7046
  • zoolee
    Hát most istenem....Ezért van a vinyó..utánna meg majd sonyvegassal vagy akármivel tömörÍted.
  • Czdano
    Eddig 3 kill van de kiba sok helyet foglal :(

#2884 az mi?
  • zoolee
    Sok HS van benne??
  • Boconadi
    rendereld be vmivel (SonyVegas?!)
  • Czdano
    Nu emberek negyede kb kész van a fragmoviemnak és 600 frameből áll de kiba sok helyet fog foglalni már maga az avi...:(
  • Czdano
  • Boconadi
    ne idegesíts minket ilyen kérdésekkel.

F.A.Q / GY.I.K
  • Dj káka
    hy hol lehet letölteni?

kéne
  • Boconadi
    beirod, viewdemo *demonév
  • Czdano
    Demot játszanék le de nem jelenik meg az a kezelőfelület.. hogy tudom előhozni? :S
  • Boconadi
    portot nyitni? az meg mi? :D tudod miről beszélsz?

Próbáld meg úgy hogy a dedicated szerver inditásánál a portot 27015 helyett beírsz valami 5 jegyű számot. (pl: 27100)

Ha így sem jo, a routeredben van valami.
  • Czdano
    Portot sztem vmi router progival is tudsz még nyitni..vagy beirod az ipdet oda ahol a honlapok szoktak lenni és ott állitasz be vmit
  • Mardel92
    Köszi. Ezt én is olvastam de hol a faszba kell portot nyitni me még mindig ezt nem tudom. Persze ott van menyekk fel arra az oldalra és megtudom de ugye routerem van és az nem enged ki mident csak úgy. Engem az érdekelne h hol és mit kéne engedni neki h kiengedje az ip-m az alap 27015 ös porton.
  • Boconadi
    25. Hogyan tudok saját szervert indítani?

Nos először is a steam-en belül a 'Tools' -ban kell lennie egy olyan programmanak, hogy 'Dedicated server'.
    rákattintassz kétszer, ekkor bejön egy kis ablak.

Game: Half - Life/ Counter-Strike/ stb, ezt kiválasztod függően melyik játékban akarsz szervert indítani.
    Sever name - Ide azt írod be mi legyen a szerver neve.
    Map - Ha jól tudom ez az ablak még inaktív, de ha nem akkor itt válaszd ki melyik pálya fusson a szerveren
    Network - Internet
    Max Players - Mekkora slot-os szervert kívánsz létrehozni
    UDP Port - Ezt hagyd ahogy van, mert ez fontos lessz még
    RCON Password - Ide írj be vmit rcon-nak. (remélem tudod mi az)
    secure valve anticheat - azt pipáld be, akkor kevesebb az esélye annak, hogy csíterekkel fogsz találkozni a szervereden, de sajnos ez már manapság mind1.

Ezután kattints, hogy "start server".

Ekkor elindítja a szervered. Tölt, majd bejön egy nagyobb táblázat, ahol a következő beállításokat állítsd be:

Server Name-nak ismét írd be a nevét a szervernek. Itt kattints hogy server map, és most már tudsz váltani mapot. Kiválasztod, ok. Ekkor tölt egy picit de ne ijedj meg, csak mapot vált. Player Pass-word csak akkor kell, hogyha lekódolod a szervert.
    Ezután a fenti füleknél kattints a Configure-ra, ahol a consol beállításokat végezheted. Ezeket csináld meg tetszésed szerint.
    Ha megvan elvileg megy a szervered.

Ha haverjaid akarnak rá csatlakozni, akkor menj fel a www.whatismyip.com -ra, másold ki az IP címed. pl: 11.2.333.444
    E ip mögé írd oda a dedicated szerverben megadott portot, pl 7000. Tehát így nézzen ki: 11.2.333.444:7000
    Ezt az IP címet add meg a haverjaidnak, és a CS-ben is ehhez connectolj ha saját szerveredre akarsz menni.

256 -os feltöltésnél kisebb nettel nem érdemes szervert csinálni!

A faq-t esetleg elkéne olvasni...
  • Mardel92
    Szerintem is portot csak hol? vagy milyet? Tűzfalam az nincs me úgyis sűrűn rakom újra a gépet :) Már nyitottam UDP-s portot (27015) meg nyitottam programnak meg ip-nek meg minden szarnak de nem tom mit és hol kéne h mennyen. esetleg vmi konkrétum?
  • Czdano
    Portot kéne megnyitni nem? Tűzfal esetleg? Más ötletem nincs ;/
  • Mardel92
    Helló!
    Egy sima Counter-strike 1.6 os szervert szeretnék üzemeltetni. Minden megy kalasszul kész is van de vmiért nem látszódik és ha ip alapján konnektelnek rá nem megy fel. A szervergépről rendesen müxik csak máshonnan nem lehet elérni. Elindítom a szervert és egy localos ip-n megy (192.168.1.141) Ha megadok neki az indító ikonban egy „+ip ipcimem” parancsot akkor meg kiírja h nem tudja használni a portot. Van egy routerem azon nem tudom mit kéne engedni h mennyen. Már próbáltam pár dolgot de nem akaródzott működni. Ha tudnátok erre vmi orvoslást azt nagyon megköszönném.
    Üdv: Mardel

