Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SEGÍTSÉG!!! Amikor elindítom a cs 1.6-ot akkor megnyomom a nullát ,bejön a konzol és beírom hogy connect majd utánna a szerver IP címét és azt írja ki hogy "Invalid CD key", ilyenkor mit kell csinálni?????<#help><#help><#confused><#help>

CzGobe
az ogc superhero serveren vok admin 😛
http://superhero.uw.hu/index.php?page=all&pageid=2
itt vannak a herok. Ha lelosz vki XPt kapsz, ha elered az xp-hatart, szintet lepsz, amikor valaszthatsz uj herot. ilyen eccerû 😛

az ogc-s mill-re? nem tom, de van uj ip 😛 amin a servert én per pil nem látom :-%

eom$

Super Hero Mod ebbe valaki beavatna?

iLove oHs.

HunnernesKonge
Ilyenkor az, hogy nem jöttél ide kérdezni mielõtt megvetted és az hogy nem olvastad el a hátulján hogy mi jár hozzá.
Uganis a HL antologiában nincs CS.
Az a CS antologiában van, szinte ugyanolyan a doboza!
Ez a doboz
kolbi870315
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy megvettem a Half-Life Anthology-t hogy tudjak counter strike-ozni.
Csinálok felhasználónevet, regisztrálom a cd key-t, a Half Life update 100%-ig megy, de a counter strike azt írja ki "Pre-load complete.
Ilyenkor mi van?

BF2142:kolbi, kolbi01

CzGobe
thx

eom$

Shodan
mill-re mi a password?

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

HunnernesKonge
waypoint = az amit a bot használ a téjékozodáshoz a palyán (*.pwf file asszem :S)
A botokhoz elvileg jár waypoint szerkesztõ, bár asszem pont abban az "all in one packban" nincs benne.
Szabi84
2.Iratsz rá ismerõssel waypointot (én ezt szoktam 😄)

Ez mit jelent, társamnak kell futkoznia a pályán? Hogy kell csinálni?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

CzGobe
Szabi84? :$

eom$

HunnernesKonge
Nekem csak nuke-ra van, az is valahol a winyo mélyén... :S
CzGobe
gondoltam, de nem tudtam h így hívják. vki nem dobna nekem össze 1 ilyen map-pack-et, mert sajna csak kevés ilyen mapom van (2-3) pls!

eom$

HunnernesKonge
WH-map = átlátszó falu alap de_xyz map változatok, faltunk gyakorlásához.
Három lehetõséged van
1.Irsz rá te waypointot
2.Iratsz rá ismerõssel waypointot (én ezt szoktam 😄)
3.Zbotot használsz...
CzGobe
milyen az a WH-s map, mert nekem csak a wallhack jut eszembe 😊

eom$

Szabi84
Sziasztok! Leszedtem WH-s mapokat, és szeretnék betenni botokat(Zbot-al megy), de az All in One-hoz nem találok waypontokat WH-mapra, úgy meg nem mûködik ha átirom a waypont nevét a WH-s map nevére! Szóval sikerült valakinek betenni botokat, ha igen ossz meg velem, hogy kell!

Csak azért voltam ebben ien láma mert én az 1. napon már HLSW -t használtam.

Jajaja ooks vágom....

CzGobe
find servers:
internet/favorits/lan/spect/last played vmi vmi ilyesmi fülek vannak 😛

eom$

Gyikom olyat még nem láttam de lehet hogy csak el felejtettem 4 hónap óta nem cs ztem.
Az hol van ???

CzGobe
igen, a lan lapfülre kattintva

eom$

CzGobe
ha new game-t inditasz, akkor az csak lanon megy. Ha beirod h sv_lan 0, akkor már az adatok a netre is kimennek az online stemeden.

eom$

KIcsit láma vok lan ban.

Mér??
Õk látják ???

õ netes játékról beszélt
lanon semmi mást nem kell csinálni, csak 1 servert a new game menübõl, a többi meg csatlakozik.

oks értem...
És akkor csak azt kell csinálni amit CZgobe mondott ???
Még nem lanoztam.

Nincs ilyen "lan verzio", sosem volt, az tört változat. A steamet elindíthatod net nélkül is, és akkor játszhatsz vele csak lanon. Ha meg internetkávézókhoz hasonló helyekre kellene legálisan, arra ott a cybercafé program a steam oldalán.

De van az LAn verzio.
Azt hol lehet legalisan meg venni vagy letölteni ??
Sztem steam oldalán már nincs.

kapni? esetleg oroszországban, ott árulnak tört játékokat boltokban 😊

éS 5 MP UTÁNN AKTíV LESZ A MENTÉS IKON.

geri777
akkor vali most pontosan privibe irjal le hogyan kell csinani szorol szora

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

B@zdmár meg.....
KI van írva...........

A 889. HSZBAN VAN 1 PROGI AMIVEL LEHET WAD BA MINTENI. 1 SZRÛ ÉS CSODÁLLATOS

nEM KELL TÖBB LÁMA KÉRDÉS!!!

Dudu Tekh
adjatok please egy olyan linket amelyben van valamilyen program ami tud wad-ban menteni me en semmi szart nem talalok??
<#help><#help><#help><#help><#help>

TDU:[HUN]dudutech

Uff...
Most jut eszembe..
Minek a sok hülyeség ??
Tényleg..
Az 1.6 lan verzióját lehet még kapni ???

CzGobe
kétlen, mert azt a server nem csatlakozik a netre... ha nem írod be h sv_lan 0, akkor nem tudnak csatlakozni

eom$

Szabi84
Elég ha new game-t indítasz oda is betudnak csatlakozni a haverjaid, a friends-en keresztül!

CzGobe
lehet a te gépeden is a szerver (még ezt sem tudjátok???) csak épp be kell írni azt h "sv_lan" "0"

eom$

Igen Én elmondom...
Elõkell fizetni....
De ennél nem mondok többet.
Ne mindent mi csináljunk.
Csinálj te is valamit.

nem

geri777
sziazstok fontos lenne valmelyik ötök leirná hogy kell privát szervert csinalni ahova masok fel tudnak lépni nme lan szervert hanem simát valki leirná?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

Köszi!

ja kevertem 1.2vel

akkor frissitsd 1.5re es rakj fel podbotot. gooooooogle

cs 1.4 nem létezik.

Hello! Volna egy talán nem ide passzoló kérdésem, CS 1.4-ben lehetséges e botok berakása a játékba, és ha igen akkor hogyan? Örülnék ha valaki válaszolna! Kössz!

Deamúgy jó.

Igen ott.

HunnernesKonge
[email protected] kérted?
Amugy a bannert azért csináltam ,mert volt egy kis szabadidõm...
Már kértem de b@sznak válaszolni.

HunnernesKonge
õõõ Ahogy hg jogot kérsz egybõl lesz idõm bannert csinálni 😄
öööööööüüüööö....
Ahhogy hg jogot kérek 1bõl eszébejut a karbantartás...