7046
  • FTF2mg
    nem megy a steam?
    net van. jelszót kér egyfolytában.
  • Czdano
    Első kettőre érdemes menni. Sajnos máre a jó publikok jó társasággal kihaltak, pedig még lehet felnéznék én is néha :]
  • starpee
    Sziasztok!nem tudtok jo szervereket amikre csak steamel lehet felmenni?
  • Boconadi
    muszáj ide a szerver reklám?
  • Kmarha
    megszoktam már a nonsteam csalókat.. de a gyerek steammel! még csak meg sem probálta titkolni a WHját...
  • byzhouse
    no cheaters? mindig vannak csalók

Ami a legfontosabb, hogy nincs telepakolva a szeró és jól adja-CSomó fun cucc :DD
  • demetero

Sziasztok!!!

Fun Szerver Hungary
    Honlap: www.funszerverhungary.weboldala.net
    IP: 80.249.173.115:27031
    Férőhely: 30
    Jellemzők:
    - Rush engedélyezett
    - Fun mapok, hangok
    - Körvégi zenék minden hónapban frissülnek
    - CSomó fun cucc
    - Adminok egésznap ONLINEK---->NO CHEATERS
    - Ami a legfontosabb, hogy nincs telepakolva a szeró és jól adja

Csak egyszer nézz fel, lefogadom nem játszottál még ilyen fun mapokon, nem hallottál ilyen jó zenéket, nem játszottál ilyen fun cuccokkal (pl: másféle késed lehet) és még sok-sok tutiság!
    Kellemes játékot! ^^
  • demetero
    HAli!!!

Hát próbáldtam valamit összedobni leírásként...:D
    Ennyi telt tőlem, de ha megnézed a szervert akkor rá fogsz jönni, hogy érdemes ott játszani:)
  • demetero
    Hali!

Ki lett véve :) Már nyugodtan jöhetsz
  • Krumpli 4
    Hali!
    Köszi a mapszerkesztőt!
  • Czdano
    Nem rég hoztam egy SK kört remélem még nem linkeltem be ide :D Várok kritikákat editről
  • Czdano
    :DDDDDDDDDD
  • byzhouse
    leírás alapján elég f*s :)
  • Kmarha
    a zárójeles résszel el is vetted a kedvemet tőle
  • demetero
    Sziasztok!!!

Fun Szerver Hungary
    Jellemzők:
    - Rush engedélyezett
    - Fun mapok, hangok
    - Comó fun cucc

Csak egyszer nézz fel, lefogadom nem játszottál még ilyen fun mapokon, nem hallottál ilyen jó zenéket, nem játszottál ilyen fun cuccokkal (pl: le lehet szarni a másikat) és még sok-sok tutiság!
    Kellemes játékot! ^^
  • Czdano
    gugli :p

Am valve hammer-rel szokták, de én sose jöttem rá hogy kell.
  • SL
    ték
  • Krumpli 4
    Hali!
    1.6 ban szeretnék mapot szerkeszteni. Pontosabban egy meglévő mapra szeretnék pl(plakátot,elemeket betenni)Hogyan lehetne ezt megoldani,milyen programmal?Köszi
  • Czdano
    Set launch optionsba -widescreen asszem, vagy vannak regek amik beállítják neked. Gugli a barátod
  • Adaminho
    Sajnos nem tudom kiválasztani a widescreen opciót (mert "szürke" és nem tudok rákattintani).. Mi lehet a gond??Ati Radeon HD4570-es videókártyám van... Amúgy köszi a választ:)
  • Boconadi
    ha az egered közepén van egy kis karika, azt huzogasd már egy picit lentebb.
  • Adaminho
    Sziasztok! 1366x768-as felbontásba valamilyen úton-módon belehetne állítani a játékot?? :D Laptop-on is szeretnék játszani :O :D Köszönöm előreis a válaszokat :P
  • Boconadi
    na azt tartom még a kibaszott nagy faszságnak amikor ilyen buzi lézerek vannak, hogy ne tudjál előre szaladni, azt mindig eldobál amikor nekimégy. Agyfrászt tudok kapni. Ezt csak hatványozza mikor már a bomba is lennt van, vagy 2 perc eltelt már és még akkor sem tudsz átjutni azokon a szarokon.

Nem mintha arról lennék hires aki csak fut 'oszt lő, de van egy-két kör amikor szivesen előrefutok egyet desertezni... Áhh hányok mindjárt.

ui.: szerintem ugyanolyan okádék mint a #6576. Néha jó egy kis "fun", de ez szerintem tulzás. De hát ahány ember annyi szopás.
  • SL
    nehány szerveren pofáznak csak a rushért
  • Kandurex
    rush engedélyezett?...ez mióta opció? ennyire elkurvult volna a CS? ...aztán, h lehet nyerni? vagy vannak még egyéb korlátok is? tilos 2 -nél többet lőni egy körbe? :))
  • demetero
    Sziasztok!!!

Fun Szerver Hungary
    Jellemzők:
    - Rush engedélyezett
    - Fun mapok, hangok
    - CSomó fun cucc

Csak egyszer nézz fel, lefogadom nem játszottál még ilyen fun mapokon, nem hallottál ilyen jó zenéket, nem játszottál ilyen fun cuccokkal (pl: le lehet szarni a másikat) és még sok-sok tutiság!
    Kellemes játékot! ^^
  • Czdano
    :DDDDDDDDD
    #6589 jó tudni :p
  • [HUN]FaTaL
    Van 1680x1050 is.
  • Boconadi
    ilyen hozzáállással nem is fogod bánni, meg mi sem.
  • T O M
    Köszi, akkor hanyagolom a játékot :D
  • FSpofon
    1.6 játszhatatlan wide felbontásban, inkább legyen széthúzva egy 4:3-as
  • Czdano
    Options > Video > Display mode = widescreen, és akkor elvileg lesznek wideos felbontások, de tudtommal 1280x720 a maximum
  • T O M
    Sziasztok!
    Lenne egy olyan kérdésem, hogy be lehet-e a játékban állítani 1366x768-as felbontást?
  • SL
    hát én is szidtam a kis pisiseket
  • plck
    Én is voltam fent.Ez a legszarabb Jail szerver a világon.Ajánlom hogy ne ott tanulj meg játszani mert annyi sok nyomorék faszszopó csicska geci van.Annyira felbasztak hogy itt ordibáltam meg minden:D

Ezt ajánlom:80.249.165.71:29093

Itt a legtöbben ismerik a HELYES szabályokat.
  • plck
  • SL
    most voltam fent, de meg is untam :S
  • plck
    Hát igazából nagyon elmagyarázni nem lehet mert elég sok szabály van és sztem csak úgy lehet jól megtanulni ha játszol.Elején unalmas lesz mert mindig lelőnek és fogalmad sincs hogy miért:D
    De annyi a lényege hogy vannak a Tk akik a rabok és a Ctk akik őrök.Jobb esetben rengetek T és 1-2-3 Ct.
    Szóval mindenképpen ajánlom(:
  • SL
    és mi a lényege a Jailnak? :D
  • plck
    Imádom a Jailt köszönjük:D