Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://superhero.uw.hu/index.php?page=all&pageid=2
itt vannak a herok. Ha lelosz vki XPt kapsz, ha elered az xp-hatart, szintet lepsz, amikor valaszthatsz uj herot. ilyen eccerû 😛
az ogc-s mill-re? nem tom, de van uj ip 😛 amin a servert én per pil nem látom :-%
eom$
iLove oHs.
Uganis a HL antologiában nincs CS.
Az a CS antologiában van, szinte ugyanolyan a doboza!
Ez a doboz
Olyan kérdésem lenne, hogy megvettem a Half-Life Anthology-t hogy tudjak counter strike-ozni.
Csinálok felhasználónevet, regisztrálom a cd key-t, a Half Life update 100%-ig megy, de a counter strike azt írja ki "Pre-load complete.
Ilyenkor mi van?
BF2142:kolbi, kolbi01
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
A botokhoz elvileg jár waypoint szerkesztõ, bár asszem pont abban az "all in one packban" nincs benne.
Ez mit jelent, társamnak kell futkoznia a pályán? Hogy kell csinálni?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
eom$
Három lehetõséged van
1.Irsz rá te waypointot
2.Iratsz rá ismerõssel waypointot (én ezt szoktam 😄)
3.Zbotot használsz...
Az hol van ???
eom$
Õk látják ???
lanon semmi mást nem kell csinálni, csak 1 servert a new game menübõl, a többi meg csatlakozik.
És akkor csak azt kell csinálni amit CZgobe mondott ???
Még nem lanoztam.
Azt hol lehet legalisan meg venni vagy letölteni ??
Sztem steam oldalán már nincs.
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
KI van írva...........
A 889. HSZBAN VAN 1 PROGI AMIVEL LEHET WAD BA MINTENI. 1 SZRÛ ÉS CSODÁLLATOS
nEM KELL TÖBB LÁMA KÉRDÉS!!!
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
TDU:[HUN]dudutech
Most jut eszembe..
Minek a sok hülyeség ??
Tényleg..
Az 1.6 lan verzióját lehet még kapni ???
eom$
eom$
Elõkell fizetni....
De ennél nem mondok többet.
Ne mindent mi csináljunk.
Csinálj te is valamit.
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
akkor frissitsd 1.5re es rakj fel podbotot. gooooooogle
Amugy a bannert azért csináltam ,mert volt egy kis szabadidõm...
Ahhogy hg jogot kérek 1bõl eszébejut a karbantartás...