7046
-
#6616 nem megy a steam?
net van. jelszót kér egyfolytában. -
#6615 Első kettőre érdemes menni. Sajnos máre a jó publikok jó társasággal kihaltak, pedig még lehet felnéznék én is néha :] -
starpee #6614 Sziasztok!nem tudtok jo szervereket amikre csak steamel lehet felmenni? -
#6613 muszáj ide a szerver reklám? -
#6612 megszoktam már a nonsteam csalókat.. de a gyerek steammel! még csak meg sem probálta titkolni a WHját... -
#6611 no cheaters? mindig vannak csalók
Ami a legfontosabb, hogy nincs telepakolva a szeró és jól adja-CSomó fun cucc :DD -
demetero #6610
Sziasztok!!!
Fun Szerver Hungary
Honlap: www.funszerverhungary.weboldala.net
IP: 80.249.173.115:27031
Férőhely: 30
Jellemzők:
- Rush engedélyezett
- Fun mapok, hangok
- Körvégi zenék minden hónapban frissülnek
- CSomó fun cucc
- Adminok egésznap ONLINEK---->NO CHEATERS
- Ami a legfontosabb, hogy nincs telepakolva a szeró és jól adja
Csak egyszer nézz fel, lefogadom nem játszottál még ilyen fun mapokon, nem hallottál ilyen jó zenéket, nem játszottál ilyen fun cuccokkal (pl: másféle késed lehet) és még sok-sok tutiság!
Kellemes játékot! ^^
-
demetero #6609 HAli!!!
Hát próbáldtam valamit összedobni leírásként...:D
Ennyi telt tőlem, de ha megnézed a szervert akkor rá fogsz jönni, hogy érdemes ott játszani:) -
demetero #6608 Hali!
Ki lett véve :) Már nyugodtan jöhetsz -
#6607 Hali!
Köszi a mapszerkesztőt!
-
#6606 Nem rég hoztam egy SK kört remélem még nem linkeltem be ide :D Várok kritikákat editről -
#6605 :DDDDDDDDDD -
#6604 leírás alapján elég f*s :) -
#6603 a zárójeles résszel el is vetted a kedvemet tőle -
demetero #6602 Sziasztok!!!
Fun Szerver Hungary
Jellemzők:
- Rush engedélyezett
- Fun mapok, hangok
- Comó fun cucc
Csak egyszer nézz fel, lefogadom nem játszottál még ilyen fun mapokon, nem hallottál ilyen jó zenéket, nem játszottál ilyen fun cuccokkal (pl: le lehet szarni a másikat) és még sok-sok tutiság!
Kellemes játékot! ^^
-
#6601 gugli :p
Am valve hammer-rel szokták, de én sose jöttem rá hogy kell. -
SL #6600 ték -
#6599 Hali!
1.6 ban szeretnék mapot szerkeszteni. Pontosabban egy meglévő mapra szeretnék pl(plakátot,elemeket betenni)Hogyan lehetne ezt megoldani,milyen programmal?Köszi -
#6598 Set launch optionsba -widescreen asszem, vagy vannak regek amik beállítják neked. Gugli a barátod -
Adaminho #6597 Sajnos nem tudom kiválasztani a widescreen opciót (mert "szürke" és nem tudok rákattintani).. Mi lehet a gond??Ati Radeon HD4570-es videókártyám van... Amúgy köszi a választ:) -
#6596 ha az egered közepén van egy kis karika, azt huzogasd már egy picit lentebb. -
Adaminho #6595 Sziasztok! 1366x768-as felbontásba valamilyen úton-módon belehetne állítani a játékot?? :D Laptop-on is szeretnék játszani :O :D Köszönöm előreis a válaszokat :P -
#6594 na azt tartom még a kibaszott nagy faszságnak amikor ilyen buzi lézerek vannak, hogy ne tudjál előre szaladni, azt mindig eldobál amikor nekimégy. Agyfrászt tudok kapni. Ezt csak hatványozza mikor már a bomba is lennt van, vagy 2 perc eltelt már és még akkor sem tudsz átjutni azokon a szarokon.
Nem mintha arról lennék hires aki csak fut 'oszt lő, de van egy-két kör amikor szivesen előrefutok egyet desertezni... Áhh hányok mindjárt.
ui.: szerintem ugyanolyan okádék mint a #6576. Néha jó egy kis "fun", de ez szerintem tulzás. De hát ahány ember annyi szopás. -
SL #6593 nehány szerveren pofáznak csak a rushért -
#6592 rush engedélyezett?...ez mióta opció? ennyire elkurvult volna a CS? ...aztán, h lehet nyerni? vagy vannak még egyéb korlátok is? tilos 2 -nél többet lőni egy körbe? :)) -
demetero #6591 Sziasztok!!!
Fun Szerver Hungary
Jellemzők:
- Rush engedélyezett
- Fun mapok, hangok
- CSomó fun cucc
Csak egyszer nézz fel, lefogadom nem játszottál még ilyen fun mapokon, nem hallottál ilyen jó zenéket, nem játszottál ilyen fun cuccokkal (pl: le lehet szarni a másikat) és még sok-sok tutiság!
Kellemes játékot! ^^
-
#6590 :DDDDDDDDD
#6589 jó tudni :p -
#6589 Van 1680x1050 is. -
#6588 ilyen hozzáállással nem is fogod bánni, meg mi sem. -
T O M #6587 Köszi, akkor hanyagolom a játékot :D -
#6586 1.6 játszhatatlan wide felbontásban, inkább legyen széthúzva egy 4:3-as -
#6585 Options > Video > Display mode = widescreen, és akkor elvileg lesznek wideos felbontások, de tudtommal 1280x720 a maximum -
T O M #6584 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy be lehet-e a játékban állítani 1366x768-as felbontást? -
SL #6583 hát én is szidtam a kis pisiseket -
#6582 Én is voltam fent.Ez a legszarabb Jail szerver a világon.Ajánlom hogy ne ott tanulj meg játszani mert annyi sok nyomorék faszszopó csicska geci van.Annyira felbasztak hogy itt ordibáltam meg minden:D
Ezt ajánlom:80.249.165.71:29093
Itt a legtöbben ismerik a HELYES szabályokat. -
#6581 -
SL #6580 most voltam fent, de meg is untam :S -
#6579 Hát igazából nagyon elmagyarázni nem lehet mert elég sok szabály van és sztem csak úgy lehet jól megtanulni ha játszol.Elején unalmas lesz mert mindig lelőnek és fogalmad sincs hogy miért:D
De annyi a lényege hogy vannak a Tk akik a rabok és a Ctk akik őrök.Jobb esetben rengetek T és 1-2-3 Ct.
Szóval mindenképpen ajánlom(: -
SL #6578 és mi a lényege a Jailnak? :D -
#6577 Imádom a Jailt köszönjük:D