7046
  • plck
    Faszom valaki tanítson már meg tunkolni:@
    Nekem mindig annyira fölé szór a fegyó hogy az nemigaz.Amikor másokat nézek látom hogy nekik meg alá.mia picsa???
  • SL
    nekem d-re van felrakva steamel együtt és nem ad be semmi hibaüzit
  • Pepsi Twist
    -.-

• Pepsi Twist
    ez most komoly?

ezt még mindig nem javították? vagy van valami megoldás hogy ne kelljen a C-re rakni mindent? mert jelenleg nálam ott 500mb szabad hely van és nem is lesz több SOHA...
  • plck
    xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • [HUN]FaTaL
    Hagyd már szegényt, csak hű a nickjéhez. :D
  • Czdano
    Rofl :D
  • SL
    na takarodjál innen! 6 hozzászólással ezelőtt írtam le neked.
  • retardált
    Sziasztok onlinen szoktam játszani egy zombis serveren és atöbbiek mind ilyen lézereketraknak és én nemtudom hogy kell.Ha valaki megmondja a megoldást megköszönném.
  • plck
    Hát sajnos a problémámat nem oldotta meg:(
  • plck
    Köszi szépen megpróbálom.
  • Boconadi
    nincs megfelelő hangszintre állitva a mikrofonod.

másszóval halknak érzékeli a játék a beszéded. Húzz fel minden csuszkát az optionsban. ha nem segit akkor lehet hogy tul kevés adatot küldessz a szerver felé

jobbat nem tudok kitalálni.
  • plck
    Az nem tudjátok hogy miért lehet hogy játékba akad a hangom, de úgy hogy a többiek azt hiszik hogy szaggatottam nyomom a "k"-t:S
  • SL
    konzolba beírod: bind v +setlaser majd enter és a "v"-vel fogsz tudni lerakni lézert, de ezt már többen elmondták neked szerintem a szerveren köztük én is.
  • retardált
    sziasztok onlinen szoktam zombis sserveren játszani hogy lehet olyan lézert szerezni???
  • itamragy
    Ha valakinek kell a FAQ itt van!
  • Czdano
    Mondd mi érdekel és elmondjuk :p
  • Dency
    FAQ-t javítsa már valaki.
  • itamragy
    Hali!
    Az egyik szerveren lattam hogy az admin a palyat szerkeszti cs-ből ez hogy lehetséges?
  • Czdano
    Csapattársam nemrég lőtte egy komolyabb csapat ellen BECUP ligán...
  • Boconadi
    tök mindegy, mert nem foogsz gyorsabbaaan lőni attól. a játék ugyanúgy pörgeti az animácciót, csak te nem látod
  • mozart #6515
    Sziasztok!

A napokban vett a tesóm egy notebookot. Így, a netet megkellett osztani. Vettem egy D-Link DIR-300 routert. Most ő wifin keresztül én meg kábelen keresztül netezem. Eddig nem is volt gond. De amikor felléptem egy szeróra, akkor a pingem 80 és 2600 között ugrált.

Eltudja nekem mondani valaki, hogy hogyan lehetne orvosolni ezt a problémát? :S

Netem: UPC - 15 mb/s
    CFostSpeed-et próbáltam már.
  • starpee
    Köszi a gyors választ remélem igazad van
  • SL
    Az hülyeség, nekem nem vett le átutalási díjat. Ez olyan mintha bevásárlóközpontban vásárolnál egy játékot bankkártyával.
  • starpee
    Sziasztok.azt szeretném kérdezni hogy ha steamen keresztül veszem meg a CSt akkor van átutalási díj?mert az állítólag plusz 2200 FT:S Sürgő lenne..Előre is köszi
  • FSpofon
    play hard go pro
  • hitman090
    És utána?
  • hitman090
    És utána?
  • FSpofon
    readmeben lévő mappába tedd bele
  • hitman090
    Ezzel mit kezdjek?
  • FSpofon
    hltv models
  • hitman090
    Esetleg más ötlet?
  • hitman090
    Nem hiszem mert már láttam ilyet és ezt belehet állítani csak nem tudom hogy:(.Tutira nem HLTV
  • exTrem
    Ezt a HLTV miatt látod így.
  • hitman090
    Sziasztok

Lenne egy olyan gondom hogy amikor cs-ben fegyvert váltok akkor ugye annak van hogy is mondjam "animációja".
    Azt szeretném megcsinálni hogy ne legyen animációja hanem jelenjen a kezembe azonnal amikor váltok.
    Aki nem értené miről beszélek itt egy videó.

Próbáltam a hud_fastswitch 1-et de az nemvolt jó.
    válaszokat előre is köszönöm.
  • Adaminho
    Nekem a GPS Gui segített:O
  • [HUN]FaTaL
    A szaggató egérre még mindig nincs megoldás a priority állításán kívül? Elég idegesítő...
  • Czdano
    1. Nézd meg fut-e még valami netes alkalmazás a háttérben.
    2. Konzolba
    rate 20000
    cl_updaterate 80
    cl_cmdrate 80
    ex_interp 0.01
  • Big Bad Ryder
    Hali. Amióta steamen játszom dupla annyi a pingem. Ez mitől van? Ugyanazon a szerveren tolom mint a tört klienssel, a netem is ugyanaz, csak a latency a duplája. Előre is köszönöm.
  • byzhouse