Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
OLvass vissz kb 50 hszt.
Ja amúgy elárulom nem véletlenül írásvédett az eredeti.
Xal tedd te is azt.
Meg csinálod még 1 szer a cuccot .
Átnevezed tempdecal.wad ra.
Berakod a cstike mappába.
És írásvédetté teszed.
Hogy kell egy festest kicserelni,
eljutottam addig hogy a jatekban mutatja a festesemet de mikor festek megis a regit festi, mit kel meg ahoz csinajak hogy azt fessek amit akarok???
TDU:[HUN]dudutech
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
NEm tom nekem a logitech mx teccik...
Az jó kis tenyeres máusz😉))
És arról nem lóg le a tégla méretû kezem 😊)
De azzal várok mer most kell HDD -t és vga -t is vennni.😞(
Mantis nem fér el az asztalon. Ennek is épphogy van hely 😞
Windowsban: 5/12 Csben: 1.5 😄
noforcemparms, noforcemaccel, noforcemspd
zoom_sensitivity_ratio 0.8 😉 Egyéb kérdés? 😄
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Két hétig használtam is. Aztán visszatértem a Razer Copperheademhez 😄
(Mielõtt beszólna valaki kattintson a linkre htx!)
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Használd egészséggel<#eljen>#eljen><#zavart1>#zavart1><#awink>#awink>
(Botok ellen mi? Aha de xD)
Tudom h csalás meg minden de nem tud vki linket adni aimbothoz vagy wallhack-hez? botok ellen kéne hülyülni ^^ elõre is köszi
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
a4e!! Grip! Xiu: **THE END** KalOnline: Hanin // SLD // LvL 51 Vagabond-Swordman // Best of Warrior Guild - Offline
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Oda beírod , hogy z bot.
Kiad egy csomó olyan hszt amiben benne van.
Kikeresed, letöltöd, felrakod indytod a gémet és megvérod mig be loadolja a mapot.😊
Jo gamet.
Annak nem kell semmi .
csak fel köll rakni.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
3990 forint.Vagy csóró vagy ???
Méretezed.
Beállítod hogy az asztalra mentse.
Utánna make wad.
És amit csinált atnevezed.Tempdecal.wad ra.
És be rakod a cstrike mappába amiben vannak a soundok, meg ienek.
Amugy boltban CS Anthology (összes hl + 1.6 + cz) 3990.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Az a szerkesztõ 2 kalap ....
Na mind1 nézd meg a 889 es hszt .
Töltsd le azt és azzal próbáld.
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
Mivel csinálod half-life lolo creator vagy half-life logo creator 2 vagy decal converter?