Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam-s csével lehet valahogy botok ellen játszani?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
A cs nek kell a feltöltés is mivel lövöd az ellent és a letöltés is mivel kapod a golyókat.
Tehát a magas ping és a laggolás szerintem lassú net miatt van.
Én ezt látom magyarázatnak.
valaki megtudja mondani hogy miért laggolunk tesómmal két gép van mindenböl ki vagyunk lépve töltésböl utorrentböl stb..a net 2 megás és ping 500- körül van. ha valaki tudja az írja már le
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
nékem oly kérdésem lenne hogy fent van a steames cs, de szeretnék játszani botokkal is, feltolok egy non-sztímeset kreálnám a szobám és a játék infó elemzésénél megakad a töltés
próbáltam már 6 féle verzióval, szóval nekem ötletem nincs
az eredeti cs tökéletes
valakinek vmi ötlet?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Utána kérdezek majd a szerver szolgáltatónál, hogy akkor, hogy van ez.
Ha igen akkor azt hogy tudom ellenõrizni vagy beállítani, hogy ideális-e sajnos nem vagyok egy agytröszt-e téren.😞
az exec gps.cfg-vel tudod betölteni a configot, bár ha egyszer már lefutattad álltalában megtartja az állapotot.
"gl_monolights" is "0"
"gl_overbright" is "0"
"gl_clear" is "0"
"gamma" is "3"
"cl_nosmooth" is "0"
ex_extrapmax 1.2 - Locked by GPSGUI
"cl_smoothtime" is "0.1"
"cl_timeout" is "35"
"max_smokepuffs" is "120"
"cl_pitchspeed" is "225"
"rate" is "20000"
"cl_cmdrate" is "101"
"cl_updaterate" is "101"
"cl_dlmax" is "128"
"ex_interp" is "0.01"
"cl_cmdbackup" is "2"
"cl_minmodels" is "1"
"cl_corpsestay" is "240"
"crosshair" is "1"
"fps_max" is "101"
"developer" is "0"
[ GPSGUI Config Loaded ]
console dumped to condump003.txt
Ca
ez van oda írva, de ebbõl nem sokat értek😊
Van amit még meg kell csinálnom?
Miért van az, hogy mindig balkar és jobbkart ad acs.Amx van a szeromon másnak nem adja csak nekem.
Sokan mondjak, hogy amx miatt, de más simán osztja a fejeseket.Én meg csak balakart lövök.Haverommal kipróbáltuk és egy helyben ált én becélozva löttem fejet és balakrt írt ki és kb 15 pötyögtetõs golyótól halt meg.Nekem furcsa.Meg volt amikor m4 fejes adott és 64% sebzett. Ezek kb 3 hete jelentkeztek a cs-ben .Valami ötlet?
Nemtom hová írjak sehol sincs aktivitás...
Mi a franc van akkor ha azt írja ki a steam hogy "Connection to Steam Client failed" ???
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért
Jobban teszed, ha cs:source helyett azzal a verzióval kezdesz játszani, amirõl ez a topic szól 😊
] mat_dxlevel 80
Error: Material "debug/debuglightmap" uses unknown shader "LightmappedGeneric_dx8"
telepitve van a videokártyám, szoval mi a baj? Kösz a válaszotokat!! 😊
arról szeretnék érdeklõdni hogy routerrel osztot net esetén hogy tudom megoldani hogy multiban tudjam nyomni az 1.6ot?
köszi
Ahogy drága szopko barátunk mondaná: -Ér fingani?Ha nem akkor csaltam... Erre én szájba vágtam...még mindig nem tudom hogy miért