Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki segítsen megvan a felmásolós változat viszont nem enged be a gamebe install kód miatt valaki adjon egyet plz

As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.

kösz a segítséget!
HunnernesKonge
Tesco,576,Cdgalaxis 3890.- vagy prohardver.hu <#vigyor3>
Metalmilitiakid
helo tudna nekem valaki accot keriteni és mennyiér ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Vedd meg eredetiben. Nem legálissal csak max lanon vagy botok ellen tudsz játszani. Interneten semmiképp.

Ati

Halicsek mindenkine!

Lenne egy kérdésem kérésem! van egy nem legális CS 1.6o és nem tok neten jáccani, mert nem csatizik a szerverre és azt írja ki 'Invaild Key'. Van Steam em is vki segítsen!
HunnernesKonge
Hát ha kurvasok idõd van akkor megéri. Különben nem 😄
G@b0r
megéri megvenni? többen ajánlották már.

HunnernesKonge
Tescoban vettem 4990.-ért az Obliviont amikor mindenhol premier játék volt, és 12kba került. Szal én azé szétnézek ott mindig...
G@b0r
teszkóban max zsemlét vegyél, de semmit aminek köze van a számítástechnikához

Speedbreaker
A teszkóban 3750, bocsi.

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

HunnernesKonge
Szerintem meg max. a Codot hasonlíthatnád a Cshez, de a Cod egy fos plusz ott a Day of Defeat 😄
Amse
szerintem meg a legjobb 😊
minimal grafika ami elfut szar gépeken is és tök mind1 mikori, ha üt mindent.
multis játékok egyébként sem a grafikán alapulnak.

Szerintem a cs 1 nagyon szar játék mert szar a grafikája és már régi is de
elég sokan játszanak vele mégis de szerintem okosabb lenne nekik ha kiprobálnának vmi mást pl.CoD2, NFL 07, FIFA 07, stb. <#crazya>

1500huf tecsoban...mmint a hálflájf.
HunnernesKonge
Meglapõ lesz! HunnAIR,Hunn3R,HunneR,esetleg néha --->dO n0T cHeaT ha más szerverrõl kerülnéák oda akkor idézem:"F@szom a sok geci raterbe"

Kevés ember volt vkivel késelgettem aim_usp-na asszem aztán lett poolday ott voltak páran, 2klános volt fenn...

CS antologyval sajnos nem fog menni az 1.5 mert ahhoz Half life kell ami a CS antologyhoz sajna nem jár...<#sir>
G@b0r
Ma egész nap tele volt a szerver, kircs 😊

Milyen néven csézel? hátha emléxem.

Szabi84
Nekem Anthology-m van! Így feltehetem az 1.5-t?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

HunnernesKonge
1.5 demot csak 1.5el lehet lejátszani. Nem debil kérdés, ha nem tudod kérdezel ennyi...
Vuiszont van vmi 1.5ös CS steam verzio viszont ahhoz meg kell HL1 😞 Ha van HL1ed akkor google cs15fullinstall vagy vmi ilyesmi^^

G@bor multkor felnéztem hozzátok, nem is toljátok rosszul messze nem ti vagytok a legnagyobb lámák. pool_day-en csak néztem hogy mivan, aztán néha ti néztetek <#eplus2>
Szabi84
Hello! 1.5-s demot le lehet jatszani 1.6-al? Hmm lehet debil kérdés! :p
Ha igen, amit kétlek hogyan?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

G@b0r
<1mpossible is Nothing> Clan CS 1.6 Public and War

"1iN" klán vagyunk mi. A legnagyobb lámák😊

FLeK0!
answer

itt a kettes pontot hogyan csináljam??

azért merlek kérdezni mert te ajánlottad <#pardon1> 😊
töröld le az egész cstrie mappát, csinálj egy gcf ellenõrzést (jobbklikk steamben, properties, verify)
aztán indítsd el a játékot 1x, lépj ki.
és ezt vagy ezt a botot tedd fel, az IvP már nem nagyon mûködik.

-dll ivpbot/ivpbot.dll ezt meg a set launch optionsba írtam.. szal ezis megvan :]
ugyanis botozni akartam mert írták cs.hu-n hogy az milyen jó.
prog.files/valve/steam/steamapps/pulzen/counter-str/cstr -->ivpbotot ide tettem. abba bele a waypointokat. prog.files/valve/steam/steamapps/pulzen/counter-str/cstrike/maps ba a mapokat.
portokat megcsináltam a routeren.Bár local szerverhez nem is kellene..
nem tudjátok vajh ezmijez?😊
Ha elindítok egy szervert akkor a steam hirtelen szabálytalan mûveletek hadait hajtja végre😞
ja és a kedvencem: fatal error
Mod_NumForName :models/player/leet/leet.mdl not found.
HunnernesKonge
LOL ezt valahogy nem vettem észre tegnap éjjel:...300Ft egy 12slotos warserverért... 😄
3000 az a 300 <#banplz>
HunnernesKonge
Lehet hogy szerzõdöm is velük... 300Ft egy 12slotos warserverért simán megéri pláne hogy 5felé oszlik a zsé, és nem elhanyagolható hogy végre nem az én netem szívják a ventrivel 😄
Speedbreaker
mi a neve?

Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *

G@b0r
😊

xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

G@b0r
most éppen kiürült mert prodigy megy :S

G@b0r
http://www.7slash.net/

Eleinte nem volt könnyû, nehezen indult be a dolog. Szar amx-et raktunk fel, állandóan leállt a szerver. Most már minden OK csak oda kéne szoktatnom egy állandó társaságot. 1 hétig szinte senki nem volt bent, most sem tolonganak még az emberek de egy 6-8 fõ van délutánonként

HunnernesKonge
Szolgáltató, esetleg Weblap(hogy ne nekem kelljen googlizni...)
G@b0r
18 slotos szerver és havi 4 rongyot fizetek

G@b0r
az ilyet kéne jól pofánb*szni

szoktak lenni külön war szervrek

Metalmilitiakid
Mér mások ilyen segítõkészen költsönadják a szerverüket ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Speedbreaker
mi itt nem hekkelünk. mástopikban van olyan

lol balfék -.-

HunnernesKonge
<#boxer><#boxer><#boxer>
csá tudnátok segíteni? amikor elindítom az egyik hacket és belépek a játékba mért lép ki rögtön? :/
Speedbreaker
ott a pont.

mások szerverén

Metalmilitiakid
Szal még egy kérdés és szerver nélkül hol oldjuk meg a warokat ?

HunnernesKonge
És kivel szerzõdtél? <#vigyor2>
Speedbreaker
mennyit fizetsz érte?

G@b0r
Én csak azt mondtam h nem árt ha van. Nekem is csak 1 hónapja van szerverem.

Speedbreaker
ez igaz. Minek az? csak pénzkidobás <#idiota>

amúgy jó ha van 6 ember is tartaléknak.