7046
  • Czdano
    Nos kitöröltem a cfg-ket és eltünt a szar célkereszt...igaz állithattam új ra MINDEN értéket és beállítást....
  • Boconadi
    Ezt az összeugrást még most hagyjátok abba!
    Akinek nem ér meg 4000Ft-ot a játék, annak nem itt a helye, nem rajongója, és mindezek mellett nem fanatikus. Akinek a grafika kell, az vegyen stalkert, arma-t, bánom is én mit, ne warezoljon!

Adaminho neked pedig annyit tudok mondani, hogy a Tört CS, bizony tele van hibával, mivel a nevében is szerepel, hogy tört. A tört játékok a rendkivül jó védelem miatt "meghibásodhatnak". (mondjuk aki ilyen tapasztalt a játék körében mint Te, az tudhatja ezt). A steam folyamatos updatejának koszonhetoen mara mar minden hiba ki van kuszobolve. Régi 1.5-ös, és még fél évvel ezelőtt felmerült CS1.6 bugokat jórészt javitották. Cheaterek pedig kevesen vannak (A Valve anti cheat álltal védett szervereken), ha igazán akarsz játszani megveszed. htxbye
  • Adaminho
    és az neked azt jelenti hogy nem szeretek vele játszani? hmmmm
    Szabi amúgy lehet megveszem, de minek ha megvan és ugyanaz mintha az eredeti lenne, szedtem hozzá patchet és olyan lett a grafika hogy majdnem beszartam, meg a sok bug eltünt
  • zoolee
    2743#
  • Szabi84
    De ha minden nap nyomod vele akkor 3500 FT csak megér!
  • Adaminho
    Zoolee! Ha nem tudsz olvasni akkor nyugottan vállalok hétvégenként ingyenes olvasó tanfolyamokat csak neked! Nem tom honnan vetted, hogy nem szeretem a CS-t. Csak azzal játszok minden nap. Megtanítlak olvasni utána meg majd vissza nézed a hozzászólásaimat és újra tanulmányozod, mondjuk sztem úgyse fogja fel az agyad
  • zoolee
    Najó;warezoltam, de most már nem...
    Meguntam az ide-oda másolgatást, crack elést...
    Inkább megveszem eredetibe, és akkor még meg is becsülöm, nem csúszkálok a cd n, ha nem tetszik valami...
  • Szabi84
    Na ne mond, hogy te sosem warezoltál De ha tévedek minden tiszteletem a tiéd!
  • zoolee
    Adaminho:Ha nem tetszik a cs, akkor ne játsz vele, menj WOW ozni, az való a teféle warezos kötchög öknek...
  • Czdano
    WHnak nevezik az ilyet :/ tök gáz még cheattel se találja el az ellent...
  • Adaminho
    nekem ez nem tetszik h így átlőnek a falon
  • Adaminho
    Ilyen videót miért tesznek fel?? :( ezt úgy ahogy van letörölném, fertőzi a sok hülyegyereket
  • Adaminho
    köszi
  • HunnernesKonge
    CD Galaxis 3.990.-
    576.hu 3.998.-
    PCDome.hu 3.990.-

Tesco,Media Markt stb 3200-4500 Ft ig bármi lehet.

Amugy valoszínű hogy source-ot láttál 9000-ért de az is valami packban lehetett...
  • Adaminho
    csak azért mondtam hogy átlőnek a falakon hogy pl a csalók betesznek 1 wallhackot és simán leszednek a falon keresztül is, de ha nem lenne ilyen hogy átlehet lőni a falon akko jó lenne de engem nem zavar. nagyon jó játék a cs 1.6
  • Adaminho
    akko neten keresztül hol tom megvenni, mert boltokban non drága?
    én leszarom a grafikát meg a bugokat csak azért mondtam hogy lehetne jobbis mert én 9000 Ft-ért láttam és azt soknak tartottam. de ha tényleg 3560 Ft akko megveszem
  • HunnernesKonge
    nanana. Álljunk meg egy szóra.

A 2 legelterjedtebb csalás a wallhack és az auto aim.
    wallhack=átlátsz a falon
    atoaim= magátol osztja a fejest a játék

Ezeknek semmi köze ezekhez:
    az ember bele esik a falba meg a robbanás utána a levegőben marad, meg 3 méter vastag falon lazán átlőnek.

Source cheat (És nem is régi mert már az új fajta radar van a bal sarokban)
    Csiterek mindenhol vannak nem kell ez alapján meitélni egy játékot.
  • Szabi84
    Nem egészen így van. A Source teljesen más mint az 1.6, bár lassan kezdi megközeleíteni a játékélményt! Nálad pedig csak azért bugos mert nem eredeti, és emiatt nincs frissítve steam-en keresztül! Ja és ha szeretsz 1 játékot a legutolsó szempont lesz a grafika!
  • Adaminho
    tudom hogy nem jobb mint a cs 1.6, sőt lehet hogy még rosszabis, de legalább nincsenek benne olyanok hogy az ember bele esik a falba meg a robbanás utána a levegőben marad, meg 3 méter vastag falon lazán átlőnek. mondjuk engem ezek nem zavarnak annyira, de a csalóknak így gyerek játék írtani CS 1.6 MINDÖRÖKKÉ!!!!
  • HunnernesKonge
    A Source kurvára nem ugyanaz mint az 1.6 ki kell hogy ábrándítsalak.
    A Source új motort kapott( a source engine-t) és teljesen más lett a netkódja is. Ezért is van az hogy semmire sem jó az a játék.
    Source: Futásközben lövök ötöt játék... Van akinek ez tetszik nekem speciel nem...

