Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Tudnál adni egyet ?
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
De még az is lehet, hogy rossz comfiggal mész.
És mi dob ki???
a cs a szerverrõl vagy a steam ???
eredeti cs-m van. Egy ideig minden rendben ment , de mostanában azzal bassza az agyam , h 10-15 perc játék után minden figyelmeztetés nélkül kidob. Ötletek ?
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
Mappokat kimented...
És ujjrahúzod...
Segítséget elõre is köszi.
Ati
zbot-al játszok aim_mapon. Általában a játék 5-10 perc múlva ok nélkül kifagy és kidob. Neten nem áll fenn a probléma. mit kéne vele csinálni ?
reinstall megvolt
-automata pályamegtanulás
-hardon baromi nehéz megölni
-be lehet tenni csak késsel(ez a legjobb)😛
podbot 2.5 megvan müxik is de a botokat csak spectatorba hajlandó betenni. ötletek ?!
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
iLove oHs.
iLove oHs.
valaki tudna adni egy linket ahol le tudom leszedni az 1.6 nak szinrkonos magyarítást. köszi elõre is
Ati
http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=317
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Kontra:
Nem szimpi, mert ennyi erõvel esetleg segithetett volna az illetõ a kérdezõnek, és ne tájékoztassunk félre senkit mert igenis LEHET törttel nyomulni (LANon még jobban is, neten már nem annyira szuperül, de lehet) tehát ha valaki azt mondja hogy nem lehet, az vagy kevésbé járatos a témában VAGY fáj neki hogy más nem veszi meg a játékot mikõzben õ megvette (vagy nemtudom miért ez a nagy ellenszenv az eredetit megvevõk és a warezolók között - hozzáteszem nekem megvan eredetiben IS, lanon meg warezzal tolom). Az hogy egy játék drága vagy nem drága, azt hadd döntse el mindenki maga... van amikor egyszerûbb elkérni a szomszédgyerektõl mint elklattyogni egy boltba, pláne ha valaki nem pesten él (mert pesten kivül is van élet 😊 )
Az hogy a tört szerverek tele vannak cheaterrel - hát én VACos szerveren is láttam falon átlövõ, tizszeres sebességgel mozgó alakokat (és ez nem a Warcraft MOD volt), úgyhogy ez csak afféle agyonkoptatott szólam, szerintem.
De: tényleg unalmas olvasni, hogy minden újjonan betévedõ ugyanazt kérdezi: "hogy lehet törttel nyomulni", pedig csak a googlet kéne használni vagy az itteni keresõt. A piros betûk meg tényleg egyértelmûek itt a banner alatt... de hát másról szerintem nincs is nagyon mit beszélni a CS-rõl, azért nem egy überkomplex game 😊
Szentem ha elolvastad "a warez kérdések tiltottak"ot és mégis írtál ilyen üzit, akkor viseld már el szó nélkül az ez ehhez hasonló válaszokat, hiszen ha csak abból indulunk ki, hogy te is "egy értelmes ember" vagy, akkor... többel nem nyúzom ezt a fórumot.
eom$
Akkor ha van annyi eszed akkor megérted.
ha nem tucc normálisan segíteni akkor k.ss
egy értelmes ember is így tenne
ha van akkor ip please<#worship>#worship><#worship>#worship>
TDU:[HUN]dudutech
Amugy lehet neten tolni Hamachi program segítségével, ami a netet lannak veszi, de hogy ezt hogy és mint azt majd leszel szíves a hamachi topikban megkérdezni(mert hogy olyan is van ááám).
-pacsee-
U.I: Szerintem egész korrekt voltam 😄
2) #1612-es hsz-odhoz csak gratulálni tudok. Azért nem írt e-mailt vagy PMet, mert nincs értelmes hozzáfûznivalója. Bár ez szentem nem a választ minõsíti (hanem a kérdést)
eom$
Te csak maradj csöndben...
Meg van az a lényeg....
1610# van counterstrike.hu,lamas.hu
Az lenne a kérérsem hogy valaki magyarázza meg nekem hogy hogy lehet neten a haverjaimmal jáccani tört cs1.6-al!!!
Ha kell hozzá program akkor milyen program?
Nagyon megköszönném a segítségeteket!!!
aki lenne oly szives az az e-mail címre írjon :[email protected] vagy [email protected]
még1x köszi
eom$
iLove oHs.