7046
-
nyusziharcos #6576 Sziasztok.
Counter strike 1.6 Újra indult a Brutál zombi.
Nagyon kereset szerver volt míg meg nem ált.
most megint itt van a testvérével a Brutál Jail szerverrel
(Jail-Börtönös)
Jail; 193.138.125.75:27800
Zombi;80.249.173.120:27810
most még csak 20slotos de növekszik.
mindig van 1 admin a szerveren nincs hack
és az adminok rendesek.
néz fel és játssz 1 jót:) -
#6575 szuperkösziii -
#6574 tedd írásvédetté -
#6573 Az miért van hogyha berakok egy spray-t működik meg minden, csak mondjuk ha kilépek a játékból és megint be akkor már visszacseréli -
SL #6572 nincsmit. -
#6571 :D -
#6570 köszi szépen a gyors választ -
#6569 #6567 -
SL #6568 #6566 -
#6567 Nem ping az, hanem késik az egér. Feladatkezelőben a prioritást állítsd alacsonyra. Kiváncsi vagyok valaha javítják e ezt az orbitális bugot... -
SL #6566 prioritást állítsd alacsonyra. -
#6565 Helo! tegnap léptem be a steamosok közé, de az a problémám hogy steamos szervereken legalább 2x akkora a pingem mint eddig volt. tudja valaki ez miért van? és esetleg lehet ellene valamit tenni? -
#6564 én Scilencegamingen játszom mostanában :) -
#6563 előfordul hogy néha felnézek rá, általában epic fail vagy Speedbreaker-st néven szoktam játszani. Márha ez érdekel vkit. -
#6562 egyébként meg a CS kolonia klan szerverhez meg a régi SubiDubi-hoz hasonló kaliberű szerver most az AZC I-II. Személy szerint én kedvelem ott az embereket is, meg a szervert is.
ui.: rohadj meg, de azért megbocsájtok -
#6561 az még oké hogy játszhatsz magaddal, (azt játékon kivül is megteheted. (na csak egy szar poén volt)) de ha fel is megy valaki szét cheateli, haxolja magát. Egyébként vannak ilyen jó kis war and public szerverek, ahol az amx-en kivul semmi mas sincs fennt. Csak hát ezek nem olyan népszerüek.
katt
leginkább a 12-15 slotos szerverek szoktak ilyenek lenni, de nagyritkán előfordul, hogy 32 slotos-ra sincs feltéve semmi. (nagyon ritkán...) -
#6560 Igen megnéztem, épp ezért írtam :D -
#6559 rendben, egyenlőre csak a bizakodás megy :), reméljük összejön ^^ -
#6558 Majd rakd ki ide ip-t, felnézhetek néha :-p -
#6557 Nem tudom ismered a Kolonia szervert, sajnos 2 éve megszűnt, ott játszottunk rendszeresen, mi adminok voltunk kb 10en, nagyon jó szerver volt mindig tele volt. Most valószínűleg újraindul majd, reménykedünk régiek :) -
#6556 Public szerverbe úgy érdemes belefogni, hogy van egy 10 fős fix társaság akikkel rendszeresen felmész. Onnantól kezdve meghirdeted, a többit már nem kell mondani :] -
#6555 és játszhatok magammal :), nem egyszer próbáltunk már normális szervert csinálni de túl sok idő kell hozzá, hogy befusson és tele legyen mindig .. :( sajnos nem éri meg :/ -
#6554 Nincs igazából, mindegyiken van AMX X. Vegyél egy saját szervert, havi 1200-1500 ftért már kapsz viszonylag jót. -
#6553 "A jól van belőve a szerver" manapság elég ritka :(, apropó nem tud valaki olyan magyar szervert ahol nincs fent semmiféle mod ami laggoltatná a szervert, csak sima nyers szerver ... szerintem már nincs is ilyen pedig ezeken ad mindent a legjobban .... -
#6552 Na igen a dezi csodákra képes még ugrásból is, de csak akkor ha jól van belőve a szerver és nem haxszol az ellenfél -.- -
#6551 sry jogos, elnéztem -
#6550 dehogynem :) nézd meg ki mire válaszolt -
#6549 Boconadi nem neked válaszolt, de ne zavarjon :D -
#6548 n6, Imation, 2 éve hívtak, de engem ez ennyire nem érdekel. Boconadi neked is látom elég nagy arcod van így a monitor mögül gratula :). Amúgy ugyanezen a nicken játszok ... exTrem de nem fogok itt pont az sg-n senkit sem győzködni, elhiheted, hogy nem izgat ha nem hiszed el :) jó gamet -
#6547 "az 1 hites fejesek lesznek az álom, az már keményebb meló lesz megtanulni"
én ezért szeretem a desert-et... egy isten az a fegyver, habár van aki azzal is "tunkol" -
#6546 hagyd csak retardált... :D -
SL #6545 sztem ő fatal1ty :OOOO -
#6544 A profi klán mit jelent? ^^ Mi a nicked ingame?
#6542 youtube-ba beirod hogy counter strike 1.6 weapon tutorial -
#6543 én 8 éve játszom, hívtak már profi klánba is nem si egyszer de nekem erre nincs időm, hogy ide-oda menjek warozgatni meg hurcolászni a gépemet, vannak ennél fontosabb dolgaim is :). Publicon kiélem magamat aztán annyi elég is :) -
#6542 És vannak még ilyen "tanító"vidik?Ha igen pls link...:P -
#6541 Ennek több oka is van
-gyereknek norecoil.cfg-je van (ugyanoda mennek a golyók, illegális)
-megtanulta kontrollálni a fegyver szórását
#6538 én 5 éve mikor elkezdtem játszani public szinten, sokat segített. A legtöbb dolgot persze az ember magának tapasztalja ki, de ezek a vidik felgyorsíthatják ezt a folyamatot ;] -
#6540 Tehát igazából ember alá kell lőni ha tunkolsz, de én még is azt látom hogy a célkereszt az emberen van és oda lő ahol a célkereszt van -
SL #6539 magyarul a célkereszt fölé kell lőni -
#6538 erre magának kell rájönnie, akkor fog jól játszani ... persze poén így megnézni ezeket a videókat, de én speciel jót röhögtem rajtuk :D -
#6537 Ahogy lősz folyamatosan húzd magad felé az egeret, de egy idő után már oldalra is korrigálni kell. 1-2 év mire az ember megtanul tunkolni, utána már az 1 hites fejesek lesznek az álom, az már keményebb meló lesz megtanulni :D
Régen SK gaming kiadott insider moviekat amiben leírták a fegyverek tulajdonságait és használatát..itt a colt-é
Ez nem sk insider movie, de a lényeg bennevan. AK-47