7046
  • zoolee
    Nekem van, át is veheted.
    Az 576 ban, éppen el akarom adni, eredeti game is van hozzá, meg szép doboz, meg szép borító...3500 ft ért viheted..
  • Brolly28
    2-t találhatsz miért?
  • da4074
    Nem sikerült!!! Nincs valakinek key generálo progija???
  • da4074
    Köszönöm!!! Ez életet mentett! Szerintem most kipróbálom a játékot már rég várok erre a percre! (Sosem játszottam interneten, csak botok ellen)
  • FLeK0
    5ZN2A-JBSCK-SWYYI-DPHK6-CK3JX
  • da4074
    Sziasztok!!!

Nincs valkinek Counter-Strike Anthology-hoz kódja? Fontos lenne mivel nem tudok neten így játszani, megvenni pedíg nincs kedvem!
  • zoolee
    Off/
    Ha valameik tápikba ba Vótmá ozol legalább írd le szépen, magyarosan "vóttmá'"..oks??
  • zoolee
    ááá...f@szom má a dászt 2 be..azteket akarok...
  • Boconadi
    én meg egy rohatt publik lamer vagyok és oda megyek
  • HunnernesKonge
    Assault nem war map én nem megyek oda

• Boconadi
    köszi
  • Brolly28
    Patjama: 81.171.101.58:27018
  • Brolly28
    érdekel?
  • Boconadi
    ip?
  • Brolly28
    nekem 1ik kedvenc pályám az assault
    van 1 lengyel server ami csak assaultos ott szoktam sokat játszani
  • Czdano
    :))
  • Brolly28
    dust2 fasza
    de lehet h nem leszek de lehet h leszek
  • Boconadi
    nekem akármikor jó
  • Czdano
    Nah akkor szombaton 7 körül nektek jó egy kisebb online party? :) Vmi de_dust2 only szerverre gondoltam..Na? :)
  • Brolly28
    vótmá
  • Boconadi
    nyugi már. Nem hiába van két büntid.
  • zoolee
    Esetleg ITT beszélhetünk, de mx mellé nem nagyon kell.
  • kissgergely
    ha vkit érdekel razer chameleon az szóljon, mert van jó állapotban lévő, fölös egerem!
  • HunnernesKonge
    Én aláirásomba levő meg nem kapcsol be :) 0percet ment frissen van összeszerelve, és nem hajlandó bekapcsolni :) Hétvégén viszem szervizbe a 0 perces gépet lol ^^
  • CzGobe
    én már csak ilyen vok :P
    (amúgy aláírásom ninsc meg 100%ban :-% /ha kijön a prockó, megveszem hozzá az alaplapot is, ha lesz pénzem :P/ most 'csak' 1 p5b-delux tartja a PD930@965-öt)
  • HunnernesKonge
    Ha van valami CD kulcsod az 1.0hoz akkor tölts le egy Steamet, www.steampowered.com és az options fül -->Activate product-ra kattintva ird be. Ha ezután elkezdi tölteni az 1.6ot akkor szerencséd van, ha nem akkor venned kell mindenképp...

Szerk: CzGobe! A tied tömör és velős, enyémbe kicsit sok a rizsa :D
  • CzGobe
    ha van hozzá serial-od, akkor elvileg letöltöd a steam-et és beírod azt a kódot, akkor engedni fogja letölteni az 1.6ot
  • Brolly28
  • Zambro
    SZiasztok!

A segítségeteket szeretném kérni egy dologban!
    Az van , hogy nekem megvan a CS 1.0 eredetiben meg minden.Azt nem tudom, hogy most a CS 1.6 az egy külön verzió amit meg kell venni a boltban mint egy új Valve játékot vagy patchként le tudom tölteni....Ezt nem tudom!
    Kérlek segítsetek!
    Előre is köszi!
  • kissgergely
    Razer Diamondback (Chameleon) fölös egerem eladó. Ha vkit érdekel szóljon! Ha most viszitek 1 f*sza padot is kaptok mellé;)
    árban megeggyezünk
  • Brolly28
    honnan lehet letölteni?

a kérdésre válsz-Steam-al lehet letölteni csak ahoz kell 1 acc ami pézbe kerűl és csak a játékkal lehet megszerezi
  • ducati
    kiegészítők
  • Czdano
    Lol ezt még én raktam be humorosba :)
  • HunnernesKonge
    Szép konfig (aláirásodban)
  • HunnernesKonge
    Razer Deathadder-t tudom ajánlani
    Esreality tesztben is első lett :)
    Fogásra kicsit MS intelli 3.0ra hajaz.
    KATT

• CzGobe
    igaz copperheadem van, de nem para :D csak nem ismertem a chameleont, meg még pár razer-t :) de nemsokára csere lesz sajna :-/ mert vmi nem okés, bár már elég régi az egér :P
  • Boconadi
  • Boconadi
    hát hogy kizárólag pro játékosoknak azt nem mondanám, mert a lámáknak is van mégis belövöm őket a teszkós "razer" -rel.
  • kissgergely
    Hétgombos egér kizárólag profi játékosoknak. 1600dpi felbontás, 16bit sávszélesség, 15G gyorsulás, menet közben állítható érzékenység. 6500fps. 90gr.
  • CzGobe
    micsoda? Razer milyen egér????