7046
-
#2526 Látom ám mi a célod. Meg akarod szuratni egy bottal xDDD -
Lebowski #2525 kimész spectbe és a szemszögéből nézelődsz. ha hirtelen rántással lövi a fejest rendszeresen akkor valszeg csal.de ha hamarabb lő minthogy kilép az ellen az nembiztos hogy csít csak simán jó a fülese és megtanult játszani.szal ha vki osztogatja a fejeseket akkor ne egyből a csíterezésre gondolj... -
#2524 :)
1) headshot az headshot (1 találat a fejbe és meghaltál)
2) 2000000 tárból ha nem találod el, akkor nem hal meg...
TEHÁT) gyakorolj először egy kicsit botokon (csak késsel legyenek), rád fér úgy érzem, de valahogy mindenkinek el kell kezdeni, sok sikert! :) -
#2523 Császtok!
Lenne néhány kérdésem.
Egy haverom szokott csinálni szervert és szoktunk ott játszani az én kérdésem az lenne hogy , hogy tudnám megnézni vagy valami hogy ki cheat-el vagy valami. Mert vannak fura dolgok hogy egy lövéssel meghalok, meg én belelőhetek 2000000 tárat akorr se hal meg. Tehát hogy tudnám megnézni hogy csalnak e vagy nem. És ha igen mit tudok tenni?
Előre is köszönöm a válaszotokat! -
zoolee #2522 Bu.ifajzat.Nah, majd később, megnézem, mert se TC vel, se a saját kliensprogiával nem kapcsolódik a kis keccseg.
-
zoolee #2521 Ezekre én nem nagyon figyelek, miutánn haveroknak vakba falon 1 waron leosztottam 2 fejest..xd -
zoolee #2520 Nahm, pár perc és fent van a fákkjú... -
#2519 a serial a dobozban van 3800ft-ért-.- -
#2514 én simán csatlakoztam:| -
eLiXir #2513 hát engem faszán nem enged csatlakozni a steamhez sőt az oldal sem jön be /pánik ONOZ!! -
#2512 Ha van még ilyen irjátok :D -
#2511 CTbe is meglehet. Mássz be a kocsiba kezdőn :)
Ezek nem pont ilyenek de:
de_aztecon ha a híd közepére ér valaki villámlás,
de_trainen kutyás vagonok alatt van valaki kutyaugatás, valamint 6-os bejáratánál madárcsiripelés. -
#2510 Amugy van még ilyen lehetőség? Én még cs_milita-n a villanykapcsolot fedeztem fel a terepjáró mellett a garázsban meg cs_officeban a CT-k egyik kijáratánál is van 1 kapcsolo... -
#2509 ÖőőŐŐÖÖ ~1-2 hónapja :D De már egészen jol megy...van hogy a killeim száma meghaladja a a deathjeim számát de ez ritka :DDDDDDD -
#2508 én is 1hónapja jöttem rá:D
-
#2507 hát ja, lol :D Mióta játszol? :D -
#2506 Lol bakker most jöttem rá hogy cs_assaulton meglehet nézni a képernyőkőn az enemyt :DD (ha terrorist teambe vok..) -
zoolee #2505 Vagy tood mit??Vagyél fel MSN en..
OK??
[email protected]
A desing már mag is van, csak be kell koppipésztelnem a cuccost.
-
zoolee #2504 ööö...izéé...szombatra meg van...
Nem azért mert láma vagyok a "drímvíverhezt", mert nem vagyok az, de sulival utazunk el 2 napra...
Boconadi, a cuccot, a [email protected] -ra küld..:>
De ha ma még átküldöd 11 előtt, akkor megcsinálom... -
#2503 Szasztok!!!
Mivel nem találtam Cs 1.5 tápigot ezért kénytelen vagyok ide írni mert ha nyitok 1-et tuti kinyírnak na szóval az a problem hogy honnan tom leszedni az 1.5-öt ami mellesleg működik is... PLS help előre is köszi -
#2502 "amúgy jó sok lett :)" helyes :P "Talán már holnaptól nem is lesz anyi lamank" -
#2501 Megírtam a FAQ-t. Még egyéb helyesírási hibákat javítok, plusz ami eszembe jut és véletlenül kihagytam, azt bele írom. Holnap elküldöm zolee-nek, aki remélhetőlek megcsinálja designes-re honlapként. Talán már holnaptól nem is lesz anyi lamank
amúgy jó sok lett :) -
zoolee #2500 OKÉ.... -
#2499 megcsinálod a honlap design-et, beszélsz a modikkal, ilyenek. Én elolvasom az egész topikot, és ami eszembe jut, kérdésbe foglalom. Megbeszéltük! -
zoolee #2498 Én csinálom meg és rakom fel netre, te meg összeírod a kérdéseket, tippeket válasokat..Monnyuk abban én is segítek...OK? -
zoolee #2497 OKÉ.... -
#2496 Maradunk abban, hogy megírjuk ketten? -
zoolee #2495 Nah, az minnyár más mikor manuális FAQ van..:))))XDXDDDXD(Nem de??!!) -
#2494 őő én nem úgy mondtam :DD -
zoolee #2493 Oks, akkor te leszel a FAQ....
-
#2492 Hát akkor inkább ne írd meg:) -
zoolee #2491 Hát izé, bakker...
Nem cs ztem már mejd 1 éve, mindent elfelejtettem....
És ha én csinálom, akkor mindenki azt kérdezné, hogy ez-az mért nincs benne...
Xal ezért kértelek titeket. -
#2490 válogass -
#2489 Ha már te akarod írni a faq-t akkor te állítsd össze a kérdéseket! -
#2488 hja és valaki elárulná mi a PPC rövidítés jelentése? Főleg ukrán vagy környékén lakó emberektől olvasom ezt játék közben. Mintha valami véletlenhez vagy szerencséhez lenne köze. -
#2487 Te akarod csinálni a FAQ-ot, hát hajrá, ne mi irjuk már meg! :D
Rakj bele módokról linkeket, leírást, console parancsokat, szerver keresőket. Skineket, GUIdokat, egyébb extrákat. Tanácsokat, pálya letöltéseket, bugokat. Hogyan kell jól késelni, rusholni, antigrav pályán repkedni stb.
Ha meg nem akarod ezeket összegyüjteni, akkor ne akarj FAQ-ot csinálni! :) -
zoolee #2486 Igen, tudom mit jelent....
Am nem leugatás kéne hanem faq ba értelmesség... -
FLeK0 #2485 a gtfo jelentésével tisztában vagy, vagy csak lövöldözöd a kemény rövidítéseket a vakvilágba? -
zoolee #2484 GTFOOO..
De azt írd le pontosan amit látni akarsz...
PL: HZ állítás, 90 es fps limit törlés stbstb... -
#2483 -Célzási tanácsok
-Consol parancsok
Hirtelen ennyi jutott eszembe :)