Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
record blahblah
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
iLove oHs.
1.6ban nincs crosshairscale, van optionsban small,medium,large
és van cl_crosshaircolor csak ugy kell megadni hogy:
cl_crosshaircolor "255 255 255" (ez fehér)
cl_crosshaircolor "0 0 0" (ez fekete)
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Megköszönném, ha valaki ellátna tanáccsal. Ma jött meg a CS Anthology DVD-m, ámbár némi gonot okoz, hogy a dvd-romom meghalt pár hónapja, azóta csak a régi cd van..😊 De gondoltam a lényeg a kód, szóval leszedtem a steam-cst errõl a honlapról, felraktam, regeltem és aztán élesíteni akartam a kulcsot. Erre kéri hogy helyezzem be az Anthology dvd-t a meghajtóba...valami ötlet, hogy enélkül hogy tudjak élesíteni és játszani? Vagy ez a das ist szivacs esete, és anélkül nem fog menni?
És csak a kexnél kell a dvd, vagy ha egyszer az kész, akkor utána már nem?
mi lehet a probléma ????, elöre is köccike a segítdéget!!!!
a következõ a problémám.1.6-os CS-el akarunk játszani LAN-ban, hamachi segitségével.Mindenkinek jó csak nekem nem azt irja, hogy LAN servers are restricted to local clients (class C).
Elõre is köszönöm a segitséget.
(ugyan az a verzióju játékom van mint a haveroknak)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
CS2hu Steam hír
Itt van egy ilyen mondat:
Megoldották, hogy e-mail-ben meghívhassunk embereket, hogy használják ezt a remek programot és játszanak velünk.
A meghívottnak is rendelkeznie kell pl: CS 1.6-al?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mi lehet a gond? Reinstall megoldaná?
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Source-ban lehet váltani chatnél is magyarra ^^
eom$
ha belépek a cs-be és rögtön átvált a bill kisztás angolra hogy tudom ezt megoldani?
Az a helyzet hogy feltettem a steam-et mert kedvet kaptam a csére, és amikor beloginolnék akkor ezt irja: Could not connect to Steam network.
This could be due to a problem whit your internet connection, or whit the Steam network. Please visit www.steampo....com for more info.
A haverom be tudott lépni az accommal, amugymeg Mcafee tûzfalam van, de már probáltam hogy kikapcsolom és úgy, de ugysem megy. Plz help me.
Xbox LIVE Gamertag: RayZ HUN
iLove oHs.
iLove oHs.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
iLove oHs.
Régen nyomtam 1.6-t és használtam egy accountot rá.
Utána megvettem a HL2-t és csináltam egy másik accot sajnos. Akkor nem tudtam, hogy ilyen macerák lesznek a cd key-yel 😞
Meg lehet valahogy oldani, hogy a két accountot "összevezesse a valve?"
Tudom mind a két acc nevét és jelszavát és a cd keyek is megvannak, mivel minden full legális.
Nézegettem a supportot, de nem jöttem rá, mit kéne csinálni. Az tuti, hogy nem küldöm el nekik a cd tokom borítóját (HL1-nél azt kéri).
HL2-rõl elfogadnak digitális fotót e-mailben, jól értelmeztem?
Ati
Amúgy szerintem pont a CS olyan játék aminek normális belsõ szerverkeresõje van, használd azt 😉
na mind1 hatha kesobb tobben lesznek vagy nalam nemjo valami?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
* Fixed viewdemo command not working correctly with some demos
* Fixed getting duplicate friends message when in game
mindössze ennyi történt.
Ati
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *
Ati
Only music, only dance, but the first is friends! *Pedal To the metal * Haulin * Szóld le az előtted írót * vótmá * Lock On * Zöldszar * LEGszarabb vicc *