7046
-
#2606 steam apps/steam felhasználód/counter-strike/cstrike/
Aztán játékban lehozod a console-t, beírod: viewdemo demonév
láss csodát :) -
#2605 Legyél
Letöltöttem egy .dem filet. Hogyan tudom elinditani? Probáltam wievdemo-val de nem csinált semmit :( Melyik mappába kell berakni? (gondolom ez a probléma xD) -
#2604 legyé -
#2603 Ct kezében egy AK nagyobb élvezet mint a T kezében. Jobb őket írtani saját fegyverükkel -
#2602 ok -
#2601 [felemeli a kezét] -
zoolee #2600 ööö..
Na leírom még 1 szer ezt a házihazdás hszt , hogy 1 értelmű legyen, hogy kérem a jogot, mert az előző az félreérthető.
Szóval.
Szeretnék házigazda lenni.Ki támogatja? -
zoolee #2599 Nem, nemhiszem, 2 hete épp találkoztm ezzel csak akkor a sarokba ami a CT kezdő felévan .
Ott sikerült hatástalanítani. -
FLeK0 #2598 nincsenek fejlesztők -
#2597 Hmmm..gondolom ezt már javitották a fejlesztők :( -
#2596 zoolee leirtad már a topikba hogy te szeretnél HG lenni, mert a mailben majd lineklned kell a hozzászólás számát, amiben kérted :D -
#2595 Egyrészt minden fegyverrel, főleg távolra, az egylövéses módszer a legjobb. Sorozni csak közelről érdemes, bár AK-val akkor is inkább csak 3mas sorozatokat. A jobb egereken van is egy gomb, melyre be lehet állitani a 3mas lövést, ez erősen ajánlot.
De hát ez egyértelmü gondolom mindenkinek. -
#2594 Ok, majd probálok keresgélni :) -
#2593 CT-nél az AK-nak jobban összeugrik a célkereszt
-
#2592 assault CT a legjobb -
#2591 fegyóhasználattal kapcs: keress youtubeon is biztos van, de CS-s portálokon is vannek videók, ahol prok mutogatják a fegyók kezelését (1re emléxem m4et de_ccble mapon, és szép kis kísérő szöveg, magyarázat is van, h hogy szórnak, hogy korrigáld ezt az egér mozgatásával és akkor 95%ban oda is megy, ahova akarod) -
#2590 igen, thx, próbáltam már, de sajna úgy sem javult meg. most winstart után 0% proci, 2mb memó és 13mb vmemó használat^^ (újratelepítés is volt, de semmi) -
zoolee #2589 Nem mindíg....
pl aztechen a terror sokkal nehezebb helyzetben van minna ct.
Ct nek csak kempelnie kell..^^ -
#2588 Hát..a T-knek könnyebb dolguk van általában (szerintem) amugy szerintem pályafüggő..assaulton utálok CT lenni =( -
Naszoval..kicsit rávertem a népekre :DDDD Kicsit fejlődtem, már akármien szerveren eltudom érni azt hogy több killem legyen mint halálom
(nemtom miért ilyen elmosódott a nevem, probáltam élesiteni de hiába..) -
zoolee #2586 Jaja, ez télleg furi, ha CT be vok akkor AZ val jobban megy az aprítás mintha T ben lennék..És ez fordítva is így van.. -
#2585 o.0 Mindjárt feldobok 1 képet ide ^^ pill -
zoolee #2584 ehh..Tapasztadl ki..
De azért mondok tippeket.
Lássuk csak..
Kis pityuval az állát célozzad, ha heccsatt ot akarsz...
Smg vel-kerabélyokkal sotival a melkhasát ha heccsatot akarsz..
AWM el akárhol, de egyértelműen a fejére.
gránáttal meg ahova megy.^^ -
#2583 neked kell kitapasztalni
pl én ct-ben sokkal jobban tudok ak-val lőni mint t-ben -
#2582 Vki megfogalmazhatná hogy lehet egyes fegyverekkel jól célozni (egy lista a fegyverekről és a tulajdonságairol + egy tanács vagy mittomén) Ti tapasztaltabbak vagytok xD -
#2581 na akkor legyen a házigazda(g) Zoli oszt kész -
zoolee #2580 JUJjee..
Elolvastam..
Én csak kampányolok...XD -
#2579 Nézd már meg mire irtam xD -
zoolee #2578 ööö...
izébigyó...
majdnem 2 éve vagyok, bűnös vagyok a fákkjú létezése miatt, 2 en már szavztak rá...
Mi a problem??XD -
#2577 1 év tagság minimum, elismertség a témában (FAQ vagy saját honlap) topiklakók támogatása. ezek nélkül nem kaphat senki HG jogot.
-
#2576 remélem olyan idióták ide nem járnak :D -
#2575 azért mert pl vmi hülyegyerek bejön ide és "én akarok lenni a házigazda mert ez meg ez"itt elkezd pofázni
tegyük fel 1 olyan gyerek/állat/ mint rexor vagy most éppen HG
aki örűl h tud 1 nevet mert a múltkor benne volt a tv-ben -
#2574 dehogy lesz, miért lenne rá ok? :) -
#2573 Nekemis van 1 ilyen érzésem..legyen Zoolee és kész xD Amugy tök mindegy, fölösleges hszeket törölni mindenki tud -
#2572 nekem8
van 1 olyan érzésem h ezen veszekedés lesz:| -
#2571 Szerintem pedig Fleko rá a leg alkalmasabb, de ti tudjátok... Én akár ki akar lenni alátámasztom, támogatom, csak előbb tegyen le az asztalra valamit! -
zoolee #2570 Azért mondom, hogy "de az nem lényeg".
Am toom....
Csak fax fogja bonyolítani a mondatot... -
#2569 benner=banner
A képet értez ez alatt? Csak mert az az én munkám, nem számit, ettől függetlenül te vagy a legalkalmasabb szvsz -
Lebowski #2568 töröld a clientregistry.blob-ot, aztán steam restart, és már megy is.
ha enm akkor nemtommigáz.nekem ez szokott segíteni -
Lebowski #2567 és néha 1.6os lanokon is elindulnak...