Counter-Strike 1.6 - Steam
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem sincs több fps-em, még az egerem is xar XD, meg mostanság inkább pókerezek, mint CS, de azé szeretem 😛
eom$
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Ja amúgy a nevem WTF zoolee 1993 ...😊
-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD
Akkor + WuZuMu
Az állás míg mindig a következõ:
-CzGobe
-SeLFisCH
-Boconádi
Gondoltam hogy jó lenne ha jönnének többen is. Pl akire gondolok még:
-ColdFire
-HunnernesKonge
-Laky
-zoli122
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Zsír szerver...😊
Mint tudjuk a kolónia láma PÖTS ök eggyesülete....
Kis ovisok...
Meg multkor egy magyar szerverre beesett egy amcsi gravity vel.....
uff bazz.....
Felpattant minden tetejére azt osztott awp vel....
Ottan elkeddi, hogy you are a chiter mert az awps lábastól nem pusztultak meg páran....
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ezektõl szoktam kiakadni és faltövébe b@szni a 12 eft s egereket....
Ezt tényleg nem hiszem el. Ezeknek a csírányi kis agysejtjükbe megfordul értelmes gondolat is, vagy csak valami hasonló zajlhat odabent: "búú.. búú.. búúúúú.. KAJAAAA.. búúúú ...." Nem értem, tényleg nem értem. Ez egy IQ szegény selejt.. nem, még annak sem lehet nevezni õket.
Maradok csak a steamnél 😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Igen, még mindig a war-ról van szó! 😊
eom$
Amugy mikor tanuljátok meg hogy azért van a steamsupport hogy használjuk??
User ID-s hibákra megoldás: Ez itt a support oldalra mutató link(angol lesz a megoldás)
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Bazz ilyet egy steam ujratelepítéssel tudsz orvosolni. Figyelmedbe ajánlanám a gps configot.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
Én 1 éve mikor intenzíven kezdtem neten jáccani a 2 . héten már war oztam.
eom$
Megoldás??
hömm....én jelszóváltoztatással orvosoltam.
Egy kérésem lenne: A játék meghatározatlan idõközkönként kilép. Tényleg, van amikor 5 perc, van amikor 30. Minden figyelmeztetés nélkül kifagy,1mp-re rá kilép magától. Nézem steam/cstrike könyvtáram,ilyenkor mindig létrejön egy .mdmp file. Vki tud vmi orvosságot ?
Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD
Hááát...jólenne ha lenne agy szonzorééé....PL SG..
Azért mondom hogy dumáljuk meg hogy mikor legyen/legyenek, pl ki mikor ér rá.
Vagy ez rendszeresen lenne???
-CzGobe
-Boconádi
Aki csatlakozni akarna az írja itt a fórumon.
Emellett egy házigazdát is megszavazhatnánk (pl: Fleko)