7046
  • tomobatyo
    helósztok.
    valaki tudna adni egy linket ahol le tudom leszedni az 1.6 nak szinrkonos magyarítást. köszi előre is
  • zoolee
    Teljesen...már a 40 fps is az...
  • K Ace
    Helosztok. A monitorom csak 85 os frekit tud max sajna. Így az fps maximum 90 ig megy. De ugy általában 60-80 között váltakozik. (60 ra csak nagyon extrém esetben mgy le) Ezek normális értékek?
  • Laky
    Már néhány éve van, de teljesen mindegy...
    http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=317
  • lammaer
    Igazság szerint én egyetértek meg nem is az ilyen "vedd meg az eredetit vagy kussolj" hozzászólásokkal....

Kontra:
    Nem szimpi, mert ennyi erővel esetleg segithetett volna az illető a kérdezőnek, és ne tájékoztassunk félre senkit mert igenis LEHET törttel nyomulni (LANon még jobban is, neten már nem annyira szuperül, de lehet) tehát ha valaki azt mondja hogy nem lehet, az vagy kevésbé járatos a témában VAGY fáj neki hogy más nem veszi meg a játékot mikőzben ő megvette (vagy nemtudom miért ez a nagy ellenszenv az eredetit megvevők és a warezolók között - hozzáteszem nekem megvan eredetiben IS, lanon meg warezzal tolom). Az hogy egy játék drága vagy nem drága, azt hadd döntse el mindenki maga... van amikor egyszerűbb elkérni a szomszédgyerektől mint elklattyogni egy boltba, pláne ha valaki nem pesten él (mert pesten kivül is van élet :) )

Az hogy a tört szerverek tele vannak cheaterrel - hát én VACos szerveren is láttam falon átlövő, tizszeres sebességgel mozgó alakokat (és ez nem a Warcraft MOD volt), úgyhogy ez csak afféle agyonkoptatott szólam, szerintem.

De: tényleg unalmas olvasni, hogy minden újjonan betévedő ugyanazt kérdezi: "hogy lehet törttel nyomulni", pedig csak a googlet kéne használni vagy az itteni keresőt. A piros betűk meg tényleg egyértelműek itt a banner alatt... de hát másról szerintem nincs is nagyon mit beszélni a CS-ről, azért nem egy überkomplex game :)
  • CzGobe
    Hidd el sokat filóztam rajta, h megírjam-e, de most úgy csinálok, mint ahogy leírtad: kussolok, pedig ezeh is lenne hozzáfűznivalóm, de nem akarom itt a többiek előtt, PMet meg nem fogok írni.
    Szentem ha elolvastad "a warez kérdések tiltottak"ot és mégis írtál ilyen üzit, akkor viseld már el szó nélkül az ez ehhez hasonló válaszokat, hiszen ha csak abból indulunk ki, hogy te is "egy értelmes ember" vagy, akkor... többel nem nyúzom ezt a fórumot.
  • zoolee
    Tood, 45 ös piros betűket látod a banner kép alatt????

Akkor ha van annyi eszed akkor megérted.
  • babati
    köszönöm szépen
  • babati
    komolyan mondom az ember ide jön az sg-re segítségért(ami egy hirhedt oldal mo.-n) és ti(tisztelet a kivételnek) akik 24 órából 23-at itt mereszgetitek a gép előtt akarjátok megmondani hogy mit vegyek meg meg mit nem. holott azt se tudjátok mi az a pina. na mind1 mindig lesznek lolok meg (büdös)kurzorvadászok ennyi...
  • babati
    de most te mit ugacc?
    ha nem tucc normálisan segíteni akkor k.ss
    egy értelmes ember is így tenne
  • babati
    köszi szépen
    de ménem ezzel kezdtétek először?
    na mind1
  • zoolee
    Csak sources van tudtommal...
  • Dudu Tekh
    nicsen vlmi sg-s server??
    ha van akkor ip please
  • lammaer
    1356 & 723 hozzászólásokat olvasd. Szivesen.
  • zoolee
    Teljesen....

