Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
OK... 😊)))

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Elküldtem KandurEX-nek az angol verzióját!

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kandurex
Akkor, akit kértem és most néz be ide: Köszi az önzetlen segítséged, de már megoldva. Még1 thx!.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PLackó
lefordították.köszi a segítségedet.

Kandurex
Ezt az üzit kellene lefordítani : #196

😊)

dr Kotász
A vásárlás feldogozás alatt. Befejezés után értesít a Steam. Addig nem játszhatsz.
PLackó
Valahogy így kéne kinéznie:

Kedves Valve.
Én megvásároltam a Half Life Generation 3 -at de a kapott CD kulcsot nem fogadta el a steam.Pedig külön az online játék miatt vettem meg a játékot.Kérem küldjenek egy egy mûködõ CD kulcsot.

Köszönettel: Polgár László Magyarországról.

PLackó
oké.

Kandurex
Figy Lac, az a legegyszerûbb ha meg írod magyrul és úgy vágod be ide, vagy másik topikba, az esetek 90% -ban valamelyik rendesebb lefordítja.

PLackó
köszi szépen,megpróbálom.

M@TriX
megvolt, de tudnak a problémáról, úgy tûnik nem csak nálam jött elõ, szóval megnyugodtam 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kandurex
csak olvasni, írni nyögök meg nyelek 😞, nézz be a magyarítások topikba vagy a feliratok.hu fórumra, tele van jobbnál - jobb angolossal.

PLackó
már itt írták hogy nekik segített.nem tudsz kicsit angolul?😞

Kandurex
Restart.

M@TriX
és a #183-ról mi a véleményed?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kandurex
Egy bankos kártyásos OTPses virtualos számlásos megoldással 3 e pezóért vegyél másikat, az tuti jó lesz. Persze azért próbálkozhatsz is.

Kandurex
Lackó, még nem volt rá példa, hogy a VU küldött volna kulcsot bárkinek is 😞

PLackó
[email protected]
erre a címre kellene küledenem emailt hogy adjanak egy mûködõ cd kulcsot mert ezt a steam nem fogadja el.pedig 7 k ért vettem.

PLackó
valaki segítsen aki tud angolul!légyszi!

M@TriX
mi a szar van a STEAMel?
most updatelte nálam, a HL2 surveyt megcsináltam aztán play games, CS és ez lett:

miért milyen lóvé kell neki?

fitutufi
--->>counter strike: condition zero steam crack <<-- egy ilyen nevezetû cracket keresnék akinek van az küldje el a [email protected] -ra vagy irjon egy hozzászolást hol akarja elküldeni !! plz fontos lenne ! köfike elõre

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
http://www.nforce.nl/index.php?do=listsection§ion=2

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

a 'nyomtatas' kizarolag a vivendi feladata (meg hogy eljutassak az uj kulcsok listajat a valve reszere), ezt ok rontottak el, a valve nem tud mit csinalni, 1 keyt 1x lehet hasznalni, ezen nem fognak valtoztatni emiatt.

dikki*yysw
Majd abban a topicban megkérdezed, ez az 1.6-é. CS2 amúgy még nincs, CS:Source van.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

-í +y

Hello letöltöttem a CS2-t s nem tudom elindítani.Ezt csak úgí lehet elindítani ha van neted?

Palleon_home
Magyarországon ez nem reális elvárás.

dikki*yysw
Vagy csak szerintem reális elvárás, hogy ha megveszek egy játékot, akkor ne kelljen képeket csinálnom a számláról, leveleket megfogalmaznom, és rohangálnom a keyem után..?

dikki*yysw
Követtem, oda jutottam (hû de érdekes, hogy valaki képes volt gondolkozni, és ajaj, nem lehet leosztani). Tehát szerinted a Valve nem tehet arról, hogy duplicate a cd-keyem, merthogy az általuk készített játékhoz az általuk üzemeltetett oldalon a forgalmazó VUgames emailcíme van megadva, és nem az övék? Ügyes.

.

toMpEr
www.counter-strike.hu -n fent van, de csak akkor tudsz vele jatszani, ha van original hl keyed

Tibor
valaki megmondaná, hogy honnan lehet letölteni a CS-t?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

PLackó

PLackó
valaki segítsn aki tud angolul!légyszi!

PLackó
köszi.és tudnál segíteni hogy mit írjak?nem nagyon tudok angolul.

Palleon_home
[email protected] küldj egy mailt.

M@TriX
letöltöd a STEAM-et, install, updateli magát, aztán a menübõl kiválasztod a CSt amit letölt és mehet a gém...

Sziasztok! Valaki tudna mondani egy jó configot CS-ben, amivel a legoptimálisabban lehet játszani? Mouse speed, gamma, keyboard, felbontás etc. Esetleg eltudná nekem küldeni email címemre? Köszke

poX3ll
izé A HL van itt eredetiben

Practice makes perfect.

poX3ll
Nah itt van cS de az tirja h steam szerverekn nem jó csak won.net szerveren. Akor most meiket rakjam fel.1.5 patch vagy 1.6?

Practice makes perfect.

M@TriX
games/ és töltsd le a CS-t... vagy a HLt

poX3ll
HELP!! MA hozzák ki nekem a HL-t fel kell raknom rá az 1.1.0 patchet eddig tiszta. De most letöltöttem az 1.6 steam valamit regisztrálom magam vagyyis new account és utána mi leyen server browse vagy mi?
kösz

Practice makes perfect.

PLackó
köszi.és akkor most szerinted kinek mit írjak hogy küldjenek valamit?

Palleon_home
Én a MediaMarktban vásároltam egy Half-Life-ot július elején. Hasonló volt a probléma, duplicate cd-key. Az N-tec-tõl kaptam újat, de azt is reggelte már valaki a Steamen. Írtam a VU Games-nek, elküldtem a játék dobozáról a scant és a nyugtáról. Megírtam mi a probléma. 3 hét elteltével küldtek új kulcsot és már mûködik is.

Amúgy az N-tec-nél azt mondták, hogy a gyártó kétszer nyomta ki ugyanazt a Half-Life sorozatot. Így ami a boltokban kapható, az jó eséllyel duplicate cd-key-t fog produkálni.

A Valve nem tehet errol, ha megnezned az oldalukat, akkor ide jutnal, itt meg ha jol latom nem Valves contact van megadva.

toMpEr
Egyik haverom elfelejtette a jelszavat meg az az email cime se el mar amit ott megadott es azt irtak neki vissza, hogy ha elkuldi nekik postan az eredeti cd-t, akkor kap masikkeyt 😛

plas
Ha a
JavaScript:put('violent')STEAM így folytatja nem marad sok felhasználójuk bázz...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

dikki*yysw
Köcsög valve meg sztím, beírom a vett, bontatlan csomagolású HL-em keyért, erre kiírja hogy duplicated cd-key.
Írok nekik levelet, erre annyit sem mondanak hogy kösz a leveled bazmeg megkaptuk de leszarunk.

plas
Srácok, most frissítettem a Steamet.
Minden rendben ment, ASE-t újrainstalltam, connect...
Elkezdi letölteni a security modult, majd kidob egy hibaüzenetet, és kalap!
Ezt írja:

" You have been disconnected from server.Reason: Error verifying steam userID ticket (server was unable to contact the autenthication server, 35 ) "

Volt már vkinek ilyen problémája? Ez a fostalicska Steam egyrejobban kezd idegesíteni...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Davidus
kösz

V9ykn8_TZL0