Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kissadamvikt
szerintem az lesz a hiba hogy a cl_restrict_server_commands nincs 0 (nulla) ra állítva(igaz h ezt a source ba kell) de tesómnak is eredetibe van meg és ott is ez volt a hiba....

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

csak a cs szerverrõl. Teljesen szûz account , valszeg configgal lesz baj.

Tudnál adni egyet ?

Szabi84
Másokat is kidobál! Többek közt engem is!

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Sztem valaki használja az accodat....
De még az is lehet, hogy rossz comfiggal mész.
És mi dob ki???
a cs a szerverrõl vagy a steam ???

egy kis segítség kéne

eredeti cs-m van. Egy ideig minden rendben ment , de mostanában azzal bassza az agyam , h 10-15 perc játék után minden figyelmeztetés nélkül kidob. Ötletek ?

kissadamvikt
kössz

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

http://collective.valve-erc.com/index.php?go=hammer

kissadamvikt
kösz de valami weboldalt ahonnan letölthetem vagy keressem ki a googleban?

hammer

kissadamvikt
valaki tudna ajánlani egy jó pályaszerkeztõ progit?????

Ujjrahúzás...
Mappokat kimented...
És ujjrahúzod...

Helosztok. Elõjött nekem a cs-be egy idegesítõ gond. Mégpedig látszanak a pályán az illesztések a falakon, padlón stb. Eddig nem volt ilyen. Driver frissítést próbáltam, meg még elég sok mindent (pl:cs mappa kitörlése) de semmi. Ötletem sincs, hogy mi lehet.
Segítséget elõre is köszi.

Ati

balvin
szedj le egy másik verziót zbotból. ha nemmegy akkor nemtom

hali egy problémám lenne

zbot-al játszok aim_mapon. Általában a játék 5-10 perc múlva ok nélkül kifagy és kidob. Neten nem áll fenn a probléma. mit kéne vele csinálni ?
reinstall megvolt

balvin
googlebe keress rá zbot downloadra
-automata pályamegtanulás
-hardon baromi nehéz megölni
-be lehet tenni csak késsel(ez a legjobb)😛

hali. nemrég kezdtem el cs-zni gondoltam leszedek egy botot

podbot 2.5 megvan müxik is de a botokat csak spectatorba hajlandó betenni. ötletek ?!

plas
Sziasztok, a problémám a következõ lenne: az albérletben ahol lakom routeren keresztül T-online ADSL 2M-s internetet használok. Ha simán FTP-rõl, vagy web-rõl töltök, jön olyan 210-220-al. Ahogy elindítom a STEAM-et máris "behülyül". Ha játszok, olyan 4-5mp-ként felmegy a pingem 300-400-ra, a köztes idõben 20-30, de így játszhatatlan... Megnéztem a Windows feladatkezelõben a letöltés sebességmérõ grafikont. Ha simán letöltök egy egyenes vonal, ahogy a Steam elindul és refreshelem mondjuk a szerverlistát máris olyan mint egy szinusz görbe... Simán látszik, hogy periodikusan sok esetben lemegy nullára a letöltés, ez okozhatja a 300-400-as pinget. De nem tudok rájönni miért?! És ez mondom csak, ha steam-et használok... Volt már WIN újrainstall, mindenféle antivirus, tûzfal (-al, anélkül) kémprogram figyelõ, Steam ujrainstall, szóval próbáltam már mindent, de egyszerûen nem megy normálisan... Hátha vkinek volt hasonló problémája, és tudja a megoldást...Jah a routeren keresztül ketten használjuk a netet.

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=317

iLove oHs.

na mind1 akkor kösz a segítséget.

egy kicsikét olvas vissza<#idiota>

iLove oHs.

helósztok.
valaki tudna adni egy linket ahol le tudom leszedni az 1.6 nak szinrkonos magyarítást. köszi elõre is

Teljesen...már a 40 fps is az...

Helosztok. A monitorom csak 85 os frekit tud max sajna. Így az fps maximum 90 ig megy. De ugy általában 60-80 között váltakozik. (60 ra csak nagyon extrém esetben mgy le) Ezek normális értékek?

Ati

Laky
Már néhány éve van, de teljesen mindegy...
http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=317

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Igazság szerint én egyetértek meg nem is az ilyen "vedd meg az eredetit vagy kussolj" hozzászólásokkal....

Kontra:
Nem szimpi, mert ennyi erõvel esetleg segithetett volna az illetõ a kérdezõnek, és ne tájékoztassunk félre senkit mert igenis LEHET törttel nyomulni (LANon még jobban is, neten már nem annyira szuperül, de lehet) tehát ha valaki azt mondja hogy nem lehet, az vagy kevésbé járatos a témában VAGY fáj neki hogy más nem veszi meg a játékot mikõzben õ megvette (vagy nemtudom miért ez a nagy ellenszenv az eredetit megvevõk és a warezolók között - hozzáteszem nekem megvan eredetiben IS, lanon meg warezzal tolom). Az hogy egy játék drága vagy nem drága, azt hadd döntse el mindenki maga... van amikor egyszerûbb elkérni a szomszédgyerektõl mint elklattyogni egy boltba, pláne ha valaki nem pesten él (mert pesten kivül is van élet 😊 )

Az hogy a tört szerverek tele vannak cheaterrel - hát én VACos szerveren is láttam falon átlövõ, tizszeres sebességgel mozgó alakokat (és ez nem a Warcraft MOD volt), úgyhogy ez csak afféle agyonkoptatott szólam, szerintem.

