7046
-
#6496 Köszi ^^ -
#6495 jo kis vidi volt
grat -
#6494 Csináltam egy videót saját, új demokból. Remélem fog tetszeni mindenkinek =D
Íme -
SL #6493 na jólvan akkor. -
#6492 Nope, csak ilyen olcsó kelet eu-i kulcsokat árulnak, ott ugyanis jó áron lehet beszerezni a cuccokat. Magyar boltokban is láthatod hogy legalább 30%-al olcsóbban indul egy új game mint nyugatabbra, van ahol még 'jobb' a helyzet.
Pár évig egy román cég árulta ezeket mo-n is a valve-al együttműködve, itthon a pc dome és a cd galaxis is forgalmazta a kulcsokat. Ezek meg beraktároztak, és most szórják jó áron. Steamen már nem is kapható ez a fajta csomag, amiben a hl+modok és a cs egyben van, de regisztrálni simán lehet. Ez régen mo-n is 990ft volt. -
djsenki #6491 Köszi! -
barmi #6490 -
barmi #6489 A visual c++ -nak van valami nyűge, próbálj meg egy újabb verziót feltenni belőle (vizual c++ -ból), vagy ha a lemezen találsz akkor azt pakold fel. -
djsenki #6488 Megvan az eredeti anhology cd, a tescoban vettem. A blokkot beszkenneljem? Nem is tudsz segíteni, ahogy ez megmutatkozott a vidékiek szidásában is. Hány pesten termett zöldséget ettél? Hány pesten hizlalt disznó húsát etted? -
SL #6487 Steamen van az eredeti! ez átbaszás kérlek szépen. -
#6486 Örömmel segítünk ha befejezed a hazudozást, megveszed az eredetit, és továbbra is ilyen gondjaid lesznek. -
djsenki #6485 Segítségre van szükségem nem hülye válaszokra. Játszanák vele ha nem írná ki folyton ezt: http://kephost.hu/image-E7D3_4C15CD55.jpg -
#6484 akkor játssz azzal :) -
djsenki #6483 Igaz én még drágábbért vettem de eredeti. -
#6482 Most épp 975Ft az eredeti. -
djsenki #6481 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni CS 1.6-hoz. Játék közben véletlenszerűen mindig megjelenik egy hibaüzenet, leokozom majd kilép a játékból. Eddig semmi gond nem volt vele, már próbáltam újratelepíteni az se használt.
Kép: http://kephost.hu/image-E7D3_4C15CD55.jpg -
#6480 -
#6479 Auto nem segített, de közben már megoldottam cs hu-n kaptam egy jó ksi infót. Élsimítást lejjebb kellett venni ... nem is értettem miért lett ilyen máskor sose volt ilyen jellegű problémán. -
#6478 épp meg akartalak dícsérni, h jpg-ben mutatod a képet. milyen kábellel kötötted össze a gépet és a monitort? ha analog, probálkozz az "auto" gombbal a monitoron -
#6477 Sajnos itt annyira nem látszik a homályosság a képromlás miatt, de iszonyat zavaró a szemem kiesik tőle ... -
#6476 Sziasztok, aki tud azt kérem segítsen pls. CS 1.6-ban homályos a menü valamint a játéban a kép is. Nem tudom mitől lett ilyen korábban semmi baja nem volt, érdekes, hogy Source-ban semmi ilyen probléma nincsen. Itt egy kép, hogy miről is beszélek, kérlek segítsetek. -
#6475 :DDD -
SL #6474 a kovetkező tanáccsal fordulok hozzád....
töltsd le a steamet a steampowered.com-ról
-
#6473 a kovetkezo gonddalfordulok hozzatok....
feltelepitem a cs cd-rol a steamet
es megnyitom akkor update-l..
betolt 100%ra es elolrol kezdi
ez mia szar????nemtudok emiatt jatszani kb 1 hete -
SL #6472 jolvan már :DD ez amúgy zombie módhoz kell -
#6471 jól teszed :D -
#6470 Nem tudom mi ez a laser dolog, gondoltam hogy +laser a konzolparancsa. Bocsi hogy ilyen láma vagyok, legközelebb meg se szólalok :/ -
SL #6469 bind x +setlaser
czdano: /facepalm -
koppi2 #6468 kössz -
#6467 bind "x" "+laser" -
koppi2 #6466 csÁsztok
valaki le irná nekem a lézer bind et
valami bind x + laser
irja má le valaki -
#6465 mar megcsinaltam!tobszort felulirtam
#6463 mar megcsinaltam 5x....
-
#6464 #6424 -
SL #6463 töröld le a cs-t és rakd fel újra -
#6462 csatlakozok egy szerverhez
kidob a jatek es ezt irja ki fatal error cimszo alatt..
models/player/arctic/arctic.mdl has been modified since starting the engine. Consider running system diagnostics to check for faulty hardware.
mi lehet a baj? -
#6461 Nekem nem frissült most, de majd megnézem. :) -
SL #6460 nekem most frissített a steam és jó lett -
#6459 Srácok!
Akad az egész játék, viszont azt vettem észre, hogyha a steam.exe és a hl.exe prioritását LOW-ra állítom akkor jó. Kérdés: Nem lehet ezt valahogy másképp megoldani? Enyhén idegesítő.. -
SL #6458 töröld ki a config.cfg-t mert valószínű olyan szerón voltál amelyen auto-bind volt. -
#6457 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem :D . Pár napja cs-ben nem tudok kersztbe menni (W+A, W+D), ez mitől van, és h lehet kilőni? :D