Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi84
Jó estét! Mindenhol kerestem, sehol sem találok "detailtextures pack-ot"! Nemis olyan rég linkeltek itt nekem, de abban csak az alap pályák vannak és nemrég láttam, hogy van pl. train, nuke meg cpl pályákhoz is! Már mindenhogyan rákerestem de semmi eredmény! Szóval ha valaki tud ilyet valahol az linkelje be! Elõre is kösz!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

robie18
Fleko! Az XFire-el mûxik köszy! De lenne egy kérdésem. Ebben a progiban nem lehet nevet változtatni? A Játékbeli ninck-emet szeretném megváltoztatni, de nem találom sehol. És macerás mindig a game-ben váltani nevet.

ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram

Szabi84
TÉK<#crazya>

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

azzal nem fogsz tudni játszani.

awak3n
Hy!

egy havertól kaptam egy accot, de mikor STEAM-nél be akarok jelentkezni vele azt írja,h "this account has been disabled"

plz help,elõre is köszi😊

zbotban hogy lehet Bot nevet átálltani ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

robie18
Kösy szépen. Keresek más progit.

ASUS K8V-X SE; AMD Sempron 2600+; GeForce 6600GT 128Mb GDDR3; 1024Mb KingMax Superram

Az ASE támogatását felfüggesztették, napról-napra kevesebb szervert lát. Kb 200 magyar szerver van egyébként.
netes keresõ, vagy használj Xfire-t, gamespyt, vagy vmi mást, az ASE halott.

robie18
Hello!

Lenne egy nagy gondom! Ma reggel újra kellett telepítenem a rendszert, igy a Steam-et és a Counter Strike-omat is. 1.6os counterem van. Az lenne a probléma, hogy miután mindent fölraktam, elindítom az All seeing eye-t, kijelölöm, hogy csak a magyar szervereket mutassa, és erre behoz nekem 18, azaz tizennyolc darab magyar szervert, holott tegnap még legalább 80 volt <#falbav>. Nem tudjátok mi lehet a probléma? Segítsetek! Kösy

de van olyan tört Source amiben vannak botok

Mindenki más szörfözik a neten, én cirkálok! Valakinek optikai az egere, nekem a netem az!

HunnernesKonge
Sourceban alapból vannak botok, az eretetiben. Olyan tört verzio nincs amiben benne lennének. Márha erre gondoltál...
ugyailyen csak sourceban xD az uj cs xD

Hihi...
Tegnep voltam az 1 ik ismerõsömnél és õ botozik még.
Elkezdek gamelni és a 12 . kör környéképn odamegyek a bot mogé és elkezdem 2 méterrõl tunkolni...(ak n7 -tel)
1 tár bele megy 0 hit 0 dam.
Erre megfordul és 1 lövésbõl fejest ad....
LOOOOOOOOOOOOL....

Speedbreaker
Micsoda? nemértelek 😊

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

ilyen nincs source ban ? 😄

Speedbreaker
Akkor ok, aszittem megfogsz sértõdni ;P

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

HunnernesKonge
Köszönöm. Ez nekem elismerés<#worship>
<#mf1>

Vinsanity15
Nekem nagy kedvem lenne jáccani egyet.hamachin is jó lenne.Amugy nekem a game ugy van meg hogy eleve ha belemegyek a multiba akkor a favouritesban ott van az összes tört szerver amin tok jáccani

Vinsanity is back!!

Speedbreaker
Egy vérbeli kocka tört ki belõled 😄

HunnernesKonge
Hamachin CS-zni olyan mint gumival szeretkezni. Jó,megy meg minden, de nem az igazi.<#nyes>
Speedbreaker
Lol <#idiota>

hamacsi

Hol ???

nincs kedve vkinek multizni ?😊

vmi gyorsabb bot hozzáadás nincs ? pl bot_add_10 vayg vmi ilyesmi ?

Speedbreaker
Bemásolod a Cstrike mappába, azt a 3 mappát. Majd a Botokat a játékban consoleban a "Bot_add" opcióval tudod berakni. Ekkora elkezd tölteni, "megtanulja" a bot a pályát és már játszhatsz is velük. Álíthatsz is be nekik erõsséget a "bot_difficuality" opcióval amit szintén a console-ban írhatsz be. Jó játszmát 😉

ez qva jó 😊 csak nincs ó -1

Analyzing 😊

nah akkor hova is kell rakni ezt a zbotot ?xD

elvielg jövöre rakom középfokut gyakorlatilag 2 év múlva :S xD de még le se jött 😊

Speedbreaker
Vagy bot ellen igen 😛 Amúgy A botokat majd ha nem megy berakni akkor írj, de ott a honlapon le van írva, ugyan angolul, nem tom mennyire vagy otthon angolból 😛. Arra akarok kilyukadni hogy segítünk :]

vagy bot ellen 😊 és nekem az bõvne elég xD

Speedbreaker
õõõõ jajajaja. Csináljátok úgy, hogy Change Game, és átváltyátok 1.6-ra. Akkor ott menni fog.

