Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Az lenne a problémám,hogy az állítólag ingyemes cs1.6-os countert a steam installerrel együt letöltöttem a következõ linkrõl: http://download.gamezone.cz/HL/Steam/SteamInstall_CS.exe ;installáltam,csináltam a steammel acountot,ezután elindítottam,de a play games ablakában a steamnek nem volt ott az 1.6-os cs!
Mi lehet a probléma,mit csinálhattam rosszul??
Vagy valaki leírhatná részletesebben hogyan tegyem fel?!!
Nemtudom az ujjakkal egy fejest nem tudtam lõni max mákból.
Valaki segítsen könyörgöm, regisztráltam a cz-t az accomra és azóta a szar cz-s modellek vannak a sima cs-ben is. Már ujraraktam letöröltem mindent de ugyanaz. Hogy a ....-ba lehet visszarakni a sima 1.6-os modelleket??
Kösz
http://www.madaraszautosiskola.hu
Az lenne a gondom, hogy nem tudok bejelentkezni a FRIENDS-be?!
Mindig kiírja, hogy connecting... , aztán semmi.
Valki tudna segíteni?
Elõre is köszi!
http://www.madaraszautosiskola.hu
a HL-t még nem fejezte be... <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
most néztem emg a steam monitort... 😄
azért kössza segítséget!
az lenne az én történetem,hogy tegnap volt winreinstall, plusz sp1 helyett fel lett téve az sp2
ma feltettem vissza a CS 1.6-ot, és amikor csatlakoznék egy szerverhez, elkezd ugye tölteni a game, és mindig megáll ott,hogy Percaching resources, feladatkezelõvel megnéztem, az volt kiírva,hogy Nem válaszol...
mi lehet ennek az oka?
és hogyan lehet orvosolni, ugyanis megpusztulok cs nélkül... 😉
Csinálok egy helyi lan versenyt és az kell, hogy mindenki egyugyanazon beállításokkal játszon. Ne legyen ratehaxolás.
Igyunk sört jól!
szabalyozni a tobbit legfeljebb valami kulso serverpluginnel lehet, de folosleges, mert minden nethez/szerverehez mas ratek kellhetnek egyeseknek.
Tud valaki ebben segíteni????
Igyunk sört jól!
volt egy xp reinstall és azóta ilyen
HELP
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Megy a szerver!Kipróbáltam!Király!!
Csak szerintem nem túl sok ember lehet bent, mert nem bírja a gépem, ill. a chello! De majd kipróbálom több emberrel is!
Egyébként az Ase miért nem látja?Milyen szervereket lát?
A játékban a szerver keresésnél azért kiírja! De másoknál is?
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
A szerver létrehozásához egyébként mit kell elindítani?
Pl: source-ben van egy exe fájl, de itt nem találok.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Egy kérdés!
Hogy hozhatok létre egy saját szervert? MI kell hozzá? Milyen erõforrás?
Csak egy mezei otthoni szgépem van chelloval.Jó-e hozzá?
Bocs, ha túl egyértelmû dolgokat kérdezek!
Köszi!
http://goo.gl/gd6Zi5
Elmondanám, hogy mi nálam a nagy cs helyzet és megköszönném a segítséget!
Szóval volt fölrakva nálam egy régi HL 1-es CS 1.5-ös patch-csel.
Halottam az 1.6-ról, meg arról, hogy egy ideje már csak a Steamen keresztül lehet neten át játszani. Letöltöttem a SteamInstall.exe-t és csináltam egy accountot eredeti cd kulccsal. Amikor próbáltam a cs-t elindítani, vagy 40 percig várakoztatott (talán update-elt), ezután elindult a játék és szép új zöld menüje lett, láttam szervereket is, csak épp a join now gomb megnyomása után nem történt semmi.
Kérdés: Miért nem tudok játszani?
Honnan tudhatom meg biztosan, hogy fönnt van -e az 1.6, mert szerintem kevés ideje volt a Steamnek letölteni és az eredeti cs könyvtáram ráadásul változatlan?
Honnan tudom letölteni a hivatalos 1.6-ost, ha mégsincs fönnt?
A válaszokat köszönöm!
Amúgy nem tudja valaki CS:S-ben hogyan kell fps-t kiíratni?
BomBa
A Steam browse games menujeben a register gombnal kell megadnod egy HL/CS/DoD/CZ cdkulcsot, s akkor bekerul a CS a jatekok koze.
A segítségeteket szeretném kérni...
A probléma a következõ:
-telepítettem egy régi,dobozos Half-Life-ot.
-Update-eltem 1.1.1.0-val.
-Fölraktam rá a CS 1.5 Full-t.
-Föltelepítettem a SteamInstall.exe-t a C:\Sierra\Half-Life mappába.
-Bejelentkeztem sikeresen,update megvolt.
De! A Play Games - listában nem jelenik meg nekem a CS 1.6!!
...és nem tudom hogyan varázsoljam bele, hogy mûködjön is...
(ASE se látja.(
Ui.: Mellesleg az hogy lehet, hogy megy az 1.5, de ASE nem talál magyar szervert???
Elõre is köszi!
Mikor szeretnék bejelentkezni a Steam accountommal, ezt írja ki:
Your account has disabled.
3-4 ezer forint körüli áron Obinetes Counter Strike (Source is)
bérelhetõ!!!!
Akit érdekel, írjon a címemre...
én is csodálkoztam,hogy rögtön küldtek egy kulcsot,és nem gyõztek elnézést kérni😄meg azt sem tudtam hogy elfogadják a scannelt képeket.
húúú de boldog vagyok,nagyon király vele multizni😉
(vicc volt)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
szerintem látszani fog a cd úgy is.
Tehát: 1db jpg formátumú kép a megvásárolt CDk -rõl. Aztán 1 kép a CD - kulcsról és a számláról, asszem.
kb. ennyi.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Dear customer:
Thank you for contacting Vivendi Universal Game's technical support. In efforts resolve the issue that you are having, please follow these instructions.
We need: (attach to email) NO .RAR files
1)A jpg Picture of the actual CD/CASE/BOX,
2)A picture of the CD KEY
3)A picture of your receipt if purchased in the within the last 90 days, so we may better help you. We will then verify and reissue CD-Keys accordingly.
Sincerely,
Vivendi Universal Games
Online Support
ps. For more help you can try to email: [email protected]
Please include all messages when replying this is a automated reply. do not send duplicate emails if you already recieved this we will get to your email accordingly.