Ui.: Jah D-Link DI-604 routerem ha ez érdekes.
  • Cyb3r
    Ja vágom, akkor bocs...
    Csak vmi nagy tét mecs videójánál láttam, akkor neked van igazad
    Kösz
  • zoolee
    öö..Olyan nincs igazából, az csalásnak számÍt, ha te olyat láttál akkor az a HLTV hibája, mint pl célkereszt AWm nél zoom nélkül.stbstb..
  • Cyb3r
    császtok!
    Olyan kérdésem lenne hogy lehet kivenni a fegyver animáciokat(vagy akár hogy hivják)?? :)
    Tehát a reload, meg az ilyenek
    Elöre is kösz
  • Szabi84
    tudod=tudom
  • Szabi84
    Hogy tudod kicserélni a zenét, az Italy pályán?
  • Brolly28
    szeretem a slipknotot
  • Boconadi
    jó így más. Én azt hittem úgy hagytad abba ahogyan én.
  • zoolee
    Krhmm...
    Elmondok valamit..
    Én 2000 végén 2001 elején kezdtem a cs t még törtel, aztán 2002 be abbahagytam, és 2005 ben kezdtem, sohanemjátszotttam addÍg neten csa vel, xal igy nem is tudtam.
  • moralosan
    tudom nem új post, de egyetértésemet fejezném ki ezzel kapcsolatban :)
  • Boconadi
    ha ujrakezdted a cs-t tudnod kellett volna mi az az aim :D
  • zoolee
    Azzal én is, elég LOW skill volt a kodak, és ÉN aki 2005 jan huszonakáthányadikán kezdtem újra cs zni, és 1. ahova felmentem a LAMAs volt, nevéből ítéltem, hogy Nem high skill szerver, felmeek,ottalálom a kodak gyereket, aszonnya, hogy már jó ideje nyomja, hááát, m4 essel kierjesztem a belét dust 1 en A ról..
    És elkezdi, hogy Aim os...-.-..
    Assze tudtam mi az...
  • Boconadi
    Én dózerral játszottam német szerveren, egyik ismerősömnek köszönhetően . Ja meg ilyen kodak, meg kodi, meg ilyen faszlamakkal még :D
  • zoolee
    Én asszem párszor találkoztam vele, de még nagyonrégen..1, majdnem2 éve...
  • Adaminho
    Amúgy ti játszottatok már Kodiakkal?
  • zoolee
    No, ehez én meg lustavoltam.X)
  • Boconadi
    Olyan nincs!

Elindítod a HLC.exe -t. Betallózod neki hl.exe -t, ahogyan a #2839-ben szerepel. Ezután bejön egy kis ablak.

Fent rámész hogy OPEN, kiválasztod a megfelelő képet. Ez után betölti a képet (Sárgával bekeretezett résznél). Ha ez megtörtént, betöltötte a képet, kattints rá a pirossal bekeretezett, 'autosize' névre hallgato gombra. Image Width mellett kattints a MAX-ra, majd az alatta levő Image Height mellett levő MAX gombra is kattints.
    Ha ez is megvan, pipáld ki a 'counter-strike' feliratot (Zöldel bekeretezett rész), majd a barnával megjelölt résznél, add meg neki a kívánt helyet, ahova menteni szeretnéd a wad -ot.[ ezt bárhova megteheted, csak ne a steam/steamapps/accneved/counter strike/cstrike mappába. Válassz ki egy tetszőleges könyvtárat ] (Persze először pipáld ki!). Alapból 'pldecal' néven mentené, de írd át tempdecal-ra. Kiterjesztés legyen 'WAD3 files'. Ezután kattints a mentésre. Ha ez is megtörtént, kattints a 'make wad' gombra (kékkel bekeretezett rész), és már nincs más dolgod mint a megcsinált tempdecal.wad-ot bemásolod a steam/steamapps/accneved/counter strike/cstrike mappába. Felülírod az ottlevő tempdecal-t, és írásvédetté teszed.

Ha ezek után sem megy, akkor te basztál el vmit.
  • John Cena
    sehogyse akar jó lenni
  • John Cena
    okk
  • zoolee
    :c
    tempdecal.wad azt berakod a PF/steam/steamapps/accneved/counter strike/cstrike mappába .
    Ott Írásvédetté teszed...
    és kész is, gameba nem jelzi ki, hogy az van, de azt fújja..
  • John Cena
    Nem akar összejönni elfogadja képet lementem rendesen és .wad utána írom és írásvédett is!
  • John Cena
    .wad utána kell írni??
  • John Cena
    hoppá:) aszem nem:D
  • zoolee
    Át is nevezted tempdecal.wad ra???