7046
  • Kmarha
    http://www.csnation.net/view.php/strategy/snipers/scout.csn
  • Kmarha
    állj állj állj :D Azt mondtam szerintem, meg hogy nekem. :D Nem azt hogy átlagosan midnenkinél a scoutnak kéne a jobbnak lennie :DD

(de láttam én már scoutos prot is, no nem tömegével, de léteznek)
  • HunnernesKonge
    Csak akkor azt nem értem a prok közt mértnem ez az elterjedt :)
    nem basztatásbol... reformokat :D
  • Kmarha
    régen waroztam is vele. Ha nem találtam el az ellen fejét, akkor mindig ott lőtem meg, ahol awm-el sem pusztult volna meg. De 90%-ban 1 lövés, egy halál volt. A maradékban, meg mire észrevette hogy egyet bekapott már ment a másik golyó is (ha awmmel lettem volna, álltalában 10-15 hp-val túlélte volna a dolgot).

Azóta 2-3 év kihagyás után, már nem megy olyan jól, de erősen gyúrok scoutknifez szervereken :)
  • HunnernesKonge
    Biztos sokat szoktál vele warolni is ^^

Awp-nek az a lényege hogy 1 hit instantkill...

scout lehet jobban adja a fejest, de ha awp elég testre is akko minek lonek 2x scouttal? :D
    funra jo de másra nem...
  • Kmarha
    scoutot jobban szeretem. Gyorsabb is, és a fejest is könnyebben adja. Arról nem is szólva hogy olcsó. Közelről zoom nélkül meg ezerszer többet ér mint egy awm.
  • Brolly28
    kedvenc fegyverem
  • HunnernesKonge
    Ha te lovod én is ezt mondtam volna, de ő sacc per kb 1999 óta Cszik kicsit magasabb szinten mint te vagy én :D
  • Boconadi
    faszmakk
  • zoolee
    Hááááh...Defaja...
    kötchög AWM es..XD
  • HunnernesKonge
    Javaslom ennek megtekintését: >>>>KATT<<<<
    NiP - walle (Dennis Wallenberg brutális ötöskillje a most zajló WSVG tornán, egy amcsi csapat ellen)
    Ahol jöttek le a terrok,ott van egy füst, csak a hltv bugzik, ezért nem lehet látni :)

• HunnernesKonge
    Mivel nem is így kell kinéznie :D
  • Brolly28
    nekem nem így néz ki
  • Boconadi
    tört CS? Valamilyen config van fent? Valami mod? Script?
  • Adaminho
    Császtok! Elolvastam a GY.I.K-ot de van 1 olyan kérdésem ami nem szerepel benne, ez: Amikor akarok írni a chatbe(játék közben, megnyomom a "z"-t), beírom a szöveget és le enterezem akko azt írja ki a szöveg helyén hogy CS_ALL......., és hiába írnak nekem mindenkinek az írása helyett ezt látom hogy CS_ALL_........
    Valaki tudna nekem segíteni, hogy mi lehet a probléma? Előreis THX!
  • FLeK0
    mindet
  • Czdano
    És mégis meik cfg-t? ;/
  • FLeK0
    törölj cfg-ket és indítsd újra
  • Czdano
    Ilyen :'(
  • HunnernesKonge
    ahh mostlátomcsak 3 csillag ^^ JEE VÉGRE :D
  • Brolly28
    már régen csztem nem tom milyen
  • HunnernesKonge
    Képet!
  • Garyskillz
    hogyérted h tök gagyi?
  • Czdano
    Hmm..topikhalál...

Nemtudom miért -talán megint egy update miatt- a távcsöves fegyóknál a célkereszt tök gagyi lett..hogy tudom visszaállitani? (vagy újakat berakni -ha vannak ilyenek-)
  • Czdano
    Jah..>nézzétek meg a rövid demot amit linkeltem< xD
  • HunnernesKonge
    Meghalt a topik
  • imp99
    vki tudja h lehet kikapcsolni a spritekoat?
    Csak nagy feketeség van nekem a helyükön :S
  • Brolly28
    ritka szar
    bazd 1hálókártya meg távirányító a bombaXD
  • Boconadi
    szar
  • zoolee
    Láttam már, és sztem nagyon faxa.
  • Chrystopher
    Gyerekek ne haragudjatok! Bocs, ha már volt, de muszálynak éreztem :D
    http://www.youtube.com/watch?v=j-LanBoUqsY
    Hazai CS Paródia.
  • Garyskillz
    thx a válaszokat
  • CzGobe
    "ez így nagyon megnehezít" na, mit fog ide írni, várom kíváncsian "pl hs-t lőni.." :DDDDD hát mi mást is lehetne lőni? :D nézd meg, nem szöszös-e a szem
  • zoolee
    Beállítások/mouse/mosue érzékenység...XD, ezt jól megjrtam.
  • Garyskillz
    szevasztok! Tudna nekem vki tanácsot adni? mostanság vettem észre h egyre pontatlanabbul lövök, és feltünt h nagyon apró mozdulatoknál a kurzor nem mindig oda mozdul ahová én akarom. Elég valőszínű h pontatlan az egér, viszont még mindig jobb jáccani vele mint a bumszli vezetéknélkülivel, ami nagy is és még nehéz is.. Szal a kérdésem az lenne nincs vmi beállítás v parancs amivel ezt csökkenteni tudom és 1 kicsit pontosabbá tenni az egeret anélkül h ujat kellene vennem? Mert ez így nagyon megnehezít pl hs-t lőni.. De persze nem aim botozni akarok xD szal várom a tippeket előre is thx
  • Boconadi
    nekem CZ-s, de én modolás nélkül tudom kapcsolgatni, mivel GOLD-om van.
  • HunnernesKonge
    Ez is egy szemlélet...

De én mondjuk el se tudok képzelni egy wart 5db zöldpulcsis,barnagatyás, napszemüveges terror nélkül :D

Szerk: Augymeg engem se érdekelne mi hogy néz ki, ha a cz modellek ugyanolyan jól láthatók és ellőhetők lennének mint régi társaik...
  • Brolly28
    engem nem érdekel h h néznek ki a karakterek engem a játék érdekel
  • zoolee
    Én nekem jó a ló efpées is, csak jóllátható modellek legyenek, amik jól látszanakés nem olvadnak a környezetbe., ha a fejük kikandikál a doboz mögüll és p228 amban 4 töltény van..:)))
  • HunnernesKonge
    Olvassá lejebb 10kommentet azt ott a megoldás ^^