7046
-
#6456 lefogadom hogy Shark volt, vagy anonimus :D -
#6455 Normális szerverekre érdemes menni nem szar pubokra. Ez van. -
#6454 engem Magyar Fun szerverről bannoltak :| pedig 3-4hónapig folyamatosan ott voltam,ismertem adminokat... erre eljött a nap mikor tunkoltam a falat és lelőttem 2-3embert erre elkezdtek gyanúsítani elmondták,hogy csalódtak bennem...és kidobtak. (25+ éves adminok...) és azt mondták,hogy csak akkor hisznek nekem,ha beszélek mikrofonba és steamessel gamelek...
aha persze már nagyon sok 16+ évessel találkoztam akik steamen tolták és csaltak! ha véletlenül olvasná 1ik admin magyar fun szerverről akkor még1szer mondom: Nem Csaltam! nevem: ChypStar*.*,csipszar(kinek,hogy tetszik :DDD)
Ha ismertek adminokat onnan pls kérjétek meg,hogy olvassa el azt amit írtam most :) thanxbai -
gabeone #6453 Engem ma kibannoltak waterwave-ről. De megnyugtat a tudat, hogy a feltűnően csalók talán bennmaradhattak. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ma 10:45-kor ok nélkül kibannoltak. Van 10+ játékom steamen, már csak ezért is egyértelmű, hogy nem csalok. Nomeg mert nem a falat nézem! Az adminok meg is nézhetik és el is vehetnék attól a szerencsétlentől az admin jogot. Még csak túl jól sem játszottam..
ID adat: 76561198010261570
-
#6452 azért az AZC-n nem mindig lowok vannak :) De mostmár látom kijaza kergeboci :D -
#6451 tudom azért irtam hogy kőkemény fun :D semmi komoly, csak a marhulás :) -
#6450 Szép meg minden csak az a baj hogy olyan lowok ellen jáccol akik el se tudnak találniXDDD -
#6449 http://www.youtube.com/watch?v=ZHd6H_-Ievk -
#6448 kicsit fun-oltam.. nincs időm videót szerkeszteni, szóval nyers anyag egymásutánra vágva.. hang-mikrofon beszélgetés direkt meghagyva:
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZHd6H_-Ievk&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZHd6H_-Ievk&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object> -
#6447 Következő videóm trailere. Remélem tetszeni fog -
SL #6446 vegyél egy új gépet -
#6445 Rakd újra a VINDÓÓÓZT:d -
#6444 Rakd ujra a játékot
-
#6443 Szevasztok! Valaki tudna nekem segiteni? Belépésnél ezt a hiba üzenetet dobja :
Ráklikkeltem a kattints ide-ra és utána ezt:
-
kowy3 #6442
"mi a ráknak teszed fel 2x ugyanazt a kérdést? Azért szaggat mert nem a videókártyád dll fájlait használja."
Ezt hogy érted???
Mármint a dll.-es dolgot :D -
kowy3 #6441 Opengl-eb futtatom..
Amugy meg azért teszem fel 2x mert (nekem) nagyon fontos!!
Már próbáltam lehuzni mindent min.-re de semmi... -
#6440 d3d-en, vagy open gl-en futtatod?
Próbáld meg hogy a videókaridban lehúzol mindent. v-sync, meg élsimítás, ilyenek. -
SL #6439 mi a ráknak teszed fel 2x ugyanazt a kérdést? Azért szaggat mert nem a videókártyád dll fájlait használja. -
kowy3 #6438 Sziasztok
Olyan problémám lenne hogy most Win7-et használok és ha kicserélek bármilyen fegyvert (models) akkor szaggat a game , és az fps-em 3O alá esik....
Miért lehet ez???
Videokarim ATI hd 4600 Series
Sztem vinnie kéne
GTA IV simán fut..
a modelleket az FPS Banana.com rol szedtem le...
Felfrissitettem az összes drivert ...es semmi változás nem történt...azthittem most jo lesz
de tévedtem, aprobléma még mindig fent áll :(
-
kowy3 #6437 Felfrissitettem az összes drivert ...es semmi változás nem történt...azthittem most jo lesz
de tévedtem, aprobléma még mindig fent áll :( -
kowy3 #6436 a modelleket az FPS Banana.com rol szedtem le... -
#6435 honan származnak a modellek?
nem valami mokolt model? -
kowy3 #6434 Videokarim ATI hd 4600 Series
Sztem vinnie kéne
GTA IV simán fut nemlehetséges :-( -
kowy3 #6433 Videokarim ATI hd 4600 Series
Sztem vinnie kéne -
#6432 Lehetséges. Nekem nincs iylen gondom. -
#6431 esetleg video kártya -
kowy3 #6430 Sziasztok
Olyan problémám lenne hogy most Win7-et használok és ha kicserélek bármilyen fegyvert (models) akkor szaggat a game , és az fps-em 3O alá esik....
Miért lehet ez???
-
#6429 nem is kell lennie, counter-strike.gcf-ben tárol minden modellt hangot stb -
#6428 az gáz -
#6427 erdekes..feltelepitem a cst steamneves mappaman a mappakban nincs semmi...fun.. -
#6426 Naná hogy gondd :D Ami nincs azt nem tudja megjeleníteni. -
#6425 Hm. C:\Program Files\Counter-Strike\SteamApps\steamnevem\counter-strike\cstrike
itt van 5 mappa
cl_dlls
logos
manual
models
es SAVE
az osszes ures alapbol..EZ LEHET A GOND?? -
#6424 ezt szedd le, és másold be őket a cstrike/models/player mappába. Írd felül amit kell, ha nem kell akkor ne. -
#6423 Udv!
Elnezest nincs ekezet.
Az lenne a gondom,hogy felmegyek barmelyik szerverre kiirja : disconnected from the server
bad models:models//pplayer/gs9/gsg9
de..
nem csak ezzel..az osszes modellel csinalja..mikor melyikkel
es hiaba torlom oket akkor is ezt csinalja
mar ujra tettem 3x az egesz steamet cs-t mindent
toroltem az osszes fajlt..de semmi nem hasznal
mar nem birom idegekkel ezt csinalni es szeretnek megoldast...
majd nyomok egy kepet hogy mit ir ki..kerlek segitsetek! -
#6422 Hali.
Szeró konfigban amikor mapot váltok hogy lehetne beállítani azt hogy betöltse a server.cfg-t?Minden egyes map váltásnál a map legeslegelején betöltse a cfg-t.Köszi -
#6421 vedd meg nekem a cs-t és beszélhetsz vele :DDD -
#6420 rossz a faq -
gabeone #6419 Steamen RIZZO vagyok. -
gabeone #6418 5000 forintot ajánlok fel annak, aki eljuttat engem pH0b0S-hoz. Játszik Cs-ven, Left-el, COD-al és BC2-vel is. Az ajánlat KOMOLY! -
#6417 Google a barátod..
Beirod googlebe : cs 1.6 z bot download. Telepíted ahogy readmeben levan írva. Mapokat be kell majd tanulniuk..