De: tényleg unalmas olvasni, hogy minden újjonan betévedõ ugyanazt kérdezi: "hogy lehet törttel nyomulni", pedig csak a googlet kéne használni vagy az itteni keresõt. A piros betûk meg tényleg egyértelmûek itt a banner alatt... de hát másról szerintem nincs is nagyon mit beszélni a CS-rõl, azért nem egy überkomplex game 😊

CzGobe
Hidd el sokat filóztam rajta, h megírjam-e, de most úgy csinálok, mint ahogy leírtad: kussolok, pedig ezeh is lenne hozzáfûznivalóm, de nem akarom itt a többiek elõtt, PMet meg nem fogok írni.
Szentem ha elolvastad "a warez kérdések tiltottak"ot és mégis írtál ilyen üzit, akkor viseld már el szó nélkül az ez ehhez hasonló válaszokat, hiszen ha csak abból indulunk ki, hogy te is "egy értelmes ember" vagy, akkor... többel nem nyúzom ezt a fórumot.

eom$

Tood, 45 ös piros betûket látod a banner kép alatt????

Akkor ha van annyi eszed akkor megérted.

babati
köszönöm szépen

babati
komolyan mondom az ember ide jön az sg-re segítségért(ami egy hirhedt oldal mo.-n) és ti(tisztelet a kivételnek) akik 24 órából 23-at itt mereszgetitek a gép elõtt akarjátok megmondani hogy mit vegyek meg meg mit nem. holott azt se tudjátok mi az a pina. na mind1 mindig lesznek lolok meg (büdös)kurzorvadászok ennyi...

babati
de most te mit ugacc?
ha nem tucc normálisan segíteni akkor k.ss
egy értelmes ember is így tenne

babati
köszi szépen
de ménem ezzel kezdtétek elõször?
na mind1

Csak sources van tudtommal...

Dudu Tekh
nicsen vlmi sg-s server??
ha van akkor ip please<#worship><#worship>

TDU:[HUN]dudutech

1356 & 723 hozzászólásokat olvasd. Szivesen.

Teljesen....

HunnernesKonge
Kapjálmár az agyadhoz! Te warezolsz ebben a topikban, egy 3800Ftos játékon görcsölsz. 18-25év közötti vagy, szoval vagy csóró egyetemista lehetsz,(ez esetben az iskoládban érdemes megpáylázni valmi ösztöndíjat és a befolyó pénzbõl venni egy CS-t) vagy dolgozó ember (he nem kisebbségi vagy akkor valószínû még nincs családod így tudsz nélkülözni egy hónapban 6doboz cigit, vagy 8üveg sört, esetleg 2g marihuánát...ha nem, akkor ez a játék nem neked való 😄

Amugy lehet neten tolni Hamachi program segítségével, ami a netet lannak veszi, de hogy ezt hogy és mint azt majd leszel szíves a hamachi topikban megkérdezni(mert hogy olyan is van ááám).

-pacsee-
U.I: Szerintem egész korrekt voltam 😄
Na ja...

CzGobe
1) sehogy, vagy legalább is MI nem tudunk róla, MERT megvan eredetibe, MERT senki nem írt még ide, h így meg így kell jáccani neten serial nélkül
2) #1612-es hsz-odhoz csak gratulálni tudok. Azért nem írt e-mailt vagy PMet, mert nincs értelmes hozzáfûznivalója. Bár ez szentem nem a választ minõsíti (hanem a kérdést)

eom$

Jujj...
Te csak maradj csöndben...

Most nem tök 8.....???
Meg van az a lényeg....

zoltan93
jaja

babati
figyelj má zoolee. megugattam hogy privátba küld ha értelmes a segítséged. de úgy láccik te is olyan értelmes vagy mint a segíccséged te... XD

Megveszed az eredetit.....

1610# van counterstrike.hu,lamas.hu

Van az 1.6-hoz szinkron? És ha van akkor honnan tudom leszedni
babati
Üdv mindenkinek!!!
Az lenne a kérérsem hogy valaki magyarázza meg nekem hogy hogy lehet neten a haverjaimmal jáccani tört cs1.6-al!!!
Ha kell hozzá program akkor milyen program?
Nagyon megköszönném a segítségeteket!!!
aki lenne oly szives az az e-mail címre írjon :[email protected] vagy [email protected]
még1x köszi

CzGobe
Ha az ipjét írod be és h milyen szerver, fun, superhero, DM, sima public, tök jó kis ping no mod, akkor szentem oksa 😄ASD

eom$

szervert lehet reklámozni?

iLove oHs.

Ok,elolvasom.

ez egy szerver oldali plugin, ha nincs szervered akkor felejtsd el, ha van akkor olvasd el az amxmodx.org oldalon az infókat.

Ok,de hogy tom használni?