Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
MAKE WAD.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Materials are defined inside of a .VMT (Valve Material) file. This is a high-level script that details how a material is to be rendered.
Ez van meg de ez semmit se csinál én is nyomom hogy tegye c re de semmi.
Hogy lehet saját sprét betenni?
Mert nekem se a cstrike se a sima counter-strike mappában nincs.
Nemtudjátok, hogy BP-n hol lehet még megvenni az alap HL1-et? Mert az csak 1000 FT lenne és megvan a CS 1.6! Viszont 4000 FT-om nincs, hogy megvegyem az Anthologyt! 😞 Nekem csak a CS 1.6 kéne..
Elõre is thx!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
És azt hova rakja amit meg csinált ???
Mer nincs a cstrike mappában.
Az a plcdecal.wad.
Ok meg adom .
Nyomok egy make vad ott semmi nem történik.
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????,
5let ???
Ezt hova kell írni? :S Próbáltam a HLTVben, de ott nem nagyon akart sikerülni.
Feltettek a szerverünkre(62.112.194.109:27016) HLTVt (62.112.194.109:28018), de nagyon nem értek hozzá. 😞 Megadta a HLTV IPjét, beírom consolba hogy "connect 62.112.194.109:28018", és nem akar csatlakozni. "Failed to contact game server"😞😞😞 Mi lehet a probléma? :S Pedig ha lehívom a konzolt beírom hogy "status" akkor ott is megegyezik a HLTV IPvel, szóval nem a cím a baj.
1. Tervezás
Elõször is ki kell találnuk valami jó kis képet, rajta jó szöveggel, hogy aztán mi legyünk a menõk a pályán😊 Legyen az egyszerûség kedvéért egy sima felirat valamilyen alapon: Counter-Strike.hu 4ever.
2. Kivitelezés
Ha megvan, hogy mit akarunk fújni, állítsuk össze. Én speciel mindenhez Photoshopot használok, így ehhez is, de eme egyszerû példát szerencsére még paintben is meg lehet csinálni. A kiterjesztés a következõk lehetnek, mivel mi már egy modern progival dolgozunk: .gif, .jpg, .bmp.
3. Beillesztés HL-be
Meg is vagyunk lassan, most már csak a HL-be illesztés van hátra. Ezt akár teljesen elbonyolíthatjuk is, vagyis egy wad-szerkesztõvel össze-vissza szórakozunk, de fölösleges. Erre találták ki ugyanis a Half-Life Logo Creator nevezetû programot, melynek használata könnyen elsajátítható. Valahol a letöltések közt ezt is megtalálod. Installálás után (mindenre nyomj next-et) indítsd el, és az Open gombra kattintva hozd be a logo.gif-et, vagy logo.bmp-t, vagy logo.jpg-t a kiterjesztéstõl függõen. A méret megadása jön, a bal oldali számoknál a gördülõmenü segítségével állítsd be a képméretet. Csak fix számok vannak, és egész addig szórakozz, míg az alatta lévõ szám kerete zöld nem lesz. Ezután két lépés maradt hátra: rákkattintani a Make Wad gombra és kipróbálni a játékban😊.
Half-Life logo creator <<--- ezt úgy töltsd le, hogy rákattintassz a linkre, és vársz kb 5-10 másodpercet