Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
ték?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Speedbreaker
És olyan botokat nem tudtok mondani, amikkel steam-ben is tok játszani? Én állítom be nekik a waypoint-ot. Már egyszer letöltöttem, de nemtudom honnan :S pls help!

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

igen,kössz. így már jó.

Itt vannak waypointok, minden podbot alapú bothoz jó.

Szabi84
Sziasztok szeretnék játszani botokkal a cpl-s palyakon, melyik fajta botot szedjem le ami ismeri a pályát? Az All in one nem ismeri ezeket!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Mer Én is el felejtettem a make WAD ra nyomni mer aszittem ha ott ahol ki választom hogy hopva mentse akkor már menti is.
MAKE WAD.

kiválasztom,h tegye az asztalra,de nem teszi oda...

kösz 😉

Na ha le töltötted az ujj at amit FLek0 linkelt be akkor fel telepíted, megnyitob a képet ami kell, méretezel,és ball lent meg találod azt hogy save to c/, Mellette van egy kis ikon katt, kiválasztod hogy hova rakja(asztal elég),Átnevezed tempdecal.wad ra,Be rakod a counter-strike/cstrike mappába és felül írod az eredetit és már pingálhatsz is.

Speedbreaker
Visszsaolvasnál kb 10 hozzászólást? :S

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

hát még mindenn nemjó. konkrétan hova menti a .wad fájlt? mert akkor oda mentem. Lehet rosszul van vmi.

mégse jó. énis letöltöm ezt.

THX.

Itt van újabb logo creator, próbáld ezzel.

Ok.

Materials are defined inside of a .VMT (Valve Material) file. This is a high-level script that details how a material is to be rendered.

Ez van meg de ez semmit se csinál én is nyomom hogy tegye c re de semmi.

És a VMT file -ok a cs hez tartoznak ???

megvan oldva. sorry

ígycse mûködik. megcsinálok mindent,create WAD... És semmi sem történik. ha azt mondm tegye a C-re,nemteszi,meg játékba se látom

császtok!
Hogy lehet saját sprét betenni?

kösz

szevasztok tudna valaki segiteni hogy hogy birnak neten cuntert játszani meg ha tud valaki segiteni akkor linketis beatni hozzá?????

keress rá, de külön is be lehet állítani hogy hova meg milyen néven mentse, nézz körül.

Speedbreaker
Huh, ezt kérdezd Flek0-tól.

De azt a plcdecal azt hova teszi alapból ???
Mert nekem se a cstrike se a sima counter-strike mappában nincs.

Speedbreaker
Kár. De te muviban is voltál. Jól emléxem?

kb. 2 éve nem nagyon játszom, csak hltv miatt van a gépemen ha van.

Speedbreaker
Flek0. Játszol még cs1.6-ot? Ha igen milyen nick-el? esetleg játszhatnánk vmikor 😛

Speedbreaker
Plc decal nincs is. Tempdecal van. a plcdecal-t kell átnevezned tempdecal-ra, és fölülírni a cstrike mappában lévõ tempdecal-t. Ezután meg rakd írásvédetté. jó lessz, 100%

Csuhai G
Thx!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Olyan hl1-et tavaly szeptember óta nem forgalmaznak.

Csuhai G
Császtok!
Nemtudjátok, hogy BP-n hol lehet még megvenni az alap HL1-et? Mert az csak 1000 FT lenne és megvan a CS 1.6! Viszont 4000 FT-om nincs, hogy megvegyem az Anthologyt! 😞 Nekem csak a CS 1.6 kéne..
Elõre is thx!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

hali bir valaki ip cimeket adni szerverektol???????

Ok köszy.

És azt hova rakja amit meg csinált ???
Mer nincs a cstrike mappában.
Az a plcdecal.wad.

utána csinál egy plcdecal.wad filet, ezt át kell nevezni tempdecal.wad-ra, és írásvédetté kell tenni a cstrike mappában. utána azt fogja fújni a játékban, de a menüben nem fogod látni.

