7046
-
boyboy #1553 SEGÍTSÉG!!! Amikor elindítom a cs 1.6-ot akkor megnyomom a nullát ,bejön a konzol és beírom hogy connect majd utánna a szerver IP címét és azt írja ki hogy "Invalid CD key", ilyenkor mit kell csinálni????? -
#1552 az ogc superhero serveren vok admin :P
http://superhero.uw.hu/index.php?page=all&pageid=2
itt vannak a herok. Ha lelosz vki XPt kapsz, ha elered az xp-hatart, szintet lepsz, amikor valaszthatsz uj herot. ilyen eccerű :P
az ogc-s mill-re? nem tom, de van uj ip :P amin a servert én per pil nem látom :-% -
hup #1551 Super Hero Mod ebbe valaki beavatna? -
#1550 Ilyenkor az, hogy nem jöttél ide kérdezni mielőtt megvetted és az hogy nem olvastad el a hátulján hogy mi jár hozzá.
Uganis a HL antologiában nincs CS.
Az a CS antologiában van, szinte ugyanolyan a doboza!
Ez a doboz -
#1549 Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy megvettem a Half-Life Anthology-t hogy tudjak counter strike-ozni.
Csinálok felhasználónevet, regisztrálom a cd key-t, a Half Life update 100%-ig megy, de a counter strike azt írja ki "Pre-load complete.
Ilyenkor mi van? -
#1548 thx -
#1547 mill-re mi a password? -
#1546 waypoint = az amit a bot használ a téjékozodáshoz a palyán (*.pwf file asszem :S)
A botokhoz elvileg jár waypoint szerkesztő, bár asszem pont abban az "all in one packban" nincs benne. -
#1545 2.Iratsz rá ismerőssel waypointot (én ezt szoktam :D)
Ez mit jelent, társamnak kell futkoznia a pályán? Hogy kell csinálni? -
#1544 Én innét töltöttem le! -
#1543 Szabi84? :$ -
#1542 Nekem csak nuke-ra van, az is valahol a winyo mélyén... :S -
#1541 gondoltam, de nem tudtam h így hívják. vki nem dobna nekem össze 1 ilyen map-pack-et, mert sajna csak kevés ilyen mapom van (2-3) pls! -
#1540 WH-map = átlátszó falu alap de_xyz map változatok, faltunk gyakorlásához.
Három lehetőséged van
1.Irsz rá te waypointot
2.Iratsz rá ismerőssel waypointot (én ezt szoktam :D)
3.Zbotot használsz... -
#1539 milyen az a WH-s map, mert nekem csak a wallhack jut eszembe :) -
#1538 Sziasztok! Leszedtem WH-s mapokat, és szeretnék betenni botokat(Zbot-al megy), de az All in One-hoz nem találok waypontokat WH-mapra, úgy meg nem működik ha átirom a waypont nevét a WH-s map nevére! Szóval sikerült valakinek betenni botokat, ha igen ossz meg velem, hogy kell! -
zoolee #1537 Csak azért voltam ebben ien láma mert én az 1. napon már HLSW -t használtam. -
zoolee #1536 Jajaja ooks vágom.... -
#1535 find servers:
internet/favorits/lan/spect/last played vmi vmi ilyesmi fülek vannak :P -
zoolee #1534 Gyikom olyat még nem láttam de lehet hogy csak el felejtettem 4 hónap óta nem cs ztem.
Az hol van ??? -
#1533 igen, a lan lapfülre kattintva -
#1532 ha new game-t inditasz, akkor az csak lanon megy. Ha beirod h sv_lan 0, akkor már az adatok a netre is kimennek az online stemeden. -
zoolee #1531 KIcsit láma vok lan ban. -
zoolee #1530 Mér??
Ők látják ???
-
FLeK0 #1529 ő netes játékról beszélt
lanon semmi mást nem kell csinálni, csak 1 servert a new game menüből, a többi meg csatlakozik. -
zoolee #1528 oks értem...
És akkor csak azt kell csinálni amit CZgobe mondott ???
Még nem lanoztam. -
FLeK0 #1527 Nincs ilyen "lan verzio", sosem volt, az tört változat. A steamet elindíthatod net nélkül is, és akkor játszhatsz vele csak lanon. Ha meg internetkávézókhoz hasonló helyekre kellene legálisan, arra ott a cybercafé program a steam oldalán. -
zoolee #1526 De van az LAn verzio.
Azt hol lehet legalisan meg venni vagy letölteni ??
Sztem steam oldalán már nincs. -
FLeK0 #1525 kapni? esetleg oroszországban, ott árulnak tört játékokat boltokban :) -
zoolee #1524 éS 5 MP UTÁNN AKTíV LESZ A MENTÉS IKON. -
#1523 akkor vali most pontosan privibe irjal le hogyan kell csinani szorol szora -
zoolee #1522 B@zdmár meg.....
KI van írva...........
A 889. HSZBAN VAN 1 PROGI AMIVEL LEHET WAD BA MINTENI. 1 SZRŰ ÉS CSODÁLLATOS
nEM KELL TÖBB LÁMA KÉRDÉS!!! -
#1521 adjatok please egy olyan linket amelyben van valamilyen program ami tud wad-ban menteni me en semmi szart nem talalok??
-
zoolee #1520 Uff...
Most jut eszembe..
Minek a sok hülyeség ??
Tényleg..
Az 1.6 lan verzióját lehet még kapni ??? -
#1519 kétlen, mert azt a server nem csatlakozik a netre... ha nem írod be h sv_lan 0, akkor nem tudnak csatlakozni -
#1518 Elég ha new game-t indítasz oda is betudnak csatlakozni a haverjaid, a friends-en keresztül! -
#1517 lehet a te gépeden is a szerver (még ezt sem tudjátok???) csak épp be kell írni azt h "sv_lan" "0" -
zoolee #1516 Igen Én elmondom...
Előkell fizetni....
De ennél nem mondok többet.
Ne mindent mi csináljunk.
Csinálj te is valamit. -
FLeK0 #1515 nem -
#1514 sziazstok fontos lenne valmelyik ötök leirná hogy kell privát szervert csinalni ahova masok fel tudnak lépni nme lan szervert hanem simát valki leirná?