7046
-
#2726 http://www.csnation.net/view.php/strategy/snipers/scout.csn -
#2725 állj állj állj :D Azt mondtam szerintem, meg hogy nekem. :D Nem azt hogy átlagosan midnenkinél a scoutnak kéne a jobbnak lennie :DD
(de láttam én már scoutos prot is, no nem tömegével, de léteznek) -
#2724 Csak akkor azt nem értem a prok közt mértnem ez az elterjedt :)
nem basztatásbol... reformokat :D -
#2723 régen waroztam is vele. Ha nem találtam el az ellen fejét, akkor mindig ott lőtem meg, ahol awm-el sem pusztult volna meg. De 90%-ban 1 lövés, egy halál volt. A maradékban, meg mire észrevette hogy egyet bekapott már ment a másik golyó is (ha awmmel lettem volna, álltalában 10-15 hp-val túlélte volna a dolgot).
Azóta 2-3 év kihagyás után, már nem megy olyan jól, de erősen gyúrok scoutknifez szervereken :) -
#2722 Biztos sokat szoktál vele warolni is ^^
Awp-nek az a lényege hogy 1 hit instantkill...
scout lehet jobban adja a fejest, de ha awp elég testre is akko minek lonek 2x scouttal? :D
funra jo de másra nem... -
#2721 scoutot jobban szeretem. Gyorsabb is, és a fejest is könnyebben adja. Arról nem is szólva hogy olcsó. Közelről zoom nélkül meg ezerszer többet ér mint egy awm. -
#2720 kedvenc fegyverem -
#2719 Ha te lovod én is ezt mondtam volna, de ő sacc per kb 1999 óta Cszik kicsit magasabb szinten mint te vagy én :D -
#2718 faszmakk -
zoolee #2717 Hááááh...Defaja...
kötchög AWM es..XD -
#2716 Javaslom ennek megtekintését: >>>>KATT<<<<
NiP - walle (Dennis Wallenberg brutális ötöskillje a most zajló WSVG tornán, egy amcsi csapat ellen)
Ahol jöttek le a terrok,ott van egy füst, csak a hltv bugzik, ezért nem lehet látni :)
-
#2715 Mivel nem is így kell kinéznie :D -
#2714 nekem nem így néz ki -
#2713 tört CS? Valamilyen config van fent? Valami mod? Script? -
Adaminho #2712 Császtok! Elolvastam a GY.I.K-ot de van 1 olyan kérdésem ami nem szerepel benne, ez: Amikor akarok írni a chatbe(játék közben, megnyomom a "z"-t), beírom a szöveget és le enterezem akko azt írja ki a szöveg helyén hogy CS_ALL......., és hiába írnak nekem mindenkinek az írása helyett ezt látom hogy CS_ALL_........
Valaki tudna nekem segíteni, hogy mi lehet a probléma? Előreis THX! -
FLeK0 #2711 mindet -
#2710 És mégis meik cfg-t? ;/ -
FLeK0 #2709 törölj cfg-ket és indítsd újra -
#2708 Ilyen :'(
-
#2707 ahh mostlátomcsak 3 csillag ^^ JEE VÉGRE :D -
#2706 már régen csztem nem tom milyen -
#2705 Képet! -
#2704 hogyérted h tök gagyi? -
#2703 Hmm..topikhalál...
Nemtudom miért -talán megint egy update miatt- a távcsöves fegyóknál a célkereszt tök gagyi lett..hogy tudom visszaállitani? (vagy újakat berakni -ha vannak ilyenek-) -
#2702 Jah..>nézzétek meg a rövid demot amit linkeltem< xD -
#2701 Meghalt a topik -
imp99 #2700 vki tudja h lehet kikapcsolni a spritekoat?
Csak nagy feketeség van nekem a helyükön :S -
#2699 ritka szar
bazd 1hálókártya meg távirányító a bombaXD -
#2698 szar -
zoolee #2697 Láttam már, és sztem nagyon faxa. -
#2696 Gyerekek ne haragudjatok! Bocs, ha már volt, de muszálynak éreztem :D
http://www.youtube.com/watch?v=j-LanBoUqsY
Hazai CS Paródia. -
#2695 thx a válaszokat -
#2694 "ez így nagyon megnehezít" na, mit fog ide írni, várom kíváncsian "pl hs-t lőni.." :DDDDD hát mi mást is lehetne lőni? :D nézd meg, nem szöszös-e a szem -
zoolee #2693 Beállítások/mouse/mosue érzékenység...XD, ezt jól megjrtam. -
#2692 szevasztok! Tudna nekem vki tanácsot adni? mostanság vettem észre h egyre pontatlanabbul lövök, és feltünt h nagyon apró mozdulatoknál a kurzor nem mindig oda mozdul ahová én akarom. Elég valőszínű h pontatlan az egér, viszont még mindig jobb jáccani vele mint a bumszli vezetéknélkülivel, ami nagy is és még nehéz is.. Szal a kérdésem az lenne nincs vmi beállítás v parancs amivel ezt csökkenteni tudom és 1 kicsit pontosabbá tenni az egeret anélkül h ujat kellene vennem? Mert ez így nagyon megnehezít pl hs-t lőni.. De persze nem aim botozni akarok xD szal várom a tippeket előre is thx -
#2691 nekem CZ-s, de én modolás nélkül tudom kapcsolgatni, mivel GOLD-om van. -
#2690 Ez is egy szemlélet...
De én mondjuk el se tudok képzelni egy wart 5db zöldpulcsis,barnagatyás, napszemüveges terror nélkül :D
Szerk: Augymeg engem se érdekelne mi hogy néz ki, ha a cz modellek ugyanolyan jól láthatók és ellőhetők lennének mint régi társaik... -
#2689 engem nem érdekel h h néznek ki a karakterek engem a játék érdekel -
zoolee #2688 Én nekem jó a ló efpées is, csak jóllátható modellek legyenek, amik jól látszanakés nem olvadnak a környezetbe., ha a fejük kikandikál a doboz mögüll és p228 amban 4 töltény van..:))) -
#2687 Olvassá lejebb 10kommentet azt ott a megoldás ^^