És ott van hogy mikor meg kell adni a hl mappát.
Ok meg adom .
Nyomok egy make vad ott semmi nem történik.
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????,
5let ???

Ez az ami nem mûködik.

külön fájlokba veszi.

És ez egy .dem fájlba vesz mindent?, vagy pl.: mapváltásnál, szerver restartnál egy új .dem fájlt csinál? Azért kérdem mert nem akarom aztán kikcsapolni ezt a funkciót
Akkor a hltv.cfg-be írjátok bele egy külön sorba hogy record 1, és indítsátok újra.

Hát nem nagyon értem ;D. Mivel nem én csináltam a HLTVt, ezért nem is én indítottam el, és aki csinálja a szervert az Linuxos és valamilyen programmal kell nekem vagy mi.:S
indításnál

+autorecord 1

Ezt hova kell írni? :S Próbáltam a HLTVben, de ott nem nagyon akart sikerülni.
+autorecord 1

Már megy a HLTV ^^. De abba segíthetnétek, hogyan kell azt csinálni, hogy senki sincs benne a HLTVben, és úgy is vesz fel a demót? Szóval ha warozunk, hogyan vegyünk demot, hogy ha senki se vesz HLTVben? :S
Hi all!

Feltettek a szerverünkre(62.112.194.109:27016) HLTVt (62.112.194.109:28018), de nagyon nem értek hozzá. 😞 Megadta a HLTV IPjét, beírom consolba hogy "connect 62.112.194.109:28018", és nem akar csatlakozni. "Failed to contact game server"😞😞😞 Mi lehet a probléma? :S Pedig ha lehívom a konzolt beírom hogy "status" akkor ott is megegyezik a HLTV IPvel, szóval nem a cím a baj.
Speedbreaker
Egyéni logó készítése hallatán a legtöbb ember valami eszméletlen bonyolult dologra gondol, pedig errõl szó sincs. A következõ három lépésben meg is tanuljuk, hogy hogyan lehet saját logónkkal telefújni a pálya falait.

1. Tervezás
Elõször is ki kell találnuk valami jó kis képet, rajta jó szöveggel, hogy aztán mi legyünk a menõk a pályán😊 Legyen az egyszerûség kedvéért egy sima felirat valamilyen alapon: Counter-Strike.hu 4ever.

2. Kivitelezés
Ha megvan, hogy mit akarunk fújni, állítsuk össze. Én speciel mindenhez Photoshopot használok, így ehhez is, de eme egyszerû példát szerencsére még paintben is meg lehet csinálni. A kiterjesztés a következõk lehetnek, mivel mi már egy modern progival dolgozunk: .gif, .jpg, .bmp.

3. Beillesztés HL-be
Meg is vagyunk lassan, most már csak a HL-be illesztés van hátra. Ezt akár teljesen elbonyolíthatjuk is, vagyis egy wad-szerkesztõvel össze-vissza szórakozunk, de fölösleges. Erre találták ki ugyanis a Half-Life Logo Creator nevezetû programot, melynek használata könnyen elsajátítható. Valahol a letöltések közt ezt is megtalálod. Installálás után (mindenre nyomj next-et) indítsd el, és az Open gombra kattintva hozd be a logo.gif-et, vagy logo.bmp-t, vagy logo.jpg-t a kiterjesztéstõl függõen. A méret megadása jön, a bal oldali számoknál a gördülõmenü segítségével állítsd be a képméretet. Csak fix számok vannak, és egész addig szórakozz, míg az alatta lévõ szám kerete zöld nem lesz. Ezután két lépés maradt hátra: rákkattintani a Make Wad gombra és kipróbálni a játékban😊.
Half-Life logo creator <<--- ezt úgy töltsd le, hogy rákattintassz a linkre, és vársz kb 5-10 másodpercet