Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki le irná nekem a lézer bind et
valami bind x + laser
irja má le valaki
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
kidob a jatek es ezt irja ki fatal error cimszo alatt..
models/player/arctic/arctic.mdl has been modified since starting the engine. Consider running system diagnostics to check for faulty hardware.
mi lehet a baj?
TDU nickname:lowlama
Akad az egész játék, viszont azt vettem észre, hogyha a steam.exe és a hl.exe prioritását LOW-ra állítom akkor jó. Kérdés: Nem lehet ezt valahogy másképp megoldani? Enyhén idegesítõ..
http://goo.gl/gd6Zi5
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Lenne egy kérdésem 😄 . Pár napja cs-ben nem tudok kersztbe menni (W+A, W+D), ez mitõl van, és h lehet kilõni? 😄
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
aha persze már nagyon sok 16+ évessel találkoztam akik steamen tolták és csaltak! ha véletlenül olvasná 1ik admin magyar fun szerverrõl akkor még1szer mondom: Nem Csaltam! nevem: ChypStar*.*,csipszar(kinek,hogy tetszik 😄DD)
Ha ismertek adminokat onnan pls kérjétek meg,hogy olvassa el azt amit írtam most 😊 thanxbai
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ID adat: 76561198010261570
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ZHd6H_-Ievk&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ZHd6H_-Ievk&hl=en_US&fs=1&color1=0x234900&color2=0x4e9e00" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
"mi a ráknak teszed fel 2x ugyanazt a kérdést? Azért szaggat mert nem a videókártyád dll fájlait használja."
Ezt hogy érted???
Mármint a dll.-es dolgot 😄
Amugy meg azért teszem fel 2x mert (nekem) nagyon fontos!!
Már próbáltam lehuzni mindent min.-re de semmi...
Próbáld meg hogy a videókaridban lehúzol mindent. v-sync, meg élsimítás, ilyenek.
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Olyan problémám lenne hogy most Win7-et használok és ha kicserélek bármilyen fegyvert (models) akkor szaggat a game , és az fps-em 3O alá esik....
Miért lehet ez???
Videokarim ATI hd 4600 Series
Sztem vinnie kéne
GTA IV simán fut..
a modelleket az FPS Banana.com rol szedtem le...
Felfrissitettem az összes drivert ...es semmi változás nem történt...azthittem most jo lesz
de tévedtem, aprobléma még mindig fent áll 😞
de tévedtem, aprobléma még mindig fent áll 😞
Sztem vinnie kéne
GTA IV simán fut nemlehetséges :-(
Sztem vinnie kéne
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Olyan problémám lenne hogy most Win7-et használok és ha kicserélek bármilyen fegyvert (models) akkor szaggat a game , és az fps-em 3O alá esik....
Miért lehet ez???
itt van 5 mappa
cl_dlls
logos
manual
models
es SAVE
az osszes ures alapbol..EZ LEHET A GOND??
Elnezest nincs ekezet.
Az lenne a gondom,hogy felmegyek barmelyik szerverre kiirja : disconnected from the server
bad models:models//pplayer/gs9/gsg9
de..
nem csak ezzel..az osszes modellel csinalja..mikor melyikkel
es hiaba torlom oket akkor is ezt csinalja
mar ujra tettem 3x az egesz steamet cs-t mindent
toroltem az osszes fajlt..de semmi nem hasznal
mar nem birom idegekkel ezt csinalni es szeretnek megoldast...
majd nyomok egy kepet hogy mit ir ki..kerlek segitsetek!
Szeró konfigban amikor mapot váltok hogy lehetne beállítani azt hogy betöltse a server.cfg-t?Minden egyes map váltásnál a map legeslegelején betöltse a cfg-t.Köszi
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