Hogy érted hogy teljes CS? Ez Counter-Strike 1.6 teljes. Nem tartalmaz HL-t de ezzel nem fogsz tudni játszani neten, csak törtszerverrel, vagy Hamachi-val.

1.6 van neki Valve mappa talán és ott half life indít de a mulis és ott change game 😊

ui.: ez a sendspaeces a teljes cs ???

Speedbreaker
Söt mit több, a link mûködik. Tölcsétek le. Remélem tudod hogy kell, (ha nem akkor ott lent a kékre kell rákattintani "cs16.exe")

Speedbreaker
Hmmm. Úgy kell lennie, hogy: Valve/counter-strike/cstrike

Szerintem a haverodnak 1.0-ája van, avagy 1.5. Ez a Z bot kizárólag 1.6-os Counter-strike -hoz mûködik. Talán még innen letudjátok tölteni. Ehhez mûködi fog, mivel kipróbáltam 😉
Az 1.6 amúgy is jobb mint az elõzõ verziók. Amúgy ha nincs kedvetek letölteni, akkor próbáljátok meg úgy, hogy a HALF-LIFE mappán belül a CS-trikébe rakjátok. Hátha mûködik 😊

õõ havernak olyan van hogy half-life és azobn belül cstrike mappa
akkor ?

Speedbreaker
tessék

itt Találsz hozzá angol nyelvû leírást is.

Zbotot honnan lehetne leszedni ?😊 wayponmt túl bonyin hangzik xD

havernak is ue a baja

Speedbreaker
A botok, illetve a POD botok, un waypontokat használnak a "közelekedéshez", vagyis ez alatt annyit értek, hogy ezeken mennek, mint te pl mész egy irányba. A waypointok különféle vonalak a pályán, amelyeken a botok szaladgálnak. Ha nincs ezekbõl a pályán, akkor írja ki. Ha nincs ilyen a pályán, nem tud jönn a bot. Vagy használj Zbot-ot, vagy tölts le waypointokat. Nem is olyan rég linkelte be fleko. "#899" remélem segítettem.

Szabi84: Neked annyit tok mondani, hogy vannak olyan botok, amelyeknek te is berakhatsz waypointokat. Ott fog menni, ott fog ugrani, ott fog kempelni, ahol te megadod neki. Sajnos nemtudom honnan is töltöttem azt a botot (most is szükségem lenne rá). De ha nem fog menni továbbra sem, akkor töltsd le a POD botokat, és hozzá a waypointokat.

Laky: Én haverom régen aimozott, és nála láttam hogy megy rendesen, a többiek pedig arra panaszkodtak, hogy miért forog. Script nemtudom lehete, de egy awp scriptnél még nem láttam.

grebber
Én CS-be analfabéta vagyok kn annyit értek hozzá mint a fizikához semmit!
Rokonomnak fenntvan az 1.6 aztmondta vannak fennt botok is kérdése hogy kell õket betenni a pályára?
Mert amikor megnyomja a megfelelõ gombokat valami No waypoint üzenetet ir ki.

Next PC upgrade: 2022

Szabi84
Feltettem az All In One botot amit nemrég FLeKO linkelt! Kérdésem az lenne be lehet tanítani nekik más pályát az alap pályákon, kívül gondolok itt legfõképpen a CPL-s pályákra?

Laky
A pörgés inkább csak egy jópofa script.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Speedbreaker
Mit ír ki?

impiránya
Segítsetek mert má nyomulni szeretnék a neten!!<#gun><#violent><#gun><#violent><#gun><#violent><#gun><#violent><#gun><#violent>

Hiszunk hiszunk Magyarország feltámadásában.....

impiránya
NEm tudná valaki megmondan ha neten nyomulok a counterrel akko miért nem enged be a játéka mert mindig csak nézõneke vagy annak se enged
be!!!<#violent><#violent><#violent><#csodalk><#csodalk>

Hiszunk hiszunk Magyarország feltámadásában.....

Speedbreaker
Hát persze. Egykét csítnél olyan is elõfordul, hogy az ember pörögve futkározik. Naz az már biztos hogy aimbot. Olyan is van, hogy nézed a gyereket, és a célkeresztje folyamatosan rezeg. az is lehet aimbot.

HunnernesKonge
De azért ha csít akkor azt lehet látni szvsz hogy mindig fejre rángat nem?
Speedbreaker
Attól függ milyen mennyiségben rángat. Ha pl kurvára, akkor az Aimbot, magyarul csíter. De lehet lagg is.