól van belőve.
az exec gps.cfg-vel tudod betölteni a configot, bár ha egyszer már lefutattad álltalában megtartja az állapotot. -
butchbean #6389
"gl_monolights" is "0"
"gl_overbright" is "0"
"gl_clear" is "0"
"gamma" is "3"
"cl_nosmooth" is "0"
ex_extrapmax 1.2 - Locked by GPSGUI
"cl_smoothtime" is "0.1"
"cl_timeout" is "35"
"max_smokepuffs" is "120"
"cl_pitchspeed" is "225"
"rate" is "20000"
"cl_cmdrate" is "101"
"cl_updaterate" is "101"
"cl_dlmax" is "128"
"ex_interp" is "0.01"
"cl_cmdbackup" is "2"
"cl_minmodels" is "1"
"cl_corpsestay" is "240"
"crosshair" is "1"
"fps_max" is "101"
"developer" is "0"
[ GPSGUI Config Loaded ]
console dumped to condump003.txt
Ca
ez van oda írva, de ebből nem sokat értek:) -
#6388 exec gps.cfg a consolba -
butchbean #6387 Mivel nem vagyok egy nagy mágus a dologban ezért csak felraktam és ennyi...:)
Van amit még meg kell csinálnom? -
#6386 de unom már ezt a steamet.. hogy minden honapban van 2 vagy 3 nap amikor ledobálja az embereket... -
#6385 rate beállítás is megvan? -
butchbean #6384 Már van fent:( -
#6383 rate-t állíccs, tegyél fel egy gps gui -t -
butchbean #6382 Sziasztok.
Miért van az, hogy mindig balkar és jobbkart ad acs.Amx van a szeromon másnak nem adja csak nekem.
Sokan mondjak, hogy amx miatt, de más simán osztja a fejeseket.Én meg csak balakart lövök.Haverommal kipróbáltuk és egy helyben ált én becélozva löttem fejet és balakrt írt ki és kb 15 pötyögtetős golyótól halt meg.Nekem furcsa.Meg volt amikor m4 fejes adott és 64% sebzett. Ezek kb 3 hete jelentkeztek a cs-ben .Valami ötlet? -
#6381 Rakd ujra a steam-et ha eredetid van. Ha nem akkor vedd meg. -
#6380 Hali!
Nemtom hová írjak sehol sincs aktivitás...
Mi a franc van akkor ha azt írja ki a steam hogy "Connection to Steam Client failed" ??? -
kisAKOSH #6379 eladó a counter strike anthology akit érdekel kérem írjon: [email protected] / [email protected] -
#6378 semmi baj:)XD -
tpmatyi #6377 jah bocs hogy ebbe a topikba irtam, nem figyeltem, csak annyit hogy counter strike