Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
Valakinek rángat a képernyõ spectator-ban az cheat, vagy lehet más is, pl. videokártya vagy gép probléma?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kipróbáltam. És nagyon kir. Csak láma vok még. Megveszem azonnal ahogy pénzhez jutok.

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

nagyon köszönöm szépen

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

Tesék egy tört szerver cs 1.6.:87.229.7.3:27075
Ja,egyébként télleg bocs a varez témárt az idiótázást meg már megszoktam.

Bocs, de ingyen kaptam. A cz-t és a sima 1.6-ot tört telepítõvel. Mindig valami class c hibár ír ki.

Te idiota.
Már megvenni olcsóbb mint le tölteni.
576 ban csk 3500 ft.

Speedbreaker
Itt senkisem tud mondani Tört szervert

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Heló! Tudtok mondani egy tört cs 1.6 szervert mert megszeretném venni, de elõtte ki szeretném próbálni multiba.Ugye a cs-hez hl kód kell? Ha igen akkor ha megveszem a cs anthologyt akkor lesz vele egy hl-em is?

Speedbreaker
<#wow2> oks, csak ott talál info-t. Nem warezra gondoltam. 😛

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

cshu-ra ne küldj warezosokat pls, 3 évig hesegettem õket.

köszi, körülnézek...

Speedbreaker
Figy, nem akartam köcsög lenni, szal ezért bocs. De nem szeretünk warezolni, ez nem warez fórum. Amúgy torrentrõl bárhonnan letudod tölteni az 1.6-ot. De hogy szemét legyek van egy tört steam verzio (non-steam) amit nem tom honnan lehet letölteni, ott kipróbálhatod magad. (De ezt azért nem szabadott volna írnom)
Több információt találsz a Counter-strike.hu -n.

nemtud valaki linket adni hol lehet letölteni a kz mapokhoz a checkpoint modot?? elõre is köszi
Szabi84
Nem!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

amit kérdeztem ez a cs anthology nem igényel eredeti half life 1et ugye?

THx for help fleko, jövö héten megveszem a gameet ha nem jön össze akkor jövö hét után ha kapok pénzt a melóból.

most mért kell köcsögölni?
de van egy örök és találó mondás angolul:
Arguing on the Internet is like para olymipcs. If you win, you re still retarded.

Speedbreaker
Menny botozni b+...

A többség 1.6al játszik, van vagy 200 server.

5e rért nem is rossz, czero meg mindennel együtt...lehet hogy jövö héten vagy utána már rendelem...egyébként milyen a magyar cs társadalom sourceos inkább vagy még mindig vannak akik 1.6 hardcore mûvészek?

igen, az kell

litván szervereket találok meg ruszkikat de nagyon laggosak, meg nagy a ping (80 körüli)

ez jó version? CS anthology
ha ezt megveszem jáchatok is?

counter-strike steam néven keresd, de az csak legális servereket fog neked mutatni.
egyébként máshol se nagyon vannak tört szerverek, ez nem az a játék ahol ez divatos lenne.

az ASE-ben pedig nem találok 1.6 versiont!

akkor találhatok e vhol normáléis szervert? merre kezdjem a keresést? nehogy azt írja vki h google...

ok megveszem, de nem tok most leugrani a boltba érte! csak addig hadd cs-zzek !!! kérlek segítsetek hogy én is cs-s lehessek legalább addig amig ilyeen xar version van csak!!! kérek mindenkit vhogy segítsen, amíg megveszem!

Arra céloztam, hogy elég valószínûtlen hogy lenne magyar tört server. A CD-t és az idióta hibaüzeneteit meg szintén nem nagyon fogja senki ismerni, mert
1, nem fejlesztik úgy fél éve,
2, azelõtt se volt magyar serveren mert rossz az alap anticheathez képest ami van a legális servereken.

Szabi84
3000 Ft, ha szereted az fps-t vagy játszottál a HL, nem fogod megbánni ha megveszed!

legalább magyar szervert mondjatok!

De ki akarom próbálni mielõtt megveszem, kérlek segítsetek!

Ingyen-közeli volt a játék évekig (1500ft), aki akarta megvette. Most se sok, 3000 az új kiadás cs:cz-vel együtt.

szükséges e vmilyen pathc agy vmilyen új cheating death version. asszem a legújabb volt meg 4.33.4 vmi ilyesmi asszem. csak litván oldalakat találtam eddig.

Noob vagyok 😛 Szeretném megkérdezni tõletek hogyan mûködik a cs 1.6 neten játszva. sajnos csak "freeware" versionom van (ne köpjetek le ezért), csak ki akarom próbálni hogy érdemems e megvennem. Néhányszor felmentem szerverekre de mindig ki***ott vmi cheating death miatt, vagy ha aktiváltam azt akkor nem engedett játszani code 64 miatt. Magyar szervert sem találok. kérlek segítsetek!

Speedbreaker
Már egyszer leírtam <#idiota>

Szabi84
Mûködik!

Speedbreaker
Beírod a console-ba ( 0-ás gomb ) mp_autoteambalance 0-1

Szabi84
Kösz mindkettõtöknek, de akkor hogy kell az autoteam balance-t ha new game indiítok, nem szervert csinálok, ilyenkor nincs ping-m se!

ha átnézed a legtöbb .ini meg .cfg filet akkor megtalálhatod ezeket. A vérre úgy látom, hogy az amx_gore "" parancs lesz a megoldás, az amxx.cfg-ben taládod ha nem akarod mindig beírni.

Speedbreaker
Igen, a botok elõször un. "tanulják" a pályát. Majd aztán elég "pro"-k lesznek.
Autoteam balance: mp_autoteambalance 1-0, értelemtõl függõen. Rconnal elõbb be kell írni az rcon-t. Sprivvel a vér? errõl még nem hallottam.

Szabi84
Feltettem All In One-t amit linkeltél! New game-t inditok akkor ,hogyan tudom beállítani az autoteambalance-t? Meg még annyit hogy hol lehet kikapcsolni hogy ne sugárba spricceljen a vér, csak a sima legyen? Van ehhez az AMX-hez valami leírás? Azt vettem észre (lehet hogy rosszul látom) ,de mintha tanulnának a botok mert az elején bénáztak aztán bekeményítettek!

Speedbreaker
Köszönnyük <#wave>

Szabi84
OK köszi!

+t

Egyrészt játék alap filejait módosítja, ez a végfelhaszn. szerzõdés ellen van, másrészt nagyon sok 1.6osnak még cz-je sincs, a bot meg csak annak a része, nem ingyenes.

Az allinone podbot-mm insallernek van új verzója itt, ennek mûködnie kell.

Szabi84
Az All in one bot-ot is feltettem de azok meg spectatorba maradnak! Amúgy most latom azt is te irtad:-). Ezt tenném fel legszivesebben de nem lépnek be!

Szabi84
Azt tudom hogy ez CZ-s bot de ezért miért bannolnának? Meg ez miért érdekelné õket, a CZ is valve!<#nemtudom>

az warezbot (vagyis bannolhatják érte az accoundodat), ráadásul nem 1.6hoz tervezték, elronthat dolgokat.

Szabi84
Hello! Feltettem a Zbot-ot, de van 1 apró idegesítõ hiba benne nem lehet azonnal "gyorsváltani", nem tudjátok mit kell megbütykölni hogy müködjön?