Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
As long as you do what you think is right, you cannot go wrong.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ati
Lenne egy kérdésem kérésem! van egy nem legális CS 1.6o és nem tok neten jáccani, mert nem csatizik a szerverre és azt írja ki 'Invaild Key'. Van Steam em is vki segítsen!
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
minimal grafika ami elfut szar gépeken is és tök mind1 mikori, ha üt mindent.
multis játékok egyébként sem a grafikán alapulnak.
elég sokan játszanak vele mégis de szerintem okosabb lenne nekik ha kiprobálnának vmi mást pl.CoD2, NFL 07, FIFA 07, stb. <#crazya>#crazya>
Kevés ember volt vkivel késelgettem aim_usp-na asszem aztán lett poolday ott voltak páran, 2klános volt fenn...
CS antologyval sajnos nem fog menni az 1.5 mert ahhoz Half life kell ami a CS antologyhoz sajna nem jár...<#sir>#sir>
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Vuiszont van vmi 1.5ös CS steam verzio viszont ahhoz meg kell HL1 😞 Ha van HL1ed akkor google cs15fullinstall vagy vmi ilyesmi^^
G@bor multkor felnéztem hozzátok, nem is toljátok rosszul messze nem ti vagytok a legnagyobb lámák. pool_day-en csak néztem hogy mivan, aztán néha ti néztetek <#eplus2>#eplus2>
Ha igen, amit kétlek hogyan?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
"1iN" klán vagyunk mi. A legnagyobb lámák😊
answer
itt a kettes pontot hogyan csináljam??
azért merlek kérdezni mert te ajánlottad <#pardon1>#pardon1> 😊
prog.files/valve/steam/steamapps/pulzen/counter-str/cstr -->ivpbotot ide tettem. abba bele a waypointokat. prog.files/valve/steam/steamapps/pulzen/counter-str/cstrike/maps ba a mapokat.
portokat megcsináltam a routeren.Bár local szerverhez nem is kellene..
ja és a kedvencem: fatal error
Mod_NumForName :models/player/leet/leet.mdl not found.
3000 az a 300 <#banplz>#banplz>
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
xD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Eleinte nem volt könnyû, nehezen indult be a dolog. Szar amx-et raktunk fel, állandóan leállt a szerver. Most már minden OK csak oda kéne szoktatnom egy állandó társaságot. 1 hétig szinte senki nem volt bent, most sem tolonganak még az emberek de egy 6-8 fõ van délutánonként
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417