Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Speedbreaker
egyszer leírtam ide, nem is olyan régen.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

hl logo creator-t próbáld.

mivel lehet ilyan wad fileket csinálni mert va az a half life decal editor az ne mûködik.
Valami más progi ???

Speedbreaker
steam/steam apps/acc név/counter-strike/cstrike/

tempdecal-t felülírod, és írásvédetté teszed

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

Bocsi de hova kell beilleszteni az 1.6-ban a spary-ket???
precision
nincs már cd (ha cheating-death -re gondoltok), vagyis ugymondom hogy sehol se használják 1.6os szervereknél...van VAC a szervereken az 'elég'...vagyis egy kalap szar, de a csiterek a c-d -t is meg tudják kerülni...rohadna meg mindegyik.

Bazinga!

gyakorlatilag egyik magyar szerverre se kell cd..

nem 1.6
remélem nem 1.5-rõl beszélünk.

én egyet sem tudok amin van, a 200 között csak találsz.

mondj nem cd-s servert!!!!
ne játszál cd-s szerveren, nem ér semmit.

precision
sry nemide 😊 del pls htxvm

Bazinga!

precision
Helo allz!

Egy kérdésem lenne. Addot a köv konfig: p4 2.4 ghz 1mb cache -el, 512ddr ram, msi gef3 ti200 128 mb
minden lowon és a source 30 fps -t produkál átlagban...ez normális? hl2ben jóval több fpsem volt pedig ott mediumon nyomtam. Próbáltam ezt de nem vmi jó. Igaz hogy 60-70 fps -em lett, de szagattni kezdett. Vmi tipp esetleg hogy egy ilyen csotrogányon is több fps -t tudjak elérni? 😊

Bazinga!

Csá miért írja ki a Cheating-Death mikor belépek egy serverre azt hogy code 64
Az egy mod de az szinte csak 1 -2 szerveren van pl. 2 budapest fun war.

Tkzz le valakit és kérd megy hogy csirkévé változtasson.

vixo
Hali!

Megtudná mondani nekem vki,hogy hogyan lehet csirkével menni a mapokon,mert voltam egy szerveren és ott egy emberke csirkével szaladgált és ki szeretném próbálni! 😊

Elõre is Kösz!

hl1-hez már nem jár cs, cs-t külön lehet venni.

Gold acc az már túl sok... csak HL1 serrial num. kéne ami müxik
A picsába csak meg kell vennem 1000Ft-ér! <#hehe>
Speedbreaker
Én eladom neked az accom 7000-ért. (Half-Life Gold Acc)

Háát... a dolgozás éppen erre való.

<#mf1>
nekem meg kurva sok pénz kellene!

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

HunnernesKonge
KandurEX:<#nyes>

hgerg: Te meg mejél át szépen a prohardver fórumára mert ott még árulnak is :S
Keresd meg az apróhirdetések közt. Htx!
Kandurex
Jól van, látjuk...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kellene Steam account CS1.6-ra
Ha tudsz segíteni: [email protected]

Azt hogy mennyire laggolsz
Hy lenne egy buta kérdésem mit jelentenek a pingek???? Elõre is kösz!!!
Na mind1, sehogy se jó.

De ott nem todom le okézni.

HunnernesKonge
Add meg neki a HL.exe mappáját, ha jól emlékszem:
E:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\Login neved\Counter-Strike

Ha a hsz 2.része arra vonatkozik hogy egy ideig jó aztán visszavált a régire: Tedd írásvédetté a tempdecal.wad-ot.
Ha nem erre akkor passz<#confused>
Ehh... Nekem azt írja ki hogy please locate the half-life directory first.
Itt mi a teendõ ???Mit kell be állítani???
A másik pedíg az hogy valahogy be megy a gameba de mikor le fújom akkor valami más logot ad be.

Szabi84
Kösz!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

google cs sprites

Szabi84
Hello! Honnan lehet letölteni szebb robbanás effektet?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Speedbreaker
ez biztos sokat mondott neki : D

vixo
Kösz!

cstrike/motd.txt

vixo
Nah,kész a szerver<#vigyor2>Még annyi kérdésem lenne,h hogyan lehet megcsinálni azt az üdvözlõ szöveget,amikor felmész egy szerverre?

adminok azzal csinalhatnak par dolgot (mapvaltas, kick. stb).

vixo
Mi az,h RCON Password?Bocs,ha nagyon alapvetõ dolgot kérdezek

vixo
jah,oké.<#vigyor4>Kösz!

nem mappa, hanem menü a steamben.

vixo
Hát én azért megpróbálnám,csak még mindig nem találom azt a mapát,már rá is kerestem erre a Dedicated,de csak az icon-ja van meg.olyan mappám meg nincs, tools<#zavart2>

Speedbreaker

Speedbreaker
háthamár servert csinálok nem töltök közben 😊) Vagy ha játszok is

komolyabban chelloval sem lehet, foleg ha netezni/letolteni is szeretne az ember kozben.

Speedbreaker
Igaza van hidd el, Egy 1024/128-as nettel csak olyan szervert tudtam csinálni, hogy 1v1. 1024/256-nál már szó lehetett a 2v2-rõl. Ha szervert akarsz csinálni inkább csellóval csináld, vagy ne is csinálj, bérelj.

mármint a hozzád kapcsolódóknak