Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

másolt játékkal nem lehet????

eredetivel menni fog,.

LAN Servers are rescrited to local clients (class c)

mit ír ki?

nem tudok egy szerverre se felmenni bazzeg.

megveszed, kettõt kattintasz, választasz a 30 ezer szerver közül, még kettõt kattintasz, játszol.

Helló mindenkinek. Azt szeretném megtudni, hogy hogyan tudok Counter-Strike 1.6-ozni neten! Nagyon fontos lenne. Elõre is kössz!!!

HunnernesKonge
A válasz tök egyszerû használd maxon, legfeljebb ha túl gyors az egér vegyél lejjebb a sensbõl. Minél nagyobb dpi annál nagyobb pontosság.
(Nekem mondjuk Razer Copperheadem van de az 2000dpi-n megy<#vigyor2>)
Szabi84
Sziasztok! Kaptam kölcsön egy Logitech G5-t, ha valaki használ itt ilyet, milyen dpi-ket használ a CS-ben?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

OK ki kell várni. :-)

inferno lassú vmiért :S dust nekem is megvolt 5 perc alatt 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

tobias88
Az enyém eredeti, és az a fõ gond, hogy van 1 dragon ballos kiegészítõ és azzal akarnám nyomni, de annál ezt írja, a rendes 1.6 az megy!!!
HunnernesKonge
Van egy módszer...
Bementek a boltba és vesztek két Counter strike antology-t összesen 7980.- Ftért és játszotok normálisan (és fõleg legálisan). Nem olyan drága már ez a játék

(Bocs Fleko hogy elveszem a kenyered)
tobias88
Hell, hamachival szeretnék játszani haverommal Lanba, megcsinálom a szervert és nekem bejön a pálya, de neki ha csatlakozni akar, azt írja ki hogy valami Class C, azt hogy lehet megcsinálni??
Igen de fél óra ???
NEkem az aztec és a dust 1 enként 2 perc volt.

Szabi84
Fél óra??? Nálam pár perc!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

minden pályán ? 1ébként fél óra elég uncsi ^^

1 szer ki tudod várni.
NEm ???

vki nem tud vmit amitõl gyorsabban analizál a zbot ? :S

Szabi84
Valljuk be, azért jobb mint az eredeti!:-)

HunnernesKonge
Akkor "r_detailtextures 0"<#hehe>
nem rosz 😄 közelrõl rondább 😄 ilyen csíkos -.-

HunnernesKonge
igen,de annyival nem lesz szebb a játék, csak egy kicsit megváltozik<#vigyor2>

Csak egész közelrõl lesz látható a változás...
"r_detailtextures 1"

ha ezt beírom a konzolba akkor lesz jó ?

HunnernesKonge
Nemtom most próbáltam meg, és nekem mûködik. De amúgy a filefronton van "high_quality_textures.rar" néven. Szóval www.filefront.com és a keresõbe hogy high_quality... azt klész 😉)
vixo
tehát ha jól látom itt lehet rezetelni a cd kulcsot,ugye?
ha igen,akkor tudnál egy kis segítséget adni hozzá?Sajnos nem sokra megyek az angollal,németet tanulok.

403 as hiba letöltéskor 😞

kézzel kell beírni.

vixo
És telepítésnél alapból használja a CD kulcsot?Mert amikor felraktam a játékot,akkor én egy másik account-ot használtam.

Mert már használták egy steam accountban azt a kulcsot. ha ti voltatok akkor csak abban lehet vele játszani, ha nem akkor itt tudnak segíteni.

vixo
Aktiváláskor ezt írja ki😄uplicate Product Code
The product code you've entered has already been activated by an existing Steam account,and is therefore invalid.Your Subscription to Counter-Strike 1 Anthology has not been completed.

Ez micsoda?Miért nem lehet aktiválni?

"activate a product"-ot keress.

vixo
hát nem tudom,hogy hogyan kell regisztrálni a cd kulcsot,segítenél,hogy azt hova kell beírni?

a cdkulcsot is regisztrálta?

vixo
Hi all!
Most vettem meg a Counter Strike Anthology-t és felraktam,de nem aktiváltam a cd keyt,azaz nem regisztráltam magam,mivel volt már egy regem.De most a tesóm is felrakta ugyanezt a cd-t és õ regisztrálta magát,de nem tud bejelentkezni semelyik játékba.Ez miért van???PLS vki segítsen!Elõre is Kösz!

Hali!

Aki használ szerver keresõ progit (All seeing eye) nem vett észre valami változást???
Mert nekem régebben talált 50-60 szervert és most csak 20at.
<#conf>
Ja vagy nekem még volt olyan hogy a cd re írták rá.

Lehet hogy hülyeség, próbáld meg azt a számsort amitt account hoz kell.

sziasztok 2 napja vettem 1 radeon 9600pro video karit és grátiszba hozzá adtok a cs:condition zero-t.probléme csak az hogy leszedem a steam et csinálok 1 akkot.felrakom a játékot de kéne 1 cd key amit nem találok valaki help pls

olyan pöttyös nem ?😊

HunnernesKonge
Egy kicsit "szebbé" teszi a játékot. r_detailtextures 1 mellett, felhúz egy új réteget a tereptárgyak textúráira
Annyira nem szembetûnõ
kép1
kép2
kép3
ez mit csinál ?😊

HunnernesKonge
nm
nm
<#idiota>
vixo
Köszi a segítséget!!!<#vigyor4>

Szabi84
EZAZ!!! Kösz szépen!

HunnernesKonge
HunnernesKonge
A cd kulcs az. Töltsd le a steam kilenst a www.steampowered.com -ról, csinálj egy accountot, és utána valamelyik menüben találsz egy "Activate product on steam" menupontot, na oda kell beírnod a cdkey-t.
vixo
Hi all!

Egy kis segítség kéne!
Most vettem meg a Counter Strike Anthology game-t,ami eredetileg tartalmazza a Counter - Strike 1.6-ot és a Counter-Strike:Condition Zero-t,illetve az eredeti botokat.És elvileg kellene,hogy legyen a játékhoz vmi kód,amivel tudok neten játszani vele.De az a kód mibõl áll?A CD kulcs az,mert mást nem naon találtam benne.Vki segítsen PLS! Elõre is kösz!!!

Options / Profile

nekem ot lehet