Counter-Strike 1.6 - Steam

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CzGobe
fél 9kor se kezdünk, úgy nézem... 😛

eom$

CzGobe
Ma este 8 nekem tökéletes! 😛 (lehet picit késõbb is talán)
nekem sincs több fps-em, még az egerem is xar XD, meg mostanság inkább pókerezek, mint CS, de azé szeretem 😛

eom$

zoli122
én is megyek csak ne legyen vacos serveur 😊

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

HunnernesKonge
Nekem nemjó sry. Klánommal gyakorlás+w0w+alszok xD
Jövök, de szar leszek mert 20-40 fps el megy a game és ezelatt a 6 hónap alatt aléggé visszafejlõdtem...
Ja amúgy a nevem WTF zoolee 1993 ...😊

zoli122
😊 sztem mindenki másnak más a neve... És sztem nem csitel itt senki

-> Erő izom csupa izom minden reggel kokszot iszom!!! -> Intel Pentium IV, 3.6Ghz, 2Gb RAM, Galaxy Geforce 7900GT 256MB, 500GB HDD

Boconadi
hát hogy vacos vagy nem vacos tök8 mert egy szar, úgyse szûri ki ha vki csítel, de remélem van olyan barátságos társaság ez, hogy nem cheatel.
Akkor + WuZuMu
bocsi de ma este nem leszek itthon , más elfoglaltságom van 😛

zoli122
De én benne vagyok (nevem: WuZiMu)

zoli122
és milyen szerveren? mert nekem csak vac bannos accountom van (vasárnap veszek újat)

Boconadi
Mitszólnátok a legközelebbi idõpontnak, pontosabban ma este 8 órának? Szerzünk vmi idiota külföldi ellent .. Vagy tõlem egymás ellen is nyomhatjuk.

Az állás míg mindig a következõ:
-CzGobe
-SeLFisCH
-Boconádi

Gondoltam hogy jó lenne ha jönnének többen is. Pl akire gondolok még:

-ColdFire
-HunnernesKonge
-Laky
-zoli122
HunnernesKonge
Tactic -|---------- Skill

<#hehe>
Boconadi
Akkor átmek másik publikra <#idiota>

One shot one kill, no luck just skill !
Laky
Nagy mennyiségû izom szagot érzek.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Áj kill jú ha feltévedek oda és szÍÍÍvvvacc!

zoli122
én nem mert én is az vagyok az egyis szerveren muhahahaha... 😄

Utállom a "korrupt" adminokat...

Boconadi
Publik & War server powa.

[ Szereti szopatni az újregeket, és a newskilleket <#hehe> ]
Jáccá a csirkeolon...
Zsír szerver...😊

zoli122
Azóta csak külföldi jó neves híres szervereken jáccom na meg persze sokat szörfölök 😊

zoli122
persze le szedettem a bann-t aztán rá hagytam

Csak pöcsök...
Mint tudjuk a kolónia láma PÖTS ök eggyesülete....
Kis ovisok...

zoli122
haggyad már engem eccer azért bannoltak kolóniáról mert úgy lövök hogy közbe rángatom az egeret mert úgy jobban szór azt azzal jönnek hogy körbe lövöm a tagot mint aim én attól nagyon ki akadok (akik ismernek azok tuggyákmár) vagy elõ jövök a fal mellõl vagy mügül és fejbelövöm egybõl WHz-nak emg hõbörögnek (eccerûen csak irigyek)

jájj....
Meg multkor egy magyar szerverre beesett egy amcsi gravity vel.....
uff bazz.....
Felpattant minden tetejére azt osztott awp vel....
Ottan elkeddi, hogy you are a chiter mert az awps lábastól nem pusztultak meg páran....

Kmarha
hát sok szörnyüséget, de ezt azért nem 😄DDD

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

mit vársz egy ilyen szervertõl? 😄

na ja, és ha ezeknek beesik egy "hecccssátt"(Copyright by zooleeX))akkor elkezdik ugatni mekkora whs vagy...
Ezektõl szoktam kiakadni és faltövébe b@szni a 12 eft s egereket....

Kmarha
milyen emberek vannak már?? Néha ha nincs kedvem igazán hajtani vagy éppen csak elsõ akarok lenni, fel szoktam lesni egy kicsit nosteames szerverekre. Hát hogy ott mit csinálnak ezek a szerencsétlenek?! Feljön speed, aim és wallal nem is egy, és elkezdik szórni a népet (persze angolul): "szar ez a szerver, gyertek a miénkre, nincs lagg!) És ott futkároznak és késelik le fél másodperc alatt az összes játékost órákon keresztül.