• HunnernesKonge
    Kapjálmár az agyadhoz! Te warezolsz ebben a topikban, egy 3800Ftos játékon görcsölsz. 18-25év közötti vagy, szoval vagy csóró egyetemista lehetsz,(ez esetben az iskoládban érdemes megpáylázni valmi ösztöndíjat és a befolyó pénzből venni egy CS-t) vagy dolgozó ember (he nem kisebbségi vagy akkor valószínű még nincs családod így tudsz nélkülözni egy hónapban 6doboz cigit, vagy 8üveg sört, esetleg 2g marihuánát...ha nem, akkor ez a játék nem neked való :D

Amugy lehet neten tolni Hamachi program segítségével, ami a netet lannak veszi, de hogy ezt hogy és mint azt majd leszel szíves a hamachi topikban megkérdezni(mert hogy olyan is van ááám).

-pacsee-
    U.I: Szerintem egész korrekt voltam :D
  • zoolee
    Na ja...
  • CzGobe
    1) sehogy, vagy legalább is MI nem tudunk róla, MERT megvan eredetibe, MERT senki nem írt még ide, h így meg így kell jáccani neten serial nélkül
    2) #1612-es hsz-odhoz csak gratulálni tudok. Azért nem írt e-mailt vagy PMet, mert nincs értelmes hozzáfűznivalója. Bár ez szentem nem a választ minősíti (hanem a kérdést)
  • zoolee
    Jujj...
    Te csak maradj csöndben...
  • zoolee
    Most nem tök 8.....???
    Meg van az a lényeg....
  • zoltan93
    jaja
  • babati
    figyelj má zoolee. megugattam hogy privátba küld ha értelmes a segítséged. de úgy láccik te is olyan értelmes vagy mint a segíccséged te... XD
  • zoolee
    Megveszed az eredetit.....

1610# van counterstrike.hu,lamas.hu
  • tosatt
    Van az 1.6-hoz szinkron? És ha van akkor honnan tudom leszedni
  • babati
    Üdv mindenkinek!!!
    Az lenne a kérérsem hogy valaki magyarázza meg nekem hogy hogy lehet neten a haverjaimmal jáccani tört cs1.6-al!!!
    Ha kell hozzá program akkor milyen program?
    Nagyon megköszönném a segítségeteket!!!
    aki lenne oly szives az az e-mail címre írjon :[email protected] vagy [email protected]
    még1x köszi
  • CzGobe
    Ha az ipjét írod be és h milyen szerver, fun, superhero, DM, sima public, tök jó kis ping no mod, akkor szentem oksa :DASD
  • hup
    szervert lehet reklámozni?
  • Crazy Mate
    Ok,elolvasom.
  • FLeK0
    ez egy szerver oldali plugin, ha nincs szervered akkor felejtsd el, ha van akkor olvasd el az amxmodx.org oldalon az infókat.
  • Crazy Mate
    Ok,de hogy tom használni?
  • Crazy Mate
    Na akkor erről a TPS modról kicsit bővebben,meghogy honnan lehet leszedni.
  • Metalmilitiakid
    köszike de úgy utálom az ilyeneket akik ebből élnek mért az én életel kell megkeseríteniük
  • FLeK0
    support.steampowered.com
  • zoolee
    öööö...názz szét a steam on vagy kérdezzél meg valakit a sources zopik ban...
    Azért mondom mert itt én vok szinte 1 edűl és nekem még nem lopták el.
  • Metalmilitiakid
    heloka acc lopást hol lehet bejelenteni mert nygon ugy nezki hogy lopták??????
  • zoolee
    ööö...
    Ezt elrontottad.
  • FLeK0
    szerverre ezzel az amxx pluginnal pl.
  • zoolee
    NEm toom...
    Menny a counter strike x topik ba talán ott monnyák.
  • Crazy Mate
    Ok,de hogy?
  • zoolee
    ööö....Nem tom 5 hónapja nem gameltem és nem csináltam még ezt...
    DE Amúgy ha van szervered ott is belehet álliutani...