Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csÁsztok

valaki le irná nekem a lézer bind et

valami bind x + laser

irja má le valaki

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

attis95
mar megcsinaltam!tobszort felulirtam
#6463 mar megcsinaltam 5x....

TDU nickname:lowlama

Boconadi
SL
töröld le a cs-t és rakd fel újra

☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

attis95
csatlakozok egy szerverhez
kidob a jatek es ezt irja ki fatal error cimszo alatt..
models/player/arctic/arctic.mdl has been modified since starting the engine. Consider running system diagnostics to check for faulty hardware.

mi lehet a baj?

[HUN]FaTaL
Nekem nem frissült most, de majd megnézem. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

SL
nekem most frissített a steam és jó lett

[HUN]FaTaL
Srácok!

Akad az egész játék, viszont azt vettem észre, hogyha a steam.exe és a hl.exe prioritását LOW-ra állítom akkor jó. Kérdés: Nem lehet ezt valahogy másképp megoldani? Enyhén idegesítõ..

http://goo.gl/gd6Zi5

SL
töröld ki a config.cfg-t mert valószínû olyan szerón voltál amelyen auto-bind volt.

Donn
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem 😄 . Pár napja cs-ben nem tudok kersztbe menni (W+A, W+D), ez mitõl van, és h lehet kilõni? 😄

Boconadi
lefogadom hogy Shark volt, vagy anonimus 😄
Czdano
Normális szerverekre érdemes menni nem szar pubokra. Ez van.

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

byzhouse
engem Magyar Fun szerverrõl bannoltak :| pedig 3-4hónapig folyamatosan ott voltam,ismertem adminokat... erre eljött a nap mikor tunkoltam a falat és lelõttem 2-3embert erre elkezdtek gyanúsítani elmondták,hogy csalódtak bennem...és kidobtak. (25+ éves adminok...) és azt mondták,hogy csak akkor hisznek nekem,ha beszélek mikrofonba és steamessel gamelek...

aha persze már nagyon sok 16+ évessel találkoztam akik steamen tolták és csaltak! ha véletlenül olvasná 1ik admin magyar fun szerverrõl akkor még1szer mondom: Nem Csaltam! nevem: ChypStar*.*,csipszar(kinek,hogy tetszik 😄DD)

Ha ismertek adminokat onnan pls kérjétek meg,hogy olvassa el azt amit írtam most 😊 thanxbai

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Engem ma kibannoltak waterwave-rõl. De megnyugtat a tudat, hogy a feltûnõen csalók talán bennmaradhattak. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy ma 10:45-kor ok nélkül kibannoltak. Van 10+ játékom steamen, már csak ezért is egyértelmû, hogy nem csalok. Nomeg mert nem a falat nézem! Az adminok meg is nézhetik és el is vehetnék attól a szerencsétlentõl az admin jogot. Még csak túl jól sem játszottam..

ID adat: 76561198010261570
Boconadi
azért az AZC-n nem mindig lowok vannak 😊 De mostmár látom kijaza kergeboci 😄
Kmarha
tudom azért irtam hogy kõkemény fun 😄 semmi komoly, csak a marhulás 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

plck
Szép meg minden csak az a baj hogy olyan lowok ellen jáccol akik el se tudnak találniXDDD

Kmarha

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
kicsit fun-oltam.. nincs idõm videót szerkeszteni, szóval nyers anyag egymásutánra vágva.. hang-mikrofon beszélgetés direkt meghagyva:

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZHd6H_-Ievk&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZHd6H_-Ievk&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

SL
vegyél egy új gépet

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

plck
Rakd újra a VINDÓÓÓZT:d

itamragy
Rakd ujra a játékot

Egyszer fenn, Egyszer lent.

PttM Fa
Szevasztok! Valaki tudna nekem segiteni? Belépésnél ezt a hiba üzenetet dobja :

Ráklikkeltem a kattints ide-ra és utána ezt:

http://andor.picturepush.com/ CB : ANDOR

"mi a ráknak teszed fel 2x ugyanazt a kérdést? Azért szaggat mert nem a videókártyád dll fájlait használja."

