7046
-
#2806 tetete gyerek! Nem elég hogy cshu n annyit irkálsz hogy beleőrülsz, még itt is?!: D
Játszani bezzeg még 1X nem láttalak !
- No offenz, only flame - -
zoolee #2805 THX. -
K Ace #2804 Egyébként ez lol, hogy egy 99 es játéknál fps gondjaim vannak, és az amzóugy is ronda grafikát mégtovább kell butítanom. :D :( -
#2803 Htx -
#2802 Úgyvan :D
cl_weather 0 -
zoolee #2801 Ugye astech on úgy van, hogy ha valaki átmegy a hidon akkor dörren az ég ..Vagy hogy van??? -
#2800 Hogy lehet kikapcsolni? o.0 -
K Ace #2799 thx -
#2798 eső van? azt is kikapcsolhatod -
#2797 Gondolom a viz kidolgozottsága az ok..cl_waterdist 1 ezt ird be consoleba de lehet h nemigyvan... -
K Ace #2796 Helosztok. Az de_aztec pályán az fps néha leugrik 40 re is. Most ez a gépem miatt van(bár nemhiszem), vagy szimplán nem fps barát pálya? A többinél megvan a stabil 100. -
#2795 a bunnyhop és az airmove nem ugyanaz
bunnyhop-hoz a serveren be kell kapcsolva a bunny mod, az airmovehoz is kell serverkonfig...
surf_ és kz_ (mapokat) servereket keress -
eLiXir #2794 levegőben ugrálni? konzolba: add_jet_pack 1 -
rokka #2793 hello nem tudhátok hogy kell buni hoppozni ??? valahogy úgy ugrálni a levegőben?? -
zoolee #2792 hát izé..
Én lamas 2 n kezdtem, aztán csirke-ol (azon a legtöbbet) és néha random. -
#2791 Random -
Adaminho #2790 Amúgy ti melyik szerveren játszottok a leggyakrabban? -
zoolee #2789 Azok télleg szemetek..
Az kötchög ség...
Már az is úgy jön ki a fal mögüll, hogy lő... -
#2788 Vagy ezt: Zbot
Ingame a h billentyű leütésével lehet kezelni őket, okosak de nem wh-znak mint a Podbotok :D -
#2787 Tedd fel ezt! -
#2786 Rossz all in one botokat tettél fel. Keress másikat, azok menni fognak, vagy használj zbot-ot -
#2785 próbálom, nemnagyon működök, de azért még keresek, de ti se adjátok fel, ha esetleg tudja valaki :) -
#2784 Ezt nem tom mikor, de megbeszéltük már. Próbáld meg a keresőt, abban tuti megtalálod a megoldást. -
#2783 hali
az lenne a problémám h felraktam az All in one modot, de a botok egyszerűen nem akarnak beállni a teambe, csak spectalnak
mi a megoldás? előre is kösz! -
#2782 -
zoolee #2781 Na ez az.. -
#2780 Októberben nem tanácsos gépet fejleszteni...
A Karácsonyi szezonban jönnek az új cuccok, valószínű új C2D-k, esélyes az nVidia 9-es széria,DDR III ramok, stbstb.
Szoval gépet venni nyár elején érdemes, meg újévkor. Legalábbis ez az én tapasztalatom.
És ha karácsonyra télleg jönnek a csili-vili új cuccok, akko az a konfig amit most tervezel (kurvára) olcsó lesz :)
Csak ugye Január > Október :S -
zoolee #2779 Striker extreme,q6600,8800gtx,2gb geil ram,1x 80 gb rendszervinyó,1x 250 gb adatvinyó,valami 19' -os wide TFT,500 a chieftech táp.
Csak még nem sok zsé jött össze, meg megvárom az áreséseket...
Októberre csak meglesz..AddÍg meg elvok a laptoppal, meg az LFS el...:) -
#2778 486 -
#2777 Ugyértem mien konfiggal... -
#2776 Mien gépet veszel? -
Adaminho #2775 -
zoolee #2774 Nyugi-nyugi..Ha meg lesz az a qrva gép, akkor napestig tolhatjuk..:) -
#2773 De ahogy mevetted, kinyílik előtted a menyország kaupja és mindenki szeretnei fog. És majd játszhatsz velünk jókat (bár én eddig csak 1x játszottam sg.hu fórumozóval egy szerveren :) ) -
#2772 Itt csak az a lenyeg, hogy nem szeretjuk a warezt es a warez embereket. :) -
Adaminho #2771 Nem tudtam, hogy 1 kérdés idáig fajulhat -
Adaminho #2770 Elnézést kérek mindenkitől -
#2769 a saját cfg-ből csinálj másolatot, aztán telepítésnél csak felül kell irnod -
zoolee #2768 No, ezért nincs nekem "tuning" CFG m..:) -
zoolee #2767 Na jahm...
Akkor,
1. Tanuld meg használni a "válasz erre" gombot.
2. Ne nyavajogjál..
3. Ha tört a cs d akkor ne reklámozd.
4. Húzzál innen..
5. NO WAREZ.
byby!