7046
-
#6536 Faszom valaki tanítson már meg tunkolni:@
Nekem mindig annyira fölé szór a fegyó hogy az nemigaz.Amikor másokat nézek látom hogy nekik meg alá.mia picsa??? -
SL #6535 nekem d-re van felrakva steamel együtt és nem ad be semmi hibaüzit -
#6534 -.-
-
#6533 ez most komoly?
ezt még mindig nem javították? vagy van valami megoldás hogy ne kelljen a C-re rakni mindent? mert jelenleg nálam ott 500mb szabad hely van és nem is lesz több SOHA... -
#6532 xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#6531 Hagyd már szegényt, csak hű a nickjéhez. :D -
#6530 Rofl :D -
SL #6529 na takarodjál innen! 6 hozzászólással ezelőtt írtam le neked. -
retardált #6528 Sziasztok onlinen szoktam játszani egy zombis serveren és atöbbiek mind ilyen lézereketraknak és én nemtudom hogy kell.Ha valaki megmondja a megoldást megköszönném. -
#6527 Hát sajnos a problémámat nem oldotta meg:( -
#6526 Köszi szépen megpróbálom. -
#6525 nincs megfelelő hangszintre állitva a mikrofonod.
másszóval halknak érzékeli a játék a beszéded. Húzz fel minden csuszkát az optionsban. ha nem segit akkor lehet hogy tul kevés adatot küldessz a szerver felé
jobbat nem tudok kitalálni. -
#6524 Az nem tudjátok hogy miért lehet hogy játékba akad a hangom, de úgy hogy a többiek azt hiszik hogy szaggatottam nyomom a "k"-t:S -
SL #6523 konzolba beírod: bind v +setlaser majd enter és a "v"-vel fogsz tudni lerakni lézert, de ezt már többen elmondták neked szerintem a szerveren köztük én is. -
retardált #6522 sziasztok onlinen szoktam zombis sserveren játszani hogy lehet olyan lézert szerezni???
-
#6521 Ha valakinek kell a FAQ itt van! -
#6520 Mondd mi érdekel és elmondjuk :p -
#6519 FAQ-t javítsa már valaki. -
#6518 Hali!
Az egyik szerveren lattam hogy az admin a palyat szerkeszti cs-ből ez hogy lehetséges? -
#6517 Csapattársam nemrég lőtte egy komolyabb csapat ellen BECUP ligán... -
#6516 tök mindegy, mert nem foogsz gyorsabbaaan lőni attól. a játék ugyanúgy pörgeti az animácciót, csak te nem látod -
mozart #6515 Sziasztok!
A napokban vett a tesóm egy notebookot. Így, a netet megkellett osztani. Vettem egy D-Link DIR-300 routert. Most ő wifin keresztül én meg kábelen keresztül netezem. Eddig nem is volt gond. De amikor felléptem egy szeróra, akkor a pingem 80 és 2600 között ugrált.
Eltudja nekem mondani valaki, hogy hogyan lehetne orvosolni ezt a problémát? :S
Netem: UPC - 15 mb/s
CFostSpeed-et próbáltam már. -
starpee #6514 Köszi a gyors választ remélem igazad van -
SL #6513 Az hülyeség, nekem nem vett le átutalási díjat. Ez olyan mintha bevásárlóközpontban vásárolnál egy játékot bankkártyával. -
starpee #6512 Sziasztok.azt szeretném kérdezni hogy ha steamen keresztül veszem meg a CSt akkor van átutalási díj?mert az állítólag plusz 2200 FT:S Sürgő lenne..Előre is köszi -
#6511 play hard go pro -
hitman090 #6510 És utána? -
hitman090 #6509 És utána? -
#6508 readmeben lévő mappába tedd bele -
hitman090 #6507 Ezzel mit kezdjek? -
#6506 hltv models -
hitman090 #6505 Esetleg más ötlet? -
hitman090 #6504 Nem hiszem mert már láttam ilyet és ezt belehet állítani csak nem tudom hogy:(.Tutira nem HLTV -
#6503 Ezt a HLTV miatt látod így. -
hitman090 #6502 Sziasztok
Lenne egy olyan gondom hogy amikor cs-ben fegyvert váltok akkor ugye annak van hogy is mondjam "animációja".
Azt szeretném megcsinálni hogy ne legyen animációja hanem jelenjen a kezembe azonnal amikor váltok.
Aki nem értené miről beszélek itt egy videó.
Próbáltam a hud_fastswitch 1-et de az nemvolt jó.
válaszokat előre is köszönöm. -
Adaminho #6501 Nekem a GPS Gui segített:O -
#6500 A szaggató egérre még mindig nincs megoldás a priority állításán kívül? Elég idegesítő... -
#6499 1. Nézd meg fut-e még valami netes alkalmazás a háttérben.
2. Konzolba
rate 20000
cl_updaterate 80
cl_cmdrate 80
ex_interp 0.01 -
Big Bad Ryder #6498 Hali. Amióta steamen játszom dupla annyi a pingem. Ez mitől van? Ugyanazon a szerveren tolom mint a tört klienssel, a netem is ugyanaz, csak a latency a duplája. Előre is köszönöm. -