Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
"Failed to initialize authentication interface. Exiting..."
(annyira szeretem hogy nem lehet postot editálni
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
felmegyek 1 szerverre és bal egérgombbal kattintok és lefagy az egész CS, újra raktam a cs-t akkor is lefagy mindig lefagy, valószínûleg 1 hack miatt de ez igazából nem is hack hanem inkább addon ami akkor megy mikor meghalok WH ként funkcionál hogy ki lehessen szûrni hogy ki csal...
na most ezt hogy tom "restore" olni hogy ha bármit nyomok ne fagyjon le?
Szedtem le ilyen recoil scriptet,beírtam userconfig-ba játékban elindítom és mikor lövök ak47 hetest formál a falon 1 tárból xD ez miért van?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
2:azért mert úgy gyorsabb, meg rá lehet szokni(detélleg)
2.aki AWP-t használ mikor lõ miért vált késre/kp-ra és vissza?(láttam fpsbanana ilyen scriptet,de nem tudom mi értelme o.O)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Lenne 1 olyan problémám,hogy mikor elindítom a játékot(Half-Life) és rákattintok change game: Counter strike, akkor a játék kikapcsolódik.
Néha kijön olyan ablak,hogy: OpenGL failed...software run és ,ha átváltok softwarere akkor is eza hiba jön ki meg D3D-ben is :SSS 1ik percrõl a másikra történt az egész,de nem találtam rá megoldást.<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Le lehet viszont tölteni és még pár 1.5ös szerót is találsz.
Unknow:amxmodemenu tudja vki mért? help pls 😄
http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com
de körbe is nézhetsz itt, ha van bankkártyád (olcsóbb vmivel)
eom$
http://cdgalaxis.hu/PC/7744/counterstrike-1-anthology.html
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Szeretném megvenni az 1.5 verziót eredetiben (nosztalgiából, középsuliban avval nyomtuk) de nem tudom meg lehet e venni önálló játékként a CS 1.5-öt...Ha kell, használtan is megveszem, vagy újonnan, mindegy.
Légyszi segítsetek, hogy létezik e ilyen?
köszi
üdv
This is the hungarian scene. Love it or hate it 😉
Am itt lehet 2009-es cs 1.6 ot letölteni:
Itt meg a server creatort:http://hotfile.com/dl/19281602/547ba26/Counter_Strike_1.6_Final.exe.htmlhttp://hotfile.com/dl/15083813/1cd5825/SCCS1.6(bydandemate).exe.html
A helyszín: /HUN/T3R Ins(T)in(CT)
IP: 80.249.169.7:27025
Víg játék közben egyszer csak bannolva látom magam a szerverrõl a következõ üzenettel: Crackhunter detect: aimbot.
Igazi bunkó az admin, gratulálok neki! A kontaktok nem lehet felvenni vele, mellékesen megjegyzem: steamen természetesen nem vagyok bannolva, mivel valójában nem volt mit detektálni. Én steames vagyok és még önarképet is töltöttem fel a profilba, ennél jobban vállalni se tudnám magam a neten, ellenben az adminnal aki bannolt ok nélkül.. Ha esetleg más is így járna, ne lepõdjön meg annyira mint én. Tisztelettel: Rizzo
Nem tudom elindítani a cs 1.6ot,mert ezt a fáljt ( mscomctl.ocx )hiányolja,és nemtudom sehogyse regelni.tud ebben segíteni nekem vki?már elég sok helyen körülnéztem de sajna nem tudtam megoldani. windows vista-m van.
Egyébként tessék, most egész olcsó.
Engem kérem itten megloptak, feltörtek, töröltek. Mindjárt embert ölök!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ezt szokta ki irni, hogy CL_FlushEntityPacket a Net em 15mb os és mégis ezt csinálja valaki tud segíteni mi lehet megoldás?
Kösz.
http://1234sdsdsdsd123.mybrute.com
Nemtudtok valami jó progit ami átalakítja a képet spray-é?
Half life logo creator-t próbáltam de elég szar minõségbe nyomja, játékban nemlehet semmit kivenni a képbõl.
Most a HiTagConverter- el csináltam 1-et az már valamivel jobb, de kérdésem h van -e ettõl jobb progi?
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W