Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Nekem mondjuk Razer Copperheadem van de az 2000dpi-n megy<#vigyor2>#vigyor2>)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Bementek a boltba és vesztek két Counter strike antology-t összesen 7980.- Ftért és játszotok normálisan (és fõleg legálisan). Nem olyan drága már ez a játék
(Bocs Fleko hogy elveszem a kenyered)
NEkem az aztec és a dust 1 enként 2 perc volt.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
NEm ???
Csak egész közelrõl lesz látható a változás...
ha ezt beírom a konzolba akkor lesz jó ?
ha igen,akkor tudnál egy kis segítséget adni hozzá?Sajnos nem sokra megyek az angollal,németet tanulok.
The product code you've entered has already been activated by an existing Steam account,and is therefore invalid.Your Subscription to Counter-Strike 1 Anthology has not been completed.
Ez micsoda?Miért nem lehet aktiválni?
Most vettem meg a Counter Strike Anthology-t és felraktam,de nem aktiváltam a cd keyt,azaz nem regisztráltam magam,mivel volt már egy regem.De most a tesóm is felrakta ugyanezt a cd-t és õ regisztrálta magát,de nem tud bejelentkezni semelyik játékba.Ez miért van???PLS vki segítsen!Elõre is Kösz!
Aki használ szerver keresõ progit (All seeing eye) nem vett észre valami változást???
Mert nekem régebben talált 50-60 szervert és most csak 20at.
<#conf>#conf>
Egy kis segítség kéne!
Most vettem meg a Counter Strike Anthology game-t,ami eredetileg tartalmazza a Counter - Strike 1.6-ot és a Counter-Strike:Condition Zero-t,illetve az eredeti botokat.És elvileg kellene,hogy legyen a játékhoz vmi kód,amivel tudok neten játszani vele.De az a kód mibõl áll?A CD kulcs az,mert mást nem naon találtam benne.Vki segítsen PLS! Elõre is kösz!!!
nekem ot lehet