CS Antology 1 (CS 1.6,CZ,DEleted Scenes) 3560.-

• Adaminho
    bocsi hogy összetörtem a szíved, de én 9000 Ft-ért láttam vmi cd galaxis nevű boltban. Nekem tetszik a Source ugyanaz mint a CS 1.6 csak jobb a grafika. a CS 1.6 még a hangok el mennek azért de komolyan sok benne a bug sajna. de nagyon jó játék, szinte minden nap minimum 3 órát játszok vele
  • HunnernesKonge
    Mennyire nem ér sokat? 3560.- Ft ember.

Milyen sok bug? Milyen Source...grafika jó, játékélmény a béka segge alatt. 1999-es játéktol ne várjál már jobb grafikát bazdmeg. Hangokkal mi a bajod meséld már el...
    Komolyan kb 14-15 éves lehetsz az pont az a korosztály amelyik a legjobban szeret warezolni, valalmint a legjobban elcsábitható a csili vili szar grafikával.
  • Adaminho
    Amúgy jó lenne vmikor csinálni 1 lanpartyt hamachin keresztül,de ahoz kellene pár ember. Ja és ne csaló ha lehet. Ha meglennénk akkor utána egyeztetnénk 1 időpontot.
  • Adaminho
    tom jó játék, de az a grafika, hang, rengeteg bug ááá azé ennyire nem ér sokat, max a source-ért adnák ennyit. meg a tört verzióval még nem volt olyan esetem hogy ne engedett volna fel valahova
  • Czdano
  • Boconadi
    ha nem ér anyit, akkor nem itt van a helyed!
  • HunnernesKonge
    KIFELÉ A TOPIKBÓL
  • Adaminho
    csak azért nem veszem meg mert nem ér annyit
  • Adaminho
    nem azért, vmi más baja van. volt már tört verziós CS-m és abba jó volt csak már nem tom hogy honnan szedtem le. majd ha ráérek megkeresem Nem zavar amúgy.
  • Boconadi
    mert tört. ennyi. Ezen nincs mit megmagyarázni. vedd meg. Ha zavar ird be: hud_saytext 0
  • Adaminho
    Azért mert kérdeztem 1 olyat hogy mi lehet a baja a CS 1.6 chatének, mert amiko játszok, írni akarok a chatba, beírom a szöveget és leenterezem akko nem látom a saját írásom csak vmi CS_ALL.....-ot látok, és hiába írnak nekem akkor is csak ezt látom a szövegük helyén hogy CS_ALL...
    És utána kérdezte tőlem Boconadi hogy milyen CS-m van, én meg most válaszoltamrá, remélem tud segíteni
  • Brolly28
    és ez nekük miért olyan fontos?
  • Adaminho
    Tört CS-m van sajna. Patchelve van, scriptek vannak fent, mod nincs és config is van
  • Szabi84
    Scout nagy előnye, hogy azzal futsz a leggyorsabban, és zoom nelkul is ugyanoda lő! De én nem szeretem inkább AWM!
  • Boconadi
    Tudod ez eleve ott kezdődik, hogy Te is és én is ugyan így le lőttük volna őket, egy kis szerencsével ami például neki is volt.

Kezdem is első pontommal: Szerinted az nem szerencse hogy nem együtt jönnek ki? Mert ha együtt jöttek volna, akkor az awp-snek sansza sem lett volna, max egyet kilőtt volna. (tegyük fel kilő egyet, mert 1999 óta játszik, mellesleg az ellenfél sem volt olyan béna, de most ez nem lényeg)
    Ezzel szemben mind jött ki egyesével, vagy kettesével, egymás után. És hangsúlyozom egymás után.

De most ezt nem kötekedésként mondom, tényleg szép szkill, de a szerencse is játszik vele.
  • Kmarha
  • zoolee
    Nem az, hanem, hogy, scouttal is volt már apritás, már 1 szer le is Írtam még aznap este..
    Bőven éjfél utánn voltunk már, amikor eljött az idő cs zni, fel csirke-ol ra, és valahogy elkeveredtünk az aztech ra 2 óra gém utánn, már jóval 2 utánn voltunk..
    A lényeg, ct n ki a ra, fel szembe a dobozra, és gondoltam 1 et bele az ajtóba t knél, 1 hs, bele még 1 et, még 1 és amio a leg meglepőbb, gondoltaam, hogy ha ennyien akkor fent is van veleki azon a "tornyon" ami a hÍdkijárat mellett jobbra van, fogom, átküldök 1 et HS, na mondom ilyen nincs..
    Szereetem én a scout ot, de ha van zsém akkor inkább awm..És abba is csak 20 skúló, nehogy lelőjenek, és az én skúlómmal aprÍrsák a haverokat.
  • Kmarha
    aha, hogy te csak awm-el tudsz HS-t falon át nyomni, scouttal nem? Ez most az én hibám? :D Hagyjál már. Akár a youtube-ot is megnézheted, és csodálkozhatsz.

De megértem hogy nektek nem tetszik a cuccos.
  • zoolee
    És akkor a leg jobb, mikor nem felejtem el felragasztani a cellux keresztet a moncsira, és közelről is qrva nagyot lehet aprÍtani.:)
  • zoolee
    Haggyál már, a pics@ sz@raxik egy scouttal amivel néha van, hogy ~4 lövés is kell, az awm el meg áttolom a HS -t a falon is.