Ezt hogy érted???
Mármint a dll.-es dolgot 😄
Opengl-eb futtatom..

Amugy meg azért teszem fel 2x mert (nekem) nagyon fontos!!

Már próbáltam lehuzni mindent min.-re de semmi...
Boconadi
d3d-en, vagy open gl-en futtatod?

Próbáld meg hogy a videókaridban lehúzol mindent. v-sync, meg élsimítás, ilyenek.
SL
mi a ráknak teszed fel 2x ugyanazt a kérdést? Azért szaggat mert nem a videókártyád dll fájlait használja.

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Sziasztok
Olyan problémám lenne hogy most Win7-et használok és ha kicserélek bármilyen fegyvert (models) akkor szaggat a game , és az fps-em 3O alá esik....

Miért lehet ez???

Videokarim ATI hd 4600 Series
Sztem vinnie kéne

GTA IV simán fut..

a modelleket az FPS Banana.com rol szedtem le...

Felfrissitettem az összes drivert ...es semmi változás nem történt...azthittem most jo lesz

de tévedtem, aprobléma még mindig fent áll 😞
Felfrissitettem az összes drivert ...es semmi változás nem történt...azthittem most jo lesz

de tévedtem, aprobléma még mindig fent áll 😞
a modelleket az FPS Banana.com rol szedtem le...
itamragy
honan származnak a modellek?
nem valami mokolt model?

Sztem vinnie kéne

GTA IV simán fut nemlehetséges :-(
Sztem vinnie kéne
rvn
Lehetséges. Nekem nincs iylen gondom.

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

itamragy
esetleg video kártya

Sziasztok
Olyan problémám lenne hogy most Win7-et használok és ha kicserélek bármilyen fegyvert (models) akkor szaggat a game , és az fps-em 3O alá esik....

Miért lehet ez???
FSpofon
nem is kell lennie, counter-strike.gcf-ben tárol minden modellt hangot stb

Arab money

Boconadi
az gáz
attis95
erdekes..feltelepitem a cst steamneves mappaman a mappakban nincs semmi...fun..

Boconadi
Naná hogy gondd 😄 Ami nincs azt nem tudja megjeleníteni.
attis95
Hm. C:\Program Files\Counter-Strike\SteamApps\steamnevem\counter-strike\cstrike

itt van 5 mappa
cl_dlls
logos
manual
models
es SAVE
az osszes ures alapbol..EZ LEHET A GOND??

Boconadi
ezt szedd le, és másold be õket a cstrike/models/player mappába. Írd felül amit kell, ha nem kell akkor ne.
attis95
Udv!
Elnezest nincs ekezet.
Az lenne a gondom,hogy felmegyek barmelyik szerverre kiirja : disconnected from the server
bad models:models//pplayer/gs9/gsg9
de..
nem csak ezzel..az osszes modellel csinalja..mikor melyikkel
es hiaba torlom oket akkor is ezt csinalja
mar ujra tettem 3x az egesz steamet cs-t mindent
toroltem az osszes fajlt..de semmi nem hasznal
mar nem birom idegekkel ezt csinalni es szeretnek megoldast...
majd nyomok egy kepet hogy mit ir ki..kerlek segitsetek!

Krumpli 4
Hali.
Szeró konfigban amikor mapot váltok hogy lehetne beállítani azt hogy betöltse a server.cfg-t?Minden egyes map váltásnál a map legeslegelején betöltse a cfg-t.Köszi

byzhouse
vedd meg nekem a cs-t és beszélhetsz vele 😄DD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

hungary27
rossz a faq
Steamen RIZZO vagyok.
5000 forintot ajánlok fel annak, aki eljuttat engem pH0b0S-hoz. Játszik Cs-ven, Left-el, COD-al és BC2-vel is. Az ajánlat KOMOLY!
Czdano
Google a barátod..
Beirod googlebe : cs 1.6 z bot download. Telepíted ahogy readmeben levan írva. Mapokat be kell majd tanulniuk..