Ezt tényleg nem hiszem el. Ezeknek a csírányi kis agysejtjükbe megfordul értelmes gondolat is, vagy csak valami hasonló zajlhat odabent: "búú.. búú.. búúúúú.. KAJAAAA.. búúúú ...." Nem értem, tényleg nem értem. Ez egy IQ szegény selejt.. nem, még annak sem lehet nevezni õket.

Maradok csak a steamnél 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

HunnernesKonge
Én csak remegtem xD
Boconadi
Az elsõnél mindenki fél <#idiota>

CzGobe
Megvolt az elsõ! 😊 Csak nagyon izgultam, de eltaláltam a fejét valakinek! 😛 Meg valaki az enyémet is, meg volt olyanis, amikor minden fehér lett! Ez egy felejthetetlen esemény volt az életemben.

Igen, még mindig a war-ról van szó! 😊

eom$

HunnernesKonge
Alternatív megoldás: Szarakodik a neted, vagy a steam központi gépénél húzott ki egy kábelt a takaritónõ a szervergépbõl. 😄

Amugy mikor tanuljátok meg hogy azért van a steamsupport hogy használjuk??

User ID-s hibákra megoldás: Ez itt a support oldalra mutató link(angol lesz a megoldás)
Én. is beszállok de csak a késõbbiekre...

geri777
oké sok a wariácio akkor most a mi a megoldás ? csorják az accom or szar a video kártyám ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

CzGobe
én meg nem játszom intenzíven és nem is fogok 😛P

eom$

Boconadi
Ez az után jön be ugye hogy verifying data...

Bazz ilyet egy steam ujratelepítéssel tudsz orvosolni. Figyelmedbe ajánlanám a gps configot.
Laky
Nálam is elõ szokott fordulni ilyen, de általában magától megoldódik.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Boconadi
Próbáld meg firssíteni a videókártyád driver-ét amit videókártyádhoz letölthetsz a honlapján (Ati, nVidia).
Ha ez sem segít akkor majd max megoldjuk egy pause-val.

Eddig játékosok:

-CzGobe
-SeLFisCH
-Boconádi
höm???elsõ???
Én 1 éve mikor intenzíven kezdtem neten jáccani a 2 . héten már war oztam.

CzGobe
ma este lehet lesz életem elsõ warja 😛 az is lehet h ha van kedve vkinek jöhet velem jáccani. micsoda megtiszteltetés 😊

eom$

Nekem ez akkor volt mikor egy genny csórni akarta az accomat..
Megoldás??
hömm....én jelszóváltoztatással orvosoltam.

erre az 1.6 mixre jelentkeznék. Cs skillemmel nem rendítek világot , de 3 éve tolom online fps 😛

Egy kérésem lenne: A játék meghatározatlan idõközkönként kilép. Tényleg, van amikor 5 perc, van amikor 30. Minden figyelmeztetés nélkül kifagy,1mp-re rá kilép magától. Nézem steam/cstrike könyvtáram,ilyenkor mindig létrejön egy .mdmp file. Vki tud vmi orvosságot ?

geri777
Ez miért van vettem egy új gépet és nem lép be néhány szervere miért van ez ?

Gigabyte 890XA-UD3 | AMD Phenom II X4 955 | Kingston DDR3 3*2GB | Ati Radeon 5770HD

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Boconadi
Szerezzünk petíciót <#vigyor1>

Sg monnyon le! <#hehe>
Én szívesen megyek de csak másfél hónap mulva mert nincs most gépem...

Hááát...jólenne ha lenne agy szonzorééé....PL SG..

Boconadi
Hát ahogy szeretnétek. Szerintem ez a játék + a frum megengedheti magának hogy többször is játszunk. Ez szerveren múllik. De tõlem abba is belemehetünk hogy egy SG CS-s 1.6 szervert indítunk. Persze valamivel fizetni kéne, vagy az sg szponzorálná.

Azért mondom hogy dumáljuk meg hogy mikor legyen/legyenek, pl ki mikor ér rá.
ööö....mikor lenne???

Vagy ez rendszeresen lenne???

Boconadi
Jó akkor gyüjtsünk egy listát. Szervert majd lopunk, vagy akik a lista között lesznek és felajánlják akár a szerverüket egy-két "menetre", majd azon játszunk. Eddigi játékosok:

-CzGobe
-Boconádi

Aki csatlakozni akarna az írja itt a fórumon.

Emellett egy házigazdát is megszavazhatnánk (pl: Fleko)