Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Valami más progi ???
tempdecal-t felülírod, és írásvédetté teszed
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Bazinga!
Egy kérdésem lenne. Addot a köv konfig: p4 2.4 ghz 1mb cache -el, 512ddr ram, msi gef3 ti200 128 mb
minden lowon és a source 30 fps -t produkál átlagban...ez normális? hl2ben jóval több fpsem volt pedig ott mediumon nyomtam. Próbáltam ezt de nem vmi jó. Igaz hogy 60-70 fps -em lett, de szagattni kezdett. Vmi tipp esetleg hogy egy ilyen csotrogányon is több fps -t tudjak elérni? 😊
Bazinga!
Tkzz le valakit és kérd megy hogy csirkévé változtasson.
Megtudná mondani nekem vki,hogy hogyan lehet csirkével menni a mapokon,mert voltam egy szerveren és ott egy emberke csirkével szaladgált és ki szeretném próbálni! 😊
Elõre is Kösz!
A picsába csak meg kell vennem 1000Ft-ér! <#hehe>#hehe>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
hgerg: Te meg mejél át szépen a prohardver fórumára mert ott még árulnak is :S
Keresd meg az apróhirdetések közt. Htx!
Ha tudsz segíteni: [email protected]
Kellene Steam account CS1.6-ra
E:\Program Files\Valve\Steam\SteamApps\Login neved\Counter-Strike
Ha a hsz 2.része arra vonatkozik hogy egy ideig jó aztán visszavált a régire: Tedd írásvédetté a tempdecal.wad-ot.
Ha nem erre akkor passz<#confused>#confused>
Itt mi a teendõ ???Mit kell be állítani???
A másik pedíg az hogy valahogy be megy a gameba de mikor le fújom akkor valami más logot ad be.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C