7046
-
Crazy Mate #1593 Erről amikor csinálom a mapotról kicsit bővebben. -
zoolee #1592 DE....
Van , Mikor csinálod a mapot akkor úgy állítod be .....
A klámokat pedíg keresnedkell...
Csak úgy nem léüphecc be... -
Crazy Mate #1591 Nincs valami cheat vagy mod aminek segítségével tps nézetben lehetne játszani? -
Crazy Mate #1590 Szeretnék valami klánhoz csatlakozni,hol lehet őket megtalálni? -
domewalker #1589 fleko plz mondd meg a frankót h update után is menjen a steam kösz! -
#1588 Jéé micsoda steam update!! -
zoolee #1587 ööö ...
Asszem , hogy nem fog senki hamarabb segíteni ha tele spam eled a topik ot.
Amúgy a leg olcsóbb az 576 ban 3499ft. -
FLeK0 #1586 pl. itt van, meg egy csomó másik üzletben is biztos. vagy megveheted a steamen olcsóbban ha van visa/mastercard bankkártya a családban. -
Kenez Adam #1585 mert a cdgalaxis.hu-n nincsen -
Kenez Adam #1584 honnan vegyem meg??? -
FLeK0 #1583 ez egy olyan játék amit mindenki megvett, aki játszani akar vele. olcsó. -
Kenez Adam #1582 AZ nem jó mert nekem nem kell hsználtan inkább mondj egy oldalrt ahonnan letölthetem.
-
Kenez Adam #1581 ********************************\SEGÍTSÉG/********************************
********************************/SEGÍTSÉG\******************************** -
FLeK0 #1580 vedd meg használtan -
Kenez Adam #1579 Helo aLL.
Az a bajom hogy nem megy!!!
Nem tudom mi a baja.
Mert valami 0x70406 ilyesmit ír ki.
Pedig Most tettem újra gépet.CPU=1700Mhz VideoCard=GeForce MX 4 Memory=512mb
Ezen mennie kellene.Nem???
Ja és igen nekem az a kérdőjeles telepítő van meg.
Kérek mindenkit próbáljanak SEGITENI. !!!!HELP ME!!!!
Kérek mindenkit ne mondja azt hogy vegyem meg újba! -
#1578 Kapcsolodik, csak ott mindig az anyázás megy, meg az addelagépedaddelagéped... Semmi segitségnyujtás vagy ilyesmi
Jah azt kihagytam hogy bigbigThx a freq 85ért ;) -
#1577 az a vicc hogy én ezt a topikot most látpom először, pedig már kerestem is. eddig a counter-strike(x) fórumról hittem h az 1.6hoz kapcsolódik:S -
#1576 énis nemrég tudtam meg, setlaunchoptions - -freq 85 (vagy amit akarsz) sokkal jobb lesz, nekem még a freg is több:D -
#1575 kösz a választ én a refreshlock-al próbálkoztam nekem az nem működött. :( próbáld meg talán neked fog :) -
#1574 Ez engem is érdekelne...
Elvileg Powestrip-el mukodnie kellene ha a progiban beállítod a képfrissítést, de bnekem nem megy. Azért egy próbát megér.
Szoval a progi neve: Powerstrip
-
#1573 hello. valaki léci segítsen. 60hz-en megy a játék alapből. hogyan lehet ezt átállítani mert 2 perc után kifolyik a szemem. -
#1572 Nincs! -
hup #1571 van hozzá magyar szinkron? -
FLeK0 #1570 nemtom
0 vagy sok
:) -
#1569 Hmm akkor rosszul tudom? Vagy lehet hogy a 0 az a bármennyivel? :S -
#1568 A KIB*SZOTT K*RVA ÉLETBE HOGY NEM TUDJA ITT VALAKI HOGYHA CSAK NAGYBETUVEL IR AZ UVOLTÉSNEK SZÁMIT, ÉS AZ PARASZTSÁG! ÉS 1 íRÁSJELBŐL IS ÉRTÜNK NEM VAGYUNK FOGYATÉKOSOK.
Amugy a válasz: A szerver irja be konzolba hogy mp_autoteambalance 0 (kikapcsolja az atb-t), mp_limitteams 5 (megadja hogy az egyik cspatban max mennyivel lehetnek többen...)
-
FLeK0 #1567 mp_autoteambalance 0
mp_limitteams 0 -
vidatomi #1566 HELLOSZTOK!!LENNE EGY NYOMI KÉRDÉSEM!!!!!!HOGY LEHET EMGCSINÁLNI HOGY CS 1.6-BAN!PL 3-AN LEGYÜNK 8 ELLEN????????????LÉCCI VÁLASZOLJATOK!!!!! -
Borg #1565 Ha valakit érdekel, az SGTeam HQ-n készült egy új video streaming szekció, ahol jókis cs/css moviekat sasolhattok meg online.
Elsőként két 1.6-os fragmovieval indítottunk, de már másznak fel az újabbak. -
FLeK0 #1564 elég sokan -
#1563 Hy all!
Nekem is megvan a játék, és nagyon tetszik.
Már unom a botok írtását, és az érdekelne, hogy multizik-e vele v.ki, vagy lenne-e kedve? -
#1562 okés köszi -
FLeK0 #1561 ase-t felejtsd el
www.game-monitor.com vagy xfire vagy gamespy vagy qtracker -
#1560 Sziasztok! ASE-t használok és az a probléma hogy összesen egy magyar szervert látok (UPC Public). Hol tudnék szervercímekhez jutni? -
hup #1559 és xp se lehet leszedni? -
zoolee #1558 Nincs csit. -
hup #1557 valami cheatet tucc hozzá adni pls :) -
hup #1556 mostmár rájöttem
-
hup #1555 ez a bindes dolog nem nagyon megy elmagyarázod
-
#1554 meg kell venni eredetibe a játékot... ez sajnos így megy