7046
  • Boconadi
    lefogadom hogy Shark volt, vagy anonimus :D
  • Czdano
    Normális szerverekre érdemes menni nem szar pubokra. Ez van.
  • byzhouse
    engem Magyar Fun szerverről bannoltak :| pedig 3-4hónapig folyamatosan ott voltam,ismertem adminokat... erre eljött a nap mikor tunkoltam a falat és lelőttem 2-3embert erre elkezdtek gyanúsítani elmondták,hogy csalódtak bennem...és kidobtak. (25+ éves adminok...) és azt mondták,hogy csak akkor hisznek nekem,ha beszélek mikrofonba és steamessel gamelek...

aha persze már nagyon sok 16+ évessel találkoztam akik steamen tolták és csaltak! ha véletlenül olvasná 1ik admin magyar fun szerverről akkor még1szer mondom: Nem Csaltam! nevem: ChypStar*.*,csipszar(kinek,hogy tetszik :DDD)

Ha ismertek adminokat onnan pls kérjétek meg,hogy olvassa el azt amit írtam most :) thanxbai
  • gabeone
    Engem ma kibannoltak waterwave-ről. De megnyugtat a tudat, hogy a feltűnően csalók talán bennmaradhattak. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ma 10:45-kor ok nélkül kibannoltak. Van 10+ játékom steamen, már csak ezért is egyértelmű, hogy nem csalok. Nomeg mert nem a falat nézem! Az adminok meg is nézhetik és el is vehetnék attól a szerencsétlentől az admin jogot. Még csak túl jól sem játszottam..

ID adat: 76561198010261570
  • Boconadi
    azért az AZC-n nem mindig lowok vannak :) De mostmár látom kijaza kergeboci :D
  • Kmarha
    tudom azért irtam hogy kőkemény fun :D semmi komoly, csak a marhulás :)
  • plck
    Szép meg minden csak az a baj hogy olyan lowok ellen jáccol akik el se tudnak találniXDDD
  • Kmarha
    http://www.youtube.com/watch?v=ZHd6H_-Ievk
  • Kmarha
    kicsit fun-oltam.. nincs időm videót szerkeszteni, szóval nyers anyag egymásutánra vágva.. hang-mikrofon beszélgetés direkt meghagyva:

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZHd6H_-Ievk&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZHd6H_-Ievk&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
  • Czdano
    Következő videóm trailere. Remélem tetszeni fog
  • SL
    vegyél egy új gépet
  • plck
    Rakd újra a VINDÓÓÓZT:d
  • itamragy
    Rakd ujra a játékot
  • PttM Fa
    Szevasztok! Valaki tudna nekem segiteni? Belépésnél ezt a hiba üzenetet dobja :

Ráklikkeltem a kattints ide-ra és utána ezt:
  • kowy3

"mi a ráknak teszed fel 2x ugyanazt a kérdést? Azért szaggat mert nem a videókártyád dll fájlait használja."

Ezt hogy érted???
    Mármint a dll.-es dolgot :D
  • kowy3
    Opengl-eb futtatom..

Amugy meg azért teszem fel 2x mert (nekem) nagyon fontos!!

Már próbáltam lehuzni mindent min.-re de semmi...
  • Boconadi
    d3d-en, vagy open gl-en futtatod?

Próbáld meg hogy a videókaridban lehúzol mindent. v-sync, meg élsimítás, ilyenek.
  • SL
    mi a ráknak teszed fel 2x ugyanazt a kérdést? Azért szaggat mert nem a videókártyád dll fájlait használja.
  • kowy3
    Sziasztok
    Olyan problémám lenne hogy most Win7-et használok és ha kicserélek bármilyen fegyvert (models) akkor szaggat a game , és az fps-em 3O alá esik....

Miért lehet ez???

Videokarim ATI hd 4600 Series
    Sztem vinnie kéne

GTA IV simán fut..

a modelleket az FPS Banana.com rol szedtem le...

Felfrissitettem az összes drivert ...es semmi változás nem történt...azthittem most jo lesz

de tévedtem, aprobléma még mindig fent áll :(
  • kowy3
    Felfrissitettem az összes drivert ...es semmi változás nem történt...azthittem most jo lesz

de tévedtem, aprobléma még mindig fent áll :(
  • kowy3
    a modelleket az FPS Banana.com rol szedtem le...
  • itamragy
    honan származnak a modellek?
    nem valami mokolt model?
  • kowy3
    Sztem vinnie kéne

GTA IV simán fut nemlehetséges :-(
  • kowy3
    Sztem vinnie kéne
  • rvn
    Lehetséges. Nekem nincs iylen gondom.
  • itamragy
    esetleg video kártya
  • kowy3
    Sziasztok
    Olyan problémám lenne hogy most Win7-et használok és ha kicserélek bármilyen fegyvert (models) akkor szaggat a game , és az fps-em 3O alá esik....

Miért lehet ez???
  • FSpofon
    nem is kell lennie, counter-strike.gcf-ben tárol minden modellt hangot stb
  • Boconadi
    az gáz
  • attis95
    erdekes..feltelepitem a cst steamneves mappaman a mappakban nincs semmi...fun..
  • Boconadi
    Naná hogy gondd :D Ami nincs azt nem tudja megjeleníteni.
  • attis95
    Hm. C:\Program Files\Counter-Strike\SteamApps\steamnevem\counter-strike\cstrike

itt van 5 mappa
    cl_dlls
    logos
    manual
    models
    es SAVE
    az osszes ures alapbol..EZ LEHET A GOND??
  • Boconadi
    ezt szedd le, és másold be őket a cstrike/models/player mappába. Írd felül amit kell, ha nem kell akkor ne.
  • attis95
    Udv!
    Elnezest nincs ekezet.
    Az lenne a gondom,hogy felmegyek barmelyik szerverre kiirja : disconnected from the server
    bad models:models//pplayer/gs9/gsg9
    de..
    nem csak ezzel..az osszes modellel csinalja..mikor melyikkel
    es hiaba torlom oket akkor is ezt csinalja
    mar ujra tettem 3x az egesz steamet cs-t mindent
    toroltem az osszes fajlt..de semmi nem hasznal
    mar nem birom idegekkel ezt csinalni es szeretnek megoldast...
    majd nyomok egy kepet hogy mit ir ki..kerlek segitsetek!
  • Krumpli 4
    Hali.
    Szeró konfigban amikor mapot váltok hogy lehetne beállítani azt hogy betöltse a server.cfg-t?Minden egyes map váltásnál a map legeslegelején betöltse a cfg-t.Köszi
  • byzhouse
    vedd meg nekem a cs-t és beszélhetsz vele :DDD
  • hungary27
    rossz a faq
  • gabeone
    Steamen RIZZO vagyok.
  • gabeone
    5000 forintot ajánlok fel annak, aki eljuttat engem pH0b0S-hoz. Játszik Cs-ven, Left-el, COD-al és BC2-vel is. Az ajánlat KOMOLY!
  • Czdano
    Google a barátod..
    Beirod googlebe : cs 1.6 z bot download. Telepíted ahogy readmeben levan írva. Mapokat be kell majd tanulniuk..